Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, ισως ειναι ετσι οπως τα λες.

Αλλα εμενα λογικα θα μου ταιριαξει καθως θα ειναι σαν να κοβω ενα Cocobrico στην μεση, αντε να ειναι λιγο μεγαλυτερο το Flat κομματι. Δεν ξερω, πιστευω θα με βολεψει. Με τα Brico, εβαζα απο οτι θυμαμαι 2 μισα και 1 μισο του μισου, αρα τωρα μπορει να βαζω απλα 2 Coconara και να ξεμπερδευω!

Απλα το ψαχνω τοσο πολυ επειδη εχω σκοπο να παρω 10 κιλα απο δαυτα, μην μου βγουν οτι να ναι και και αναγκαζομαι παλι να κοβω, το κοψιμο των Brico θελω να γλιτωσω στην ουσια και γενικα απλα θελω να βγαζω τις καρυδες απο το σακουλι, να τα αναβω και να τελειωνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πολυ ενθαρρυντικο ευχαριστω Rbmx!

Αρα το πακετο Coconara των 112 κομματιων ισως να ειναι ενα τικ μεγαλυτερο, καπου εκει τελος παντων, απο ενα μισο Cocobrico!

Με αφορμή το ποστ του Βαγγέλη να πω 2 πράγματα για την νικοτίνη.

Καταρχήν ένα τσιγάρο έχει το πολύ 1 γραμμάριο καπνού μέσα του (0,8γρ-1γρ ας πούμε), και στο πλάι λέει ότι το κάθε τσιγάρο έχει 1mg νικοτίνης.

Προσέξτε δεν δίνει ποσοστό, δίνει mg (υποδιαίστερη μονάδα των γραμμαρίων) συνεπώς δεν μπορεί να γίνει ακόμα σύγκριση.

Με την απλή μέθοδο των τριών λοιπόν μπορούμε να δούμε ότι 1 τσιγάρο (με 1 mg νικοτίνης) έχει 0,1% ποσοστό νικοτίνης στον καπνό του.

Ένας καπνός για ναργιλέ unwashed έχει 0,5%, ενώ washed έχει 0,05%, όπως αναφέρουν οι συσκευασίες τουλάχιστον.

Παίρνοντας μεγάλες τσούρες τραβάμε περισσότερη νικοτίνη, γιαυτό χαλαρώνουμε και μας πιάνει αυτή η ευχάριστη ζαλάδα.

Συνεπώς παρατηρείται πως δεν έχει σημασία το πόσο νικοτίνη παίρνουμε με το αν θα γίνει εθιστικός ο ναργιλές η όχι.

Απόδειξη του ότι είναι "εθιστικός" είναι το εξής, θα σας έχει τύχει μια φορά, εκεί που αράζετε, λέτε "άναβα ένα ναργιλεδάκι τώρα", αλλά επειδή είναι πολύ διαδικασία δεν το κάνετε.

Ο λόγος που το τσιγάρο είναι τόσο εθιστικό είναι επειδή έτσι το έχει καταλάβει το υποσυνείδητο μας. Και σε χώρους που καπνίζουν άλλοι ας πούμε (προποτζίδικο), είμαστε παθητικοί καπνιστές, παρόλα αυτά δεν μας ήρθε ποτέ να ανάψουμε τσιγάρο (σε περίπτωση που είμαστε μη-καπνιστές). Έχει να κάνει λοιπόν με τον τρόπο που θα γίνει η εγγραφή της "εμπειρίας" καπνίσματος (τσιγάρο, παθητικό, ναργιλέ) στο υποσυνείδητο και από εκεί και πέρα τι θα θέλουμε να κάνουμε. (αν διαβάσετε κάποιο βιβλίο για το πως επιδρά η νικοτίνη θα καταλάβετε γιατί συνεχίζουμε και καπνίζουμε τσιγάρα, σχετίζεται άμεσα με το υποσυνείδητο).

Εν ολίγοις ο ναργιλές δεν είναι τόσο εθιστικός όσο το τσιγάρο όχι λόγο της νικοτίνης αλλά του εγκεφάλου μας.

• Like 1

εκεινος πουλαει γενικα καπνο και τετοια ή μονο σε εσενα?

κατι αλλο το alsultan επιτρεπει την πωληση σε ανηλικους? μην παμε τζαμπα.

κοιταγα επισης στο http://www.tobaccostore.gr και βλεπω οτι εχει κατι καπνoυς Prince Molasses. εχει δοκιμασει κανεις? ειναι καλοι? ενδιαφερομαι για φραουλα ή κερασι που εχει αν και ειναι λιγο τσιμπιμενο. Επισης ειδα οτι εχει καρβουνα μπαμπου 250gr με 3 ευρω, οτι πρεπει για δοκιμη!

τελικα το καταστημα στους αμπελοκηπους ειναι αυτο που ειναι στην σταση αττικη κοντα(alsultan αν εχω καταλαβει καλα λεγετε)?

ξερει κανεις αν το καταστημα στην ερμου(oriental home αν δεν κανω λαθος) ειναι ακομα ανοιχτο?

εκεινος πουλαει γενικα καπνο και τετοια ή μονο σε εσενα?

κατι αλλο το alsultan επιτρεπει την πωληση σε ανηλικους? μην παμε τζαμπα.

κοιταγα επισης στο http://www.tobaccostore.gr και βλεπω οτι εχει κατι καπνoυς Prince Molasses. εχει δοκιμασει κανεις? ειναι καλοι? ενδιαφερομαι για φραουλα ή κερασι που εχει αν και ειναι λιγο τσιμπιμενο. Επισης ειδα οτι εχει καρβουνα μπαμπου 250gr με 3 ευρω, οτι πρεπει για δοκιμη!

τελικα το καταστημα στους αμπελοκηπους ειναι αυτο που ειναι στην σταση αττικη κοντα(alsultan αν εχω καταλαβει καλα λεγετε)?

ξερει κανεις αν το καταστημα στην ερμου(oriental home αν δεν κανω λαθος) ειναι ακομα ανοιχτο?

Prince Molasses ειναι πεταμα.Ειχα δοκιμασει γευση καρπουζι. Μετριο πολυ. Al Fakher παντα! Και El Hennawy. Αντε και καμια Nakhla!

ωραιος ρε santana. το εμπλούτισες πολύ. αυτο στην αχαρνων το ξεχασα(ειχες πει αναμεσα στην σμυρνης και την ηπειρου και δεν ηταν ακριβης τοποθεσια) και το tobbacostore το ξεχασα. πολυ καλη δουλεια. Αν γινετε να προσθεσεις τη λιστα αυτη και τη λιστα με τα ξενα στο αρχικο ποστ για ναξερουμε ολοι που βρισκοντε

το tze έχει κατι ναργιλέδες(τολμω να πω συριακοι, απο το σχεδιο, για πες ρε santana να δω αν επεσα μεσα) που τους λεει NO και κατι νουμερα μετα.

το luxe.gr εχει αρκετους ναργιλεδες(αν και ειναι μια μαρκα KOL, δεν την εχω ξανακουσει), οι καπνοι ειναι 10€ τα 50 γραμμαρια, πανακριβα αλλα εχουν ανεβασει πολυ την φορολογια.

το δερματινο καλαμακι ειναι το washable?

ωραιος ρε santana. το εμπλούτισες πολύ. αυτο στην αχαρνων το ξεχασα(ειχες πει αναμεσα στην σμυρνης και την ηπειρου και δεν ηταν ακριβης τοποθεσια) και το tobbacostore το ξεχασα. πολυ καλη δουλεια. Αν γινετε να προσθεσεις τη λιστα αυτη και τη λιστα με τα ξενα στο αρχικο ποστ για ναξερουμε ολοι που βρισκοντε

το tze έχει κατι ναργιλέδες(τολμω να πω συριακοι, απο το σχεδιο, για πες ρε santana να δω αν επεσα μεσα) που τους λεει NO και κατι νουμερα μετα.

το luxe.gr εχει αρκετους ναργιλεδες(αν και ειναι μια μαρκα KOL, δεν την εχω ξανακουσει), οι καπνοι ειναι 10€ τα 50 γραμμαρια, πανακριβα αλλα εχουν ανεβασει πολυ την φορολογια.

το δερματινο καλαμακι ειναι το washable?

Να ξερεις οτι τα συνοικιακα αιγυπτιακα-αραβικα μαρκετς, εχουν μονο Nakhla και Dubai Shatra. Dubai Shatra ειναι αυτα τα μικρα που λεει ο σαντανα πως μοιαζουν με κρεμες γυναικων. Δεν ειναι καν καπνος. Δεν αξιζει με την καμια αλλα ειναι παμφθηνος. Ξερω 2-3 τετοια. Ιλισια, Αμπελοκηπους κτλπ. KM στην ελλαδα μπορεις να αγορασεις ειτε στο AlSultan, ειτε σε ναργιλεδαδικα τυπου Καλλιθεας η στο Sphinx στο Γαλατσι. Τιμες για ΚΜ ειναι 50-70 +

Καλησπερα,

Ξερει κανεις το μαγαζι στους Αμπελοκηπους, ποια η διεύθυνση του, επωνυμια η κανα τηλεφωνο?

Να ξερω μην ειναι κλειστος.

Ευχαριστω

Καλησπερα,

Ξερει κανεις το μαγαζι στους Αμπελοκηπους, ποια η διεύθυνση του, επωνυμια η κανα τηλεφωνο?

Να ξερω μην ειναι κλειστος.

Ευχαριστω

Σε περιπτωση που δεν το εχεις βρει ακομα . το τηλεφωνο ειναι αυτο : 6937951510 (Αλικη , Salinaz)

Αν κανεις ακομα ενδιαφερται για καποια σχαρα στο γκαζακι, ωστε να γινει ευκολο το ψησιμο των καρβουνων, εχω μια ευκολη λυση.

Πηγαινετε σε καποιο συνοικιακο μαγαζι που να πουλαει μπογιες, εργαλεια κτλπ και ζητηστε σιτα(συρματινη) images?q=tbn:ANd9GcQ3GGLmRyNK0dgVWmDdd2YH6zdZrMSguUdN0zy6WV_QsHOwY0Yl&t=1

κοβετε οσο θελετε και σας ερχεται φθηνα! Ισως να κανει τρυπα αμα η φωτια ειναι δυνατη, μετα απο μερικες χρησεις, οποτε απλα βαζεται μια αλλη!

• Like 1

Prince Molasses ειναι πεταμα.Ειχα δοκιμασει γευση καρπουζι. Μετριο πολυ. Al Fakher παντα! Και El Hennawy. Αντε και καμια Nakhla!

Πάντως να ξέρετε ότι Nakhla είναι πολύ καλύτερος καπνός από ότι Al Fakher!

Πολλοί μπορούν να διαφωνήσουν, αλλά έτσι είναι!

Dubai Shatra = ο χειρότερος καπνός που έχω δοκιμάσει ποτέ!

Πολλοί το ισχυρίζονται αυτό, και το βασίζουν θα έλεγα στην φυσικότητα όσο αφορά την προσθήκη γεύσης. Ενώ στην αλ-φακχερ είναι περισσότερο τεχνητή γεύση...κάπως έτσι τελος πάντων.

Εγώ θα διέκρινα σαν διαφορετικό καπνό τον νάκχλα και διαφορετικό τον αλ-φακχερ, αλ-γαχα και μερικές αμερικάνικες.

Ο νακχλα είναι στεγνός και χοντροκομμένος, όλοι οι άλλοι αν προσέξετε είναι λεπτοκομμένοι και πολύ υγροί.

Επίσης ο νακχλα είναι unwashed tobacco και έχει 0,5% νικοτίνη, γιαυτό και η καλή ζαλάδα.

Προσωπικά δεν πολυσυμπάθησα τους νακχλα, η γεύση του παρόλα αυτά, ειδικά στο λεμόνι που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και το κανονικό και το mizo ήταν πολύ καλή, αλλά δεν μου άρεσε αυτός ο "τύπος" καπνού μάλλον, προτιμώ κάποιον πιο υγρό.

• Like 1

Συμφωνω. Προτιμω τον Al Fakher με 0.05% νικοτινη. Δεν γουσταρω στις 3 τζουρες να ζαλιζομαι.. Παντως κανεις δεν μπορει να υποτιμησει και τη nakhla! Οποιος εχει την ευκαιρια, να δοκιμασει και El Hennawy! Ο ανττιπροσωπος της ειναι στο Ιλιον...

Καλά εγώ δεν έχω θέμα με νικοτίνη και δυνατό καπνό το έχω συνηθίσει, αφού καπνίζω συνέχεια Tangiers Noir Line που είναι από μαύρο άπλυτο φύλλο καπνού, είναι αρκετά δυνατός καπνός και με έντονη γεύση από τον καπνό εκτός της πρόσθετης γεύσης που έχει!

Από Nakhla μου αρέσει η σειρά Mizo πιο πολύ!

Παιδια καλησπερα σε ολους και γεια χαρα! Πολυ καλο θεμα, santana χιλια ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες, ειδικα για τα μαγαζια εξωτερικου.

Δυστυχως, δεν γραφω για καλο λογο...Πριν κανα μηνα ειχε παει η αδερφη μου Κων/πολη και ζητησα του γαμπρου μου να μου φερει ναργιλε. (οταν το εψαξα λιγο, του ειπα να ακυρωσει την παραγγελια γιατι πιο καλα να τον επαιρνα απο Αθηνα, αλλα τον εφαγε το φιλοτιμο...). Λοιπον, για να μην σας κουραζω, δυστυχως σαν καλος π@π@ρ@ς εσπασα την γυαλα...Τι και πως ασχετο, εγω και το στραβο μου το κεφαλι φταιω, σημασια εχει οτι εγινε κομματια. Το προβλημα που εχω ειναι οτι η γυαλα ειναι ΒΙΔΩΤΗ στο stem.

Πηγα στην κυρια Αλικη στο μαγαζι στους Αμπελοκηπους (μην πατε Σαββατο, εχει λαϊκη, δεν το ξερα, και βογγηξα για να περασω/παρκαρω) και μου ειπε οτι δεν εχει τετοιες γυαλες..

Ξερουμε κανενα μαγαζι στην Αθηνα που να εχει βιδωτες γυαλες και αν οχι, κανεις απο εξωτερικο εχει βρει αντιστοιχες; Γιατι κοιταξα σ ολα τα προαναφερομενα μαγαζια εξωτερικου, αλλα δεν βρηκα τιποτα...Οι μονες βιδωτες που εχω δει ειναι mya sarah, αλλα γραφουν πως ειναι για τα δικα τους μοντελα μονο, συν οτι διαβασα πως χαλανε σχετικα ευκολα...

Το ακομα πιο στεναχωρο ειναι πως η Αλικη μου ειπε "ελπιζω να μην πληρωσαν πολλα, γιατι ο ναργιλες ειναι 1000% κινεζικος και οχι τουρκικος", και οντως οταν τσεκαρα τα απομειναρια γυαλας, κατω κατω εγραφε το καταραμενο made in china...

Τεσπα, η γυναικα μου ειπε πως δεν ηταν και πολυ σοϊ ο ναργιλες, προς τιμην της μου ειπε να τσεκαρω μαγαζια εξωτερικου για βιδωτες γυαλες... Επισης μου προτεινε, αν δεν γινει τιποτα, να προσπαθησω να παρω γυαλα με φλαντζα (grommel) δοκιμαζοντας την εφαρμογη της και να προσπαθησω να την τελειοποιησω με λιγη ταινια..Παντως σε καμια περιπτωση δεν ειχε την συμπεριφορα ελληνα πωλητη/μαγαζατορα "φιλαρακι αυτο ειναι για πεταμα, σε κοροϊδεψαν, δεν πειραζει ομως, με 50 ευρω θα σε κανω εγω μαγκα"..

Τωρα εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως παω για καινουριο ναργιλε, γιατι αμα ειναι να δωσω κανα 30αρι για μεταφορικα απο εξω . δινω αλλα τοσα και παιρνω κανουριο...Εχω δει κατι συριακους γαματους...Εσεις τι προτεινετε;

Υ.Γ: Παιδια ευχαριστω ολους οσους εχετε παρει μερος στην συζητηση, εχω μαθει πολλα...Εκανα ναργιλε σαν φοιτητης, αλλα τετοιες λεπτομερειες ποτε....Ευχαριστω!

Φίλε αφού ήταν και κινέζικος ο ναργιλές ίδια ποιότητα με κάποιον συριακό δε θα έχει. Εγώ θα σου πρότεινα αν έχεις τα λεφτά(50-70€) να πάρεις έναν KM, είτε από εδώ είτε από εξωτερικό. Πολύ καλή ποιότητα και είναι οι καλύτεροι που κυκλοφορούν(διόρθωσέ με αν κάνω λάθος santana) και τα αξίζουν τα λεφτά τους. Αν επιλέξεις κάποιον από το εξωτερικό να πάρεις και ένα washable hose και καμιά γεύση και αν θες κάρβουνα μπαμπού-καρύδας(αν θες να το πας πιο «επαγγελματικά»). Σου λέω να πάρεις και άλλα πράγματα μαζεμένα γιατί αφού πληρώνεις τα μεταφορικά πάρε όσο πιο πολλά πράγματα μπορείς.

Σημείωση: Για ναργιλέ 50-70€ είναι ένας μεσαίος, όσο πας σε πιο μεγάλους-πολλά τσιμπούκια ανεβαίνει τιμή.

Για ναργιλέδες στο εξωτερικό κοίταξε Link.png Site: αυτό το ποστ.

Δεν έχεις πολλές λύσεις και απέξω να βρεις γυάλα και τσάμπα να σου έρθει δεν θα ξέρεις αν βιδώσει...

Οπότε ή βάζεις φλατζούλα, μονωτική και κάνεις πατέντα με άλλη γυάλα η το παρατάς.

Αν πας για καινούργιο πας για ΚΜ. Θα σου κρατήσει "μια ζωή".

Συριακοί, εξαρτάται σε τι μάρκα συριακό θα πέσεις αλλά όπως και να 'χει δεν συγκρίνονται με ΚΜ.

Αν τώρα θες πολύ εμφάνιση στο ναργιλέ ίσως δεν σου φτάσει ο ΚΜ.

Παιδια καλησπερα σε ολους και γεια χαρα! Πολυ καλο θεμα, santana χιλια ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες, ειδικα για τα μαγαζια εξωτερικου.

Δυστυχως, δεν γραφω για καλο λογο...Πριν κανα μηνα ειχε παει η αδερφη μου Κων/πολη και ζητησα του γαμπρου μου να μου φερει ναργιλε. (οταν το εψαξα λιγο, του ειπα να ακυρωσει την παραγγελια γιατι πιο καλα να τον επαιρνα απο Αθηνα, αλλα τον εφαγε το φιλοτιμο...). Λοιπον, για να μην σας κουραζω, δυστυχως σαν καλος π@π@ρ@ς εσπασα την γυαλα...Τι και πως ασχετο, εγω και το στραβο μου το κεφαλι φταιω, σημασια εχει οτι εγινε κομματια. Το προβλημα που εχω ειναι οτι η γυαλα ειναι ΒΙΔΩΤΗ στο stem.

Πηγα στην κυρια Αλικη στο μαγαζι στους Αμπελοκηπους (μην πατε Σαββατο, εχει λαϊκη, δεν το ξερα, και βογγηξα για να περασω/παρκαρω) και μου ειπε οτι δεν εχει τετοιες γυαλες..

Ξερουμε κανενα μαγαζι στην Αθηνα που να εχει βιδωτες γυαλες και αν οχι, κανεις απο εξωτερικο εχει βρει αντιστοιχες; Γιατι κοιταξα σ ολα τα προαναφερομενα μαγαζια εξωτερικου, αλλα δεν βρηκα τιποτα...Οι μονες βιδωτες που εχω δει ειναι mya sarah, αλλα γραφουν πως ειναι για τα δικα τους μοντελα μονο, συν οτι διαβασα πως χαλανε σχετικα ευκολα...

Το ακομα πιο στεναχωρο ειναι πως η Αλικη μου ειπε "ελπιζω να μην πληρωσαν πολλα, γιατι ο ναργιλες ειναι 1000% κινεζικος και οχι τουρκικος", και οντως οταν τσεκαρα τα απομειναρια γυαλας, κατω κατω εγραφε το καταραμενο made in china...

Τεσπα, η γυναικα μου ειπε πως δεν ηταν και πολυ σοϊ ο ναργιλες, προς τιμην της μου ειπε να τσεκαρω μαγαζια εξωτερικου για βιδωτες γυαλες... Επισης μου προτεινε, αν δεν γινει τιποτα, να προσπαθησω να παρω γυαλα με φλαντζα (grommel) δοκιμαζοντας την εφαρμογη της και να προσπαθησω να την τελειοποιησω με λιγη ταινια..Παντως σε καμια περιπτωση δεν ειχε την συμπεριφορα ελληνα πωλητη/μαγαζατορα "φιλαρακι αυτο ειναι για πεταμα, σε κοροϊδεψαν, δεν πειραζει ομως, με 50 ευρω θα σε κανω εγω μαγκα"..

Τωρα εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως παω για καινουριο ναργιλε, γιατι αμα ειναι να δωσω κανα 30αρι για μεταφορικα απο εξω . δινω αλλα τοσα και παιρνω κανουριο...Εχω δει κατι συριακους γαματους...Εσεις τι προτεινετε;

Υ.Γ: Παιδια ευχαριστω ολους οσους εχετε παρει μερος στην συζητηση, εχω μαθει πολλα...Εκανα ναργιλε σαν φοιτητης, αλλα τετοιες λεπτομερειες ποτε....Ευχαριστω!

Η Κυρια Αλικη ειναι τελειως κατα των τουρκικων ναργιλεδων. Αυτο το καταλαβα και μονος μου στην πορεια. Αγορασα εναν homemade ναργιλε απο τη Σμυρνη που ειχα παει περσυ και με τον καιρο καταλαβα οτι χιλιες φορες ενας αιγυπτιακος, για πολλους λογους. Ανταλλακτικα για τουρκικους δε θα βρεις στην Ελλαδα με καμια παναγια. Ποσο μαλλον για βιδωτο. Κατ'΄εμε αγορασε εναν ναργιλε απο την κ Αλικη ( απο κεινους που κανουν 35 ευρω και ειναι Magdy Zidan αν δεν κανω λαθος). Καλος και αρκετα φθηνος και θα εχεις παντα ανταλλακτικα. Προσωπικα αγορασα απο κει εναν και μπορω να σου πω οτι εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος! Να τος σε pic!

dsc02714.JPG

Τωρα, για ακομη καλυτερη αγορα, σου προτεινω εναν Khalil Mammoon, που μπορεις να βρεις στις ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ στην καλλιθεα. Γυρω στα 50 ευρω υπολογισε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...