Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, επειδή σχεδόν έχουμε μαζευτεί για τα κάρβουνα να πω εδώ πως:

ΟΠΟΙΟΣ ενδιαφέρεται για φυσικά κάρβουνα για ναργιλέ από καρύδα ή μπαμπού μπορεί να συμμετέχει στην ομαδική παραγγελία που θα κάνουμε.

Ενδεικτικά η τιμή/κιλό στα:

καρυδα cocobrico είναι 5,90€

καρύδα coconara είναι 6,65€

μπαμπού είναι 5,64€

(αφορά παραγγελία δέματος 20 κιλών) προς το παρόν είμαστε στα 16 κιλά, μπορούμε να παραγγείλουμε μέχρι και 30 κιλά, όσα πιο πολλά κιλά τόσο πιο φτηνά βγαίνει το κιλό.

Η διαδικασία για αυτούς που είναι Αθήνα είναι 2 συναντήσεις. 1η συνάντηση για να μαζευτούν τα χρήματα, 2η συνάντηση για να μοιραστούν τα κάρβουνα.

Για όσους είναι εκτός Αθήνας βάζουν τα χρήματα σε έναν λογαριασμό στην εθνική και τα κάρβουνα αναλαμβάνω να τα στείλω με ελτα με δικά τους έξοδα αποστολής.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το γράψει εδώ, ή να μου στείλει ένα πμ.

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ξέρεις πόσο πάει; ή γλυτώνεις ένα 10% ξέρω εγω;

Θα κοιτάξω πως γίνεται και online

Μόλις πήρα απάντηση, σε πακέτο μέχρι τα 30κιλά τα ταχυδρομικά είναι 15ευρώ!!

Κοίταξε να δεις εγώ πήγα να στείλω 160 ευρώ στην Κύπρο, και μου ζήτησε η Alpha bank, 20 euro,

τα έστειλα μέσω e-banking της τράπεζας Χανίων και πλήρωσα 1,80! :rolleyes:

Στην Περίπτωση της Γερμανίας δεν γνωρίζω, αλλά με e-banking είναι πολύ πιο φτηνά!!!

*καλή τιμή μεταφορικών για 30 κιλά! από www.shisha-net.de?

**Αν πάρετε από κει θα ήθελα να δοκιμάσω 1 κιλό coconara 112 pcs!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα

αγορασα πριν καποιους μηνες ναργιλε απο ελληνικο site

γυρω στα 100 ευρω εκανε

δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα με τον συγκεκριμενο αλλα μου ειπαν

οτι με τα ιδια λεφτα επαιρνα απο εξωτερικο 3 φορες καλυτερο απο αυτον που πηρα

αποφασισα,μιας και εχω λεφτα,να αγορασω κατι καλο

θα 'θελα να μου προτεινετε καποιο site του εξωτερικου αλλα και καποιον συγκεκριμενο αργιλε για να αγορασω...

μια μαρκα για την οποια εχω ακουσει καλα λογια ειναι η Khalil Mamoon

επισης

απ'οτι εχω ακουσει τα μεταφορικα κοστιζουν αρκετα

γι'αυτο θα ΄θελα να μου προτεινετε site,απο το οποιο εχετε παραγγειλει,και ποσο περιπου ηταν τα μεταφορικα

ευχαριστω

Δημοσ.
καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα

αγορασα πριν καποιους μηνες ναργιλε απο ελληνικο site

γυρω στα 100 ευρω εκανε

δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα με τον συγκεκριμενο αλλα μου ειπαν

οτι με τα ιδια λεφτα επαιρνα απο εξωτερικο 3 φορες καλυτερο απο αυτον που πηρα

αποφασισα,μιας και εχω λεφτα,να αγορασω κατι καλο

θα 'θελα να μου προτεινετε καποιο site του εξωτερικου αλλα και καποιον συγκεκριμενο αργιλε για να αγορασω...

μια μαρκα για την οποια εχω ακουσει καλα λογια ειναι η Khalil Mamoon

επισης

απ'οτι εχω ακουσει τα μεταφορικα κοστιζουν αρκετα

γι'αυτο θα ΄θελα να μου προτεινετε site,απο το οποιο εχετε παραγγειλει,και ποσο περιπου ηταν τα μεταφορικα

ευχαριστω

πολύ καλό > www.nargile-cyprus.com (μαγαζί στην Κύπρο!)

έχει τα πάντα από Khalil Mamoon , αλλά και Farida (ανερχόμενο brand στην Αίγυπτο) δες τιμές είναι ήδη με τα μεταφορικά, απίστευτο σέρβις, αποστολή ναργιλέ κατευθείαν από Αίγυπτο!!! Το δικό μου το πήρα από εδώ!

Δημοσ.

@rbmx θα σε ενημερώσω πόσο κοστίζει και αν θες μου λες

@mpampis o fou δες το ποστ#97 έχει όλα μαγαζιά από εξωτερικό που γνωρίζουμε

προτείνω να αγοράσεις ΚΜ, όποιον σου αρέσει.

Κανονίζουμε ομαδική παραγγελία αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ένα πμ να σου πω λεπτομέρειες και αν θες και χωράμε όλοι προχωράς αλλιώς όχι...

Δημοσ.

Εριχνα κατι ματιες στο hookah-shisha.com και ειδα κατι λουλαδες οι οποιοι ειναι φτιαγμενοι απο πυρεξ, το χαρακτηριζει ανθεκτικο στην θερμοτητα κλπ.

Ποια ειναι η γνωμη σας?

Δημοσ.

όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για λουλά είναι ανθεκτικά στην θερμότητα αλλά μόνο ο πηλός την "χαλιναγωγεί" όπως θέλουμε.

πέταμα χρημάτων είναι, πιο πολύ βγήκαν οι πυρεξ για τα σχέδια που είχαν πάνω τους και την "ομορφιά" τους

όπως αυτός

http://www.theshishashop.com/green-arabic-premium-pyrex-shisha-bowl-p-524

τώρα αυτός στο λινκ σου έχει κάποιο ιδιαίτερο γούστο θα έλεγα αλλά δεν αξίζει σε καμία περίπτωση

Δημοσ.

Παιδιά δοκίμασα το phunnel λουλά και τα σπάει!!!

καμμιά σχέση με τον απλό, μπορείς να βάλεις περισσότερο καπνό για να κάνουν πιο πολλά άτομα και το βασικότερο το άρωμα αποδίδεται καλύτερα και κρατάει για παρα πολλή ωρα :-D

καπνίζω για πάνω από μια ώρα και η γεύση δεν εχει μειωθεί καθόλου σε αντίθεση με τον απλο που στο μισάωρο ένιωθα οτι κάπνιζα αέρα!!!!!! B) :P B)

Δημοσ.
Παιδιά δοκίμασα το phunnel λουλά και τα σπάει!!!

καμμιά σχέση με τον απλό, μπορείς να βάλεις περισσότερο καπνό για να κάνουν πιο πολλά άτομα και το βασικότερο το άρωμα αποδίδεται καλύτερα και κρατάει για παρα πολλή ωρα

καπνίζω για πάνω από μια ώρα και η γεύση δεν εχει μειωθεί καθόλου σε αντίθεση με τον απλο που στο μισάωρο ένιωθα οτι κάπνιζα αέρα!!!!!!

Η ιδέα του phunnel είναι ακριβώς εκεί - έχει σχεδιαστεί για πιο υγρούς καπνούς,

η γεύση να κρατάει περισσότερη ώρα, να μην φεύγουν τα σιρόπια του καπνού και το άρωμα να διατηρείται!

Δημοσ.

Η ιδέα του phunnel είναι ακριβώς εκεί - έχει σχεδιαστεί για πιο υγρούς καπνούς,

η γεύση να κρατάει περισσότερη ώρα, να μην φεύγουν τα σιρόπια του καπνού και το άρωμα να διατηρείται!

ρε παιδια στους phunnel δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται κ παιρνει αρωμα ο καπνος?αφου δεν φιλτραρεται ο καπνος απο το καρβουνακι μεσα στον υγρο καπνο..στους vortex εχω την εντυπωση οτι ειναι σε καλυτερο σημειο οι τρυπες

Δημοσ.

Όταν φτιάχνεις σωστά έναν λουλά υποτίθεται πως το κάρβουνο απλά θα ψήνει τον καπνό σε κάποιους βαθμούς και αυτός θα εξατμίζει τα υγρά του όπου αυτά περιέχουν αρώματα και το μεγαλύτερο μέρος μετατρέπεται σε καπνό.

Συνεπώς φτιάχνοντας σωστά έναν phunnel όταν ρουφάς όντως τα κύματα θερμότητας από το κάρβουνο μπορεί ίσα να "ξύνουν" το πάνω μέρος του καπνού (και γιαυτό είναι καμένο όταν ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο το πάνω μέρος) όμως όση ώρα δεν ρουφάς η θερμότητα από τα κάρβουνα "ψήνει" τον καπνό και έτσι επιτυγχάνεται αυτό που βλέπουμε.

Φαντάσου ότι τα κάρβουνα θες να ακουμπάνε τον λουλά για να κάνουν τον καπνό να βράσει-τσιτσιριστεί μέσα στον λουλά...

Δημοσ.

Μόλις είδα σε online ελληνικό κατάστημα τιμή 1 κιλού coconara στα 12€!

Γενικά έχει πέσει πολύ η αγορά στην ελλάδα στους ναργιλέδες, ίσως λόγω των καινούργιων φορολογιών που έγιναν πέρυσι...

Δημοσ.

Μεταβαση απο ΚΜ με Ναμμορ λαστιχο και φυσικα καρβουνα καρυδας σε απλο αργιλε με απλο λαστιχο και καρβουνα θυμιατου, αποδοση λιγο κατω απο το μετριο και αυτο γιατι πιστευω πως εχω μαθει πλεον να φτιαχνω ικανοποιητικους λουλαδες..

ΚΜ i miss you! :wub:

Δημοσ.

@Nokta Εσυ απο που πηρες τις γευσεις al fakher και σε ποια τιμη?εγω ειχα παρει απο ενα μαγαζι στους αμπελοκηπους κ σκεφτομουν να ξαναπαω αλλα εχω χασει την διευθυνση..σκεφτομουν για μεντα λεμονι..τι λες?εσυ ποια μ προτεινεις?

Δημοσ.

ποστ #89,97,137,173, --> καταστήματα με είδη ναργιλέ ελλάδα και εξωτερικό

κάπου εκεί μέσα είναι η χαμένη διεύθυνση των Αμπελοκήπων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...