Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, gaurorakomelas είπε

Δν εχω ξανακούσει ξανθό καπνο βαρύ😀εσυ τον έφτιαξες?(εννοω ξεχωριστά καπνο απο υγρό?)δυο καρβουνα ειναι μια χαρα  με την χρήση kaloud

Όχι όχι έτοιμος, απλά κάθεται κάπως βαρύς στο λαιμό και ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τον αραιωσω κάπως 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
3 ώρες πριν, giorgospetrou3 είπε

Όχι όχι έτοιμος, απλά κάθεται κάπως βαρύς στο λαιμό και ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τον αραιωσω κάπως 

Μάρκα γεύση? Δοκίμασε λιγότερο καπνό στο μπολ χωρίς να τον πατήσεις καθόλου, και να μην ακουμπάει στο hmd

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tasosathens είπε

Καλημέρα! Τι γνώμη έχετε για τον aladin alux 3 ; 

Καλημερα φίλε ,δν εχω άποψη για aladin alux 3,παντως σε οικονομική τιμή βγαίνει ο midas nada,πιστεύω οτι χρησιμοποιεί καλύτερα υλικα απο οποιονδήποτε στην τιμή του.υ.σ αυτος που λες δεν ειναι καν ανοξειδωτος αρα άποψή μου δωσε κατι παραπάνω να πάρεις ναργιλέ που θα τον εχεις για χρόνια

Επεξ/σία από gaurorakomelas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, tasosathens είπε

Νόμιζα ότι είναι ανοξείδωτος. Ούτε ο 460-470 ;

Αμα ειναι να φτάσεις σε αυτο το μπατζετ παρε καλύτερα τον mida ,εχει καλυτερο ανοξείδωτο απο τους aladin ,ειναι και ελληνικό προϊόν🤘🤘 ο 470 ειναι αξιόπιστος και ανοξειδωτος

Επεξ/σία από gaurorakomelas

2 ώρες πριν, gaurorakomelas είπε

Αμα ειναι να φτάσεις σε αυτο το μπατζετ παρε καλύτερα τον mida ,εχει καλυτερο ανοξείδωτο απο τους aladin ,ειναι και ελληνικό προϊόν🤘🤘 ο 470 ειναι αξιόπιστος και ανοξειδωτος

Ευχαριστώ 😎😁

10 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Μάρκα γεύση? Δοκίμασε λιγότερο καπνό στο μπολ χωρίς να τον πατήσεις καθόλου, και να μην ακουμπάει στο hmd

Adalya. τώρα που το είπες μάλλον αυτό φταίει γιατί τον πάτησα αρκετά, ώστε να μην ακουμπήσει khaloud. 

το μπωλ που χρησιμοποιώ είναι αυτό από HP και khaloud replica lotus 1+. 

image.png.9ca39174fd6725a3b7e87ff9183762bf.png

2 ώρες πριν, giorgospetrou3 είπε

Adalya. τώρα που το είπες μάλλον αυτό φταίει γιατί τον πάτησα αρκετά, ώστε να μην ακουμπήσει khaloud. 

το μπωλ που χρησιμοποιώ είναι αυτό από HP και khaloud replica lotus 1+. 

image.png.9ca39174fd6725a3b7e87ff9183762bf.png

Το μπολακι ειναι πολυ καλο,το εχω κ εγω.Ισως οτι καλυτερο στα 15 ευρω..Απο εκει κ περα,τους ξανθους καπνους,δε τους παταμε ποτε,αν ειναι χοντροκομμενοι τους ψιλοκοβουμε,και το packing μας ειναι παντα fluffy(αερατο,χωρις να το πιεζουμε).Ακομα και on the rim(δηλαδη μεχρι το χειλος του μπολ),και καλουντ,εγω δεν ειχα ποτε θεμα,ακομα και με adalya.Σιγουρα παντως οι ξανθοι καπνοι δεν εχουν την ιδια αντοχη με τους μαυρους..

3 ώρες πριν, nas91 είπε

Το μπολακι ειναι πολυ καλο,το εχω κ εγω.Ισως οτι καλυτερο στα 15 ευρω..Απο εκει κ περα,τους ξανθους καπνους,δε τους παταμε ποτε,αν ειναι χοντροκομμενοι τους ψιλοκοβουμε,και το packing μας ειναι παντα fluffy(αερατο,χωρις να το πιεζουμε).Ακομα και on the rim(δηλαδη μεχρι το χειλος του μπολ),και καλουντ,εγω δεν ειχα ποτε θεμα,ακομα και με adalya.Σιγουρα παντως οι ξανθοι καπνοι δεν εχουν την ιδια αντοχη με τους μαυρους..

Οκ θα το δοκιμάσω έτσι να δω τι θα γίνει, ευχαριστώ!

2 ώρες πριν, Racerr είπε

τελικα ειναι βλαβερο για την υγεια 

2 ώρες πριν, Racerr είπε

τελικα ειναι βλαβερο για την υγεια ?

Οτι καπνιζεται φίλε μου είναι βλαβερό ,νομιζω αυτές οι ερωτήσεις εχουν απαντηθεί σε άλλο νήμα.

31 λεπτά πριν, gaurorakomelas είπε

Οτι καπνιζεται φίλε μου είναι βλαβερό ,νομιζω αυτές οι ερωτήσεις εχουν απαντηθεί σε άλλο νήμα.

δεν ειχα βρει παρομοια ερωτηση με συγχωρεις

• Thanks 1

5 ώρες πριν, Racerr είπε

τελικα ειναι βλαβερο για την υγεια ?

Γενικά είναι ναι, όχι σαν το τσιγάρο αλλά σίγουρα δεν είναι και αβλαβές 

https://answernow.gr/υγεία/κάνει-ο-ναργιλές-κακό-στην-υγεία/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...