Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)


santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οντως ειναι καλος ο Πανοραμα? Πουλαει στο al sultan..

Το διπλό μήλο που είχα ήταν καλό!

 

Πανόραμα αν δεν κάνω λάθος είναι σε ένα σακουλάκι με άσπρα γράμματα/σχήαμτα και είναι 200-250γρ? (φαίνεται για λιγότερο αλλά τόσο είναι) αν λέμε την ίδια.

Αν ναι ο αλ-σουλταν την έδινε 8ευρώ από ότι θυμάμαι, και στις πυραμίδες την έδινε.....3,5€!

Panorama >

 

d097b6dd.jpg

0248aa8e.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε συγκριση με το διπλο μηλο της Nakhla, τι εχεις να πεις? Και γενικοτερα σε συγκριση με Nakhla/AF

 

Το σταφύλι είναι πολύ καλό συγκρίνω με Nakha Mizo είτε με AF Golden Grape!

Το διπλό μήλο και αυτό πολύ καλό πιο ζουμερό από ότι Nakhla DA,

αλλά λίγο διαφέρει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σταφυλι nak mizo και AF Golden δεν εχω κανει. Αλλα εχω κανει σταφυλι AF και σταφυλι El Hennawy και ειναι κατ' εμε, μακραν η χειροτερη γευση! Εδω που τα λεμε και το διπλο μηλο δεν ειναι απο τις αγαπημενες μου.. Τα 5 μηλα της AF ειναι πολυ καλυτερη γευση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια να ρωτησω σχετικα με τις συνηθειες καπνισματος σας, δηλαδη τι εννοω:

 

Παρατηρησα στον εαυτο μου, τωρα που εχω σχεδον 1 μηνα ανοικτη μια Nakhla διπλο μηλο 250 gr οτι την εχω βαρεθει σε βαθμο που να την ψιλοσιχαινομαι πλεον.

 

Εσεις τι κανετε, εχετε π.χ 2 γευσεις ανοιχτες ταυτοχρονα? Αν ναι, με το ghosting πως τα βγαζετε περα, με πολυ συχνο πλυσιμο του Αργιλε ωστε να μην φαινεται π.χ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ κάνω μια φορά το μήνα και ΑΝ. Αλλά νομίζω ότι αυτό που κάνουν όσοι κάνουν καθημερινά εδώ μέσα είναι ότι πχ ας κάνω σήμερα διπλό μήλο, αύριο σταφύλι, μεθαύριο μέντα και μία μέρα δε κάνουν ή κανουν μέρα παρά μέρα και μετά πάλι από την αρχή. Όπως και να το κάνεις αν κάθε φορά που κάνεις βάζεις ίδια γεύση φυσικά και θα το σιχαθείς.

 

Όσο για το ghosting, νομίζω ότι με καλό πλύσιμο(αν είναι washable) και λεμόνι-ξύδι δεν θα έχεις τέτοιου είδους προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ όταν έκανα κάθε μέρα και μερικές φορές 2 φορές την μέρα, τότε είχα περίπου 8 γεύσεις ανοιχτές ταυτόχρονα, τότε όλο αγοράζαμε και καινούργιες και δοκιμάζαμε. Και είχαμε σαν παρέα 3-4 αγαπημένες και παίζαμε κυρίως με αυτές και μερικές φορές για αλλαγή κάναμε και μια ξεκάρφωτη, να δοκιμάσουμε, να την "κατατάξουμε" στην λίστα κλπ...

Αλλά αν βρεις καλό καπνό με καλή γεύση δεν θα τον βαρεθείς, πολλοί κάνουν μόνο διπλό μήλο της νακχλα και άντε μια φορά την βδομάδα κάτι για δοκιμή. Ο σύριος στο αλ-σουλταν ας πούμε κάνει σκέτο χωρίς γεύση πάντα, δεν το "βαριέται", αν καπνίζεις τσιγάρα δεν "βαριέσαι" ποτέ την γεύση τους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα εγω το αποφευγω για 2 λογους:

 

1)Το Ghosting, δηλαδη εαν βαλω οπως λες σημερα μηλο, αυριο σταφυλι μεθαυριο που θα βαλω μεντα, θα ειναι μεντα με μηλο και σταφυλι. Οπως λες φευγει φυσικα με πλυσιμο. Δεν γινεται ομως π.χ καθε μερα και πριν καθε χρηση με διαφορετικη γευση να πλενω τον Αργιλε. Εκτος και αν ειναι αναγκαιο κακο να γευτω λιγο ghosting για εχω εναλλαγη γευσεων.

 

2)Φοβαμαι οτι εαν ανοιξω 2-3 γευσεις μαζι θα ξεραθουν, με την εννοια θα χασουν τα ζουμια τους, την φρεσκαδα τους.

 

Πλεον δεν μπορω 1 μηνα συνεχομενα την ιδια γευση..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικά για να μην έχεις ghosting πρέπει κάθε φορά πριν τη χρήση να το πλένεις. Μπορείς να δοκιμάσεις διπλό μήλο με ghosting σταφύλι μπορεί να βγει καλή γεύση :P .

 

Οι γεύσεις νομίζω ότι αν τις κλείσεις καλά σε κάνα τάπερ ή στο κουβαδάκι τους και τις έχεις σε δροσερό μέρος δεν θα πάθουν τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω 4-6 γεύσεις ανοιχτές και κάνω σχεδόν κάθε μέρα!

Μετά από κάθε session τον ναργιλέ τον πλένω με ειδικό brush

πλένω και το nammor μου φυσικά, έτσι δεν έχω καθόλου ghosting!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτομέρειες:

1) το πλύσιμο μην το κάνεις πριν καπνίσεις γιατί θα σου έρχονται και νερά στο στόμα (σταγόνες). Κάνε το πλύσιμο το πρωί ας πούμε και κάπνισε το βράδυ, να έχουν στεγνώσει τα πράγματα

2) καλύτερα οι γεύσεις να μπαίνουν σε κάποιο τάπερ αεροστεγώς και έτσι, και πριν την χρήση να το ανακατεύουμε ώστε να πάνε παντού τα ζουμιά (με ένα κουτάλι/πιρούνι)

 

Εγώ δεν έπλενα κάθε μέρα το ναμμορ είναι η αλήθεια, κάθε 2-3 μέρες και το ghosting άντε να υπήρχε στις πρώτες 5 τζούρες, μετά δεν καταλάβαινες τίποτα. Αυτό από εμπειρία με τις γεύσεις βέβαια, αν έκανα διπλό μήλο nakhla ε τότε οπωσδήποτε πλύσιμο γιατί αφήνει ghosting τρελό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε το πλύσιμο το πρωί ας πούμε και κάπνισε το βράδυ, να έχουν στεγνώσει τα πράγματα

Αυτό ακριβώς κάνω για να προλάβουν να στεγνώσουν καλά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω παιδια, το συχνο πλυσιμο προσπαθουσα να γλυτωσω, κατι που δεν γινεται βεβαια... Ο δικος μου πλενεται καθε 2 εβδομαδες περιπου, εφοσον δεν αλλαζω γευση, δεν υπαρχει προβλημα. Τωρα που θα το κανω ομως, ισως χρειαζεται πιο συχνα.

 

Απλα το πλυσιμο θελει μιση ωρα σιγουρα (λεμονια, μαγ.σοδες βουρτσισμα κλπ + το λαστιχο περα δωθε..) και σιγουρα κανα 2-3 ωριτσες να στεγνωσει!

 

Τωρα για κλεισμο αεροστεγως, δεν εχω ειδικα σκευη. Αν τα βαλω σε ενα απλο μπωλ με καπακι, λετε να διατηρηθει?

 

Και κατι που μου ηρθε τωρα. Χθες εβαλα παγο μεσα στο νερο μαζι με κρυο νερο και μειωθηκε η αποδοση (γευση + ντουμανι). Ποια η αποψη σας?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε όσο χειρότερα κλείνεις την γεύση τόσο πιο γρήγορα χαλάει...

 

Θα έτυχε για την ποσότητα του καπνού, εκτός αν ο πάγος "σπάει" τον καπνό που δεν νομίζω. Για την γεύση στους 25βαθμούς (θερμοκρασία δωματίου) σου έρχεται υποτίθεται στο μέγιστο. Από εκεί και πέρα αλλάζει. Σε πολύ παγωμένο δεν θα σου έρθει τόσο πολύ. Είναι σαν το φαΐ αν το ζεστάνεις είναι πιο γευστικό απ'ότι κρύο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πολυ παγωμενο νερο με παγακια σιγουρα μειωνει το ντουμανι αλλα δροσιζει τον καπνο.. Με δροσερο νερο βρυσης, αντε και λιγο ψυγειου κανεις μια χαρα δουλεια..

 

Καλο ειναι να εχεις 2 μαρκουτσια. Ενα ας πουμε για το DA και ενα για τις αλλες, μιας και το DA αφηνει το περισσοτερο ghosting. Αλλα ετσι και αλλιως αν πλυνεις το μαρκουτσι (μετα απο καλα τιναγματα) καλο ειναι να το αφησεις 2 μερες απλωμενο πριν ξανακαπνισεις, οποτε χρησιμοποιεις το δευτερο. Αν ειναι βρεμμενο και το χρησιμοποιησεις, ουτε θα στεγνωσει και θα σε αρρωστησει κιολας ( ουτε τη γευση θα νιωθεις καλα). Αμα κανεις καθε μερα ομως, δε χρειαζεται να τον πλενεις και καθε μερα.. μια φορα στις 5 ξερω γω! Το ghosting ειναι στις πρωτες τζουρες μονο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...