Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, dimosfc είπε

Εκανα την πρωτη απόπειρα και δεν πηγε παρα πλ καλα. 

Ισως οι καπνοι ειναι μαπα αλλα δεν καταλαβα πλ γευση. Καμένο δεν μου εβγαλε αλλα μετα απο καμια ωρα που σταμάτησα και σηκωσα το καλουντ ο καπνος ειχε καιει σε καποια σημεια και είχε κολλήσει στο kaloud. Είναι φυσιολογικό η εκανα κατι λάθος;

Επισης μετα ειχα φουλ πονοκέφαλο κατι που δεν συνέβαινε παλια ή οσες φορες εκανα σε μαγαζι.

IMG_20220505_151517.jpg

Καλημερα φιλε μου προσπαθησε να στρωνεις τη γευση under the ring(εαν εχεις εξογκοματα στο καλουντ μικρες σαν μπιλιες)

επισης δοκιμασε να ψιλοκοβεις τον καπνο.

κ τελος με καρβουνα Ποια μαρκα εχεις; Τι διασταση ειναι; Μερικα καπνα θελουν να ξεκινας με 3 αφαιρεις το 1 μολις αναψει και προς το τελος το προσθετεις.

(στα φτηνα μουφα καλουντ αυτο σημβαινει, οσο και αν σου ακουγετε περιεργο η δεν στεκει, εχω καπνισει σε γνησιο καλουντ αλλα μεταλα ειναι αλλο υλικο και δεν κολλαγε ποτε ο καπνος στο καλουντ!)

• Like 1
  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 ώρες πριν, dimosfc είπε

Εκανα την πρωτη απόπειρα και δεν πηγε παρα πλ καλα. 

Ισως οι καπνοι ειναι μαπα αλλα δεν καταλαβα πλ γευση. Καμένο δεν μου εβγαλε αλλα μετα απο καμια ωρα που σταμάτησα και σηκωσα το καλουντ ο καπνος ειχε καιει σε καποια σημεια και είχε κολλήσει στο kaloud. Είναι φυσιολογικό η εκανα κατι λάθος;

Επισης μετα ειχα φουλ πονοκέφαλο κατι που δεν συνέβαινε παλια ή οσες φορες εκανα σε μαγαζι.

IMG_20220505_151517.jpg

ή μούφα καπνός ή δεν είχαν ανάψει καλά τα καρβουνάκια.

τι καπνό έβαλες?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Johny R είπε

Καλημερα φιλε μου προσπαθησε να στρωνεις τη γευση under the ring(εαν εχεις εξογκοματα στο καλουντ μικρες σαν μπιλιες)

κ τελος με καρβουνα Ποια μαρκα εχεις; Τι διασταση ειναι; Μερικα καπνα θελουν να ξεκινας με 3 αφαιρεις το 1 μολις αναψει και προς το τελος το προσθετεις.

(στα φτηνα μουφα καλουντ αυτο σημβαινει, οσο και αν σου ακουγετε περιεργο η δεν στεκει, εχω καπνισει σε γνησιο καλουντ αλλα μεταλα ειναι αλλο υλικο και δεν κολλαγε ποτε ο καπνος στο καλουντ!)

Eγώ επειδή έχω μόνο το αυθεντικό καλούντ εννοείται πως κολλάει ο καπνός και στο αυθεντικό. Απλά το φαινόμενο αυτό είναι πιο έντονο στους καπνόυς που τους φτιάχνεις εσύ όπως Vulkana. Βγαίνει σχετικά εύκολα με ένα σύρμα αλλά πάντα θα μείνει και λίγο. Και ένα πολύ καλό tip που καθαρίζει τελείως και το δοκίμασα είναι να βάλεις το καλούντ σε ενα μπωλ με ξύρι. Το αφήνεις 8-10 ώρες και μετά όταν το τρίψεις έχει καθαρίσει τελείως!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Johny R είπε

3 ώρες πριν, greekboy είπε

ή μούφα καπνός ή δεν είχαν ανάψει καλά τα καρβουνάκια.

τι καπνό έβαλες?

Τα καρβουνα ειναι της crown λογικα 26αρια.  Η αλήθεια ειναι δεν τα αναψα τελείως. Κυρίως απο την μια πλευρά επειτα  αναψαν σιγα σιγα μονα τους πανω στον ναργιλέ. Λετε απο αυτο να με επιασε η ζάλη-πονοκεφαλος;  Γιατι αυτο με χαλασε κυρίως τοσα χρονια τελευταία που παω σε μαγαζια δεν μου έτυχε ποτε.

Θα δοκιμάσω παλι σημερα  με καπνο vulkana αλλα ειναι η 3 μερα ελπιζω περα απο την γευση να μην αλλαζει κατι αλλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Τα καρβουνα ειναι της crown λογικα 26αρια.  Η αλήθεια ειναι δεν τα αναψα τελείως. Κυρίως απο την μια πλευρά επειτα  αναψαν σιγα σιγα μονα τους πανω στον ναργιλέ. Λετε απο αυτο να με επιασε η ζάλη-πονοκεφαλος;  Γιατι αυτο με χαλασε κυρίως τοσα χρονια τελευταία που παω σε μαγαζια δεν μου έτυχε ποτε.

Θα δοκιμάσω παλι σημερα  με καπνο vulkana αλλα ειναι η 3 μερα ελπιζω περα απο την γευση να μην αλλαζει κατι αλλο

Τα κάρβουνα αν δεν άναψαν καλά σίγουρα παίζουν ρόλο. Για μένα κράτησε 7 λεπτά τα κάρβουνα από τη μία πλευρά διαγώνια όπως τα βάζεις και μετά άλλα 7 λεπτά από την αντίθετη πλευρά για να ανάψουν καλά. Θα πρέπει να είναι κόκκινα από όλες τις πλευρές να μην έχει καθόλου μαύρο .Τα έχω δοκιμάσει τα crown. Εϊναι αρκετά καλά.

Δοκίμασε και αυτό με το να ψιλοκόψεις τον καπνό που σου είπαν

Επεξ/σία από alexkrz
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimosfc είπε

3η μερα vulkana δεν καπνιζεται, καλυτερα κανε καποιον αλλο ετοιμο και ας ειναι μουφα. Τα καρβουνα οπως ειπαν και παραπανω πρεπει να ειναι ολα αναμμενα και κοκκινα γιατι παιζουν ρολο σε αυτο που επαθες.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, alexkrz είπε

Eγώ επειδή έχω μόνο το αυθεντικό καλούντ εννοείται πως κολλάει ο καπνός και στο αυθεντικό. Απλά το φαινόμενο αυτό είναι πιο έντονο στους καπνόυς που τους φτιάχνεις εσύ όπως Vulkana. Βγαίνει σχετικά εύκολα με ένα σύρμα αλλά πάντα θα μείνει και λίγο. Και ένα πολύ καλό tip που καθαρίζει τελείως και το δοκίμασα είναι να βάλεις το καλούντ σε ενα μπωλ με ξύρι. Το αφήνεις 8-10 ώρες και μετά όταν το τρίψεις έχει καθαρίσει τελείως!

Φιλος vulkana δεν εχω καπνισει ποτε!!!!

Με holster

adlya 

darkside

starline

musthave 

fummari 

δεν εχει κολλησει ποτε καπνος ειτε στρωνεις under ειτε over.

με το ξυδι ναι το ξερω.

εγω χρησιμοποιω βουρτσα με σύρμα που καθαριζεις σχαρες ψησιματος μια χαρα γινεται πενα!

• Like 1
Δημοσ.

Ειχατε δικιο τελικά μαλλον τα κάρβουνα ήταν. Οι επόμενες 2 απόπειρες ειχαν πλ decent αποτέλεσμα. Βέβαια εβαλα mix vulkana tsoureki + true passion love story και παλι καλα που ηταν η vulkana αλλιώς μετα το 10λεπτο δεν καταλαβαίνεις τι καπνιζεις με την άλλη. Πλ μουφα. Τωρα μένει να βρω decent καπνους σε νορμαλ τιμες. Απο που παίρνετε συνήθως και τι;

• Moderators
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Ειχατε δικιο τελικά μαλλον τα κάρβουνα ήταν. Οι επόμενες 2 απόπειρες ειχαν πλ decent αποτέλεσμα. Βέβαια εβαλα mix vulkana tsoureki + true passion love story και παλι καλα που ηταν η vulkana αλλιώς μετα το 10λεπτο δεν καταλαβαίνεις τι καπνιζεις με την άλλη. Πλ μουφα. Τωρα μένει να βρω decent καπνους σε νορμαλ τιμες. Απο που παίρνετε συνήθως και τι;

Aν δεν εχεις κονε καποιον να φερνει απο εξω ελλαδα δεν παιζει κατι φτηνο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Aν δεν εχεις κονε καποιον να φερνει απο εξω ελλαδα δεν παιζει κατι φτηνο

Καλα φθηνό το ξερω οτι δεν παίζει. Αλλα μεχρι 30-35 ευρω τα 200g ειμαι διατεθειμένος να δίνω αρκει να είναι γνήσιοι καπνοί.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Η καλυτερη λυση ειναι να βρεις καποιον να σου στελνει απο Γερμανία που είναι οι καπνοι σε νορμαλ τιμες και μεγαλη ποικιλια.  Θέλει προσοχή όμως με τους μούφα καπνούς . Μην πάρεις απο οποιονδηποτε που δεν ξερεις. πουλανε πολλά μούφα και κάποιοι καπνοι μπορει να ειναι και επικινδυνοι.

Για Ελλάδα τώρα η καλυτερη επιλογή είναι η Vulkana. Υπάρχουν και διαθέσιμοι σε 600gr που κραταει παραπανω.

Για έτοιμο καπνο μπορεις να βρεις Adalya στα 53 ευρώ τα 200γραμμάρια και καπνό Element . Μόνο αυτα τα 2 αξιζουν απο τους ετοιμους καπνος που υπαρχουν στην Ελλαδα νομιμα.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, alexkrz είπε

Η καλυτερη λυση ειναι να βρεις καποιον να σου στελνει απο Γερμανία που είναι οι καπνοι σε νορμαλ τιμες και μεγαλη ποικιλια.  Θέλει προσοχή όμως με τους μούφα καπνούς . Μην πάρεις απο οποιονδηποτε που δεν ξερεις. πουλανε πολλά μούφα και κάποιοι καπνοι μπορει να ειναι και επικινδυνοι.

Για Ελλάδα τώρα η καλυτερη επιλογή είναι η Vulkana. Υπάρχουν και διαθέσιμοι σε 600gr που κραταει παραπανω.

Για έτοιμο καπνο μπορεις να βρεις Adalya στα 53 ευρώ τα 200γραμμάρια και καπνό Element . Μόνο αυτα τα 2 αξιζουν απο τους ετοιμους καπνος που υπαρχουν στην Ελλαδα νομιμα.

Μπορουν να μου στείλουν απο Γερμανία με κούριερ;

Αν ο καπνος έχει φορολογηθεί Γερμανία η Ελλάδα ωστόσο ειναι σιγουρα γνησιο σωστα;

Η vulkana μου αφησε πλ καλη πρώτη εντύπωση αλλα δεν ηξερα οτι ειχε 600g.

Ενας shishamasters που βρηκα στο fb φαίνεται να εχει μεγαλη ποικιλία καπνών φορολογημενων λογικα Γερμανία. Γνωριζει καποιος αν ειναι οντως γνήσιοι γτ δεν βρηκα κατι εκτος fb.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimosfc είπε

Αν ο καπνος έχει φορολογηθεί Γερμανία η Ελλάδα ωστόσο ειναι σιγουρα γνησιο σωστα;

Ενας shishamasters που βρηκα στο fb φαίνεται να εχει μεγαλη ποικιλία καπνών φορολογημενων λογικα Γερμανία. Γνωριζει καποιος αν ειναι οντως γνήσιοι γτ δεν βρηκα κατι εκτος fb.

Απο Γερμανία δεν μπορουν να σου στελιουν με κουριερ τα μαγαζιά επισημα σαν πώληση γιατι απαγορευονται προιοντα με ειδικο φορο καταναλωσης οπως τσιγαρα καπνο αλκοολ κτλ. Μπορεις ομως αν εχεις καποιο γνωστο να τα αγορασει αυτος και να στα στειλει σαν δώρο με κουριερ χωρίς να είναι πώληση δηλαδή. και αυτό με επιφύλαξη. Πουλανε παρα πολλοι απο Γερμανία και θα βρεις σίγουρα εδώ στα 30-35 ευρώ τα 200γραμμάρια περίπου. το θέμα είναι να γνωρίζεις οτι ειναι γνήσια. Το προαπαιτουμενο είναι να έχει το ταμπελακι φορολογιας της Γερμανίας. Αν δεν έχει αυτό μακριά. 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dimosfc είπε

τα παιδια ειναι κομπλε ναι εχω παρει και εγω απο αυτους οσον αφορα του shishamasters

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, xenOs777 είπε

τα παιδια ειναι κομπλε ναι εχω παρει και εγω απο αυτους οσον αφορα του shishamasters

Ξερεις αν είναι γνήσιες και απο ποια χωρα; Εχουν ταμπέλακι φορολογιας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...