Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιστροφη στον ΚΜ και δεν περιμενα να ξενερωσω ετσι!

Καλοκαιρι στο πατρικο με εναν αργιλε απλο και καρβουνα θυμιατου, ωραιο ντουμανι καλουτσικη αποδοση γευσης. (Διπλο μηλο Nakhla)

Κακη αποδοση γευσης και κακο ντουμανι με τον ΚΜ (ενα Brico κομμενο στη μεση σε σχετικο ρηχο και πλατυ λουλα Αιγυπτιακο) και αρκετο Ghosting παρολο που επλυνα τα παντα με μπολικη μαγειρικη σοδα και λεμονακι! Μιλαμε για Cocobrico, Ναμμορ κλπ.

Ισως να φταιει που εμεινε δυο μηνες απλυτος με υπολλειματα καπνου Nakhla τριανταφυλλο?

Ισως να φταει επισης οτι η γευση εχει ανοιχτει εδω και κανα μηνα περιπου?

Για πεταξτε καμια ιδεα γιατι εχω ξενερωσει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μου φαίνεται πως ή δεν άναψες καλά τα κάρβουνα ή δεν έφτασαν. Μήπως να δοκίμασες 3 μισα μπρικο; Και στο πρώτο 10λεπτο καλυμμένο με windcover?

Μερικές γεύσεις κάνουν λίγο καιρό να φύγουν όπως αυτή που έκανες, ο καφές κλπ...

Το ότι έχει ανοιχτεί εδώ και κανα μήνα δεν έχει σημασία, εκτός αν την έχεις τελείως εκτεθειμένη.

Σιγά σιγά θα το "μάθεις", πριν πως κάπνιζες δλδ με τον ΚΜ?

Στο μαγαζί στους αμπελόκηπους αν όντως είναι magdy zidan οι ναργιλέδες αγοράστε, είναι στην ίδια κατηγορία "αντοχής" με τους ΚΜ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο σχεδιασμός τους είναι πολύ απλός.

Windcover δεν εχω για τη ωρα, τα αφηνω ομως να φουντωσων καλα πανω στο ματι, για τελειως κοκκινα μιλαμε.

Δεν βαζω περισσοτερα καρβουνα γιατι αν παρω δυνατη τζουρα με τα 2 μισα πανω, αισθανομαι κατι περιεργο στο λαιμο, ελαφρως καψιμο γευσης πρεπει να ειναι. (φαντασου να εβαζα και Windcover, με την μια Harsh!)

Οχι δεν την ειχα εκτεθειμενη, οσο γινεται καλυτερα τυλιγμενη και μεσα στο κουτι της παντα.

Το θεμα ειναι οτι το ειχα βρει, ειχα κανει κανει απιστευτα Sessions με Nakhla λεμονακι (πριν 6 μηνες+ μιλαμε, φαντασου το θυμαμαι)

Απλα τωρα παιζει αυτη η φαση και εχω χαλαστει τερμα!

Ισως να βαλω περισσοτερο καπνο γιατι αυτη η στρωση μπορει να αρπαζει και να μην αντεχει, να βαλω πχ αλλη μια, δεν ξερω αισθανομαι εξω απο τα νερα μου! :P

Για δες μηπως χανει απο πουθενα.. Κοιτα ξανα τα λαστιχακια κτλπ. Το μαρκουτσι το επλυνες κι αυτο ? Να ξερεις σκουριαζουν γρηγορα τα μαρκουτσια. Λιγη σκουρια και στο γαμησε ολο το session.

Το stem το έπλυνες καλά όντος? Δεύτερον εξαρτάται πως ετοιμάζεις τον λουλά - bowl packing. Τρίτον πιο σημαντικό είναι βεβαίως το heat management πειραματισου λίγο με 2-3 μισά του cocobrico και θα το βρεις πιστεύω! p.s. δες χωρίς το λουλά έχεις καλό air flow όταν τραβάς?!

Από που το είχες αγοράσει;

Το αυθεντικά ναμμορ έχουν έναν πλαστικό σωλήνα μέσα από το πλαστικό/δερμα που είναι τυλιγμένος για εμφάνιση.

Χμμμ τι να σου πω, δεν έχω προσέξει ότι έχει, αλλά όλοι στην ελλάδα εμπορεύονται από νότο-ανατολή ότι θέλουν. Δεν έχουν επεκταθεί ακόμα στην Ευρώπη νομίζω.

Και για να έχει μούφα ναμμορ, αρχίζω να αμφιβάλω και για την γνησιότητα των ΚΜ, του εκάστοτε εμπόρου στην ελλάδα. Όπως και με γεύσεις αλ-φακχερ. Έχεις δει/έχει δει κανείς ποτέ να είναι κάποια σφραγισμένη στο τενεκεδάκι της με ταινία ασφαλείας;; όχι! Τότε δεν μπορούμε να ξέρουμε ότι όντως αγοράζουμε αλ-φακχερ ότι και να μας λένε.

Για δείτε πως είναι τα αυθεντικά αλ-φακχερ http://www.alfakher.com/genuine.htm ... (ξέρω δικαιολογίες, τα κρύβουμε για να μην έχουν φόρο ή ο,τιδήποτε τέτοιο ευπρόσδεκτο δεν λέω αλλά όχι 100% πιστευτό!)

Εγώ είχα 2-3 ναμμορ, για ένα χρόνο τα έπλενα κάθε 3-5 μέρες και ήταν κομπλέ μέχρι και τότε που τα πούλησα.

Επίσης αν προσέξεις σε ξένα φόρουμ 100άδες χρήστες πλένουν τα πλενόμενα ναμμορ τους και δεν παθαίνουν τίποτα...

Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν το χα πλυνει ουτε μια φορα. Απλα φυσουσα. Παρατηρησα ομως οτι αρχιζε να αλλοιωνεται τελειως η γευση και το επλυνα. Τετοια σκουρια που εβγαλε ουτε τη φανταζομουνα. Μετα δεν γινοταν να ξανακαπνισω.. αφηνε ασχημε γευση και ζαλιζε.. Τελικα το ανοιξα (ξεκοιλιασα) και ειδα οτι ειχε μεσα πλαστικο και σιρμα το οποιο ηταν καρασκουριασμενο. Δικαιο εχεις σε αυτο που λες για τους al fakher! Ενας φιλος μου μαλιστα αγορασε γευση καρυδα και αντι για καρυδα ειχε σοκολατα το σακουλακι.. Στο μοναστηρακι παντως τους εχουν κλειστους τους al fakher.

Α και κατι αλλο. Ειχα αγορασει γευση μεντα τον ιουνιο. Ηταν ζουμερος και καφετοπρασινος ο καπνος. Εχτες ξαναγορασα και ηταν καπως λιγοτερο ζουμερος με κοκκινο χρωμα. Η γευση/μυρωδια ειναι ιδια παντως. Τι παιζει? (απο αμπελοκηπους παντα)

Στο μοναστηράκι αυτός με την κιτρινη ταμπέλα; Πόσο τους έχει;

Κάποιο λάκο έχει η φάβα. Δεν ξέρω τι παίζει, το να αγοράζουν παλιές και καινούργιες παρτίδες δεν γίνεται, το εργοστάσιο της αλ-φακχερ άλλαξε το 2008 (?) τις παρτίδες τις... Οπότε κάτι με μούφα αγοράζουμε...μάλλον...

Εγώ την είχα ρωτήσει μου λέει είναι αυθεντικά, μπορείς και εσύ να της πεις την περίπτωση με τον φίλο σου και την δική σου περίπτωση να δούμε τι θα πει.

Την επόμενη φορά που θα πάω πάντως θα την ρωτήσω γιατί δεν έχει συσκευασμένα στα τενεκεδάκια.

Σε φορουμ ξένα όσο το έχω ψάξει δεν έχω βρει κάποια άκρη...

Φτιάχνουν ολόιδια κουτιά και σακουλάκια δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά.

Αν προσέξεις τα τηλέφωνα στο σακουλάκι και στο πλαστικό κουτάκι διαφέρουν.

Επίσης το καπάκι πρέπει να έχει ημερομηνία (τι να το κάνεις βέβαια αν δεν είναι σφραγισμένο).

Κοίτα εδώ μια εικόνα, μάλλον πήρες κανονική μέντα αυτή τη φορά, πες μας πως είναι σε σχέση με την προηγούμενη.

532240_478533898827096_1119382642_n.jpg

Συμφωνα με τις εικονες, ειναι αυθεντικη η fakher που πηρα.. Ιδια ειναι με την προηγουμενη, μονο το χρωμα ηταν καπως πιο σκουρο και οχι τοσο κοκκινο οσο ο αριστερος καπνος στην τεταρτη εικονα. αυτη τη στιγμη εχω: vanilla,menta,rodakino kai sokolata. Ολες ειναι ετσι κοκκινωπες εκτος της σοκολατας που ειναι σκουροχρωμη και οχι ετσι κοκκινωπη. (και σα γευση δε λεει πολλα.. )

Ασχετο, τελικα ξανααρχισες το 'αθλημα' ?

10 ευρω και στο μοναστηρακι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...