Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιος ρε santana. απ οτι καταλαβα ο νοκτα ειχε παρει την προηγουμενη φορα καλο καπνο κα τωρα τον μουφα.

ο τυπος στην ερμου τα εχει σφραγισμενα? 10 ευρω εννοειτε τα 250γρ? καμια γευση που να εχει αυθεντικη σταθερα?

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λαθος καταλαβες.. Τωρα (συμφωνα με τις pics) εχω αυθεντικο. Και την προηγουμενη φορα μαλλον αυθεντικος ηταν, μονο το χρωμα ηταν λιγο διαφορετικο. Η γευση ηταν ιδια, καλη. Πολυ ντουμανι και ειχε και διαρκεια.

Σημερα εφτιαξα τον πρωτο μου καπνο. Να μια pic ( χαλια ποιοτητα )

picture2cp.jpg

Δημοσ.

Από την εικόνα που έβαλα μόνο για το αυθεντικό χρώμα της μέντας μπορούμε να πούμε διάφορα...

Τα κουτιά που δίνει η Αλίκη αυθεντικά είναι, έχουν ημερομηνία πάνω κλπ... τα σακουλάκια δεν ξέρω τι είναι. ΑΝ και από το χρώμα και αυτά μου φαίνεται πως είναι αυθεντικά. Άλλωστε έχει και σχεδόν όλες τις γεύσεις οπότε δυσκολεύει το να είναι μούφα, γιατί μούφα θα βγάλουν στις top seller γεύσεις...υποθέτω...

Εγώ όταν πάω (σε κανα 2μηνο) θα ρωτήσω, In the meantime αν πάει κανείς ας ρωτήσει γιατί δεν τα φέρνει σφραγισμένα και αν θέλει να μας πει και εμάς τι του απάντησε.

Δημοσ.

Εμενα μου ειπε οτι το κανει αυτο ωστε να μυριζουν οι πελατες τον καπνο. Παπαρια.. Λες και μυριζει τιποτα. Αφου ειναι κλειστο το σακουλακι.. Και στην τελικη θα μπορουσε να εχει ενα ανοιχτο απο καθε γευση για να μυριζουν και ολα τα αλλα σφραγισμενα. Αλλα αυτη ολα ανοιχτα τα εχει.. Επισης πανω στο σακουλακι γραφει τη γευση. Τη ρωτησα γιατι το κανει? Μου λεει: ΄΄δεν ξερω αραβικα, πως θα ξεχωριζω τις γευσεις?'' Αφου κυρα μου αμα το αφησεις σφραγισμενο δεν θα υπαρχει θεμα.. Τι να πω, θα ξαναρωτησω..

Δημοσ.

Αυτό που λέει είναι παπαριά. Η παρτίδα σακουλακίων και κουβαδακίων είναι τελείως διαφορετικές. Δες τα τηλέφωνα στον κουβά και στην σακούλα...διαφέρουν!

Πολύ "δικαιολογία" πέφτει... και συνήθως όταν δεν ξέρουν απαντάνε και λένε τις χειρότερες μαλακίες, λες και έστειλα την μάνα μου να αγοράσει καπνό που δεν ξέρει τι είναι ναργιλές και θα την κοροϊδέψουν. (και στο αλ-σουλταν τα ίδια, σε μερικά πράγματα λέει παπάδες).

Δλδ και να της πεις αυτό για τα τηλέφωνα μπορεί να ακούσεις διαμάντια.

Δημοσ.

Παιδες οσον αναφορα το προβλημα που ειχα αναφερει.. Δε ξερω, εκανα 3η φορα (μετα τις 2 πρωτες epic fail) με την συνταγη που χρησιμοποιουσα 2 μισα Brico και 1 μισο του μισου.

To Bowl Packing αιγυπτιακου λουλα το κλασσικο, ψιλοκοβουμε τον καπνο και τον αφηνουμε να πεσει μεσα, δεν τον ζουλαμε ωστε να του αφηνουμε χωρο να αναπνεει, να μοιραζεται εξισου η θερμοτητα παντου κλπ.

Το τραβηγμα χωρις λουλα, αψογο, με λουλα παλι το ιδιο, ευκολο, οταν εκανα τωρα πρωτη φορα μου φανηκε τοσο παραξενο!

Ξαφνικα ολα επανηλθαν στο σχεδον κανονικο το μηλαρακι αποδωσε λιγο, οχι τελεια ομως γιατι το τριανταφυλλο αφησε καλα απομειναρια, σε 1-2 πλυσιματα το πολυ θα εχει φυγει ελπιζω.

Εγω τον Αργιλε (ΚΜ) τον ειχα αγορασει απο Αγγλικα καταστηματα οπως και το Ναμμορ. Ειχε μεσα κατι ταμπελακια Ναμμορ κλπ, λογικα ηταν αυθεντικο. Απο τον περασμενο Νοεμβριο που το εχω (το Ναμμορ αν και εχει ξεχαρβαλωσει λιγο), σε καθε πλυσιμο ανταποκρινεται εξαιρετικα (Μαγειρικο σοδα + Λεμονι) με σχεδον χαρακτηριστικη αισθηση φρεσκαδας και καθολου ghosting απο προηγουμενους καπνους. Τωρα εχω καποια νουμερα, λογικα ειναι το τριανταφυλλο, θα στρωσει ελπιζω.

Για τον ΚΜ δεν το συζηταω, πολυ μπροστα, σε καθε πλυσιμο το στεμ καθρεπτης εσωτερικα. Το μονο που μου τη σπαει ειναι το Air Valve καθως η μπιλια κολλαει αμακα και σκουριαζει και κολλαει συχνα, οσο και αν την πλενω, θελει αλλαγες που και που.

Υ.Γ: Νοκτα τον καπνο πως τον εφτιαξες?

Δημοσ.

Βαζε λαδακι στην μπιλια για να γλιστραει παλι.. Και παντα να πλενεις και εκεινο το σημειο..

Εβρασα καπνο τσιγαρου ( american spirit), στεγνωσε, εβαλα μελι,γλυκερινη και κανελα. Δεν πετυχε ομως.. εγινει πολυ υγρος και υπερβολικα λεπτοκομμενος.. Ισα ισα πο εβγαζε καπνο.. Ομως σε συνδιασμο με DA Nakhla, δεν ειναι και ασχημο! (τωρα κανω!)

Δημοσ.

Εννοειται πως το πλενω, καλη ιδεα το λαδακι!

Ειχα δοκιμασει και εγω να φτιαξω, εβρασα καπνο απο μια μαρκα στριφτου, την πιο φθηνη, την αφησα να στεγνωσει και μετα προσθεσα γλυκερινη μελι και ροδονερο. Ουτε σε εμενα πετυχε, εβγαζε λιγο καπνο και ειχε παραγινει υγρος και δεν ειχε καμια σχεση με γευση τριανταφυλλο αλλα αρωμα μελι, επειδη το μελι που εβαλα ειχε πολυ δυνατο αρωμα και υπερισχυσε!

Βεβαια νομιζω πως ο καπνος απο στριφτο δεν ειναι ο καλυτερος, χρειαζεται καπνος πιπας ο οποιος ειναι χοντροκομμενος σαν τους καπνους Αργιλε, αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος.

Δημοσ.

Εφαγα τα μαγαζιά να βρω windcover που να κανει στον ΚΜ μου και δεν βρηκα τιπτ.. όλα ηταν μικρα και εβρισκαν πανω στο λουλα με αποτελεσμα να μην μπορω να τοποθετησω τα καρβουνα περιφερειακα στο λουλά..

έτσι λοιπον έφτιαξα ένα μονος μου απο... μπουρι σόμπας!!! :fear:

Το άφησα πανω καθόλη τη δειάρκεια του session με μόνο 2 κάρβουνα πάνω στο λουλά..

το αποτέλεσμα ηταν πιό έντονη γεύση τα κάρβουνα κράτησαν περισσότερο και φυσικά τίγκα ντουμάνι !!!

Προφανως με το windcover θερμαίνεται πιό ομοιόμορφα ο λουλάς και αποδίδει καλύτερα..

post-242221-0-70004600-1346963616_thumb.jpg

Δημοσ.

χαχαχα ωραίος, ναι αν μάθεις με "μπουρί σομπας" είναι καλή φάση και μπράβο που πέτυχες το σεσσιον με την μία.

btw για windcover είχα βρει αυτό http://www.tobaccost...roducts_id=1876 που είναι καλό σαν μέγεθος και καλή τιμή μου φάνηκε

(δεν έχω ψάξει αν έχει και πιο μεγάλα)

Δημοσ.

Με καπνο πιπας σιγουρα θα κανεις καλη δουλεια! Θα το ξαναδοκιμασω με captain black καποια στιγμη.. Ομορφος ναργιλες, VaggelisS

Δημοσ.

Σα windcover παντως μια πρόχειρη αλλα εύκολη λυση ειναι ενα αλουμινένιο κουτακι αναψυκτικού στο οποιο κόβουμε την βαση με καποιο μαχαιρι και το τοποθετούμε στο λουλα.

Δημοσ.

Είναι υπερβολικά μικρό.

Νομίζω το έχω ξαναγράψει, έχει στα jumbo αλουμινένια νομίζω θήκη για στυλό ή μαχαιροπίρουνα; με τρυπούλες τέλος πάντων, μεγάλο, "τέλειο" wind cover 2ευρω :)

Δημοσ.

Ρε παιδια, με το Windcover φουντωνουν περισσοτερο τα καρβουνα επειδη δεν υπαρχει τοσο μεγαλη διαρροη θερμοτητας σωστα? Αρα με χρηση Windcover θα χρειαζεσαι λιγοτερα καρβουνα απο οτι χωρις, ωστε να ισορροπησεις το heat management?

@Nokta

Απλα απο οτι νομιζω, πρεπει να χρησιμοποιηθει καπνος χοντροκομμενος, οπως ειναι και οι ετοιμοι καπνοι Αργιλε που παιρνουμε! Οι διαφορες μαρκες στριφτου ειναι πολυ λεπτοκομμενοι! Τωρα αυτους που αναφερεις εσυ οτι θα δοκιμασεις, δεν τους γνωριζω.

Δημοσ.

Κάπως έτσι είναι. Το windcover δεν είναι πανάκεια....είναι για να φουντώσουν τα κάρβουνα, ή να δώσει λίγο στα τελειώματα.

Αν το έχεις καθ όλη την διάρκεια το μόνο που ρουφάς είναι ζεστός αέρας μιας και ρουφάς ότι υπάρχει εντός windcover, μέχρι να ξαναρουφήξεις ο αέρας έχει ξανακάψει.

Όταν λέω "μόνο" εννοώ ότι σε αντίθεση να μην έχεις windcover που ρουφάς και αέρα περιβάλλοντος.

Οπότε αν συγκρίνεις 2 σεσσιον, ένα με 3 κάρβουνα και ένα με 1,5 (λέγοντας) με windcover πιστεύω πιο ωραίο θα είναι το 1ο.

graphist πρόσεξες τον καπνό να είναι πιο ζεστός σε σχέση με άλλες φορές; Και λίγο πιο πνιχτικός;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...