Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ Σαντανα, πιο πανω που λες οτι εγινε η παραγγελια και πηρατε τα πραγματα ηταν αυτη απο το Shisha-net.de?

Αν ναι, θελω αν πηρε κανεις τα Coconara απο εκει, να μου επιβεβαιωσει το μεγεθος τους (οτι ειναι οντως δηλαδη τα μισα κυβακια απο 1 κυβο Cocobrico).

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ξερει κανεις το μαγαζι στους Αμπελοκηπους, ποια η διεύθυνση του, επωνυμια η κανα τηλεφωνο?

Να ξερω μην ειναι κλειστος.

Ευχαριστω

Δημοσ.

6. Στους Αμπελόκηπους. Το μαγαζί είναι ημιυπόγειο και βρίσκεται στην γωνία Δουκίσης Πλακεντίας & Αργολίδος, κοιτώντας προς τον βορρά.

**Δεν ξέρω αν τα μαγαζιά λειτουργούν ακόμα, απλά τα συγκέντρωσα από όλα τα προηγούμενα post(του santana).

όλα λειτουργούν απλά να πω 2 λόγια για το καθένα

6. πολύ τίμιο μαγαζί, παίρνεις ναργιλέδες με το κιλό, έχει πάρα πολλούς. εκεί βρίσκεις πολλές αλ-φακχερ αλλά και νακχλα και από ότι μου είπε η τύπισσα ανοίγουν και καφε-ναργιλε.

** αναφέρομαι πολλές φορές στο μαγαζί στους αμπελόκηπους, θέλω να διευκρινίσω πως δεν έχω καμία σχέση (μακάρι να είχα), απλά έχει τεράστια ποικιλία και η τύπισσα είναι πολύ ξηγημένη χωρίς μαλακίες

επωνυμια δεν ξερω και σαιτ δεν μπορεσα να βρω. παντως το καταστημα ειναι ανοιχτο.

Δημοσ.

Ναι η παραγγελία από εκεί ήταν. Δεν πήρε κανένας όμως coconara.

Παρόλα αυτά είχαμε πει πως περίπου τα μισά είναι τα κοκοναρα 108κομμάτια, αυτά που έχει ο γερμανός είναι 96 κομμάτια αν θυμάμαι καλά. Οπότε δεν είναι σχεδόν τα μισά, αλλά είναι σίγουρα μικρότερα.

Δημοσ.

Ναι θυμαμαι αυτα που ειχαμε πει, απλα ηθελα να μου επιβεβαιωσει και 1 ατομο οτι ειναι ετσι ή οτι ειναι αλλιως.. Τελος παντων, επειδη σκοπευω να παρω καμια 10αρια κιλα απο δαυτα ωστε να γλιτωσω το σπαστικο κοψιμο των Cocobrico στην μεση, μην φαω καμια φολα και ψαχνομαι..

Εν τω μεταξυ η παραγγελια, 15€ τα μεταφορικα ανεξαρτητα βαρους παραγγελιας απο οτι θυμαμαι και 8€ η προμηθεια για τον γερμανικο λογαριασμο, ισχυουν αυτα?

Δημοσ.

σωστά, 15ευρώ μέχρι 30κιλα δέμα, και 8ευρώ προμήθεια από την εθνική τράπεζα. κάθε τράπεζα παίρνει διαφορετική προμήθεια.

Δημοσ.

Ο ναργιλες εχει οντως σημαντικες επιπτωσεις στην κατασταση τς υγειας? Επειδη συνηθιζα να ακουω πως ειναι πιο ελαφρυς και καθαρος απο το τσιγαρο και σκεφτομουνα μπας και δοκιμαζα, αλλα με μια προχειρη αναζητηση διαβαζω οτι ειναι πιο επικινδυνος.

http://www.medlook.n...sp?item_id=1714

http://www.medlook.n...sp?item_id=2887

http://www.ethnos.gr...2&pubid=7972845

Δημοσ.

Βλακείες...

δες το ποστ #16 που έχω γράψει.

Γενικά σε οποιαδήποτε έρευνα και έτσι δεν ξέρεις τι κρύβεται από πίσω, άσε που σε μερικά λέει κάτι παπαριές του τύπου "μπορεί να κολλήσεις ίωση", ναι αν φυσάει μέσα ένας που έχει συνάχι και ρουφήξει ο άλλος λογικό. Αλλά άμα είναι να λέμε ότι να'ναι σε ένα άρθρο τότε το άρθρο είναι για πέταμα και αυτός που το γράφει δεν σέβεται τον εαυτό του ούτε το μέρος που το γράφει.

Δημοσ.

+1 :) santana99

Έχω διαβάσει τόσες βλακείες τελευταία που γράφονται για την βλαβερότητα του ναργιλέ, που απλά γελάω.

Το ότι δεν είναι υγιές είναι προφανές, διότι εισπνέουμε νικοτίνη, αλλά είναι λιγότερο βλαβερός από ένα τσιγάρο, συν έχει και φίλτρο νερού! Το τσιγάρο από την άλλη περιέχει εκτός νικοτίνης, πισσα, με την καύση του χαρτιού υπάρχει και μονοξείδιο του άνθρακα και άλλα πολλά!

Δημοσ.

Και πες ρε παιδί μου ότι βρεις ένα αξιόλογο άρθρο, δλδ να το διαβάζει μορφωμένος άνθρωπος και να τον κάνει να αναρωτιέται... που ξέρω εγώ αν η τάδε καπνοβιομηχανία δεν έχει δώσει στο μπλοκ-σιτε του κώλου ένα τάδε ποσό γιατί δεν θέλει να χάσει πωλήσεις κλπ κλπ; Και δεν θα το στηρίξει μόνο αυτή, αλλά και τα κράτη γενικότερα λόγω εισόδων από φόρους και άλλες συνωμοτικές θεωρίες που δεν μαρέσει να αναφέρω γιατί ακούγονται άκυρα.

Γιατί αν αγοράσεις έναν καπνό αλ-φακχερ ένα 10ευρω, σε βγάζει 10-15 φορές. Δλδ 10-15 μέρες. Πες 10. Άμα καπνίζεις θες 3ευρώ το πακέτο (που από 3,5 ξεκινάνε τα περισσότερα) και 1 πακέτο την μέρα 30ευρώ για τις 10 μέρες και όχι 10. Και άλλα πολλά, και συμφέρει ο ναργιλές οικονομικά, οπότε πάλι δεν θα συμφέρει μεγάλες εταιρίες κλπ.

Φαντάσου έναν καπνιστή να κάνει 1 πακέτο* τσιγάρα με 3ευρώ, τον χρόνο θέλει 1100ευρώ. Με ναργιλέ θες 3 γεύσεις τον μήνα (το πολύ έτσι; ) 30ευρώ -> το χρόνο 360ευρώ. Σου περισσεύτουν 600+ευρώ, αλλάζεις και κάθε χρόνο ναργιλέ που λέει ο λόγος.

και ποιος κάνει 1 πακέτο ε; άμα βγεις το βράδυ για ποτό θα φας ένα πακέτο στην έξοδο μόνο. Εδώ σε διακοπές τρως 1 καπνό 25άρι την μέρα. Οπότε το κόστος γενικά βλέπετε ανεβαίνει κατακόρυφα και από άποψη τιμής δεν αξίζει...

Δημοσ.

Καλα ολα αυτα, αλλα μπαινει καπου εδω και το θεμα της φορητοτητας.

Δηλαδη, δεν μπορεις να εχεις μονιμα μαζι σου ενα σακιδιο με Αργιλε,καπνο,καρβουνα και οτι αλλο χρειαζεται για αυτον, ενω το τσιγαρακι το βγαζεις απο το πακετο το αναβεις και τελειωσε η υποθεση.

Για αυτον τον λογο δεν συμφωνω εγω προσωπικα οταν αναφερεται ο Αργιλες ως υποκαταστατο του τσιγαρου, δεν μπορει να ειναι!

Προσωπικα εγω καπνιζω τον Αργιλε για το αρωμα που αφηνει στο στομα και για την ποσοτητα του καπνου που εκπνεουμε, μου αρεσει.

Τωρα επειδη δεν ειμαι καπνιστης, δεν μπορω να τοποθετηθω σχετικα με τι ικανοποιηση σου προσφερει ενα τσιγαρο.

Οσον αφορα το θεμα της υγειας, εχουμε πει οτι ο καπνος του Αργιλε δε καιγεται αλλα ζεσταινεται αρα δε παραγει μονοξειδια κλπ κλπ. Ρωτησα φιλους μου καπνιστες μου καναμε μαζι, μου το ανεφεραν ως ελαφρυ, ασε που καποιες φορες που καρβουνιαζε λιγο εγω δυσανασχετουσα, αυτοι ακαθεκτοι.

Βεβαια οτι καπνιζεις, ειναι βλαβερο. ΑθλουμαιΠαιζω περιστασιακα και καποιες φορες ενω εχω καπνισει Αργιλε το προηγουμενο βραδυ, νιωθω οτι με κοβει και κουραζομαι πιο ευκολα το επομενο απογευμα σε ενα παιχνιδι μπασκετ!

Οσο για το κοστος, το προηγουμενο ποστ με καλυπτει, εαν εξαιρεσουμε την αρχικη αγορα Αργιλε μαζι με ολα τα απαραιτητα, βεβαια με τον καιρο γινεται αποσβεση γρηγορα.

Δημοσ.

Υπάρχουν τύποι που τα κουβαλάνε παντού και ανάβουν ναργιλέ (μικρό), σε καφετέριες, όπου πάνε γενικά...έτσι την βρίσκουν.

Βέβαια δεν παίρνουν και γκαζάκι για κάρβουνα καρύδας αλλά με ταχείας.

Είμαι της άποψης ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε 2 πράγματα από πάνω μέχρι κάτω. Σίγουρα έχει πολλά - το τσιγάρο για αυτούς που κάνουν ναργιλέ και σίγουρα πολλά - ο ναργιλές για αυτούς που κάνουν τσιγάρο...

Το βασικό ήταν η βλαβερότητα.

Επίσης μια συμβουλή παιδιά. Όταν καπνίζεται βράδυ, φροντίστε να μην καπνίζεται στο δωμάτιο που θα κοιμηθείτε γιατί το πρωί θα ξυπνήσετε με πονοκέφαλο. Εκτός αν αερίζεται ο χώρος όλη την ώρα. Τον λόγο δεν τον έχω ψάξει απλά μου χει τύχει πολλές φορές... (ειδικά χειμώνα που δεν ανοίγεις γιατί έχει και κρύο...).

Δημοσ.

Σαν πρώην καπνιστής να πω και γω ότι η χρήση του ναργιλέ δεν προκαλεί εθισμό τουλάχιστον στο βαθμό που προκαλεί το τσιγάρο.

Από την αρχή που ξεκινησα να καπνίζω ναργιλέ κάνω 1-2 φορές την εβδομάδα και δεν νιώθω την ανάγκη να τις αυξήσω και επίσης μπορεί να περάσει και βδομάδα που να μην κάνω καθόλου και να μην τρέχει τιπτ. Σε αντίθεση με το τσιγάρο που όταν δεν μπορουσα να καπνίσω αισθανόμουν νευρικότητα.

Αυτό προφανέστατα σημαίνει ότι ο καπνός του ναργιλέ έχει λιγότερη ή καθόλου νικοτίνη αναλόγως με τη μάρκα του καπνού...

Δημοσ.

Οποιος ενδιαφερετε για αγορα απο το Shisha-net.de και συγκεκριμενα για τα Coconara Coals που εχει, σε επικοινωνια που ειχα με τον Γερμανο, του εδειξα αυτο το screenshot και τον ρωτησα τι απο τα δυο ειναι.

Μου απαντησε πως δεν ειναι μεγαλα κυβακια αλλα ειναι Flat, ετσι οπως το φανταζομαι λογικα θα ειναι σαν εναν κυβο Cocobrico κομμενο στην μεση!

Δημοσ.

Αν προσέξεις έφερε τα 112 κομμάτια ανα κιλό, οπότε από το 96 που είχε και από το 108 (; ) των αμερικάνων είναι μικρότερα.

Για να είναι μισό cocobrico πρέπει να έχει 144 κομμάτια το 1 κιλό.

Εδώ είναι μια φωτογραφία που είχα τραβίξει εγώ.

0474l.jpg

Δεξιά βλέπεις cocobrico. Αριστερά βλέπεις coconara 16pics (αμερικάνικη συσκευασία). Οι διαστάσεις τους ήταν 2,5Χ2,5Χ1,5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...