Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάποια φωτογραφία για να καταλάβουμε τι μάρκα είναι;

Δεν έχω προσέξει καμία γεύση να έχει τέτοια πιστοποίηση, έχει άραγε κανένας καπνός τέτοια πιστοποίηση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εν έτη 2012 υπάρχει κανά κατάστημα με είδη ναργιλέ στο κέντρο της Αθήνας, σε λογικές τιμές πάντα. Είδα εδώ που λέτε για τα κάρβουνα, εγω χρησιμοποιοω κάρβουνα στρογγυλά, από σουπερμάρκετ, απ' ότι κατάλαβα δεν είναι τόσο καλά. Από γεύσεις εχω κανει κανει πεπονι(χαλια), πορτοκαλι(πολυ βαρυ), μηλο-ροδακινο(μια χαρα και ελαφρια), ψαχνω καμια άλλη γευση που να μην ειναι βαρια και να εχει ωραια γευση. Ειδα αυτα τα τιπς με τον παγο και το χυμο πορτοκαλι στο νερο και θα α δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια. Αν καποιος εχει τιποτα αλλα τιπς να μου τα πει!

Ψάξε λίγο σελίδες 8-14 (κάπου εκεί νομίζω) αναφέρονται όλα τα μαγαζιά στην Αθήνα (που έχουμε βρει τουλάχιστον).

Ναι τα κάρβουνα αυτά είναι χάλια, μην τα κάνεις άλλο γιατί είναι και πολύ βλαβερά. Αγόρασε αν θες στρογγυλά ταχείας καύσης από μαγαζί με ναργιλέδες.

Οι γεύσεις εξαρτάται και τι μάρκα έκανες... και είναι και θέμα γούστου.

Ωπ πως μου ειχε ξεφύγει αυτο το θέμα. Ειμαι και εγω ενας απο τους μερακλήδες που ασκούνται στο χομπι του ναργιλέ απο το 2006 εως και σήμερα. Βέβαια οσον αφορα την χρήση παν μέτρον άριστων πάντα ε..

Αυτος εδω ειναι ο δικός μου.

img0820rl.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Είναι ενας King Of Hoohah junior series 18΄΄. Πολύ ωραια κατασκευή απο αλουμίνιο. Ειχα και εναν μεγαλύτερο αλλα δυστυχώς ειχε ατύχημα...

Θα χαρω να εξελίξουμε το παρον τοπικ ωστε να ανταλλάξουμε απόψεις πανω στο θέμα αυτο.

Αλήθεια απο ποια μαγαζιά ψωνίζετε?

Και τη γεύση πέρνεις γεύση Oreo? :P πέρα από την πλάκα είναι πολύ ωραίος.......

Ερώτηση τώρα θα πάει η θεία μου διακοπές Κωνσταντινούπολη και της είπα να μου πάρει έναν μεσαίου μεγέθους η μικρό με ολλα τα παρελκόμενα ξέρετε πόσο πάει περίπου σε τιμή ? Έχετε καπιο συγκεκριμένομέρος για να πάει? Ευχαριστώ

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

graphist σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο θέμα όταν έχεις χρόνο, θα βρεις και τα μαγαζιά και διάφορες απόψεις.

Εσύ από που ψωνίζεις;

maestros για μέρος συγκεκριμένο δεν ξέρω αλλά για μάρκα αν βρει να πάρει elmas, που είναι πολύ καλοί.

Ευχαριστώ θα ψάξω εφόσον το εχετε συζητήσει.

Εγω ψωνίζω αναλώσιμα και ναργιλέδες απο το Εν Κεδρω στην Καλλιθέα, εχει τους King Of Hookah που ειναι και σχετικά φθηνοί και ποιοτικοί, καθώς ειναι απο αλουμίνιο και δεν οξειδώνονται. Ειναι και η γυάλα βιδωτή με το stem, αρα και στεγανοποίηση πολυ καλή εχει και δεν ξεκουμπώνει στο κουβάλημα.

Καπνούς σπανίως παίρνω απο εκει καθώς εχει μόνο Afzal και Soex (Herbal) που δεν ειναι και οτι καλύτερο εχω δοκιμάσει (με εξαίρεση την Bombay Pan Masala που ειναι φοβερή). Για καπνό προτιμώ μακράν Nakhla. Τους θεωρώ πολυ καλύτερους. Τους αγοράζω από ενα γνωστό μου που διατηρει καφετερία με Ναργιλέδες στην Γλυφάδα. Τους παιρνει χονδρική απο την Αθήνα στην Λ. Δημοκρατίας εάν θυμάμαι.

Απλα ηθελα να εμπλουτίσω τις επιλογες μου και με αλλα προϊόντα, Εχω ακούσει καλα λογία για Starbuzz, Al Fakher, Social Smoke κτλ.

Θα ηθελα να μαθω επισης εαν καποιος εχει δοκιμασει ηλεκτρικο καρβουνο. Εχουν καποια που ζεσταίνονται με αντιστασεις, Λογικα θα λεει καθως ουτε γρηγορα θα τελειωνει ουτε κερβουνιλα θα εχουμε.

images?q=tbn:ANd9GcRttvl0Pk2qiarrTsWI8U-G86DZwe_ZzE93QJM6CEiu0mnjX1Gx

Εδω σε ενα review λεει καλα λογια.

http://www.youtube.com/watch?v=1vqyRK3ZpkE

graphist83 UPDATE(βρηκα σελιδα αλλα δεν εχει τα προιοντα μεσα)δεν μπόρεσα να βρω σελίδα για το Εν κεδρω. εχω καποιες ερωτησεις:

ενας μικρος ή μεσαιος(αν ξες πες μου και για μεγαλο) ναργιλες ποσο θα παει? ειναι ετοιμοπαραδοτος? Αν παω εγω με ενα φιλο μου(ειμαστε 14) θα μας αφησουν? (για να μην πει κανενας τιποτα κανουμε μια φορα το μηνα και ΑΝ και δεν το κανω απο μαγκια απλα μου αρεσει). Αν θες πες μου την καφετερια του φιλου σου να παμε να κανουμε-ή να αγορασουμε αν θελει(αν αφηνει βεβαια, αν οχι απο ποια ηλικια επιτρεπετε?).

Προς τον graphite83 ή οποιον αλλο ξερει, καπνο(καλος, εννοοντας υγιεινος) απο αθηνα ή γυρω απο Αθηνα που μπορω να παρω? Πειτε μου κανα καλο καπνο που να ειναι ελαφρυς(για μη καπνιστες εννοειτε).

Δοκιμασε ο φιλος μου να βαλει παγακια στο νερο, λεει οτι κοντεψε να «πεθανει». ο καπνος ηταν βαρυς και με την πρωτη τζουρα εμεινε. Αυτο εγινε γιατι ειναι σχετικα μικρος ενω καποιος μεγαλος θα ηταν καλυτερα?(κανει 4-5 χρονια τωρα ομως) ή απλα πρεπει καποιος να ειναι συνηθισμενος?(μηπως εκανε τιποτα λαθος?).

Τελος θα χαιρομουν πολυ οποιος συνφορουμιτης ξερει καποια κολπακια για ναργιλε ή ξερει κανα καλο γκατζετ για αυτο(απο αθηνα ή καπου κοντα) να μου πει.

Εγώ σου προτείνω να πας στο μαγαζί με ναργιλέδες στους αμπελόκηπους να πάρεις έναν, γιατί στο youandme.gr τους έχουν πανάκριβους...

Εκεί που σου λέω με 50ευρώ παίρνεις πολύ καλό ναργιλέ, και με 40. Φαντάσου ναργιλέ 1μιση μέτρο τον έχει 70ευρώ...

(για να δεις μαγαζιά κλπ στην αθήνα δες λίγο το θέμα από την αρχή (ή μερικές σελίδες πίσω που τα ξαναλέω)) αναφέρονται όλα τα μαγαζιά που έχουμε βρει.

Θα πάρεις washed tobacco, δλδ νικοτίνη 0,05 και όχι 0,5. Δλδ μην καπνίσεις ναχλκα, αλλά κάπνισε αλ-φακχερ.

Κάτι λάθος θα έκανε. Ο πάγος είναι για να κρυώσει τον καπνό περισσότερο και ίσα ίσα κατεβαίνει πιο ευχάριστα. Τώρα όμως αν μιλάμε πως καπνίζεται με τπτ κινέζικους ναργιλέδες από πανηγύρι, ή σε κάποιον πολύ μικρό (που θέλει λίγο παραπάνω τέχνη) τότε όλες οι εμπειρίες διαστρεβλώνονται.

Κολπάκια;...τσέκαρε λιγο το μπλοκ, και δες και εδώ 1η σελίδα έναν οδηγό που υπάρχει. Αλλά αν έχεις όρεξη και διαβάσεις όλο το θέμα υπάρχουν μέλη που αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα αλλά βρέθηκε λύση.... Θα είσαι καλυμμένος.

Ο ναργιλές ειναι κινέζικος μαλλον. Παντως ειναι απο αυτους των 10 ευρω μικρος. δεν ξεραμε που ειχε για αυτο πηραμε αυτους.

Το μαγαζι στους αμπελοκηπους που ειναι ακριβως?

Κατι αλλο, απο καρβουνα παιρνουμε κατι στρογγυλα απο ενα μαγαζακι(υπαρχουν και σε σουπερμαρκετ) με κοκκινο περιτυλιγμα. Δεν τα εχω μπροστα μου για να δω αν ειναι αυτα του θυμιατου οποτε αν ξες πες μου.Να φανταστω το μαγαζι στους αμπελοκηπους θα εχει καρβουνα. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη μαρκα? Τι να προτιμησω ταχεια καυσης ή τα αλλα που θελει πιο πολυ? ΠΟια η διαφορα? Με τα καρβουνα που σου ειπα κραταει περιπου 1 ωρα και μετα ο καπνος ειναι καμμενος(βεβαια σε αυτο φταιει οτι στεγνωνα με τον καπνο αλλα ανακαλυψα οτι δεν πρεπει). Το καταστημα στους αμπελοκηπους εχει φυσικα καρβουνα, αυτα τα μακροστενα που τα σπας?

* εχω διαβασει το μπλοκγ σου. Πολυ καλο!

Επειδή έχω κάνει την διαδικασία να ποστάρω τα μαγαζιά 100 φορές έχω βαρεθεί...δες κάπου σελίδες 9-15 είναι νομίζω... και θα το βρεις.

Ε δεν μπορώ να ξέρω υπάρχουν πάρα πολλά, αλλά αν το περιτύλιγμα είναι χάρτινο τότε καλύτερα κάντε ηρωίνη :P

Ελλάδα δεν βρίσκεις εύκολα τα φυσικά καρύδας, μπαμπού κλπ, αν τα βρεις θα έχουν 2-3πλάσια τιμή σε σχέση με έξω.

Ελιάς μην πάρεις είναι για πέταμα.

Οπότε απλά αγόραζε μια μάρκα ταχείας καύσης αφού δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Επίσης τα φυσικά μπορεί να θέλουν και 7 λεπτά στο γκαζάκι να ανάψουν, είσαι διατεθειμένος να περιμένεις; Έχουν καλύτερη γεύση, κρατάνε παραπάνω ώρα, είναι πιο υγιεινά κλπ...

pttheolo Οι ναργιλεδες στην Καλλιθεα ξεκινανε απο 45 ευρω. Για το θεμα της ηλικιας δεν το ξερω εαν θα εχετε θεμα. Το μαγαζι ειναι στην Γλυφαδα. Λεγεται La Palma αλλα απαγορευει την εισοδο κατω απο 17 ετων.

santana τα μαγαζια που πουλανε ναργιλεδες πουλανε αξιολογα καρβουνα? Δηλαδη ταχειας καυσεως ειδικα για να ειναι πιο υγιεινα.

graphite Αν παει καποιος που ειναι 18 με αλλους 2 που ειναι πιο μικροι μπορουν να μπουν, σαν συνοδος?

Υπάρχουν πάρα πολλές μάρκες ταχείας καύσης... σίγουρα είναι καλύτερα από τα καρβουνάκια θυμιατού.

Αν το κάρβουνο ανάβει όπως σου ανάβει ένα soex (αργά και σταθερά σε 15-20 δευτερόλεπτα) έχει ανάψει τότε είναι οκ.

Αν του βάλεις φωτιά και σε 4-5 δεύτερα έχει αρπάξει τότε πέτα το.

Από όσο έχω ακούσει καλύτερη μάρκα η 3kings.

Προτίμησε καρβουνάκια που θα είναι κλεισμένα σε πλαστική συσκευασία (όπως είναι μια σοκοφρέτα).

santana τα μαγαζια που πουλανε ναργιλεδες πουλανε αξιολογα καρβουνα? Δηλαδη ταχειας καυσεως ειδικα για να ειναι πιο υγιεινα.

graphite Αν παει καποιος που ειναι 18 με αλλους 2 που ειναι πιο μικροι μπορουν να μπουν, σαν συνοδος?

Λογικα ναι. Θα τον ρωτησω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...