Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)


santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Santana, αυτόν τον αργιλέ μου τον έκαναν δώρο πριν 2 χρόνια. Δεν ξέρω τι είδους, προέλευση κτλπ είναι. Αν μπορείς δες τις φωτό να μου πείς τι είναι και τι γνώμη σου. Ευχαριστώ

post-272208-0-40472600-1375973352_thumb.jpg

post-272208-0-00832900-1375973356_thumb.jpg

post-272208-0-89680500-1375973359_thumb.jpg

Επεξ/σία από يوحان
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εργοστασιακός τύπου aladin μου κάνει...

δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δεν είναι και ναργιλές "πανηγυριού".

είναι αξιοπρεπείς, με καθημερινή χρήση στα 2-3 χρόνια ίσως αρχίσει να χάνει λίγο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζήτημα να τον έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 20 φορές σχεδόν 2 χρόνια. Αλλά επειδή ήμουν παντελώς άσχετος και δεν το καθάριζα καλά, η μπιλίτσα έχει σκουριάσει.Πιστεύεις πρέπει να αντικαταστήσω λουλά και hose? Base δε νομίζω. Είναι και murano glass τρομάρα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

hose καλό είναι να αλλάζεις κάθε τόσο μιας και μόνο από την υγρασία θα σκουριάζει εσωτερικά...εκτός αν αγοράσεις ένα nammor, ένα nuhose ή γενικότερα ένα washable hose και το πλένεις και δεν έχεις θέμα..

η μπιλίτσα δεν είναι πρόβλημα, την αλλάζεις, το μόνο πρόβλημα (αν έχει) είναι ότι μπορεί να "κολλάει" λίγο...

ο λουλάς δεν χρειάζεται ποτέ αλλαγή, αν θες να τον καθαρίσεις καλά μπορείς να τον ξεπλύνεις με νερό, να ρίξεις λίγο ξύδι και να τον τρίψεις (δυνατά μην το φοβηθείς) με σύρμα, θα γίνει καινούργιος.

η γυάλα επίσης δεν χρειάζεται ποτέ αλλαγή, ρίχνεις μέσα νερό, λίγο ξύδι ή χυμό λεμόνι και λίγο μαγειρική σόδα και ανακατεύεις, ειδικά αν έχεις και μια βούρτσα μπορεί να καθαρίσει πάρα πολύ καλά... Γενικότερα η μόνη "βρωμιά" που πιάνει είναι από τα έλαια της νικοτίνης και αυτά από το σημείο που φτάνει το νερό και πάνω, εκτός από περιορισμένη όραση στο εσωτερικό δεν επηρεάζει πουθενά αλλού...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το chamber. Εκεί δλδ που περνάει ο καπνός από την γυάλα προς το hose, το ενδιάμεσο σημείο.

Αν είναι κλασσική αιγυπτιακή κατασκευή (που αμφιβάλω λίγο) τότε είσαι κομπλέ, με μικρές βουρτσούλες, μπατονέτες κλπ το καθαρίζεις τέλεια. Η κλασσική αιγυπτιακή κατασκευή είναι όταν αν το γυρίσεις ανάποδα θα δεις 2 σωληνάκια, το ένα να βγαίνει στη βαλβίδα εξαερισμού και το άλλο στο hose.

Η μη-κλασσική και παράλληλα κακή κατασκευή που είχε και ο aladin μου ήταν ότι απλά στο κάτω μέρος έχει 2 τρυπούλες που έχουν πρόσβαση και οι 2 σε έναν μικρό χώρο και μετά στο πάνω μέρος πάλι 2 τρυπούλες που στη μία έχουνε βιδώσει τη βαλβίδα και στην άλλη την έξοδο του hose.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aoua κάθισα μια μέρα και διάβασα όλα τα post, γιατί είχα και γω το ίδιο πρόβλημα με κάρβουνα. Από ότι είδα φυσικά κάρβουνα έχει σε δύο καταστήματα αλλά είναι ακριβά. Για αυτό παραγγέλνουν από Γερμανία. Ταχείας καύσης μπορούμε να βρούμε εύκολα. Έτσι δεν είναι santana?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω δεν έχω πάρει και γω ακόμα. Αυτό μπορεί να μας το πει o santana. Ίσως για κάποιον που δεν κάνει καθημερινή χρήση να μην υπάρχει λόγος να πάρει από εξωτερικό.Κάνε αναζήτηση στο google.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να ο καπνος μου, μου φαινεται λιγο περιεργος.η βλακια ειναι οτι δεν μπορει να συγκρατισει τα υγρα και αν δεν τον αναψω γρηγορα μεγαλο μερος το χανει μεσα στον σωληνα.

 

τωρα πειτε μου λιγο αν κανω κατι λαθος..στις τρυπες και στο αναμα του καρβουνου.πρωτα το καιω μεχρι να ασπρισει γυρο γυρο και μετα το βαζω στο ναργιλε.μετα οι τρυπες που κανω ειναι ενταξει?

 

επισης το λαστιχακι οπως βλεπετε εχει καει, που μπορω να βρω αλλο τετοιο?η μπορω να κανω κατι αυτοσχεδιο?

post-216670-0-83892500-1376076089_thumb.jpg

post-216670-0-50646400-1376076107_thumb.jpg

post-216670-0-63660300-1376076120_thumb.jpg

post-216670-0-85914400-1376076138_thumb.jpg

post-216670-0-89048200-1376076160_thumb.jpg

post-216670-0-38948400-1376076176_thumb.jpg

post-216670-0-95343100-1376076190_thumb.jpg

post-216670-0-59195700-1376076208_thumb.jpg

post-216670-0-05081900-1376076222_thumb.jpg

post-216670-0-45826100-1376076228_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά ρίξε ενα πολύ κάλο καθάρισμα στο ναργιλέ σου. Πρώτα με ζεστό νερό και υγρό πιάτων. Αν εχει πιάσει μυρωδιές μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξίδι και μετα ξανά πλύσιμο με υγρό πιάτων.

 

Ο καπνός που χρησιμοποιείς πρώτη φορά τον βλέπω. Οι συνήθεις καπνοι ναργιλέ (μολασσες) ειναι σαν καπνός με υγρή κολλώδη ύφη.

 

Πχ

4733_1.png

 

Οι τρύπες που κάνεις ειναι σωστές. Θελει αρκετές και μικρές σε διάμετρο. Το αλουμινόχαρτο θα πρέπει να ειναι τεντωμένο. Το καρβουνάκι θα πρέπει να τοποθετείται στην ακρη και οχι στο κέντρο καθως αυτο θα καίει το καπνό πολυ γρήγορα.

 

Πολυ σημαντικό τα καρβουνάκια ταχεους ανάμματος που θα χρησιμοποιείς να ειναι για ναργιλέ και οχι τα καρβουνάκια του θυμιατού. Τα δεύτερα ειναι πολυ βλαβερά και βγάζουν ανεπιθύμητες μυρωδιές.

 

Τα καλύτερα βεβαία ειναι τα φυσικά κάρβουνα καρύδας, αλλα ειναι δύσκολα στο άναμμα και ακριβούτσικα. Αλλά εκει το χαρμάνι παει σε αλλο επίπεδο..

Επεξ/σία από graphist83
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...