Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ περίεργο μου ακούγεται... μετά από 10 χρήσεις είχε ακόμα την πλαστική αυτή γεύση; αν ναι μήπως το άφηνες στον ήλιο ή γενικά του έκανες τπτ ακραίο; (πχ καυτό νερό είναι λίγο ακραίο)

το fancy hose μοιάζει αλλά δεν το ξέρω καθόλου. το nuhose είναι δοκιμασμένο από πολλούς και θεωρείται τοπ σε απόδοση-γεύση. ρουφάει εύκολα, δεν έχει καμία σχέση με τα υλικά του nammor.

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην αρχη το πλυναμε με ζεστο νερο και λεμονι οπως συστηνουν συνηθως σε ολα τα review για να φυγει η πλαστικιλα. Κανενα αποτελεσμα. Μετα με  υγροσαπουνο, με κρυο νερο, με καυτο (ναι) νερο. Τιποτα, η ιδια απαισια γευση παρεμενε. Επιμειναμε και προσπαθησαμε να το στρωσουμε κανοντας επανωτα sessions... Παλι τα ιδια. Ειχε γινει εφιαλτης. Αφου ο φιλος μου ειχε λυσαξει τοσο πολυ που το ειχε αφησει μεσα σενα κουβα νερο με σαπουνι ολη νυχτα και την αλλη μερα εξω να στεγνωσει, τα ιδια... Εγω το δικο μου το γεμησα με νερο, του βουλωσα τις εξωδους και το εβαλα στην καταψυξη για μια νυχτα. Απελπισια. Και παλι τιποτα. Οτι και να καναμε δεν εφευγε η πλαστικιλα! Αφου στο τελος τα παρατησαμε και εφαγα το κραξιμο τις χρονιας απτους φιλους μου που ξοδεψαν 20 ευρα για μια παπαριά που εγω τους προτεινα... Παλι καλα που τους προτεινα και το Vortex και δεν πηγε τζαμπα ολη η παραγγελια απτο υπερατλαντικο... Παντως, αν θυμαμαι καλα, οταν χρησιμοποιουσαμε δυνατες γευσεις (πχ μέντα) σαν να εξασθενουσε αισθητα η πλαστικιλα, ομως με το αγαπημενο μηλο ειχαμε παλι τα ιδια και καπου εκει τελειωσε η υποθεση Ναμορ... Στο τελος ξυλωσαμε τα μαρκουτσια και κρατησαμε μονο τα handles και τα κουμπωσαμε στα δικα μας μαρκουτσια. Φυσικα δεν ειχαμε το airflow του ναμορ αλλα τουλαχιστον δεν καναμε σαπίλα...

Τεσπα, ενα NuHose θα το τσιμπησω μου φαινεται... Για ΚΜ αυθεντικο μαρκουτσι ξερεις αν παιζει να πουλανε πουθενα Αθηνα?

Δημοσ.

Πολυ περιεργο ακουγεται σε τρια hoses να υπαρχει αυτο το προβλημα και ειδικοτερα αν ειναι αγορασμενα απο ενα απο τα πλεον αξιοπιστα καταστηματα του ειδους.

Σε καμια περιπτωση μην χρησιμοποιεις κρεμοσαπουνο ή οποιοδηποτε αλλο απορρυπαντικο  στην προσπαθεια να πλυνεις οποιοδηποτε κομματι του Ναργιλε καθως μετα θα το εισπνεεις στο καπνισμα.

Στο πλυσιμο να χρησιμοποιεις χλιαρο νερο βρυσης σε συνδυασμο με λεμονι και ισως λιγη ποσοτητα μαγειρικης σοδας η οποια σε συνδυασμο με το λεμονι προσδιδει μια αισθηση φρεσκαδας, αυτο κανω τουλαχιστον εγω.

Αυτο που μπορω να σκεφτω, αν και λιγο ακραιο, το καυτο νερο αλλοιωνει τις ενωσεις στα ακρα του hose (σιλικονη), στην δικη σας περιπτωση μπορει και να τα ελιωσε και ισως ετσι ενισχυθηκε η γευση του πλαστικου.

Δημοσ.

Στην αρχη το πλυναμε με ζεστο νερο και λεμονι οπως συστηνουν συνηθως σε ολα τα review για να φυγει η πλαστικιλα. Κανενα αποτελεσμα. Μετα με  υγροσαπουνο, με κρυο νερο, με καυτο (ναι) νερο. Τιποτα, η ιδια απαισια γευση παρεμενε. Επιμειναμε και προσπαθησαμε να το στρωσουμε κανοντας επανωτα sessions... Παλι τα ιδια. Ειχε γινει εφιαλτης. Αφου ο φιλος μου ειχε λυσαξει τοσο πολυ που το ειχε αφησει μεσα σενα κουβα νερο με σαπουνι ολη νυχτα και την αλλη μερα εξω να στεγνωσει, τα ιδια... Εγω το δικο μου το γεμησα με νερο, του βουλωσα τις εξωδους και το εβαλα στην καταψυξη για μια νυχτα. Απελπισια. Και παλι τιποτα. Οτι και να καναμε δεν εφευγε η πλαστικιλα! Αφου στο τελος τα παρατησαμε και εφαγα το κραξιμο τις χρονιας απτους φιλους μου που ξοδεψαν 20 ευρα για μια παπαριά που εγω τους προτεινα... Παλι καλα που τους προτεινα και το Vortex και δεν πηγε τζαμπα ολη η παραγγελια απτο υπερατλαντικο... Παντως, αν θυμαμαι καλα, οταν χρησιμοποιουσαμε δυνατες γευσεις (πχ μέντα) σαν να εξασθενουσε αισθητα η πλαστικιλα, ομως με το αγαπημενο μηλο ειχαμε παλι τα ιδια και καπου εκει τελειωσε η υποθεση Ναμορ... Στο τελος ξυλωσαμε τα μαρκουτσια και κρατησαμε μονο τα handles και τα κουμπωσαμε στα δικα μας μαρκουτσια. Φυσικα δεν ειχαμε το airflow του ναμορ αλλα τουλαχιστον δεν καναμε σαπίλα...

Τεσπα, ενα NuHose θα το τσιμπησω μου φαινεται... Για ΚΜ αυθεντικο μαρκουτσι ξερεις αν παιζει να πουλανε πουθενα Αθηνα?

Κοίτα όταν το παίρνεις αρχικά βάζεις χλιαρό νερό να τρέξει από την μία άκρη στην άλλη για 1 λεπτό. Μετά το γεμίζεις μέχρι την μέση με ζεστό νερό και κάνεις τα χέρια σου πάνω κάτω (πάνω το δεξί, κάτω το αριστερό και αντίστροφα) για 20-30 πάνω κάτω ή και παραπάνω. Βγάζεις το νερό και ξανα αφήνεις να τρέξει χλιαρό για 1λεπτό. Μετά βάζεις πάλι νερό μέχρι λίγο πιο λίγο από την μέση (ξέρω δεν φαίνεται, εμπειρικά όμως θα καταλάβεις) και βάλεις και χυμό λεμόνι (όχι στημένο, αλλά του εμπορίου) περίπου 3 κουταλιές της σούπας και ρίχνεις μέσα και 1-2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα. Τώρα κάνεις καμία 30αριά πάνω κάτω, και ξεπλένεις με νερό για 1 λεπτό. Ξαναβάζεις νερό μέχρι την μέση και πάνω κάτω για 20φορές. Και τέλος ξαναξεπλένεις με νερό για 1 λεπτό.

Καπνίζεις καμιά 5-10 φορές και αν νιώθεις ότι επέμεινε τότε βάζεις νερό να ξεπλυθεί (πάντα χλιαρό - άντε λίγο ζεστό). Βάζεις ξανά λεμόνι με baking και νερό και κάνεις πάνω κάτω 20-30 φορές και πάλι ξέπλυμα με νερό. Ξανακαπνίζεις τόσες φορές.... 2-3 φορές το πολύ θα χρειαστεί να το κάνεις αυτό το πράγμα.

Αφού το έχεις πλύνει μετά το κάνεις απαλά περιστροφές για να φύγουν τα χοντρά (από νερό που έχει στα τοιχώματα του) και το κρεμάς σε μεγάλο χώρο, να αερίζεται... (η διαδικασία γίνεται και με κρύο νερό, απλά θέλει λίγα παραπάνω πάνω κάτω).

δεν χρειάζονται ακραίες λύσεις τύπου καυτό νερό, σαπούνι, ολονύχτιο, κατάψυξη, κομπρεσέρ κλπ. Αυτά μπορεί να το χαλάσουν.

ΚΜ λάστιχο αθήνα δεν έχω δει. Μόνο τα στεμ φέρνουν, γιατί το κάθε έξτρα (πχ τασάκι κλπ) κοστίζουν παραπάνω...

Δημοσ.

Ξέρετε μήπως πού μπορώ να βρω στην Αθήνα καρβουνάκια Cocobrico; 

Tobaccostore, καθώς και όλα τα υποκαταστήματα "you and me", δεν έχουν.... :(

Δημοσ.

Santana ευχαριστω ρε φιλε για τον αναλυτικοτατο οδηγο καθαρισμου το ναμμορ αλλα δυστυχως, ή ευτυχώς, πλεον το μαρκουτσι το πεταξα και κρατησα οπως σου ειπα μονο το handle... Αλλωστε δεν πιστευω οτι υπηρχε καμια περιπτωση να βελτιωθει οσο και να το πλενω, αφου οταν το ανοιξαμε ειδαμε απο μεσα τι ειδους υλικο ηταν... Ειναι σχεδον το ιδιο ακριβως μαρκουτσι που χρησιμοποιουν στις οικοδομες για τις καλωδιωσεις μεσα απτους τοίχους!! Οσο και να το πειραξεις, ό,τι και να του κανεις η δομη του δεν αλλαζει και παραμενει ενα απλο πλατικο παρκουτσι, πραγμα στο οποιο οφειλεται και η ευλογη και αναπόφευκτη γευση πλαστικίλας οταν καπνιζεις απο αυτο...

Για το κοκομπρίκος άνετα θα σου τσίμπαγα ενα κιλάκι αλλα δυστυχως πλεον ζω στο εξωτερικο.. :)

Δημοσ.

Και οι δύο γερμανική μόδα από όσο ξέρω... Δεν λένε τίποτα το ιδιαίτερο. Εκτός από το design που είναι καθαρά υποκειμενικό. Πιστεύω πως είναι υπερτιμημένοι.

Αναλόγως τι θες και πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις (αυτοί έχουν γύρω στα 100-120 σωστά; ) μπορούμε να σου προτείνουμε κάποια καλύτερη λύση πιστεύω.

Δημοσ.

Αν θες ένα ναργιλέ για σχεδόν κάθε μέρα ή τέλος πάντων να σε βγάλει κάμποσα χρόνια προτείνω έναν ΚΜ. Αναλόγως τα χρήματα που διαθέτεις υπάρχουν και οι ανάλογες επιλογές. Είναι πολλοί ποιοτικοί και συμβατοί. + ένα λάστιχο nammor

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια μπορειται να μου προτεινεται ενα ξερετε απο που να παρω καλα καρβουνακια για ναργιλε??? καθως και το λεγομενο phunnel bowl ..και καλες γευσεις ...κατα προτιμηση μαγαζια γλυφαδα - αθηνα

ευχαριστω!!

Δημοσ.

Καλά φυσικά κάρβουνα μπορείς να βρεις σε youandme.gr και tobacco store αλλά αρκετά ακριβά. Θα πρότεινα μεγάλη παραγγελία από γερμανία.

Το phunnel ψάχνεις σαν σχήμα ή το tangiers/allien phunnel (που είναι το "καλό", και είναι πήλινο); Αν ψάχνεις μόνο σαν σχήμα τότε βρίσκεις γενικά, εγώ μοναστηράκι είχα βρει. Αν θες το κανονικό πάλι από έξω.

Για γεύσεις το μαγαζί στους αμπελόκηπους (θα το βρεις αν κοιτάξεις τα ποστ που αναφέρω πιο κάτω).

Καταστήματα για έξω αναφέρονται στο ποστ #97 (υπάρχουν και άλλα βέβαια, κυρίως αμερική μπορείς να δεις στο www.hookahpro.com (forum είναι), αλλά δεν συμφέρει...)

Καταστήματα αθήνα αναφέρονται στο ποστ #477 + #478

(σου στέλνω και πμ)

Δημοσ.

Παιδια, εγω επειδη το βαρεθηκα το αθλημα του ναργιλε, πουλαω οτι γευση και καρβουνα εχω. (Nakhla,Nakhla Mizo,Al Fakher,Panorama ) και απο καρβουνα εχω επισης πολλα διαφορετικα (Coconara κ.α)
Αν ενδιαφερεται κανεις, pm me.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...