Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες μου οτι πηγες στον τυπα τον γκριζομαλλη με το μουστακι..? Τον καπνο τον πηρες να φατναστω 4 ευρω? (τον 50 γρημμαρια)

Αν ειναι ετσι τα πραματα, πιαστηκες υπερμεγιστο κοροιδο. Αυτες οι γευσεις (οι μικρες,κυκλικες των 50 γραμμαριων ,aka: Dubai Shatra), εκτος του οτι ειναι απο τις χειροτερες μαρκες της αγορας, στα συνοικιακα αιγυπτιακα μαγαζια κανουν 1.50-2 ευρω MAX. Τα καρβουνα του, κυκλικα ( που οσοι ξερουν απο ναργιλε μενουν μακρυα και αγαπημενα) τα βρισκεις και αυτα 50 λετπα -1 ευρω MAX.

Δεν παιρνεις καλυτερα Abo Alabed? 3 ευρω και θα εχεις για μηνες (μονη μαλακια αφηνουν πολυ σταχτη).Ο τυπους αλλους καιρους πουλουσε Nakhla 100 γρ. στα 6 ευρω. Στο συνοικιακο αιγυπτιακο στη γειτονια μου κανει 3. Ηδη απο αυτους τους αλλους καιρους ηξερε να πιανει κοτσο τον κοσμακι. Επισης αμα ρωτησεις για μαρκα ναργιλε, το πιο πιθανο να σου πει ειναι αυτο : 水煙

Μιας και ολοι εκει μεσα ειναι κινεζικοι. Ενας φιλος πηρε πριν 2 χρονια και σκουριασε στους 2 μηνες.

Ενα θα σου πω. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΕΙ!! Αμα τυχει να βρεθεις μοναστηρακι , να πας στον εκπροσωπο της nakhla στο τελος της ερμους. Ελαφρως τσιμπημενες τιμες αλλα original πραμα.

@Santana : η Dubai Shatra να ξερεις, ειναι wannabe Al Fakher. Δηλαδη στη μυρωδια θυμιζει λιγααακι AF, μονο που η shatra ειναι non tobacco, Αργει να φουντωσει, δεν βγαζει τοσο πολυ(και πυκνο) ντουμανι, η γευση κραταει κανα 20λεπτο περιππου ΚΑΙ φυσικα δεν ειναι σαν την AF..

Για το Dubai Shatra συμφωνώ απόλυτα, χειρότερος καπνός, ποιότητα πολύ κακή

+ αυτός ο καπνός δεν φτιάχνεται καν σε αραβική χώρα, απλά έτσι θέλουν να πιστεύετε!

Εκπρόσωπος της nakhla - Ramez όντος έχει λίγο τσιμπημένες τις τιμές αλλά πουλάει γνήσιο και φρέσκο καπνό!

παράδειγμα > πήρα χτες έναν Al-Fakher είναι full συσκευασμένος όπως πρέπει!

AA0F6A18-6691-43F5-BC29-9979BBD948F7-15327-000005B12EBE9186.jpg

661D71AA-0F1B-4E3F-B57E-F1B6691F92F2-15327-000005B136BAFFC3.jpg

0C7114D6-4F30-41A2-8332-53C3884DA70D-15327-000005B13DBBA429.jpg

Επεξ/σία από rbmx
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ειναι herbals.. δεν εχει νοκοτινη..

Ισχυει. Και στο μοναστηρακι βεβαια κανει 10 ευρω ο Al Fakher, οπως και στους αμπελοκηπους. Η διαφορα ειναι οτι αμπελοκηπους βρισκεις οτι γευση γουσταρεις. Μοναστηρακι παντα 2-3 εχει ( αν εχει ). Παντως το οτι ειναι συσκευασμενος μετραει πολυ, οτι και να λεμε τωρα. Εμενα στο καπακι πανω, η ημερομηνια ειναι στα αραβικα και δεν καταλαβαινω χριστο.. Τωρα που βλεπω και την pic, πρωτη φορα που εκανα al fakher ηταν λεμονι με μεντα. Που μενεις ρε συ rbmx μπας και σου αγορασω ενα μπολ καπνου να δω αν ειναι ιδιος με αυτον που ειχα παρει εγω..

Καλή φάση, βέβαια καλύτερα να είχε απ' όλες τις γεύσεις...

Εδώ είχα βγάλει φωτογραφίες από al-fakher από αμπελόκηπους

scaled.php?server=600&filename=1166l.jpg&res=landing

scaled.php?server=189&filename=1165w.jpg&res=landing

scaled.php?server=405&filename=1162k.jpg&res=landing

scaled.php?server=259&filename=1163kp.jpg&res=landing

scaled.php?server=641&filename=1161s.jpg&res=landing

scaled.php?server=826&filename=1159c.jpg&res=landing

(και ο διαφορετικός αριθμός τηλ. που έχει το κουτί με το σακουλάκι που έλεγα)

Όταν λέτε στην Ερμού έχει λίγο τσιμπημένες τιμές τι εννοείτε; Δηλαδή τα 100γρ πόσο τα έχει;

Μάρκα δεν είδα και είπα να δοκιμάσω αν και ήξερα ότι ήταν πολύ αλλά δεν πέρασα από την Ερμού μιας και πήγα στα γρήγορα και δεν με έβγαλε ο δρομος.

Τσιμπημένες ήταν όταν αγόραζα την al-waha 4ευρώ από φιλικό μαγαζί αντί για 5ευρώ και αυτός τις έδινε από 7-13 (αναλόγως αν ήταν premium). Και γενικά εκεί έπαιζε 7,8-10.

Τώρα που όμως όλες οι al-fakher εκεί παίζουν δεν είναι τσιμπημένες οι τιμές του στα 10€ τα 200-250γρ.

Ειναι herbals.. δεν εχει νοκοτινη..

Ισχυει. Και στο μοναστηρακι βεβαια κανει 10 ευρω ο Al Fakher, οπως και στους αμπελοκηπους. Η διαφορα ειναι οτι αμπελοκηπους βρισκεις οτι γευση γουσταρεις. Μοναστηρακι παντα 2-3 εχει ( αν εχει ). Παντως το οτι ειναι συσκευασμενος μετραει πολυ, οτι και να λεμε τωρα. Εμενα στο καπακι πανω, η ημερομηνια ειναι στα αραβικα και δεν καταλαβαινω χριστο.. Τωρα που βλεπω και την pic, πρωτη φορα που εκανα al fakher ηταν λεμονι με μεντα. Που μενεις ρε συ rbmx μπας και σου αγορασω ενα μπολ καπνου να δω αν ειναι ιδιος με αυτον που ειχα παρει εγω..

Τον δοκίμασα εχτές , δεν είναι άσχημος. Και όταν τον άνοιξα είχε πολύ έντονο κόκκινο χρώμα και είχε πολύ σιρόπι!

Εγώ μένω Άλιμο, αν θες ναι μπορώ να σου δώσω AF !

Εισαι μακρυα ρε συ rbmx.. Αμα ειναι ετσι οπως τα λες, ειμαι σιγουρος οτι οι τελευταιες μου αγορες απο αμπελο, ηταν οριτζιναλε.

Στο μοναστηρακι(ερμου) γενικα 3 πραγματα αξιζει να παιρνει κανεις. Καρβουνα Al Fakher (καρυδας), Nakhla Mizo και Al Fakher. 250 γραμ στα 10 γιουρος. 100 γραμ δεν εχει εκει, μονο 250 γραμ απλη Nakhla(El Basha,El Nakhla ktlp) που αξιζει δεν αξιζει γιατι τις εχει 8 ευρα. Στο Al Sultan που με καθοδηγησε ο Σαντανα, τις εχει 7 ευρω (οπως και σε συνοικιακα αιγυπτιακα μαρκετς..)!

Τι λεει η γκουαβα? Την τελειωσες?

@rbmx Αμα παντως τυχει, ανταλλασουμε πχ μεντα που εχω για λεμονι μεντα που εχεις εσυ. 2 λουλαδες τομπακο να πουμε.. κατι τετοιο..

Ε όχι στην μέση περίπου είναι, δεν κάνω και κάθε μέρα...

Καλή είναι αλλά μάλλον της al-waha μου άρεσε περισσότερο... είχε πιο έντονη γεύση.

Και εγώ δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Al-Waha πολύ θα ήθελα να δω πως είναι, ο καπνός είναι προϊόν Ιορδανίας!

Έναν καπνό από Ιορδανία έχω δοκιμάσει Panorama ήταν πολύ καλός καπνός!

Η al-waha ήταν μια μέτριας ποιότητας προς κατώτερης μάρκα. Είχε κάποιες γεύσεις όπως μέντα, κανέλα, λεμόνι, γκουάβα, ανανά (με μικρή επιφύλαξη), και κάποιες άλλες δεν θυμάμαι οι οποίες άξιζαν όμως μπορεί να έπεφτες σε μάπα παρτίδα (1 στα 10 κουτιά ίσως, τουλάχιστον μου έτυχε με την μέντα), αλλά είχε και άλλες οι οποίες ήταν χάλια, ή θα ήταν άσχημη γεύση, ή θα σε χτύπαγε και στο λαιμό και δεν ξέρω αν την αερίζεις και διαφέρει μετά δεν το έχω δοκιμάσει και ποτέ.

Η πρώτη μέντα που έκανα μάλιστα ήταν από τον τύπο στην ερμού al-waha premium στο γυάλινο 10ευρώ την είχα πάρει, ήταν απίστευτη.

Πανόραμα αν δεν κάνω λάθος είναι σε ένα σακουλάκι με άσπρα γράμματα/σχήαμτα και είναι 200-250γρ? (φαίνεται για λιγότερο αλλά τόσο είναι) αν λέμε την ίδια.

Αν ναι ο αλ-σουλταν την έδινε 8ευρώ από ότι θυμάμαι, και στις πυραμίδες την έδινε.....3,5€!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...