Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

O nokta πήρε nammor αλλά του σκούριασε οπότε το πιθανότερο να ήταν μούφα.... δεν ξέρω.

Εγώ το μόνο που έχω δει είναι ένα πολύ λεπτό και διάφανο αλλά υλικό για πέταμα, το μόνο που έχω να πω είναι μακρυά....

Δημοσ.

Παντως θεωρώ πολυ σημαντικό να πλένεται και το hose. Στην Ελλάδα δεν εχω βρει πουθενά. Σκεφτόμουν να έκανα πατέντα με ενα απλο πλαστικό διαφανή σωλήνα, (σαν και αυτούς που βάζουμε στα ενίδρυα) και να του προσαρμόσω το pipe και την υποδοχή για το stem. Ετσι και αλλιως στα περισσότερα αφαιρούνται εύκολα.

Δεν ξέρω κατα ποσό καλή ειναι η ιδέα μου. Αλλα απο την ποιότητα των περισσοτέρων hoses δεν νομίζω να ειναι χειρότερο. Πέραν αυτου θα πλένεται και με σιγουριά.

ΥΓ είναι και πάμφθηνο.

Δημοσ.

Υπάρχει το κόλπο με το αλφαδολάστιχο όμως εκτός του ότι έχει πλαστική γεύση που δεν φεύγει, μετά από καιρό σκληραίνει και μένει ακίνητο. Και είναι και άσχημο.

Υπάρχουν και άλλοι σπιράρ σωλήνες πλαστικοί εύκαμπτοι αλλά είναι πολύ ακριβότεροι και δεν ξέρω πόσο αξίζει η πατέντα από το να δώσεις 20ευρώ να "τελειώνεις".

Δημοσ.

Υπαρχουν σωληνάκια που αμα πλυθουν δεν μυρίζουν καθόλου. πως και δεν σκληραίνουν. Τωρα αμα μετα απο 2 η 3 χρόνια χαλάσει το πετας. 2 ευρω εχει. Βεβαια τωρα με το σπιράλ μου εδωσες ιδεα για σωληνες ηλεκτρολογικών που αντεχουν και δεν εχουν το θεμα της πλαστικηλας. Το θεμα της μοορφιας λυνεται. Μπrοεις να το ντυσεις με κατι υφασματινο.

Δεν κολλω τοσο στο χρημα οσο στο οτι δεν βρισκω. Τωρα απο εξωτερικο δεν μπαινω στην διαδικασια. Αν και ψωνιζω αλλα μονο απο ebay.

Δημοσ.

εγώ όσες φορές και να το είχα πλύνει μύριζε πλαστικίλα. Ακόμα θυμάμαι κάναμε γεύση κεράσι με έναν φίλο και δεν παλευόταν με τίποτα.

Το είχα ντύσει και ήταν γαμάτο αλλά δεν άξιζε για εμένα. Ήταν και αρκετά σκληρό και δίνοντας το σε άλλον να κάνει μπορεί να ρίξει τον ναργιλέ κάτω.

Σκληραίνει "ραγδαία" μετά από 10 χρήσεις, στον μήνα έχει γίνει πέτρα.

Αλλά παίζει και ένα άλλο θέμα εδώ. Το μήκος και το πάχος του. Γιατί αν το κάνεις πολύ χοντρό για πχ δεν θα τραβάει ωραία, σε 1 δευτερόλεπτο θα έχεις γεμίσει, σαν να παίρνεις μεγάλη ανάσα με ορθάνοιχτο στόμα και θα κάνεις 1 απότομο καύσιμο στον λουλά, αντί για ένα μακρύ και όχι τόσο έντονο, από την άλλη όχι πολύ μακρύ και πάλι καεί.....κλπ.

Σιγά, αν παραγγείλεις από shishabuzz.com (αν το έχει διαθέσιμο) έχει και φυσιολογικά ταχυδρομικά είναι γρήγορο. Αν σε ενδιαφέρει είναι αξιόπιστο, μπορώ να σου δώσω και ένα κωδικό για 10% έκπτωση και πληρώνεις μέσω paypal. Έχω παραγγείλει 2 φορές.

Δημοσ.

Για αυτο το σπιραλ που ειναι εύκαμπτο και δεν μυρίζει καθως ειναι απο σκληρό πλαστικό, τι αποψη εχεις? Εγω πιστευω οτι θα δουλεψει καλα. Δεν ειναι αναγκη να πληρωνουμε χρυσα απλα πραγματα.

images?q=tbn:ANd9GcTCaqCt92Ew9TifAVDQ1AH0UTER7mm4T_q9YdMj2z2OvKB2SAnt

Αλλωστε Ελληνες ειμαστε, την πατέντα την εχουμε στο αιμα μας... :-) :-) .

Δημοσ.

χαχαχ δεν ξέρω τι παίζει με αυτό, και γενικά με τα σπιράλ ποτέ δεν το έψαξα, απλά φρόντισε να είναι κάτι health safe. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι το ναμμορ αλλά υποθέτω θα χρησιμοποιεί κάποιο πιστοποιημένο πλαστικό για τέτοια χρήση.

Δημοσ.

Δε θα σου βγει σε καλο η 'πατεντα'. Το καλοκαιρι καναμε καθε μερα ναργιλε , μεχρι που σκουριασε το μαρκουτσι. Μετα ειχα τη φαινη ιδεα να βαλω λαστιχο απο αυτα που ποτιζουμε. Το επλυνα καλα, το φυσηξα αλλα παντα εμενε αυτη η πλαστικουρα. σου γαμιοταν το session. Να μην αναφερω το οτι , μιας και ηταν λαστιχο, δεν μπορουσες να το κουνας πολυ. δηλαδη οποιος ηθελε να κανει, επρεπε να ερχεται σε συγκεκριμενο σημειο αλλιως εβγαινε..

Καλυτερα παρε ενα μαρκουτσι κανονικο και εισαι μαγκας. Δοκιμασε αυτο (που ειχα εγω)

scaled.php?server=38&filename=marputs.jpg&res=landing

Μου σκουριασε , ομως δεν το επλενα ποτε. Δεν ξερω, θα ξανα παρω μαλλον ενα ιδιο και θα το πλενω κανονικα να δω τι θα γινει..

Σαντανα, αυτα τα πλαστικα τα λεπτα που λες, ειναι αυτα που πουλαει στο μοναστηρακι? Εγω εχω ενα τετοιο απο εκει και πλενεται μεν μια χαρα αλλα καπως δυσκολα ρουφαει.. Ειναι παντως μια εναλλακτικη..

Δημοσ.

Οκ για αυτο τα λαστιχα ποτισματος απορρίφθηκαν. Τα σπιραλ που λεω ειναι ηλεκτρολογικού τυπου για προστασία καλωδιων απο υγρασια κτλ. Ειναι αρκετα ευκαμπτο. Τωρα εαν πλυθει πολυ καλα δεν νομιζω να εχει θέμα.

Εχω hose αλλα εχει παρει μυρωδιες και δεν ειναι πλενομενο. Περαν αυτου εχει και κάποια ιχνη σκουριάς. Μια αλλη ιδιοτροπία ειναι οτι θελω hose με κοντες ακρες, καθως θελω να χωραει στο αλουμινένιο βαλιτσάκι που φιλοξενώ τον ναργιλε.

Δημοσ.

Τι να σου πω, δοκιμασε και βλεπεις.. Προσωπικα αγοραζω hose απο εναν αιγυπτικο κοντα μου, στα 4 ευρω.. (μη πλενομενο). Αμα σκουριασει αγοραζω αλλο..

Δημοσ.

Σαντανα, αυτα τα πλαστικα τα λεπτα που λες, ειναι αυτα που πουλαει στο μοναστηρακι? Εγω εχω ενα τετοιο απο εκει και πλενεται μεν μια χαρα αλλα καπως δυσκολα ρουφαει.. Ειναι παντως μια εναλλακτικη..

όχι στο αλ-σουλταν είχα δει ένα και ήταν πολύ λεπτό οπότε παίζει να μιλάμε για το ίδιο....

(μια παρένθεση, το ποτίσματος και το αλφαδολάστιχο είναι διαφορετικά πράγματα)

Μπορείς και να το αλλάζεις βέβαια, σωστά αλλά δεν ξέρω ποιο παίρνεις, αν έχει άνετο ρούφηγμα, αν έχει πλαστική γεύση στις 10 πρώτες χρήσεις κλπ κλπ...

Υπάρχουν και πλενόμενα (μιάζουν με κάποια και καλά μιας χρήσης), ξεκίνησαν στα 5δολάρια και έφτασαν τα 20 επειδή έγιναν δημοφιλή, δεν έχω δει αν έχει αλλάξει κάτι στην τιμή NuHose λεγόντουσαν...

*άκυρο τα μπέρδεψα με άλλα, 4δολλάρια έχουν, πλένονται και είναι πολύ καλά...έχει και το ebay...

Δημοσ.

χμμμ εγώ αυτό που είχα δει νομίζω ήταν τελείως διάφανο... και ήταν σιλικονένιο, δλδ πολύ "ζελέ" πλαστικό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...