Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν την βγαζω τελειως την οδοντογλυφιδα για να ειναι βουλωμενη η τρυπα κ να μην επηρεαζει τον αερα.τι ειναι η γευση γκουεβα?

Αιγυπτιακο φρουτα.. Γκουαβα.. Δεν ειναι ασχημη, οχι και αγαπημενη παντως..

Μαγκες Cocobrico yok! Σαν να μην τα φερνουν πλεον.. Μονο σε ενα μαγαζι στη Νεα Σμυρνη αλλα κι εκει εχουν ελειψη τωρα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δοκιμασε να βαλεις 2 στρωσεις απο αλουμινοχαρτο και να ειναι 'tight' πανω στο λουλα. Ετσι το καρβουνο σιγουρα δε θα ακουμπαει τη γευση, για να μην την καιει γρηγορα..

Μιας και ειναι καλοκαιρι θα σου προτεινω κατι δροσιστικο. Ροδακινο η πεπονι απο Al Fakher!

al fakher ??

δοκίμασε και guava

εχω δοκιμασει , πολυ γαματο

ναι, και al-waha αν βρεις ωραίο είναι...

Παιδιά πάντως για τα κάρβουνα και 10 κιλά να πάρει έκαστος δεν θα του πάνε χαμένα...

Το κιλό έχει 72 κομμάτια δια 3 κομμάτια η φορά = 24 φορές περίπου δλδ 1 μήνας...

Άρα 15 κιλά βγάζουν 1 χρόνο...

ναι, και al-waha αν βρεις ωραίο είναι...

Παιδιά πάντως για τα κάρβουνα και 10 κιλά να πάρει έκαστος δεν θα του πάνε χαμένα...

Το κιλό έχει 72 κομμάτια δια 3 κομμάτια η φορά = 24 φορές περίπου δλδ 1 μήνας...

βγαινει τοσο αν καπνιζεις καθε μερα πραγμα που ειναι αδυνατον..εγω πιστευω οτι με τοσα καρβουνα βγαζεις σιγουρα κανα 2 χρονια...εννοειτε οτι δεν πανε χαμενα οσα κ να παρεις...καρβουνα ειναι...αυτο που λες 3 κομματια καθε φορα πιστευω οτι ειναι υπερβολικο..π.χ. τωρα το καλοκαιρι 1-2 κομματια ειναι αρκετα πιστευω

Συμφωνώ, εγώ αυτό έκανα και πήρα με τη μια 12 κιλά! :rolleyes:

Καλησπερα.

Σκεφτομαι να αποκτησω εναν Phunnel λουλα και ειμαι αναμεσα σε AJ Allien Mini Phunnel και Mini Tangiers Phunnel.

Οσοι εχετε εμπειρια απο αυτους ή ξερετε οτιδηποτε, ας μου δωσουνε τα φωτα τους!

Εν τω μεταξυ ρε παιδια, λετε για 3 καρβουνα την φορα. Εγω εχω Cocobrico και τα κοβω στην μεση. Τωρα το καλοκαιρι βαζω 2 μισα κομματια κ ενα μισο του μισου, ενω τον χειμωνα εβαζα 1,5 κομματι.

Καλησπερα.

Σκεφτομαι να αποκτησω εναν Phunnel λουλα και ειμαι αναμεσα σε AJ Allien Mini Phunnel και Mini Tangiers Phunnel.

Οσοι εχετε εμπειρια απο αυτους ή ξερετε οτιδηποτε, ας μου δωσουνε τα φωτα τους!

Εν τω μεταξυ ρε παιδια, λετε για 3 καρβουνα την φορα. Εγω εχω Cocobrico και τα κοβω στην μεση. Τωρα το καλοκαιρι βαζω 2 μισα κομματια κ ενα μισο του μισου, ενω τον χειμωνα εβαζα 1,5 κομματι.

Έχω και τα 2! Προτείνω τον πρώτο για την μικρή κατανάλωση καπνού.

Γεύση παραμένει γεμάτη και για πολύ ώρα! Για κάρβουνα 3 μισά από Cocobrico είναι καλά, αλλά έχει σημασία και ποιο καπνό χρησιμοποιείς!

*Mini Tangiers Phunnel - Είναι καλός αυτός, αλλά πρώτον δεν βγαίνει πια με αυτήν την ονομασία, βγαίνει σε 2 μεγέθη λίγο πιο μεγάλο είναι το 7ico bowl #7 και ο μικρότερος είναι pico bowl #8, το πρόβλημα με αυτά είναι ότι είναι δυσεύρετα, και πιο ακριβά σε σχέση με το HJ Allien Mini Phunnel.

Σε αυτο το site (http://ultimatehookah.com/Hookah-Bowls_c7.htm) εχει και AJ Mini Allien Phunnel και Tangiers Small Phunnel, και απο οτι βλεπω, το 1ο ειναι ακριβοτερο απο το 2ο.

Και για Vortex εχω ακουσει, αλλα δεν γνωριζω πολλα. Vortex και Phunnel νομιζω ειναι για ζουμερες γευσεις, αλλιως δεν αποδιδουν καλα. Εγω π.χ που κανω για την ωρα, αποκλειστικα Nakhla, εχω εναν Αιγυπτιακο, οτι πρεπει δηλαδη. Απο ερευνα στο ιντερνετ, προτεινουν περισσοτερο Phunnel παρα Vortex.

Τωρα για τα καρβουνα, κοβω καθε Brico στην μεση, ωστε να αναβουν ολοκληρωτικα και πιο γρηγορα. Εαν τα βαλω ολοκληρα δεν αναβουν καλα, μολις τα γυρναω σβηνουν απο την αλλη κλπ. Στην επιφανεια του λουλα χωρανε το μετα βιας 4 μισα (2 καρβουνα δηλαδη) και καλυπτουν ολη την επιφανεια, τωρα εσεις που λετε οτι βαζετε 2.5 και 3, πως το καταφερνετε να τα χωρεσετε και να κανετε Heat Management ειναι αποριας αξιο! Εγω τωρα το καλοκαιρι εαν βαλω 1.5 brico εχω θεμα με το Heat management. Ποσο πισω ειμαι ρε παιδες?? :P

Υ.Γ: Ισως να φταιει και η Nakhla που ειναι σχετικα στεγνη και μπορει να "αρπαξει" ευκολοτερα..

Ναι καλύτερα θεωρούνται τα phunnel, αλλά τα βορτεξ είναι πιο εύκολα να τα χειριστείς και στο κάτω κάτω είναι θέμα συνήθειας.

Λες πως βάζεις 4 μισα κάρβουνα, δλδ 2 κανονικά. Αν βάλεις 4 μισά σε σχέση με 3 ολόκληρα το ξέρεις ότι στην αρχή πιο πολύ θερμότητα θα παράγουν τα 4 μισά λόγω μεγαλύτερης επιφάνειας; Τα 3 ολόκληρα τα έβαζα χωρίς να τα κόψω, και το καλοκαίρι τα έβαζα πιο πολύ στις άκρες και ήταν κομπλέ, φαντάσου και με λουλά βορτεξ που είναι μόνο κεραμικοί και αρπάζουν γρήγορα...

Η γεύση που έκανα κυρίως ήταν al-waha μιας και την αγόρασα 4ευρώ το κουτί (200-250γρ).

Η νάχκλα ίσως καιγόταν πιο εύκολα, δεν θυμάμαι...

Εαν βρω ζουμερες γευσεις θα παω σε Phunnel, εχω βρει και κατι Vortex στα 4€, μπορει να παρω και κανενα τετοιο δοκιμαστικα.

Τωρα το καλοκαιρι βαζω 2 μισα και ενα μισο του μισου ενω τον χειμωνα βαζω 3 μισα (1.25 το καλοκαιρι 1.5 τον χειμωνα χονδρικα) και κανω την δουλεια μου. Ολοκληρα δεν τα βαζω οπως ειπα γιατι δεν μπορω να τα αναψω εντελως και ετσι μου ερχεται η απαισια μυρωδια που εχουν κατα την διαρκεια του αναμματος τους. Μιλαμε παντα για Tom Cocobrico.

Τωρα λεω να δοκιμασω Coconara, μου φαινονται μικροτερα και πιο ιδανικα σε μεγεθος, σαν να μην χρειαζονται καθολου κοψιμο και ιστοριες, εχω μαυρισει νιπτηρες, τουαλετες με τα Cocobrico, αστα να πανε! :P

Εαν βρω ζουμερες γευσεις θα παω σε Phunnel, εχω βρει και κατι Vortex στα 4€, μπορει να παρω και κανενα τετοιο δοκιμαστικα.

Τωρα το καλοκαιρι βαζω 2 μισα και ενα μισο του μισου ενω τον χειμωνα βαζω 3 μισα (1.25 το καλοκαιρι 1.5 τον χειμωνα χονδρικα) και κανω την δουλεια μου. Ολοκληρα δεν τα βαζω οπως ειπα γιατι δεν μπορω να τα αναψω εντελως και ετσι μου ερχεται η απαισια μυρωδια που εχουν κατα την διαρκεια του αναμματος τους. Μιλαμε παντα για Tom Cocobrico.

Τωρα λεω να δοκιμασω Coconara, μου φαινονται μικροτερα και πιο ιδανικα σε μεγεθος, σαν να μην χρειαζονται καθολου κοψιμο και ιστοριες, εχω μαυρισει νιπτηρες, τουαλετες με τα Cocobrico, αστα να πανε! :P

Αμα ψηνεσαι να παραγγειλεις coconara, να συναντηθουμε να σου δωσω λεφτα να παρεις και για μενα.. οντως τα cocobrico θελουν διαδικασια.. να πετυχεις καλα το κοψιμο στη μεση και τα λοιπα.. Αυτα παντως δεν ειναι ασχημα, απλα κρατανε λιγοτερη ωρα : http://www.fresnocigar.com/store/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/f/afcn30.png

btw εισαι σιγουρος οτι εχεις TOM cocobrico? Εγω αυτα που ειχα λεγοντουσαν Shanti Cocobrico.. Δεν ξερω αν ειναι τα ιδια ακριβως η οχι..

Ναι τα coconara είναι μικρότερα και δεν θα θες κόψιμο αλλά είναι ακριβά τα άτιμα... τώρα που τα ξαναβλέπω έχουν ίδια τιμή.

Συνεπώς για τα 20-30 κιλά όποιος θέλει και coconara μπορεί να πει να παραγγείλουμε.

Τώρα είμαστε

Για τα κάρβουνα:

Nokta: 1 καρύδα, 1 μπαμπού

franklin1908: 2 καρύδα, 1 μπαμπού

SkiLopSaRo: 1 καρύδα, 1 μπαμπού

σύνολο μέχρι στιγμής 7 κιλά.

οι μέχρι τώρα ενδιαφερόμενοι ας ξαναπούν αν θέλουν τα κάρβουνα να είναι coconara ή cocobrico ή να ανανεώσουν τα κιλά...και καινούργοι, θέλουμε να μαζευτούμε 20-30 κιλά, όσα περισσότερα τόσο φτηνότερα θα μας έρθουν ανα κιλό.

Και για όσους αναρωτιούνται διαφορές, ορίστε ένα review

http://forum.hookahpro.com/showthread.php?t=31948

@Nokta

Ναι, τωρα που το αναφερεις, ειναι Shanti Cocobrico αυτα που εχω, αλλα απο οτι ξερω, απλα εχουν αλλαξει ονομασια και οχι κατι κατασκευαστικα.

@Santana99

Εγω επειδη δεν ειμαι απο Αθηνα, δεν μπορω να ειμαι στην συναντηση για τα καρβουνα ωστε να κανονισουμε την παραγγελια, οποτε ισως βγω απο την ομαδα. Ανεξαρτητα απο αυτο, σκεφτομαι να κανω μια παραγγελια Accesories και καρβουνα μονος μου, αλλα δεν ξερω ακομη τι θα γινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...