Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή από όσο κατάλαβα βαριέσαι να κοιτάξεις, δες τα ποστ #477 + #478, έχει αναλυτικά τις διευθύνσεις.

  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι γινεται ρε παιδια; Οπου βρισκω al fakher πλεον, ειναι απλα στη σακουλα, χωρις να ειναι κλειστο στο box του. Οσες φορες αγορασα ετσι, η γευση ηταν σχεδον ανυπαρκτη και ο καπνος ειχε λιγο ζουμι και ηταν πολυ κολλημενος. Εχει κανεις ιδεα τι παιζει; Santana;

Δημοσ.

ε μάλλον είναι μούφα. κανονικά η αλ-φακχερ τα βάζει σε κουτάκια σφραγισμένα... υπάρχει και ένα 2ο 'και καλα' εργοστάσιο της αλ-φακχερ (δεν θυμάμαι που βρίσκεται κανένα από αυτά) και ή παιρνουμε από αυτό υποτίθεται ή τίποτα χαμηλής ποιότητας, δεν ξέρω...

Δημοσ.

σημερα πηρα απο αμπελοκιπους al-fakher ειδια φαση με του nokta ασε που με εκαιγε και στο λεμο.μουφα η οχι???santana?

Δημοσ.

είχαμε σχολιάσει παλιότερα, δεν βγήκε κάποιο συμπέρασμα και ούτε νομίζω πως μπορεί να βγει. ο λόγος που τα φέρνουν έτσι μπορεί να είναι φορολογικός μιας και στην υπόλοιπη ευρώπη έχει 3-6πλάσια τιμή (αναλόγως μαγαζί - χώρα κλπ).

το ότι σε καίει στο λαιμό έχει να κάνει με το αν έκαψες την γεύση ή όχι, είναι και καλοκαιρινοί μήνες τώρα + η αλ-φακχερ έχει το λεγόμενο φαινόμενο kick throat που νιώθεις σαν να σου κλωτσάει το λαιμό, σαν να πνίγεσαι και όχι σαν να είναι καμμένη γεύση, οπότε τίποτα από αυτά δεν υποδηλώνει μούφα γεύση, αλλά ούτε και αυθεντική...

Δημοσ.

Θα σου πω εγω τι υποδηλωνει. Απο Αμπελοκηπους ειχα παρει σχετικα προσφατα αλ φακχερ 2 μηλα(250γρ). Η γευση ηταν πολυ μετρια. Ο καπνος ηταν κολλωδης. Γενικα μου εδινε μια αισθηση μπαγιατικου καπνου. Αγορασα μετα απο λιγες μερες απο εναν τυπα στο παγκρατι αλ φακχερ 2 μηλα (500γρ. σε κλειστο και σφραγισμενο κουτι). Ο καπνος ηταν πολυ καλος! Γευστικος και στην αφη ηταν υγρος, οπως κ σωστος αλ φακχερ! Τωρα δεν ξερω αν ο αλλος ειναι μουφα η απλα ληγμενος ας πουμε. Προσωπικα αυτον τον καιρο εγω ειμαι μια χαρα οσον αφορα τον καπνο. Φιλος, μου εφερε μηλο και μεντα γευσεις απο την τουρκια.( αν στην αλ φακχερ βαζω 7-8/10 , στον τουρκικο καπνο βαζω 10/10).

Δημοσ.

Θα σου πω εγω τι υποδηλωνει. Απο Αμπελοκηπους ειχα παρει σχετικα προσφατα αλ φακχερ 2 μηλα(250γρ). Η γευση ηταν πολυ μετρια. Ο καπνος ηταν κολλωδης. Γενικα μου εδινε μια αισθηση μπαγιατικου καπνου. Αγορασα μετα απο λιγες μερες απο εναν τυπα στο παγκρατι αλ φακχερ 2 μηλα (500γρ. σε κλειστο και σφραγισμενο κουτι). Ο καπνος ηταν πολυ καλος! Γευστικος και στην αφη ηταν υγρος, οπως κ σωστος αλ φακχερ! Τωρα δεν ξερω αν ο αλλος ειναι μουφα η απλα ληγμενος ας πουμε. Προσωπικα αυτον τον καιρο εγω ειμαι μια χαρα οσον αφορα τον καπνο. Φιλος, μου εφερε μηλο και μεντα γευσεις απο την τουρκια.( αν στην αλ φακχερ βαζω 7-8/10 , στον τουρκικο καπνο βαζω 10/10).

 

Που στο παγκράτι?

Δημοσ.

Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς πόσο κοστίζει καινούργια γυάλα (περίπου)?

15-35e αν δεν κανω λαθος

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες ενα πραγμα θα σας πω.ΜΕΝΤΑ ΤΕΛΟΣ!Η μακραν καλυτερη γευση που εχω κανει(γνωμη μου).Ειναι επειδη πηγαινω σε ενα μαγαζι για ναργιλε και το ξερω το παιδι που το εχει και φερνει πολυ ωραια μεντα.Εγω παλια πηγαινα μια φορα το μηνα αλλα τωρα τελευταια εχει παραγινει το κακο επειδη παω περιπου καθε μερα :P.Παντως απο προηγουμενα post που διαβασα για το αν κανει κακο,σιγουρα κανει κακο και δεν κανει η καθημερινη χρηση(ασχετα το τι κανω εγω) και απλως ξερω οτι ναργιλε καλο ειναι να κανεις σχετικα λιγες φορες το μηνα επειδη ειναι χειροτερο απο τσιγαρο..

 

 

Υ.Γ ΚΑΛΟ ΜΠΑΦΙΑΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω για τον αργιλε.ο καπνος + το καρβουνακι ειναι υγειινα δηλαδη?η απλα κανουν λιγοτερο κακο απ οτι το τσιγαρο?εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο βλαβερο το να κανεις 10g καπνο αργιλε απο το να κανεις 10g καπνο στριφτου.

 

επισης ειμαι νεος σε ολη την φαση, μου εκαναν δωρο εναν μικρο-μεσαιο αργιλε προχθες.και θα ηθελα μερικα TIP για να κανω καλο ντουμανι.

αυτο που κανω μεχρι τωρα ειναι.βαζω καμια 15αρια μπιλακια(τι καπνος ειναι αυτος αληθεια?) κλεινω με αλουμινοχαρτο και κανω εναν σταυρο και μετα τις διαγωνιες του για τρυπες..φυσικα εχω ελεγξει πριν τρυπισω το αλουμινοχαρτο οτι ρουφαει σφυχτα και οτι δεν χανει.

νερο βαζω 1-2 εκατοστα , μεχρι, απο εκει που αρχιζει το σιδερενιο στομιο που ακουμπαει μεσα στο νερο.

αναβω καρβουνακι, περιμενω να γινει γκρι εξωτερικα και μετα το τοποθετω.τα πρωτα μου καρβουνακια ηταν 33αρια, τωρα εχω 40αρια και ειδα λιγη διαφορα.

 

αλλα και παλι δεν ειναι σαν το ντουμανι που κανουν τα μαγαζια εξω..

επισης 1 αργιλε κανω στα μαγαζια και δεν εχω ουτε ζαλι ουτε τιποτα..απο 2 και πανω ψιλοζαλιζομαι..

εδω σπιτι στο πρωτο αργιλε αρχιζω να ψιλοζαλιζομαι (μην φανταστειτε τιποτα τρομερο αλλα κατι νιωθω)

τι παιζει με αυτο?

Δημοσ.

υγιεινός ο ναργιλές προφανώς και ΔΕΝ είναι αλλά δεν είναι τόσο βλαβερός όσο το τσιγάρο.

 

θες να ανεβάσεις μια φώτο του καπνού σου; μήπως είναι σαν πετραδάκια; αν ναι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ...

οπότε εφόσον ίσως μιλάμε για άλλο είδος καπνού, δεν θα ισχύουν ακριβώς τα ίδια με τον κανονικό καπνό.

 

ζαλίζεσαι λόγο της νικοτίνης, αναλόγως πόσο βαρύ η ελαφρύ τον κάνεις με τα κάρβουνα που βάζεις + τι είδος καπνού είναι κλπ κλπ κλπ δίνει και διαφορετικές ποσότητες νικοτίνης. Απλά σπίτι το παίρνουμε και δεν σταματάμε να ρουφάμε...2-3 βαθιές τζούρες και ζαλίζεσαι, δεν θέλει παραπάνω...

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...