Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε αυτο το site (http://ultimatehooka...ah-Bowls_c7.htm) εχει και AJ Mini Allien Phunnel και Tangiers Small Phunnel, και απο οτι βλεπω, το 1ο ειναι ακριβοτερο απο το 2ο.

Ναι αλλά το AJ Mini Allien Phunnel χωράει 30-35γρ. ενώ το Tangiers Small Phunnel 40-60γρ.

το 1 κρατάει απίστευτα την γεύση, το δεύτερο και αυτό αλλά έχει πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση καπνού!

αριστερά > AJ Mini Allien Phunnel / δεξιά > Tangiers Small Phunnel

493db258.jpg

Ναι τα coconara είναι μικρότερα και δεν θα θες κόψιμο
+1

cocobrico > 25x25x25cm

coconara flat(EU)> 22x22x15cm

coconara cubes(EU)> 22x22x22cm

coconara cubes - COCOBRICO

7c4f48cb.jpg

coconara flat (EU) + COCOBRICO

9d16952c.jpg

COCONARA (USA) > 25x22x15cm *the best

IMG_6006.jpg

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι τα coconara είναι μικρότερα και δεν θα θες κόψιμο αλλά είναι ακριβά τα άτιμα... τώρα που τα ξαναβλέπω έχουν ίδια τιμή.

Συνεπώς για τα 20-30 κιλά όποιος θέλει και coconara μπορεί να πει να παραγγείλουμε.

Τώρα είμαστε

οι μέχρι τώρα ενδιαφερόμενοι ας ξαναπούν αν θέλουν τα κάρβουνα να είναι coconara ή cocobrico ή να ανανεώσουν τα κιλά...και καινούργοι, θέλουμε να μαζευτούμε 20-30 κιλά, όσα περισσότερα τόσο φτηνότερα θα μας έρθουν ανα κιλό.

Και για όσους αναρωτιούνται διαφορές, ορίστε ένα review

http://forum.hookahpro.com/showthread.php?t=31948

2 κιλα coconara για μενα.. αμα ομως πρεπει να μαζευτουν 20 κιλα για να γινει παραγγελεια, χαιρετα μου τ ον πλατανο..

Δημοσ.

Ναι τα coconara είναι μικρότερα και δεν θα θες κόψιμο αλλά είναι ακριβά τα άτιμα... τώρα που τα ξαναβλέπω έχουν ίδια τιμή.

Συνεπώς για τα 20-30 κιλά όποιος θέλει και coconara μπορεί να πει να παραγγείλουμε.

Τώρα είμαστε

οι μέχρι τώρα ενδιαφερόμενοι ας ξαναπούν αν θέλουν τα κάρβουνα να είναι coconara ή cocobrico ή να ανανεώσουν τα κιλά...και καινούργοι, θέλουμε να μαζευτούμε 20-30 κιλά, όσα περισσότερα τόσο φτηνότερα θα μας έρθουν ανα κιλό.

Και για όσους αναρωτιούνται διαφορές, ορίστε ένα review

http://forum.hookahpro.com/showthread.php?t=31948

εμενα προσθεσε ενα ακομα κιλο μπαμπου

τωρα για κοκοναρα κ κοκομπρικο πιστευω αν γινετε παρε κ απο τα δυο ωστε να τα δοκιμασουμε ολα...αλλιως οποιο πιστευεις εσυ οτι ειναι καλυτερο

Δημοσ.

skilopsaro γίνεται να μου στείλεις τα χρήματα με κατάθεση και να σου στείλω τα κάρβουνα με ελτά, ότι θες

Για τα κάρβουνα:

Nokta: 2 καρύδα coconara, 1 μπαμπού

franklin1908: 2 καρύδα, 2 μπαμπού

SkiLopSaRo: 1 καρύδα, 1 μπαμπού (ίσως δεν συμμετέχει)

σύνολο μέχρι στιγμής 9 κιλά.

τις διαστάσεις τις έγραψε αναλυτικά πιο πάνω ο rbmx, δεν έχει τι θεωρώ εγώ καλύτερο και τα 2 το ίδιο πράγμα είναι, απλά τι βολεύει τον καθένα, στο άναμμα κλπ...

Αν πάρετε λίγο παραπάνω θάρρος στην παραγγελία και πάρετε παραπάνω κιλά θα είστε κομπλέ, τώρα 2-3 κιλά φεύγουν σε ένα 3μηνο με καθημερινή χρήση, δλδ θα παραγγέλλουμε κάθε 3 μήνες και αν μαζευόμαστε; Πάρτε εκεί 10 κιλά ο καθένας μην ακριβύνουν και αυτά ή τα μεταφορικά να σας βγάλουν και κουτσά στραβά 1 χρόνο...

Δημοσ.
Αν πάρετε λίγο παραπάνω θάρρος στην παραγγελία και πάρετε παραπάνω κιλά θα είστε κομπλέ, τώρα 2-3 κιλά φεύγουν σε ένα 3μηνο με καθημερινή χρήση, δλδ θα παραγγέλλουμε κάθε 3 μήνες και αν μαζευόμαστε; Πάρτε εκεί 10 κιλά ο καθένας μην ακριβύνουν και αυτά ή τα μεταφορικά να σας βγάλουν και κουτσά στραβά 1 χρόνο...

+1

Πολύ σωστά, εμένα μου φεύγει το κιλό σε 20 μέρες με καθημερινή χρήση.

Και επειδή είχα μείνει κάποια στιγμή χωρίς καθόλου κάρβουνα, μετά παράγγειλα 20 κιλά

με την μια! :rolleyes:

Δημοσ.

Και πιστέψτε με δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στο ναργιλέ από το να ξεμείνεις από κάρβουνα!

Καλύτερα να κάνεις καπνό 5ετίας παρά να πας να δώσεις 1ευρώ (πόσο έχει περίπου;) για 10 ταχείας καύσης και μετά να μην σου αρέσει και τόσο...

Δημοσ.

@Santana99 Ναι, ετσι γινεται τοτε, απλα θελω να μου πεις εαν γνωριζεις τα εξοδα των ΕΛΤΑ, γιατι λεω να παρω αρκετα κιλακια. Βαλε με σιγουρο λοιπον τελικα, απλα θελω λιγο να σκεφτω τι καρβουνα θα παρω.

Εν τω μεταξυ, παρατηρησα λιγο και το ποστ του Rbmx, εγινε ενας χαμος στο μυαλο μου με τις διαστασεις κλπ. Τα ξεχωριζουμε λοιπον τα Coconara με τις διαστασεις τους (εαν καταλαβα καλα), ενα λενε 108 ή 140 κομματια επανω στο πακετο.

Στο Shisha-net.de και συγκεκριμενα εδω βλεπω Coconara των 112 κομματιων το πακετο, στην τιμη των 4,5€, για αυτο και παραξενευτηκα λιγο οταν λεγατε οτι ειναι ακριβα. Ας διαφωτισει λιγο καποιος!

Δημοσ.

Κοίτα ήταν ακριβότερα στην ευρώπη πριν κάποιους μήνες αλλά τώρα από ότι βλέπω φτιάχνονται και για ευρώπη, οπότε ίσως γιαυτό και η διαφορά στις διαστάσεις, και καλά αμερική θα έχουν τα 108 κομμάτια το κιλό ενώ ευρώπη 112 κομμάτια το κιλό.

Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι ότι τα cocobrico είναι ένα κιλό και έχουν 72 κομμάτια μέσα συνεπώς όταν πάρεις coconara είτε πέσεις στο κουτί με τα 108 κομμάτια είτε 112 κομμάτια είτε 140 κομμάτια θα είναι σίγουρα μικρότερα από τα cocobrico...

Έχουν βγει πάρα πολλές διαστάσεις δεν μπορούμε να ξέρουμε όλα πόσο είναι ακριβώς...

και εδώ για πχ δεν λέει πάνω η συσκευασία πόσα τεμάχια είναι...

(από ότι βλέπω όμως εδώ λέει ότι είναι 96 κομμάτια και λέει και την διάσταση 22χ22χ22 άρα είναι και αυτά κυβάκια)

και εδώ μερικές εικόνες από συσκευασίες παραπλήσιων κάρβουνων που εκτός αν το ψάξουμε στο ιντερνετ η το λέει ο κατασκευαστής δεν μπορούμε να ξέρουμε διαστάσεις

cocojava_3kg.jpg

1326295064-7183.jpg

1338991427-1642.jpg

1326702751-11652.jpg

1312269852-9789.jpg

ο ίδιος που έλεγε πριν τις διαστάσεις στο site του λέει για αυτά στην 2η εικόνα (σχεδόν 2 εκαστοστά κύβοι), μα είναι 72 κομμάτια και 1 κιλό, οπότε είναι 2,5 εκατοστά για παράδειγμα...δεν βγαίνει πολύ εύκολα άκρη.

Εγώ προτείνω όσους θέλουν κλασσικά cocobrico να τα πάρουνε και όσους θέλουν τα coconaras τα (μισοκομμένα cocobrico για να ανάβουν ευκολότερα) να πάρουν την συσκευασία με τα 108, 112 ή 140 κομμάτια (μιας και έχουν ύψος 15χιλιοστά και θα είναι κύριοι...)

Για τιμές ελτα μπορείς να δεις εδώ http://www.elta.gr/, πάρει περίπου 7κιλά 6ευρώ, 10 κιλά 9ευρώ από την εμπειρία μου σε όσα έχω στείλει...αυτά είναι τα "κακά" τις επαρχίας υποθέτω.

+++++++++++++++++++++

βλέπω σε έναν από τους 2 γερμανούς έχει λουλάδες vortex με 2,30€ και phunnel με 3€ (και πιο ακριβούς για όσους θέλουν αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας). Οπότε όποιος θέλει μπορούμε αφού συμπληρώσουμε κιλά για κάρβουνα να βάλουμε και λουλάδες. Και αν πάρουμε από shisha-net.de (συνήθως στις μεγάλες παραγγελίες στέλνει και κανα δώρο hose) οπότε κάνουμε και κλήρωση για το ποιος θα το πάρει αν θέλετε, όχι ότι είναι κανα τρελό λάστιχο, λέμε τώρα... :)

Δημοσ.

Καλως..

Εγω θελω λοιπον 5 κιλα Coconara, (αυτα ομως που δεν θα χρειαζεται να κοβω, που θα ειναι λιγο μεγαλυτερα απο ενα μισο Cocobrico ξερω γω)και 3 κιλα Cocobrico, και εχω 8€ επιπλεον για την αποστολη του ταχυδρομειου απο οτι βλεπω στα ΕΛΤΑ.

Τιμες ανα κιλο για να ξερω ποσα συνολικα χρηματα πρεπει να διαθεσω θα ξερουμε οταν εχουμε τα συνολικα κιλα της παραγγελιας?

Δημοσ.

Από ότι βλέπω στέλνει μέχρι 30 κιλά με 15ευρώ σταθερό κόστος.

Συνεπώς αν πάρουμε 20κιλά τότε το κάθε κιλό κάρβουνου θα έχει την εξής τιμή:

τιμή που έχει στο site + 1,15€ (μεταφορικά) + 1€ εγώ (πχ μπαμπου=5,65€, cocobrico=5,9€, coconara=6,65€ το κιλό)

αν πάρουμε 30 κιλά τότε το κάθε κιλό βγαίνει

τιμή που έχει στο site + 0,77€ (μεταφορικά) + 1€ εγώ (πχ μπαμπού=5,27€, cocobrico=5,52€, coconara=6,27€)

Γιατί λέω "τιμή που έχει στο site"? Επειδή πχ τα cocobrico τα έχει 3,75€ το κιλό και τα coconara 4,5€ το κιλό.

Επίσης αν πχ φτάσουμε όλοι μαζί τα 23 κιλά λέγοντας, μπορείτε να πάρετε και ότι εξάρτημα θέλετε στην τιμή που έχει στο site καθαρά. Θα σας έλεγα ότι μπορείτε να πάρετε και ναργιλέ όμως την τελευταία φορά ήρθε σπασμένη η γυάλα επειδή η dhl στην ελλάδα είναι μάγκες και έκανα αμαν για να μου την αλλάξουν, οπότε για να μην ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία δεν μπλέκω εκτός αν κάποιος πάρει την ευθύνη πάνω και πει "οκ το ρισκάρω".

*** όμως!!! όταν παραγγείλουμε πολλά κιλά, στα μπαμπού και στα cocobrico υπάρχουν και 3κιλές συσκευασίες που συμφέρουν κατά 1ευρώ το κιλό στο μπαμπού και 0,75ευρώ στα cocobrico)

*** αν διαφωνείτε και θέλετε το φτηνότερο αποτέλεσμα τότε η λυση είναι μόνο 1 άντε 2.

Να φέρουμε 30κιλά cocobrico και εκεί βγαίνει 4,74ευρώ το κιλό από shisha-net.de

Αλλιώς αν έχει κάνει λάθος το site με τα μεταφορικά (γιατί είναι πολύ φτηνά) τότε πάμε shisha-world.com και βγαίνει 5,10€ το κιλό.

Για τα κάρβουνα:

Nokta: 2 coconara, 1 μπαμπού

franklin1908: 2 καρύδα, 2 μπαμπού

SkiLopSaRo: 5 coconara, 3 cocobrico, 1 μπαμπού

σύνολο μέχρι στιγμής 17 κιλά.

*αν έχω κάνει κάπου λάθος μου λέτε

Επίσης για να μην χαλάμε το θέμα ξεκινάω pm ομαδικό με τους ενδιαφερομένους, μέχρι τώρα δεν το χαλάσαμε είχε και επιμορφωτικό χαρακτήρα μιας και λέμε τι γίνεται με τόσα είδη κάρβουνα.

Όποιο άλλο μέλος ενδιαφέρεται για κάρβουνα, γράφω αναλυτικά διαδικασίες στο ποστ #244, μπορεί να το πει εδώ.

Δημοσ.

Όταν κάνεις καλάθι βγάζει 15ευρώ, κάπου έχει γίνει λάθος, μάλλον στο καλάθι, οπότε θα είναι ακριβότερα.

Ναι γίνεται μόνο έτσι και κοστίζει 8 ευρώ προμήθεια στην εθνική.

Δεν πειράζει, ας μαζευτούμε εμείς 20 κιλά (είμαστε 16 τώρα) και θα σας πω αναλυτικές τιμές και βλέπουμε...

Δημοσ.
Όταν κάνεις καλάθι βγάζει 15ευρώ, κάπου έχει γίνει λάθος, μάλλον στο καλάθι, οπότε θα είναι ακριβότερα.

Δεν πειράζει, ας μαζευτούμε εμείς 20 κιλά (είμαστε 16 τώρα) και θα σας πω αναλυτικές τιμές και βλέπουμε...

ok,

πάντως είναι 25 ευρώ για 10 κιλα! :(

Δημοσ.

Να σου πω ένα μυστικό, μέσω e-banking είναι πιο φτηνά (προμήθεια)!

Δημοσ.

Ξέρεις πόσο πάει; ή γλυτώνεις ένα 10% ξέρω εγω;

Θα κοιτάξω πως γίνεται και online

Μόλις πήρα απάντηση, σε πακέτο μέχρι τα 30κιλά τα ταχυδρομικά είναι 15ευρώ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...