Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SARAKINA1989 είπε

Το taj mahal στη Θεσσαλονίκη που έχουν αναφερθεί κάποιοι στέλνει κιόλας τον καπνό ή τον παίρνεις μόνο από εκεί?

Στέλνουν

• Like 1
  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 22/11/2021 στις 3:20 ΜΜ, SARAKINA1989 είπε

Το taj mahal στη Θεσσαλονίκη που έχουν αναφερθεί κάποιοι στέλνει κιόλας τον καπνό ή τον παίρνεις μόνο από εκεί?

Δίνει καπνο το μαγαζι;Μιλαμε για αφορολογητο η φορολογημενο κανονικα;

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xenOs777 είπε

Δίνει καπνο το μαγαζι;Μιλαμε για αφορολογητο η φορολογημενο κανονικα;

Αφορολόγητο αγνώστου προέλευσης

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/5/2020 στις 8:43 ΜΜ, marikbane είπε

Την σκέτη OKOLOM έκανα Γιάννη, η οποία είναι μέντα γιασεμί και είναι σίγουρα μια που θα ξαναπάρω. Δυστυχώς όπως είπα από τις 4 γεύσεις που πήρα, μόνο αυτή κ η le cak ήταν του γούστου μου. Θα δοκιμάσω κ άλλες 2 OKOLOM που έχει το Ταζ, αλλά περιμένω λίγο μήπως κάνω καμία καλή παραγγελία από Γερμανία. (εκεί βέβαια ο True Passion πάει 18 τα 200 λόγω φορολογίας...) 

Υποπτεύομαι λάστιχο. Στήσε το ναργιλέ, αφού τον πλύνεις όλο, και άρχισε να εντοπίζεις που μπορεί να είναι, χωρίς να τον ανάψεις. Ειδάλλως, αν δεν βρεις έτσι κάτι, μπορεί να είναι κ το κάρβουνο, το οποίο πχ αν έχει πάρει κάποια υγρασία, μπορεί να σου βγάζει πολύ άσχημη γεύση! Ελπίζω να το βρεις!

Εδω και 5 μήνες παιδεύομαι να βρω κάποια άκρη για να παραγγείλω από Γερμανία. Δεκτή κάθε βοήθεια παιδιά, έχω απελπιστεί. Μαρεσει ο Okolom CB10 και δεν βρίσκω πουθενά. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Stk_insomniac είπε

Εδω και 5 μήνες παιδεύομαι να βρω κάποια άκρη για να παραγγείλω από Γερμανία. Δεκτή κάθε βοήθεια παιδιά, έχω απελπιστεί. Μαρεσει ο Okolom CB10 και δεν βρίσκω πουθενά. 

αν δεν εχεις καποιον φιλο/συγγενη δυσκολα τα πραγματα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να προμηθευτούμε απο ελλάδα μασκες alpha hookah που εχει βγαλει η εταιρία η το necklace(λουράκι) της alpha hookah?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, xenOs777 είπε

Καλησπέρα παιδια,γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να προμηθευτούμε απο ελλάδα μασκες alpha hookah που εχει βγαλει η εταιρία η το necklace(λουράκι) της alpha hookah?

To 𝗛𝗼𝗼𝗖𝗮𝗿𝗲𝘀 είχε ανεβάσει σε ένα στορρυ αυτές τις μάσκες που λες 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, dgeorgios είπε

To 𝗛𝗼𝗼𝗖𝗮𝗿𝗲𝘀 είχε ανεβάσει σε ένα στορρυ αυτές τις μάσκες που λες 

καλησπερα φιλε,τις είχε ανεβάσει και ως προς πώληση;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έχετε να προτείνετε κανένα άχαστο μπολάκι? Έχω ένα φανελ αλλα δεν μου γεμίζει το μάτι και λέω να κάνω αναβάθμιση σε κατι καλό. Δεν εχω πρόβλημα στο κόστος

Δημοσ.
10 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Ρε παιδιά, έχετε να προτείνετε κανένα άχαστο μπολάκι? Έχω ένα φανελ αλλα δεν μου γεμίζει το μάτι και λέω να κάνω αναβάθμιση σε κατι καλό. Δεν εχω πρόβλημα στο κόστος

Solaris killer

Werkbund Egypt 

Aν θες φανελ δες Hookain

• Thanks 1
Δημοσ.

Ελα να ανεβαινει λιγο το θρεντ.Χριστουγεννιατικο δωρο στον εαυτο μου.Alpha hookah(space X)+Na grani Stick..

20211216_121303.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κανα heat management καλό που δεν χρειάζεται να δώσω μισό νεφρό έχουμε? Έχω ένα φτηνιάρικο τώρα, αλλά νομίζω οτι δεν ανάβει ικανοποιητικά τον καπνό για να βγάζει καλό ντουμάνι. Θα κάνω και μια δοκιμή βάζοντας αλουμινόχαρτο και τα καρβουνάκια απο πάνω για να συγκρίνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Κανα heat management καλό που δεν χρειάζεται να δώσω μισό νεφρό έχουμε? Έχω ένα φτηνιάρικο τώρα, αλλά νομίζω οτι δεν ανάβει ικανοποιητικά τον καπνό για να βγάζει καλό ντουμάνι. Θα κάνω και μια δοκιμή βάζοντας αλουμινόχαρτο και τα καρβουνάκια απο πάνω για να συγκρίνω

παρε ενα ρεπλικα kaloud lotus 1+ και εισαι οκ. 15-20ε παιζουν

Επεξ/σία από greekboy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...