Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Καινούριος στο κομμάτι κ τώρα ξεκινάω κ ψάχνομαι σιγά σιγά.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως ξεχωρίζω true passion συσκευασία κιλού γνήσιο από μούφα; Αν έρθει σφραγισμένος σε σακουλάκι μέσα στο κουτί είμαι σίγουρος ότι είναι γνήσιος ή κ οι μούφα έτσι βγαίνουν;

Αν έχετε φωτογραφίες ακόμα καλύτερα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, geokris είπε

Καλησπέρα!

Μπορεί κάποιος να μου πει πως ξεχωρίζω true passion συσκευασία κιλού γνήσιο από μούφα; Αν έρθει σφραγισμένος σε σακουλάκι μέσα στο κουτί είμαι σίγουρος ότι είναι γνήσιος ή κ οι μούφα έτσι βγαίνουν;

image.png.5f4a0b95f30f5a1d1471348ff99e6b1c.png 

3 ώρες πριν, geokris είπε

Καλησπέρα!

αδερφε αν δεις αυτο το κουτι,αυτα εινια τα καινουργια της true passion και φυσικα οτι εχει πανω τον φόρο κατανάλωσης δλδ οτι το εχει περαστεί απο το χημείο του κράτους,είναι κομπλε

Στις 5/2/2022 στις 10:11 ΠΜ, geokris είπε

Καλησπέρα!

Ψαξε Holster γενικα βεβαια μιλαμε για γερμανικη εισαγωγη

εκανα αγορα mattpear simple M μαζι με καποια καινουργια μπολακια.

εχω καπνισει τους περισσοτερους ναργιλεδες πανω απο 10 εταιρειες και σιγουρα 20+ μοντελα 

ολα αυτα τα χρονια δεν ειχα δοκιμασει mattpear ομως, το αγορασα και για αυτον τον λογο.

Ε τελικα κατελληξα οτι μετα απο stemulation ειναι οτι καλυτερο. 

Παίδες καλησπέρα.

Κάνω ναργιλέ χρόνια και έχω δοκιμάσει σχεδόν απ' όλες τις μάρκες. 

Λόγο επαγγέλματος ταξίδευα αρκετά σε αραβικές χώρες και πάντα είχα 100% original. 

Τώρα όμως τον τελευταίο χρόνο είμαι μόνιμα Ελλάδα τα αποθέματα τελείωσαν και δεν έχω πρόσβαση στα αγαπημένα μου Al Fakher, Mazaya.

Μήπως έχουμε πουθενά καμία άκρη/website για τα original? Ακόμα και τις καινούργιες  Αμερικανικές εταιρίες που έχουν βγει πρόσφατα, η οτιδήποτε original hookah tobacco. 

Το Al Fakher DA..... Προσωπικά το θεωρώ η καλύτερη γεύση που κυκλοφορεί. Παρότι τώρα υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές, δεν ήταν έτσι πάντα... All time classic..

Στις 1/2/2022 στις 2:48 ΜΜ, Panos_B είπε

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, δεν πρόλαβα να το δω καθόλου λόγω κάποιων τρεξιμάτων, θα ψαχτώ και θα ενημερώσω. Προς Werkbund medieval με βλέπω, αν βρω!

Τελικά ξεκίνησα για Medieval, κατέληξα σε Zeus! Πολύ ευχαριστημένος! ❤️

image.png.e4f103f85f073d51b27d8470cff9a2db.png

image.png.61c8bfd5847d57822dd78de7da9c1fa0.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα κ απο εμενα.

Να παραθεσω εναν προβληματισμο μου

Εχω εναν MVP 460 και απο τις φωτογραφιες και ολα τα βιντεο που ειχα δει ο συγκεκριμενος πανω το πιατακι του εφαρμοζει σε εναν ανταπτορα που αυτος με την σειρα του μπαινει εφαρμοστα στο stem. Ο δικος μου για καποιο λογο, ενω εχει τον ανταπτορα μεσα, το stem του πανω εχει βολτα για να βιδωσει εκει η κεφαλη με το πιατο αντι να θηλυκωνει και να κουμπωνει οπως ολοι οι αλλοι που εχω δει. Για ποιο λογο ελαβα τετοιο stem που δεν εχω δει ποτε στον συγκεκριμενο?

Καμια ιδεα?

7 ώρες πριν, Olivus είπε

Καλησπερα κ απο εμενα.

Να παραθεσω εναν προβληματισμο μου

Εχω εναν MVP 460 και απο τις φωτογραφιες και ολα τα βιντεο που ειχα δει ο συγκεκριμενος πανω το πιατακι του εφαρμοζει σε εναν ανταπτορα που αυτος με την σειρα του μπαινει εφαρμοστα στο stem. Ο δικος μου για καποιο λογο, ενω εχει τον ανταπτορα μεσα, το stem του πανω εχει βολτα για να βιδωσει εκει η κεφαλη με το πιατο αντι να θηλυκωνει και να κουμπωνει οπως ολοι οι αλλοι που εχω δει. Για ποιο λογο ελαβα τετοιο stem που δεν εχω δει ποτε στον συγκεκριμενο?

Καμια ιδεα?

ανεβασε μια φωτο να δουμε τι εννοεις.Ισως τα νεοτερα μοντελα να εχουν αλλαξει.

2 ώρες πριν, nas91 είπε

ανεβασε μια φωτο να δουμε τι εννοεις.Ισως τα νεοτερα μοντελα να εχουν αλλαξει.

Επειδη δεν τον εχω εδω που ειμαι εφτιαξα το παρακατω να ειναι πιο ξεκαθαρο τι λεω. Εγω εχω το παραδειγμα 1. Παντου ονλαιν για το συγκεκριμενο μοντελο που εχω εγω, ειτε σε video reviews ειτε σε φωτογραφιες, εχουν το παραδειγμα 2. Στην συσκευασια εμενα παρολα αυτα εχει το εξαρτημα για να εμπαινε σε λαιμο οπως στο 2 αλλα ο λαιμος ειναι οπως στο 1. 

Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι ετσι το δικο μου και με ξενερωσε που ειχα παρει και molasses catcher γυαλινο που θα εμπαινε αν ηταν το κουμπωμα του 2 αλλα επειδη ο λαιμος ηρθε ετσι προφανως και δεν μπαινει.

hookah.jpg

4 ώρες πριν, Olivus είπε

Επειδη δεν τον εχω εδω που ειμαι εφτιαξα το παρακατω να ειναι πιο ξεκαθαρο τι λεω. Εγω εχω το παραδειγμα 1. Παντου ονλαιν για το συγκεκριμενο μοντελο που εχω εγω, ειτε σε video reviews ειτε σε φωτογραφιες, εχουν το παραδειγμα 2. Στην συσκευασια εμενα παρολα αυτα εχει το εξαρτημα για να εμπαινε σε λαιμο οπως στο 2 αλλα ο λαιμος ειναι οπως στο 1. 

Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι ετσι το δικο μου και με ξενερωσε που ειχα παρει και molasses catcher γυαλινο που θα εμπαινε αν ηταν το κουμπωμα του 2 αλλα επειδη ο λαιμος ηρθε ετσι προφανως και δεν μπαινει.

hookah.jpg

Θεωρω πως μπερδευεσαι,γιατι και το 1 και το 2 ειναι το ιδιο πραγμα.Απλα μπορει το κώνικο παξιμαδι να ηρθε σφηνωμενο στο upstem σου,και να νομιζεις οτι παει βιδωτά.Προσπαθησε να βιδωσεις το πιατακι και το τελικο εξαρτημα(εκεινο που εφαρμοζει η φλατζα του μπολ),και να το ξεσφηνωσεις.Αλλη λυση ειναι να το βαλεις σε ζεστο νερο,ωστε να βγει πιο ευκολα.Τελευταια λυση ειναι να το ξεσφηνωσεις με ενα καβουρα ή πενσα(τυλιξε ενα κομματι πανι πριν κανεις οτιδηποτε για να μη πληγωσεις το μεταλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, nas91 είπε

Θεωρω πως μπερδευεσαι,γιατι και το 1 και το 2 ειναι το ιδιο πραγμα.Απλα μπορει το κώνικο παξιμαδι να ηρθε σφηνωμενο στο upstem σου,και να νομιζεις οτι παει βιδωτά.Προσπαθησε να βιδωσεις το πιατακι και το τελικο εξαρτημα(εκεινο που εφαρμοζει η φλατζα του μπολ),και να το ξεσφηνωσεις.Αλλη λυση ειναι να το βαλεις σε ζεστο νερο,ωστε να βγει πιο ευκολα.Τελευταια λυση ειναι να το ξεσφηνωσεις με ενα καβουρα ή πενσα(τυλιξε ενα κομματι πανι πριν κανεις οτιδηποτε για να μη πληγωσεις το μεταλο.

Δεν ειναι κατι κολλημένο στο stem, κατι τετοιο θα ηταν προφανες πιστευω. Και το εσωτερικο του ειναι ολο μασιφ λειο ειναι ξεκαθαρο δλδ. Εχει βολτα για βιδα επανω σαν την κατω που βιδωνει στην βαση και εχω και αντάπτορα που επειδη ειναι ετσι ο λαιμος ειναι αχρηστος.

Το ερωτημα ειναι γιατι ειναι ετσι το stem αυτο π ελαβα.

274407012_324226543011176_1179364417657107110_n.jpg

274449645_1121389895328690_1226286258790494045_n.jpg

Επεξ/σία από Olivus

• Moderators
44 λεπτά πριν, Olivus είπε

Δεν ειναι κατι κολλημένο στο stem, κατι τετοιο θα ηταν προφανες πιστευω. Και το εσωτερικο του ειναι ολο μασιφ λειο ειναι ξεκαθαρο δλδ. Εχει βολτα για βιδα επανω σαν την κατω που βιδωνει στην βαση και εχω και αντάπτορα που επειδη ειναι ετσι ο λαιμος ειναι αχρηστος.

Το ερωτημα ειναι γιατι ειναι ετσι το stem αυτο π ελαβα.

274407012_324226543011176_1179364417657107110_n.jpg

274449645_1121389895328690_1226286258790494045_n.jpg

Aλλαξαν την γραμμη παραγωγης για οικονομια μαλλον τετοιες μικρο αλλαγες γινονται χωρις να αλαζουν ονομα μοντελου ,δυστηχως πρεπει να ζησεις με αυτο

8 λεπτά πριν, nas91 είπε

Φαινεται να αλλαξαν το σχεδιο τους.Αν το πηρες απο γνωστο καταστημα,δεν εχεις κατι να φοβηθεις.

Ναι απο θεμα γνησιοτητας δεν υπαρχει θεμα το βλεπω απλα ηθελα να ηταν οπως το ειχα δει κ το περιμενα για να παιρνει το γυαλινο catcher που μ εμεινε στο ραφι τωρα... 

30 λεπτά πριν, Olivus είπε

Ναι απο θεμα γνησιοτητας δεν υπαρχει θεμα το βλεπω απλα ηθελα να ηταν οπως το ειχα δει κ το περιμενα για να παιρνει το γυαλινο catcher που μ εμεινε στο ραφι τωρα... 

Ε καλα δε χανεις και τιποτα.Εγω προσωπικα δε χρησιμοποιω ποτε.

Στις 16/2/2022 στις 2:39 ΜΜ, Panos_B είπε

Τελικά ξεκίνησα για Medieval, κατέληξα σε Zeus! Πολύ ευχαριστημένος! ❤️

image.png.e4f103f85f073d51b27d8470cff9a2db.png

image.png.61c8bfd5847d57822dd78de7da9c1fa0.png

Εγώ ξεκίνησα με Medieval και μετά πήγα σε Zeus. Πολύ καλύτερο. Δεν ξέρω γιατί αλλά κράταγε περισσότερο και με περισσότερη γεύση. 

Περιμένω ένα Oblako Phunnel L. Να δούμε τι θα κάνει...771160369_Screenshot_20220226-2231062_copy_973x1405.png.d7790c9481b48bcbac8bd5b8bdc73300.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...