Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο κουτί λέει:

Tel.: +971 6 7425500, Fax: +971 6 7422505

Στο σακουλάκι λέει:

Tel.: +971 6 7488252, +971 6 7400366

Fax: + 971 6 7400688

Αυτό ακριβώς!

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παω ωραια ωραια να βαλω 10 κιλακια Coconara στο καλαθι στο Shisha-net.de και βλεπω οτι δεν υπαρχει επιλογη να τα προσθεσω, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι τελειωσε το αποθεμα..

Τεραστια γκαντεμια και μεγαλη ξενερα!

Και το γαμωτο ειναι οτι μου εχουν μεινει λιγοτερα απο 10 κυβακια Cocobrico.. :shock:

Δημοσ.

Καποιο αλλο site εκτος απο το shisha-world (εχει 32 ευρω μεταφορικα απο οτι ειδα) για καρβουνα υπαρχει?

Τον τυπο του Shisha-net.de τον ρωτησα, μου ειπαν μονο οτι οντως τελειωσαν, οχι εαν θα φερει και ποτε.

Σαντανα, εαν μπορεις στειλτου και εσυ ενα μηνυμα και ρωτησε εαν και ποτε θα φερει τα Coconara του!

Δημοσ.

Καλά σώθηκες, περιμένω εδώ και κάνα μήνα απάντηση για όταν φέρει ένα εξάρτημα!

Υπάρχουν τα site που έχω δημοσιεύσει σε κάποιο ποστ στις πρώτες σελίδες (10η κοντά μου φαίνεται), όλα έχουν κάρβουνα αλλά δεν ξέρω τι κάρβουνα και τι μεταφορικά...

Δημοσ.

Καλα, στειλτου εσυ ενα φρεσκο μηνυματακι τωρα και αν απαντησει εχει καλως!

Βρηκα τωρα το http://www.hookahshop.co.uk που απο οτι βλεπω εχει 16 λιρες μεχρι 20 κιλα, καλα μεταφορικα δηλαδη αλλα ειναι λιγο τσιμπημενα τα καρβουνα του. (5,7€ τα Brico, 7,6€ τα Nara)

Ειναι καλη φαση αυτος ο Αγγλος, αλλα δεν εχει ουτε το Hose που θελω, ουτε το Bowl, οπως ο Γερμανος και 2 φορες μεταφορικα να δινω δε λεει..

Δημοσ.

O nokta πήρε nammor αλλά του σκούριασε οπότε το πιθανότερο να ήταν μούφα.... δεν ξέρω.

Εγώ το μόνο που έχω δει είναι ένα πολύ λεπτό και διάφανο αλλά υλικό για πέταμα, το μόνο που έχω να πω είναι μακρυά....

απ' ότι βλέπω δεν παιζει να βρούμε γνήσιο nammor στην Ελλάδα... μήπως να οργανωθούμε να κάνουμε καμμιά ομαδική παραγγελία??

Δημοσ.

Μαγκες , οποιος ενδιαφερεται, χαριζω γευσεις..η΄τις ανταλλασω κιολας..

Nakhla: Καραμελα,Φρουτα του δασους,Λεμονι.

Al Fakher: Ροδακινο

Δημοσ.

απ' ότι βλέπω δεν παιζει να βρούμε γνήσιο nammor στην Ελλάδα... μήπως να οργανωθούμε να κάνουμε καμμιά ομαδική παραγγελία??

Από Γερμανία Nammor έχει 16-20 ευρώ + μεταφορικά δεν είναι πολλά, νομίζω 16 ευρώ μέχρι 3κιλά.

Δημοσ.

ε ναι αλλά θα του βγει του ανθρώπου 36ευρώ... δεν λέει...

Δεν λέω να πάρει μόνο το hose!

*Μπορεί να κάνει μια ομαδική παραγγελία!

Δημοσ.

Καλημερα.

Διαπιστωσα σημερα πως ο ΚΜ χανει στην ενωση γυαλα-στεμ, το καταλαβα καθως ειδα καπνο να εξερχεται απο εκεινο το σημειο οταν φυσουσα. Εχετε καμια ιδεα για το τι θα μπορουσα να κανω?

Δημοσ.

στο σημείο που μπαινει το στεμ μέσα τη γυάλα έχει μια λαστιχένια φλάντζα.. δες μήπως έχει χαλάσει. Στο δικό μου που είναι καινούργιος το στέμ μπάινει αρκετά σφιχτά μέσα στη γυάλα και δεν βγάζει καθόλου καπνό από εκει.

Με τον καιρό και τη χρήση βέβαια θα χαλαρωσει κάποια στιγμή.

Ανταλλακτικές φλάντζες για ΚΜ έχει ο αλ σούλταν και νομίζω και η Αλίκη στους αμπελόκηπους.

Δημοσ.

Αν το σημείο είναι λόγο χαλαρότητας της φλάντζας κάνεις ότι λέει ο βαγγέλης, αν δεν βρίσκεις (λόγο περιοχής) βάζεις μερικές γύρες μονωτική ταινία στο μέταλλο και από πάνω βάζεις την φλάντζα, αλλά και αυτό δεν θα σε βγάλει για πολύ καιρό αν σου έχει χαλάσει η φλάντζα, εμένα δεν μου είχε τύχει, βέβαια εξαρτάται και τι φλάντζα σου έβαλε ο άγγλος.

Δημοσ.

Την συγκεκριμενη φλαντζα δεν την εχω πειραξει καθολου απο τοτε που τον πηρα. Ηταν απο την αρχη σφηνωμενη πανω στο μεταλλο του στεμ.

Αν την βγαλω και βαλω μερικες γυρες μονωτικη ταινια, ισως με το εξτρα παχος να ανοιξει την λαστιχενια φλαντζα ωστε να σφιξει.

Θα το δοκιμασω.

EDIT: Ειναι πολυ σφιχτη πανω στο μεταλλο η φλαντζα δεν βγαινει αρα ουτε προκειται να χωρεσει ξανα με εξτρα μονωτικη, ασε που εχει και ενα μικρο κοψιματακι κατω-κατω, δεν ειμαι ομως αυτο το θεμα.

Απο οτι ειδα εχει κατι σπειρες στην ενωση, ωστε να κουμπωνει σφιχτα αλλα να κρατα και τον αερα. Η πανω πανω σπειρα μολις κοπηκε (ηταν χαλαρη, αρα την εκανε την ζημια ανεκαθεν) και ισως εχω απο εκει το προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...