Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ε για να έχει 3-4 ευρώ ειδικά στην ελλάδα που θα έπρεπε να έχει 15 ξέρω γω ίσως δεν είναι καλός. Άμα κατέβω θα τον τσεκάρω πάντως...

Όχι Σύριος είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλα ξερεις αυτη δεν τους αρεσουν τα πιο εξελιγμενα πραγματα. ετσι οπου εχω ρωτησει σε αιγυπτιους μου λενε οτι ο αιγυπτιακος ειναι ο καλυτερος εγω που εκανα σε vortex παντα ενα μπορω να πω οτι η γευση σου ερχοταν πολυ ωραια στο στωμα και δεν καιγοταν τοσο ευκολα βεβαια εγω βαζω και heba diffuser και παγακια

Ακριβώς....ίσως θέλουν να προωθήσουν και πιο πολύ τα δικά τους, γιατί οι πήλινοι θα φτιάχνονται σε αραβικές χώρες ενώ τα άλλα κινέζικα... (τουλάχιστον αυτά που έχει το ελλάντα).

Εννοειται και θελουν να προωθησουν τα προιοντα τους.. Μου εχει τυχει το εξης: Ενας που πουλαει Al Faker και Nakhla, θα σου πει οτι ειναι οι καλυτερες και πως η afzal και η el hennaway ειναι η χειροτερες. Ενας που πουλουσε El Hennawy, μου πε το ακριβως αντιθετο. Τωρα για El Hennawy δυστυχως εχω κανει μονο σταφυλι που ηταν απαισιο αλλα δεν μπορω να την κρινω ως μαρκα γιατι ετσι και αλλιως το σταφυλι κατ' εμε ειναι αθλιο. Ειτε Al Fakher ειτε οτιδηποτε. Χειροτερη γευση μακραν. Ενω Afzal εχω δοκιμασει 3-4 και μια χαρα ικανοποιημενος ημουν, μεχρι που βαλανε φορο και πηγαν 10 ευρω τα 50 γραμμαρια.

Στο ebay μπορείτε να βρείτε καπνούς afzal από αραβικές χώρες 50γρ πολύ φτηνές χωρίς μεταφορικά, φόρους κλπ, δοκιμασμένο από μερικά άτομα. (ίσως είχε μεταφορικά αλλά ήταν πολύ φτηνά και πάλι).

Και πολλές herbal, έτσι για ποικιλία-αλλαγή.

Ποσο περιππου? Θελω να δοκιμασω μια συγκεκριμενη της Afzal.. Βανιλια, Καρυδα και Chocomint ειναι πολυ δυνατο πραμα! Αξιζει full! Μονο οι φρουτενιες γευσεις δεν αξιζουν απο afzal. Γιαυτο το λογο η AF ειναι top. Καλη σε ολες τις γευσεις..

Πηγα χτες. Την ξαναρωτησα, μου ειπε για να μυριζουν οι πελατες. Της κανω: "Γιατι τοτε δεν ανοιγεις ενα απο το καθενα και να αφησεις τα αλλα κλειστα?" και μου κανει : "Τα ανοιγουμε γιατι περνανε απο ελεγχο.". Δηλαδη τη μια μου λεει ετσι την αλλη αλλιως. Τι σοι ελεγχο δηλαδη πρεπει να κανουν? Στο μοναστηρακι γιατι ειναι κλειστα ας πουμε??

Ε έπρεπε να το έλεγες, εμείς τι να σου πούμε που να ξέρουμε...

Ο έλεγχος είναι μούφα, ναι οκ θα ανοίξουν στο τελώνια 1-2 γεύσεις αλλά την επόμενη φορά πες της "και γιατί το κουτί έχει άλλα τηλέφωνα από το σακουλάκι;"

Προφανώς είναι διαφορετικές παρτίδες...

Ας μας πει ο rbmx αν ο καπνός που πήρε από το μοναστηράκι έχει ίδια τηλέφωνα κουτί-σακούλα.

Ας μας πει ο rbmx αν ο καπνός που πήρε από το μοναστηράκι έχει ίδια τηλέφωνα κουτί-σακούλα.

Έχει διαφορετικά τηλέφωνα ναι! Εγώ πιστεύω ότι τα πλαστικά κουτιά τα έχουν φτιάξει πιο πριν αλλάξουν τα τηλέφωνα!

Χμμμ ενδιαφέρον...

Να σου δώσω 2 στοιχεία να μου επιβεβαιώσεις αν μπορείς.

Στο κουτί λέει:

Tel.: +971 6 7425500, Fax: +971 6 7422505

Στο σακουλάκι λέει:

Tel.: +971 6 7488252, +971 6 7400366

Fax: + 971 6 7400688

Στο site τους λέει αυτό παρεμπίπτοντος.

Export Department: Nadia Issa

Mobile: +971503611533

Address: P. O. Box 20037

Ajman UAE

Phone: +97167400366 ( Working Hours 6 am GMT - 2 pm GMT )

Fax: +97167400688

E-mail: [email protected]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...