Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πολύ καλό > www.nargile-cyprus.com (μαγαζί στην Κύπρο!)

έχει τα πάντα από Khalil Mamoon , αλλά και Farida (ανερχόμενο brand στην Αίγυπτο) δες τιμές είναι ήδη με τα μεταφορικά, απίστευτο σέρβις, αποστολή ναργιλέ κατευθείαν από Αίγυπτο!!! Το δικό μου το πήρα από εδώ!

ευχαριστω μεγαλε να 'σαι καλα

σιγουρα οι τιμες εχουν μεσα και τα μεταφορικα;

πχ εκει που λεει 130 ευρω σε εναν ναργιλε εχει και τα μεταφορικα μεσα;

@rbmx θα σε ενημερώσω πόσο κοστίζει και αν θες μου λες

@mpampis o fou δες το ποστ#97 έχει όλα μαγαζιά από εξωτερικό που γνωρίζουμε

προτείνω να αγοράσεις ΚΜ, όποιον σου αρέσει.

Κανονίζουμε ομαδική παραγγελία αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ένα πμ να σου πω λεπτομέρειες και αν θες και χωράμε όλοι προχωράς αλλιώς όχι...

δεν εχω προβλημα απλα δεν μενω αθηνα

πως θα το κανονισουμε;

Δημοσ.
ευχαριστω μεγαλε να 'σαι καλα

σιγουρα οι τιμες εχουν μεσα και τα μεταφορικα;

πχ εκει που λεει 130 ευρω σε εναν ναργιλε εχει και τα μεταφορικα μεσα;

Ναι, + 2-5 ευρώ παραπάνω για Ελλάδα! Αλλά όλα αυτά που είδες είναι μαζί με τα μεταφορικά για Κύπρο, η διαφορά για Ελλάδα είναι 2-5 ευρώ!

Δημοσ.

Παρέλαβα το καινούργιο μου εργαλείο chalil mamoon 1001 nights..!

πολύ όμορφη και ποιοτική κατασκευή και το κάπνισμα άλλη αίσθηση πλέον :-D

post-242221-0-51152600-1342005522_thumb.jpg

το μονο που με προβληματιζει λίγο είναι επειδη είναι μεγάλος θα παίζει πάντα στο πάτωμα και φοβαμαι μη σπάσει η γυάλα..

μήπως ξέρει κανεις που πουλάνε κάνα τέτοιο προστατευτικό λάστιχο? Στο μοναστηράκι που πήγα χτες δεν είχε πάντως :mellow:

post-242221-0-97518300-1342005933_thumb.jpg

Δημοσ.

Μεγιές!!

Τέτοιο μπορείς να βρεις σε κάποιο online μαγαζί ευρώπη μεριά, όμως θα σε τσιμπήσουν λίγο στα μεταφορικά...αν το πάρεις μόνος σου θα σου βγει γύρω στα 7ευρώ.

Σκέφτομαι πως μπορούμε να κάνουμε μια ομαδική για προστατευτικά γυάλας πάντως! Και ποίος δεν θα ήθελε ένα προστατευτικό από καουτσούκ για την γυάλα του...δεν έχουμε δει και λίγα "ατυχήματα"...

Άμα κάνουμε ομαδική (10-20 τεμάχια) μας βγαίνει 4-5ευρώ στο άτομο αναλόγως και πιο παίρνουμε.

827001.gif

accessories-BaseProtector.jpg

(το 1ο είναι κατά 1 ευρώ φτηνότερο).

Όποιος γουστάρει ας μου στείλει ένα πμ, εγώ πάντως θα πάρω ένα αν μαζευτούμε να το κάνω δώρο σε ένα φίλο.

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ!

Ο Άγγλος που παρήγγειλα το ναργιλέ το έχει 2,49 λίρες

Link

Αν παίξει ομαδική παραγγελία εννοείται πως είμαι μέσα ;)

Δημοσ.
Παρέλαβα το καινούργιο μου εργαλείο chalil mamoon 1001 nights..!

πολύ όμορφη και ποιοτική κατασκευή και το κάπνισμα άλλη αίσθηση πλέον

Με γεια! κλασικό stainless steel μοδέλο, αλλά είναι ΚΜ και θα καπνίζεις καλά πλέον! :rolleyes:

Δημοσ.

Ρε παιδες τωρα που το θυμηθηκα, ο δικος μου ο ΚΜ πρεπει να χανει λιγο απο την ντουμανοτρυπα και απο οτι εχω καταλαβει δεν φταινε οι μπιλιες (εχω αλλαξει 2) αλλα καποια ανωμαλια στο ιδιο το στομιο εκει.

Εαν βαλω μεγαλυτερη ελαφρως μπιλια λετε να διορθωθει? Αλλιως πως? Εκνευριζομαι στην ιδεα οτι χανει ενας ΚΜ...

Δημοσ.

Πως συμπεραίνεις ότι χάνει από εκεί; Δοκίμασε και μεγαλύτερη, δεν νομίζω να χρειάζεται όμως μιας και αν ήταν τόσο μικρή θα έμπαινε μέσα...

Δημοσ.

Εκλεισα με το δαχτυλο μου το πανω μερος του στεμ (εκει που μπαινει ο λουλας) και προσπαθησα να ρουφηξω απο το σημειο που μπαινει το hose (χωρις hose δηλαδη, απευεθειας απο το στεμ) και μπορουσα να ρουφηξω λιγακι.

Η μπιλια εχει καλο μεγεθος και φαινεται να καλυπτει καλα και ετσι κατεληξα πως το στομιο της ντουμανοτρυπας πρεπει να εχει μια μικρη ανωμαλια (δηλαδη να μην ειναι τελειως κυκλικο ωστε να καλυπτεται απο την μπιλια).

Ακομη δεν εχω σκεφτει κατι για να το διορθωσω..

Δημοσ.

Χμμμ όταν λες ότι μπορούσες να ρουφήξεις λιγάκι εννοείς με αρκετή δύναμη τελικά μπορούσες; Αν ναι, όταν ρουφάς κατά τα κάπνισμα ο αέρας έρχεται από εκεί που είναι ευκολότερο, συνεπώς πολύ δύσκολα να έρθει αέρας και από εκεί.

Από την άλλη όντας χειροποίητος μπορεί να έχει ένα μικρό θεματάκι, αλλά δεν νομίζω να είναι ανησυχητικό σε σημείο να σου μειώνει την απόδοση καπνίσματος.

Δημοσ.

Ναι, οταν εβαζα λιγο παραπανω δυναμη τελικα μπορουσα, οχι παρα πολυ, αλλα το αισθανομουν. Σιγουρα ο αερας ερχεται απο εκει που του ειναι ευκολοτερο. Στην περιπτωση μου, το μονο αλλο σημειο που μπορει να επηρεαζει (αφου εχω κλεισει με το χερι το σωληνα του λουλα ενω απο την θεση του Hose ρουφαω) ειναι η ενωση στεμ-γυαλα, απο την οποια δεν χανει.

Ανησυχητικο ουτε εγω θα το ελεγα, αλλα ειμαι ψειρας και συγχυζομαι..

Δημοσ.

γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο ινσομνια ...ειδα εδω το τρεαντ για τον ναργιλε και ηθελα να σας πω πως με ενδιαφερει να κανω παραγγελεια 2 κιλα κοκο ναρα υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...