Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάγκες έχει κανείς παραγγείλει ποτέ από  nargile market της Τουρκίας;Είναι αρχικά εφικτό να παραγγείλει κάποιος για Ελλάδα η μόνο για εκεί γνωρίζει κανείς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, dimosfc είπε

Με προβληματίζει κάπως που ειναι ελληνικη εταιρεία οποτε αν γινει κατι και σταματησουν την παραγωγή δν θα βρισκω εύκολα ανταλλακτικά. Επισης ειναι και ποιο ακριβώς. Ο aladin mvp 460/ 470 δεν ειναι αντίστοιχης ποιότητας;

Τι ανταλακτικα δηλαδή? Ότι πιθανότητες έχεις να βρεις ανταλλακτικό σε 1 χρόνο από τους aladin (πχ οι γυαλες τους παίζουν περίοδοι που δεν της βρίσκεις και συνήθως δεν είναι και ιδιετερα συνφερων αν της βρεις μόνο εξωτερικό)

Επεξ/σία από Inuyasha
  • Like 1

Στις 24/4/2022 στις 3:03 ΜΜ, Inuyasha είπε

Τι ανταλακτικα δηλαδή? Ότι πιθανότητες έχεις να βρεις ανταλλακτικό σε 1 χρόνο από τους aladin (πχ οι γυαλες τους παίζουν περίοδοι που δεν της βρίσκεις και συνήθως δεν είναι και ιδιετερα συνφερων αν της βρεις μόνο εξωτερικό)

Δεν με ενθουσίασαν τελικά. Eshop δεν έχουν, Μαγαζί δεν έχουν. Και τους έστειλα μνμ στο fb Και απλα μου έστειλαν 3 ναργιλέδες και τιμή χωρίς καθόλου specs. Μπορεί να μην είναι αλλα μου έδωσαν την εντύπωση του πρόχειρου. θα πάω για aladin 460 ή 470. 

59 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Δεν με ενθουσίασαν τελικά. Eshop δεν έχουν, Μαγαζί δεν έχουν. Και τους έστειλα μνμ στο fb Και απλα μου έστειλαν 3 ναργιλέδες και τιμή χωρίς καθόλου specs. Μπορεί να μην είναι αλλα μου έδωσαν την εντύπωση του πρόχειρου. θα πάω για aladin 460 ή 470. 

Εγω θα σου πρότεινα να δεις και τον big maks είναι ρωσικού τύπου που σημαίνει ότι αν σου σπάσει η γυάλα την αλλάζεις πανευκολα γιατί είναι συμβατές όλες και βρίσκεις και με 10-20€ 

• Like 1

• Moderators
2 ώρες πριν, dimosfc είπε

κυριως πουλανε σε μαγαζια μεσω του site ειναι για πιο γρηγορα και χωρις καπελο του ενδιαμεσου , οπως και να εχει προσοχη στον aladin αν σπασει η γυαλα πας για νεο ναργιλε μιας και ειναι και δυσκολο και συνηθως ασυνφορο να βρεις γυαλα

• Like 1

5 ώρες πριν, dimosfc είπε

Σε καποια απο τα γνωστα ελληνικα σαιτ εμποριας ναργιλε υπαρχουν και καλες προσφορες combo. Με μια γρηγορη ματια βλεπω τρεχει ενα τωρα με big maks rapier pro, καρβουνα, πηλινο και HMD στα 115ευρω.

• Like 1

Στις 23/4/2022 στις 10:05 ΜΜ, xenOs777 είπε

Αδερφέ έχω πάρει holster true passion darkside,fumari από εκεί και είναι όλα φορολογημένα με τη ταινία πάνω και κλειστά,μήπως λέμε για διαφορετική σελιδα;Δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα σχετικά με τη γνησιότητα 

Δεν έχω ψωνίσει αλλά είχα αυτές τις φωτό και αυτά 90% δεν είναι γνήσια.

Τώρα αν άλλαξαν τακτικές πάσο. 

Screenshot_2022-04-26-00-10-06-594_com.facebook.katana.jpg

12 ώρες πριν, virginkiller είπε

Δεν έχω ψωνίσει αλλά είχα αυτές τις φωτό και αυτά 90% δεν είναι γνήσια.

Τώρα αν άλλαξαν τακτικές πάσο. 

Screenshot_2022-04-26-00-10-06-594_com.facebook.katana.jpg

Αυτά σίγουρα είναι μούφα ναι καταλαβαίνω από τις φωτό,αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτούσα αυτά έπαιρνα άλλες εταιρίες που είναι όπως στη φωτογραφία εξωφύλλου αδερφέ που είναι κομπλέ 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απο πήλινα και hmd τι προτείνετε; 

Επισης σε κάποιους καπνους λενε τα 50 γραμμάρια πανε 5-6 χρήσεις. Παιζει κάτι τέτοιο; Απο παλια που θυμάμαι 2 πήγαιναν

5 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απο πήλινα και hmd τι προτείνετε; 

Επισης σε κάποιους καπνους λενε τα 50 γραμμάρια πανε 5-6 χρήσεις. Παιζει κάτι τέτοιο; Απο παλια που θυμάμαι 2 πήγαιναν

Κάτω από 14 γραμμάρια πολύ δύσκολο. 18 γραμμάρια παίζω εγώ συνήθως. Υπάρχουν μπολ που βάζουν λιγότερο αλλά δεν είναι για όλες τις γεύσεις. 

• Like 1

Στις 26/4/2022 στις 3:39 ΜΜ, virginkiller είπε

Κάτω από 14 γραμμάρια πολύ δύσκολο. 18 γραμμάρια παίζω εγώ συνήθως. Υπάρχουν μπολ που βάζουν λιγότερο αλλά δεν είναι για όλες τις γεύσεις. 

Και παλι λιγα μου φαίνονται. Εγω θυμάμαι απο παλιά κατι 25-30γρ . Γενικα τι προτείνετε απο πήλινα / hmd ; 

17 ώρες πριν, dimosfc είπε

Και παλι λιγα μου φαίνονται. Εγω θυμάμαι απο παλιά κατι 25-30γρ . Γενικα τι προτείνετε απο πήλινα / hmd ; 

Μπορεις να δεις το upg mini σε κλασσικο η και το μεγαλο ακομα εαν θες πολυ μεγαλες ποσοτητες στο pack. Μεγαλα καλα κλασσικα μπωλ ειναι και τα kong αλλα η τιμη ανεβαινει πολυ πιστευω. Μετα η upg εχει και τυπου phunnel με το phunnel v2 σε νορμαλ τιμη. Μετα πας σε αλλα οπως werkbund zeus, oblako phunnel M, Mahalla Invoke V2.

Οικονομικα μετα ειναι και τα solaris και κλασσικα και phunnel αλλα τα βαζω πιο κατω απο τα upg

18 ώρες πριν, dimosfc είπε

Όταν έκανε 30€ το κιλό τα βαζαμε τα 25+ τώρα δεν μας παίρνει

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλα .θα ήθελα να ρωτήσω αν χαλάνε οι καπνοί του ναργιλέ γιατί βρήκα κάτι καπνού που είχα πάρει από την Τυνησία και νόμιζα ότι μου τους είχαν πετάξει δεν γράφουν κάπου ημερομηνία και είναι σφραγισμένοι αλλά τους έχω πολλά χρόνια και δεν είχουν σχέση με αυτούς που είναι στο εμπόριο

2 ώρες πριν, Jiannis22 είπε

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλα .θα ήθελα να ρωτήσω αν χαλάνε οι καπνοί του ναργιλέ γιατί βρήκα κάτι καπνού που είχα πάρει από την Τυνησία και νόμιζα ότι μου τους είχαν πετάξει δεν γράφουν κάπου ημερομηνία και είναι σφραγισμένοι αλλά τους έχω πολλά χρόνια και δεν είχουν σχέση με αυτούς που είναι στο εμπόριο

Θεωρητικα καμια 2ετια πανω κατω κρατανε μεχρι να ληξουν ειτε τους ανοιξεις ειτε οχι. Εγω οσους εχω παρει στα χερια μου εχουν ημερομηνια ληξης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...