Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bεβαιώσου οτι είναι αεροστεγώς συνδεδεμένα όλα τα συνδεόμενα εξαρτήματα. Δοκίμασε να κλείσεις απο τη μία πλευρά το σωληνάκι και να φυσήξεις για να δεις για τυχών διαρροή. Αν όλα είναι ΟΚ, δοκίμασε να βάζεις λιγότερο καρβουνάκι :P

:blink: Οκκ λοιπόν θα το κόβω στην μέση αφού επίμενεις στο καρβουνάκι και ετσι θα κάνω και οικονομία στα καρβουνάκια ;)  :P (Aφού εννοείται δοκιμάσω όλα τ'άλλα.. ) thnxs

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδες,

Θελω να παραγειλω ολίγη Al-Fakher, και επειδη ζω στο εξωτερικο ο μονος τρόπος ειναι με online αγορα... Στην αρχη ειπα απο hookah-shisha.com οπου οι τιμες ειναι σχετικα ικανοποιητικες για εξωτερικο, 12$ τα 250γ (σχεδόν 9 ευρώ), όμως δυστυχως μονο τα μεταφορικά ειναι 46$!!!

Βρήκα λοιπον αυτο το site, http://al-fakher-tobbaco.com οπου οι τιμες ειναι εξευτελιστικά χαμηλές, μόλις 21 ευρώ η συσκευασία του κιλού! Και φυσικα μου μυρίζει μηπως δεν προκειται για original Al Fakher αλλα μούφα... Και μαλιστα χαρακτηριστικά, ενω η συσκευασια με τη κλασική γευση μηλο δειχνει αυθεντικη στην φωτογραφια, σχεδον ολες οι αλλες γευσεις δειχνουν διαφορετικη συστκευασια, αλλη γραμματοσειρά αλλο χρώμα κλπ... :unsure:

Τι λετε, μοιαζει αξιόπιστο? να το ρισκάρω??

Δημοσ.

Παιδιά μου έσπασε το πυλινο πάνω στον Ναργιλε. Βρήκα ανταλλακτικά αλλα μόνο απο Αθήνα και με τα μεταφορικά βγαίνει 10 ευρω οποτε δεν αξίζει. Ξέρετε κανένα μαγαζί με ανταλλακτικά για ναργιλεδες στην Θεσσαλονίκη; Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδιά μου έσπασε το πυλινο πάνω στον Ναργιλε. Βρήκα ανταλλακτικά αλλα μόνο απο Αθήνα και με τα μεταφορικά βγαίνει 10 ευρω οποτε δεν αξίζει. Ξέρετε κανένα μαγαζί με ανταλλακτικά για ναργιλεδες στην Θεσσαλονίκη; Ευχαριστω

http://www.guide-of-greece.gr/%CE%95%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%9A%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D.htm

Δεν ξερω πια απο ολα αυτα εχει ανταλλακτικα για ναργιλε,μιας και γω που εχει ενα μαγαζι στην γειτονια μου δεν δινει κομματια,δεν χανεις να παρεις κανα τηλεφωνο πριν πας :)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδες,

Θελω να παραγειλω ολίγη Al-Fakher, και επειδη ζω στο εξωτερικο ο μονος τρόπος ειναι με online αγορα... Στην αρχη ειπα απο hookah-shisha.com οπου οι τιμες ειναι σχετικα ικανοποιητικες για εξωτερικο, 12$ τα 250γ (σχεδόν 9 ευρώ), όμως δυστυχως μονο τα μεταφορικά ειναι 46$!!!

Βρήκα λοιπον αυτο το site, http://al-fakher-tobbaco.com οπου οι τιμες ειναι εξευτελιστικά χαμηλές, μόλις 21 ευρώ η συσκευασία του κιλού! Και φυσικα μου μυρίζει μηπως δεν προκειται για original Al Fakher αλλα μούφα... Και μαλιστα χαρακτηριστικά, ενω η συσκευασια με τη κλασική γευση μηλο δειχνει αυθεντικη στην φωτογραφια, σχεδον ολες οι αλλες γευσεις δειχνουν διαφορετικη συστκευασια, αλλη γραμματοσειρά αλλο χρώμα κλπ... :unsure:

Τι λετε, μοιαζει αξιόπιστο? να το ρισκάρω??

δεν είναι αξιόπιστο, μην αγοράσεις από εκεί!

Δημοσ.

δεν είναι αξιόπιστο, μην αγοράσεις από εκεί!

Γιατι όχι, εχεις αγορασει απο εκει? Ξερεις καποιο αλλο αξιοπιστο site με χαμηλα μεταφορικά?

για το hookahset.com τι γνωμη εχεις? Επικοινωνησα μαζι τους κ ειπαν οτι μπορουν να με χρεωσουν μολις 25$ αλλα χωρις tracking service :fear:

Δημοσ.

Όχι δεν έχω αγοράσει. Είδα αρνητικά σχόλια στο hookahpro.com. Εκεί μπορείς να δεις αξιόπιστα μαγαζιά κλπ http://www.hookahpro.com/forum/forumdisplay.php?f=25

Αυτό που μου λες τώρα καλό είναι.

Γενικά αν μπεις στο από πάνω λινκ θα δεις αρκετά μαγαζιά...

Δημοσ.

Όχι δεν έχω αγοράσει. Είδα αρνητικά σχόλια στο hookahpro.com. Εκεί μπορείς να δεις αξιόπιστα μαγαζιά κλπ http://www.hookahpro.com/forum/forumdisplay.php?f=25

Αυτό που μου λες τώρα καλό είναι.

Γενικά αν μπεις στο από πάνω λινκ θα δεις αρκετά μαγαζιά...

Να 'σαι καλα φιλε santana!

Κατι αλλο τωρα, επειδη βλεπω οτι εισαι ψαγμενος, ψηνομαι να παραγγειλω και το συγκεκριμενο hose, αλλα επειδη συγκρητικα με τα υπολλοιπα ειναι πολύ φθηνο, φοβαμαι μηπως ειναι ψηλο-μαϊμού ή κατι τετοιο... Σου φαινεται καλο? Εχεις καθολου εμπειρια απο Khalil Mamoon μαρκουτσια?

Δημοσ.

Δεν είναι πολύ φτηνό, ούτε μαϊμού. Δεν πλένεται, απλά θα έχει ένα χαλαρό-εύκολο τράβηγμα...

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα washable, βέβαια το μόνο που βλέπω πως έχει είναι το narbish, εκτός αν πάρεις μερικά nuhose (που είναι και καλά μιας χρήσης) αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιείς όσο θες. Με λίγο προσοχή θα σου κρατήσουν.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ είμαι από Κύπρο. Εγώ και η παρέα μου καπνίζουμε αρκετό ναργιλέ, μήπως γνωρίζουμε κανένα site είτε κανένα προμηθευτή για καπνούς al fakher, ενδιαφερόμαστε για αρκετή ποσότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι πολύ φτηνό, ούτε μαϊμού. Δεν πλένεται, απλά θα έχει ένα χαλαρό-εύκολο τράβηγμα...

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα washable, βέβαια το μόνο που βλέπω πως έχει είναι το narbish, εκτός αν πάρεις μερικά nuhose (που είναι και καλά μιας χρήσης) αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιείς όσο θες. Με λίγο προσοχή θα σου κρατήσουν.

Απο washable φιλε εχω παθει μεγαλη ζημια... Ειχαμε παραγγειλει 3 Nammor απο 'Merica, για μενα κ δυο φιλαρακια. Τυφλωμενοι απο τη δημοτικοτητα του και τα εκπληκτικα reviews πηραμε απο ενα χωρις δευτερη σκεψη. Η πλαστικίλα που ειχε αυτο το μαρκουτσι δεν εφυγε ποτε... ΜΑ ΠΟΤΕ! οσο και να το πλεναμε, με σαπουνια,λεμονια,αποριπαντικα,ζεστο νερο,καυτο νερο οτι θες.. Τιποτα. Οσο ευκολο draw και να ειχε, τι να το κανεις οταν η πλαστικιλα δεν σ' αφηνει να γευτεις τη πραγματικη γευση του καπνου... Γιαυτο φοβαμαι να ξαναπαρω washable...  Καλυτερα ενα που δεν πλενεται, αλλα θα εχει ευκολο τραβηγμα και θα φερνει καλη γευση, οπως ειναι το KM. Στην τελικη το πλενω και μετα στέγνωμα με κομπρεσέρ!! :devil:

Παντως απ'οτι ειδα εχεις κ συ Nammor. Δεν αντιμετωπισες κανενα προβλημα με τη γευση?

p.s. Για τον φιλο Φώτη, τσέκαρε το site που εγραψα παραπανω. Φαινεται να εχει τις καλυτερες τιμες για al fakher...

http://www.hookahset.com/Al-Fakher-Tobacco-250g/1306/

Επεξ/σία από Danny_34
Δημοσ.

Οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές απλά το πρόβλημα θα είναι στο τελωνείο με τον φόρο για τον καπνό, γιαυτό ρώτησα για προμηθευτή στην Κύπρο

Δημοσ.

Απο washable φιλε εχω παθει μεγαλη ζημια... Ειχαμε παραγγειλει 3 Nammor απο 'Merica, για μενα κ δυο φιλαρακια. Τυφλωμενοι απο τη δημοτικοτητα του και τα εκπληκτικα reviews πηραμε απο ενα χωρις δευτερη σκεψη. Η πλαστικίλα που ειχε αυτο το μαρκουτσι δεν εφυγε ποτε... ΜΑ ΠΟΤΕ! οσο και να το πλεναμε, με σαπουνια,λεμονια,αποριπαντικα,ζεστο νερο,καυτο νερο οτι θες.. Τιποτα. Οσο ευκολο draw και να ειχε, τι να το κανεις οταν η πλαστικιλα δεν σ' αφηνει να γευτεις τη πραγματικη γευση του καπνου... Γιαυτο φοβαμαι να ξαναπαρω washable...  Καλυτερα ενα που δεν πλενεται, αλλα θα εχει ευκολο τραβηγμα και θα φερνει καλη γευση, οπως ειναι το KM. Στην τελικη το πλενω και μετα στέγνωμα με κομπρεσέρ!! :devil:

Παντως απ'οτι ειδα εχεις κ συ Nammor. Δεν αντιμετωπισες κανενα προβλημα με τη γευση?

Ναι μετά από 1-3 πλυσίματα ήταν κομπλέ...

Το θέμα είναι ότι εφόσον έχει σπιράλ μεταλλικό που σκουριάζει μέσα, ακόμα και με την υγρασία και ας μην το πλύνεις ποτέ θα σκουριάσει σε κάποια φάση σύντομα.

Δεν ξέρω από που πήρες το ναμμορ αλλά αν θες δοκίμασε και nuhose που είναι φτηνά, καλύτερα στο θέμα γεύση-υγεία, απλά εμφανισιακά είναι πολύ απλά.

Δημοσ.

Ναι μετά από 1-3 πλυσίματα ήταν κομπλέ...

Το θέμα είναι ότι εφόσον έχει σπιράλ μεταλλικό που σκουριάζει μέσα, ακόμα και με την υγρασία και ας μην το πλύνεις ποτέ θα σκουριάσει σε κάποια φάση σύντομα.

Δεν ξέρω από που πήρες το ναμμορ αλλά αν θες δοκίμασε και nuhose που είναι φτηνά, καλύτερα στο θέμα γεύση-υγεία, απλά εμφανισιακά είναι πολύ απλά.

Το Nammor το πηρα απο hookah-shisha.com που αν δε κανω λαθος ειναι και ο κυριος παραγωγος προϊόντων nammor... Τωρα πως γινεται ολοι να λενε τα καλυτερα και σε μενα να βγηκε μάπα, δεν ξερω... Παντως γι' αυτο το fancy hose (nuhose, το ιδιο δεν ειναι?) δεν ειναι κακη ιδεα, αλλα ειναι κ αυτο το ιδιο υλικο οπως το ναμορ (ή οχι?) και φοβαμαι... Τουλαχιστον εχει ευκολο τραβηγμα οπως τα αλλα δυο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...