Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

santana εχεις πμ

λοιπον τσεκαρω τι παιζει στο shisha-net.de μιας και θα παραγγειλουμε απo εκει

αλλα επειδη δεν εχω εμπειρια πανω στους ΚΜ

θα ηθελα να μου προτεινετε τον καλυτερο κατα τη γνωμη σας απο αυτους που εχει

επισης παιζει ρολο το υψος;

το hose που εχει απο μονο του ειναι καλο ή πρεπει να παραγγειλω ξεχωριστα και Hose;

το ιδιο ισχυει και για το λουλα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οι ΚΜ γενικότερα είναι πολύ καλοί κατασκευαστικά, όποιον και να πάρεις θα καπνίζει το ίδιο καλά. Το ύψος δεν παίζει ρόλο, απλά βρίσκεις κάποιον που να σου αρέσει εσένα, όλες οι διαφορές στην τιμή δεν παίζουν ρόλο με την επίδοση αλλά με την εμφάνιση.

Ο λουλάς του είναι ένας κλασσικός αιγυπτιακός, αν θες παίρνεις επιπλέον ότι θες εσύ. Το λάστιχο που θα έχει θα τραβάει εύκολα αλλά δεν θα πλένετε, αν θες να πλένετε πρέπει να κοιτάξεις nammor που πάει +20€

Όποιος έψαχνε βάση για να βάζει στο γκαζάκι ώστε να ανάβει τα κάρβουνα βρήκα αυτό

http://www.dealextreme.com/p/metal-computer-case-fan-grill-12cm-38231?item=8

(έχω αγοράσει πολλές φορές)

η τιμή είναι αυτή που λέει και δεν έχει ταχυδρομικά!

Επίσης άκυρη η ομαδική για βάσεις σιλικόνης μιας και βρήκα Αθήνα στα 3€. Συγκεκριμένα στο al-sultan και στο μαγαζί στους Αμπελόκηπους

Επίσης άκυρη η ομαδική για βάσεις σιλικόνης μιας και βρήκα Αθήνα στα 3€. Συγκεκριμένα στο al-sultan και στο μαγαζί στους Αμπελόκηπους

μόλις με γλυτωσες από 15 ευρω μεταφορικά... ευχαριστώ πολύ!! :D :D

οχι βέβαια!!!

έλεγα να φέρω και κανα καπνό και ενα wind cover γιατί καμμια φορά φουμάρω στο μπαλκόνι και έτσι που φυσάει κανω πατεντες με αλουμινόχαρτα και μου κανει τη ζωη δύσκολη.

Αυτο που με έκαιγε πιό πολύ πάντως ήταν το προστατευτικό λάστιχο που δεν μπορουσα να βρώ στα μαγαζιά εδώ.. wind cover εχουν όλοι.

Αφού βρήκαμε λάστιχο θα τα παρω όλα από εδώ να γλυτωσω και τα μεταφορικά.. πιο φτηνα θα μου έρθουν B)

Καλησπερα.

Εχω εναν δανεικο Αργιλε φιλου τωρα που δεν ειμαι στην πολη που σπουδαζω και δυστυχως χθες εγινε το κακο..

Τον σηκωσα απο το στεμ να τον παω στο καθιστικο και στον δρομο ξεκουμπωσε, επεσε η γυαλα και εγινε κομματια.

Τωρα ειτε θα πληρωσω ολο τον κουκο αηδονι ή θα προσπαθησω να βρω αλλη γυαλα.

Για πειτε καμια ιδεα ρε παιδες γιατι την εχω μαμησει! :P

μου θύμισες έναν φίλο μου, ήμασταν ταράτσα και όπως τελιώνουμε και πάμε να μπούμε μέσα του λέω "ασε το ναργιλέ θα τον μαζέψω εγώ", και όπως μπαίνω στις σκάλες ακούω ένα σπάσιμο....τον είχε πιάσει από το στεμ και του έσπασε η γυάλα, σε έναν τούρκικο ναργιλέ elmas.

βέβαια αν δεν γινόταν αυτό, τώρα δεν θα υπήρχε αυτό το θέμα για τον ναργιλέ, γιατί δεν θα ασχολιόμουν άλλο, μετά ασχολήθηκα...

δεν μπορείς να βρεις εκεί καμια γυάλα; ο ναργιλές του είναι ακριβός;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν εχεις στην κατοχη σου κατι ξενο, πως γινεται να παθαινει ζημια, καθε φορα ομως?...

Δεν ειχε φλαντζα στο στεμ, ειχε χαλασει και το εχει κανει μια πατεντα με χαρτοπετσετα, ε δεν το ειχα ζορισει πολυ γιατι παλι φοβομουν μην κανω ζημια, ε και ετσι οπως ειχε και το βαρος απο το νερο, ξεκουμπωσε κ εσπασε στις 3:30 το βραδυ.. :P

Ακριβoς δεν πρεπει να ειναι, ουτε καν αξιολογης μαρκας απο οτι νομιζω, γυρω στα 50€ υπολογιζω ισως και λιγοτερο, απο οτι μου ειχε πει τον ειχε παρει απο Αθηνα.

Αυτο ειναι το θεμα μου τωρα, που και εαν θα βρω γυαλα, εαν ειναι καταλληλη για το στεμ του κλπ...

Στα 2 γνωστα ελληνικα e-shop που εχουν αργιλεδες, δεν βρηκα κατι..

Επεξ/σία από SkiLopSaRo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ΄οτι καταλαβαίνω είσαι εκτός Αθηνών..

Πάρε ενα τηλ στο http://www.alsultan.gr/ ή στο μαγαζί που είναι Δουκισσης Πλακεντίας και Αργολίδος στους Αμπελοκηπους.. (6937951510 κα Αλίκη)

Εχω ψωνίσει και από τα 2 μαγαζιά έχουν μεγάλη ποικιλία σε ναργιλέδες, γυάλες, καπνούς ανταλλακτικά κτλ, οι εντυπώσεις μου απο την εξυπηρετηση είναι άριστες και απ΄ότι μου είπαν στέλνουν και επαρχία..

κάνε ένα τηλ ίσως καταφερεις εστω κ ετσι να κανεις κατι...

Επεξ/σία από VaggelisS.

Βρηκα τελικα γυαλα απο ενα μαγαζι εδω, δεν το περιμενα βεβαια οτι οντως θα βρω! Ο τυπος εβγαλε και κατι σακουλακια με φλαντζες, απλα πρεπει να βαλω λιγο μονοτικη στο στεμ απο κατω ωστε να σφηνωνει καλα.

Το θεμα ειναι τωρα οτι η γυαλα ειναι στραβια, δηλαδη ο αργιλες ειναι σαν τον πυργο της πιζας πλεον και σκεφτομαι αν ακουσω τιποτα απο τον ιδιοκτητη για αυτο...

@Santana99 Ειχε και κατι γευσεις εκει και βλεπω μια των 250γρ, ακυρη μαρκα πρεπει να ηταν και ρωταω, ποσο εχει? Και μου λεει ο τυπακος 24€!! Ηθελα να βαλω κατι γελια!! :P

Δεν παρατηρησα καθολου τι μαρκας ηταν, παντως δεν ηταν Nakhla ή κατι αλλο το οποιο να καταλαβω.. Παντως με το που μου ειπε την τιμη καραφλιασα! :P

Τωρα ψαχνω πατεντα, να βαλω κατι στην μια πλευρα του πατου της γυαλας για να την φερω λιγο στα ισια της. Αν εχει κανεις καμια ιδεα ας την ριξει..

Καλησπέρα επειδή βρίσκομαι Σαουδική Αραβία και μου αρέσει να κάνω ναργιλέ πού και πού (δεν έχω βέβαια δικό μου) πήγα σε μία πόλη και βρήκα σε ένα μαγαζί γεύση μήλο τα 500γρ. 9€. Από ότι διάβασα είναι καλή η τιμή αλλά δεν ξέρω για την ποιότητα. Στο πίσω μέρος της συσκευασίας έγραφε ότι δεν έχει καμία πιστοποίηση ISO. Μήπως να το αποφύγω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...