Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα, αν κάποιος πουλάει/ έχει γνωστό να πουλαει καπνό 500g και κάτω Adalya, darkside,starbuzz κλπ ας μου στείλει ένα μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/1/2020 στις 5:34 ΜΜ, Nikos_lolis είπε

Καλησπέρα παιδια! 
ξέρει  κανείς που μπορώ ν βρω γεύση για ναργιλέ Agelini ???

Επεξ/σία από Nikos_lolis

Παιδιά το Πάσχα θα πάω Ρωσία και σκεφτομαι να παρω καπνό..έχω 2 ερωτήσεις..

1η ξέρει κανείς περίπου ποσό μπορώ να κουβαλήσω μαζί μου?γτ είναι εκτός ΕΕ..1 κιλό είναι εντάξει η λέτε να έχω θέμα?θα είμαι με έναν φίλο μου κ σκεφτόμουν να του φορτώσω και αυτόν ακόμη 1..

και 2η πείτε κάποιες καλές μάρκες και γεύσεις μήπως βρω για να δοκιμασω..μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο adalya Hawaii-lkiller-love66..

έχω αρχίσει να ψάχνω αν έχει tangiers-fumari-starbuzz-social smoke..αυτές ξερω μόνο αλλά κ αυτές ακουστά δεν έχω δοκιμάσει..αν ξέρει κάποιος η έχει μείνει πολυ ευχαριστημένος από γεύση-μάρκα ας μου προτείνει..

Στις 23/1/2020 στις 3:53 ΠΜ, manos_21_ είπε

1η ξέρει κανείς περίπου ποσό μπορώ να κουβαλήσω μαζί μου?γτ είναι εκτός ΕΕ..1 κιλό είναι εντάξει η λέτε να έχω θέμα?θα είμαι με έναν φίλο μου κ σκεφτόμουν να του φορτώσω και αυτόν ακόμη 1..

και 2η πείτε κάποιες καλές μάρκες και γεύσεις μήπως βρω για να δοκιμασω..μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο adalya Hawaii-lkiller-love66..

έχω αρχίσει να ψάχνω αν έχει tangiers-fumari-starbuzz-social smoke..αυτές ξερω μόνο αλλά κ αυτές ακουστά δεν έχω δοκιμάσει..αν ξέρει κάποιος η έχει μείνει πολυ ευχαριστημένος από γεύση-μάρκα ας μου προτείνει..

Με ένα κιλό έκαστος είσαστε κομπλέ, όσων αφορά γεύσεις κλπ είναι καθαρά θέμα προτίμησης αυτό

17 ώρες πριν, treybal είπε

Με ένα κιλό έκαστος είσαστε κομπλέ, όσων αφορά γεύσεις κλπ είναι καθαρά θέμα προτίμησης αυτό

Απλά έχω φίλο που μου λέει η social smoke είναι πολυ καλή και η φουμαρι...και έλεγα αν κάποιος έχει δοκιμάσει μια καλή μάρκα να προτείνει..γεύση θα διαλέξω μόνος μου απλά αν κάποιος πει ότι ενθουσιάστηκε με κατι θα το σκεφτώ...πχ ο φίλος μου που ειπε για social smoke λέει έχει το καλύτερο λεμόνι

2 ώρες πριν, manos_21_ είπε

Απλά έχω φίλο που μου λέει η social smoke είναι πολυ καλή και η φουμαρι...και έλεγα αν κάποιος έχει δοκιμάσει μια καλή μάρκα να προτείνει..γεύση θα διαλέξω μόνος μου απλά αν κάποιος πει ότι ενθουσιάστηκε με κατι θα το σκεφτώ...πχ ο φίλος μου που ειπε για social smoke λέει έχει το καλύτερο λεμόνι

Φίλε μου έχω που φέρνω από Αμερική εδώ κ 4 χρονια... Fumari, starbuzz, social smoke.... Και οι τρεις κορυφή... Βέβαια από social smoke έχω κάνει μόνο absolute zero αλλά νομίζω είναι η καλύτερη "παγωμένη γεύση" που χρειάζεσαι για συνδιασμούς! 

Στις 23/1/2020 στις 3:53 ΠΜ, manos_21_ είπε

Φίλε αφού θα πας Ρωσία η Darkside είναι μία πολύ καλή επιλογή και μπορείς να δοκιμάσεις την Must have που βραβεύτηκε. Αν είναι σε καλή τιμή δοκίμασε και την Element. Γενικά πάρε Ρώσικες εταιρείες και όχι εισαγώμενες από Αμερική. Κρίμα είναι να πληρώσεις το καπέλο των μεταφορικών και των φόρων που θα έχουν προστεθεί στην τελική τιμή.

Όσο για την ποσότητα λογικά δε νομίζω να σας ελέγξει κάνεις. Η νόμιμη ποσότητα είναι 250 γραμμάρια το άτομο, όμως εγώ εύκολα θα έπαιρνα από 1 κιλό στο άτομο. Βέβαια αυτό είναι στη δική σου κρίση. 

Ωραία εμπειρία η Ρωσία... Με το καλό εύχομαι! 

16 ώρες πριν, mitsoszn είπε

Φίλε αφού θα πας Ρωσία η Darkside είναι μία πολύ καλή επιλογή και μπορείς να δοκιμάσεις την Must have που βραβεύτηκε. Αν είναι σε καλή τιμή δοκίμασε και την Element. Γενικά πάρε Ρώσικες εταιρείες και όχι εισαγώμενες από Αμερική. Κρίμα είναι να πληρώσεις το καπέλο των μεταφορικών και των φόρων που θα έχουν προστεθεί στην τελική τιμή.

Όσο για την ποσότητα λογικά δε νομίζω να σας ελέγξει κάνεις. Η νόμιμη ποσότητα είναι 250 γραμμάρια το άτομο, όμως εγώ εύκολα θα έπαιρνα από 1 κιλό στο άτομο. Βέβαια αυτό είναι στη δική σου κρίση. 

Ωραία εμπειρία η Ρωσία... Με το καλό εύχομαι! 

Σε ευχαριστω πολυ φιλε..ψάχνω διαδικτυακά τωρα να βρω που έχει κανα shop να πάω να ψάξω μάρκες γεύσεις κλπ...πιστευω όλο και καπου θα βρω..λογικά  ένα κιλό θα παρω..μισο εγω κ μισο ο φίλος μου να μην έχουμε πρόβλημα..και μαλλον για ρωσικές μάρκες θα ψάξω αλλά αν βρω σε λογική τιμή και αμερικανικές δεν θα έλεγα όχι στο να δοκιμασω

7 ώρες πριν, manos_21_ είπε

Σε ευχαριστω πολυ φιλε..ψάχνω διαδικτυακά τωρα να βρω που έχει κανα shop να πάω να ψάξω μάρκες γεύσεις κλπ...πιστευω όλο και καπου θα βρω..λογικά  ένα κιλό θα παρω..μισο εγω κ μισο ο φίλος μου να μην έχουμε πρόβλημα..και μαλλον για ρωσικές μάρκες θα ψάξω αλλά αν βρω σε λογική τιμή και αμερικανικές δεν θα έλεγα όχι στο να δοκιμασω

Σίγουρα θα βρεις.. Κάνε και καμία αναζήτηση στο Google maps. Πήγαινε στους χάρτες πάνω από την πόλη που θα πας και γράψε hookah tobacco, ή hookah darkside και θα βρεις μαγαζιά. 😉

Καλά να περάσεις και καλές αγορές εύχομαι 💪🏻

22 ώρες πριν, manos_21_ είπε

Παιδιά έχει κανείς το alpaca predator??γτ μου κάνει διαρροή όταν ρουφάω παρόλο που βάζω κ χαρτί στην φλάντζα...

Τι καπνό; Στείλε φωτογραφία το πακ σου. Και μια φωτό χωρίς καπνό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, virginkiller είπε

Τι καπνό; Στείλε φωτογραφία το πακ σου. Και μια φωτό χωρίς καπνό

Ότι καπνό και αν βάλω..adalya και al fakher..ενώ με το cascade μια χαρα είναι..
τελευταιο σεσιον ενώ έβγαζε καπνό δεν μου έφερνε πολυ γεύση..και μετά ειδα ότι ο καπνός δεν κάηκε όπως τις άλλες φορές..παίζει ρόλο που εκανα μίξη adalya Hawaii με al fakher ροδάκινο??η παίζει να είναι φταίξιμο του μπολ?

Επεξ/σία από manos_21_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...