Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Sanatana πολύ διαφωτιστικά τα βιντεάκια!

Nokta κάτι τέτοια μαχαιράκια χρησιμοποιούν οι σεφ για να κανουν τα μαγικά τους με τα φρούτα.. τα χει παρει το μάτι μου στο σουπερ μαρκετ..

Ευχαριστώ! :-D

δεν ξερω πως λεγεται αλλα μου φαινεται το χρησιμοποιουν για να βγαλουν τον 'κορμο' απο τον ανανα. ειναι must item για φυσικο λουλα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

img00093201206250052.jpg

λοιπον παιδια αυτοι οι ναργιλεδες που εχω

1)ο αριστερος ειναι τουρκικος μου το εφερε ενας φιλος αλλα δεν λεει και πολλα.μονο ο λουλας αξιζει πανω του αφου η γευση δεν καιγεται ποτε ουτε με 15 καρβουνα πανω

2)μικρος ινδικος ναργιλες.ποτε δεν πιστευα οτι θα ειχε τοση ποιοτητα.ειναι κλεισμενος πολυ καλα και φτανει το μεγιστο της αποδοσης στα 5 πρωτα λεπτα.το μονο αρνητικο ο λουλας αν κ πηλινος δεν χωραει πολυ καπνο

3)αιγυπτιακος αλλα δεν ξερω τι παιζεται με αυτο τον ναργιλε.νομιζα οτι θα πλησιασω το τελειο καπνισμα αλλα κατι τετοιο δεν εγινε ποτε

το πιστευετε οτι ο μικρος ειναι αυτος που χρησιμοποιω συνεχεια?

Επεξ/σία από franklin1908

scaled.php?server=411&filename=img00093201206250052.jpg&res=landing

(δεν φαίνεται)

ο δεξιά ΚΜ είναι;

αιγυπτιακος αλλα οχι καχιλ μαμμουν

λοιπον παιδια αυτοι οι ναργιλεδες που εχω

1)ο αριστερος ειναι τουρκικος μου το εφερε ενας φιλος αλλα δεν λεει και πολλα.μονο ο λουλας αξιζει πανω του αφου η γευση δεν καιγεται ποτε ουτε με 15 καρβουνα πανω

2)μικρος ινδικος ναργιλες.ποτε δεν πιστευα οτι θα ειχε τοση ποιοτητα.ειναι κλεισμενος πολυ καλα και φτανει το μεγιστο της αποδοσης στα 5 πρωτα λεπτα.το μονο αρνητικο ο λουλας αν κ πηλινος δεν χωραει πολυ καπνο

3)αιγυπτιακος αλλα δεν ξερω τι παιζεται με αυτο τον ναργιλε.νομιζα οτι θα πλησιασω το τελειο καπνισμα αλλα κατι τετοιο δεν εγινε ποτε

το πιστευετε οτι ο μικρος ειναι αυτος που χρησιμοποιω συνεχεια?

αν βρω κμ πιστευεις οτι θα μεινω ικανοποιημενος η θα ειναι κατι παρομοιω με αυτους που διαθετω?

Πιστεύω πως θα είσαι πολύ ικανοποιημένος!

Εγώ με το ΚΜ που έχω είμαι πολύ ικανοποιημένος πάντως!

o KM μου: Khalil Maamoon Al-Gawhara (OG Trimetal)

IMG_5278.jpg

Πιστεύω πως θα είσαι πολύ ικανοποιημένος!

Εγώ με το ΚΜ που έχω είμαι πολύ ικανοποιημένος πάντως!

o KM μου: Khalil Maamoon Al-Gawhara (OG Trimetal)

IMG_5278.jpg

φαινεται τουμπανο

απο που τον παρηγγειλες κ ποσο?

το λαι το ειχε η το πηρες ξεχωριστα?

εξαρτάται τι σοι είναι ο δεξιά που έχεις, μου φαίνεται καλός... τώρα πόσο πιο ικανοποιημένος θα είσαι απο ΚΜ δεν μπορώ να στο πω εγώ, μόνο εσύ μπορείς να το δεις αυτό...

εξαρτάται τι σοι είναι ο δεξιά που έχεις, μου φαίνεται καλός... τώρα πόσο πιο ικανοποιημένος θα είσαι απο ΚΜ δεν μπορώ να στο πω εγώ, μόνο εσύ μπορείς να το δεις αυτό...

βασικα δεν μπορω ακομα να καταλαβω ποιος ειναι ο λογος να εχει καποιος ναργιλες τοσο μεγαλο σωληνα?λογικο ειναι οσο πιο μεγαλος ειναι τοσο πιο ευκολο ειναι να εχει διαρροες...απλα δεν ξερω αν παιζει ρολο ποση μεγαλη ειναι η βαση...ισως οι μικροι ναργιλεδες να μην παγωνουν το νερο οσο οι μεγαλοι

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος...υποθέτω είναι θέμα εμφάνισης. Όχι όσο πιο ψηλός είναι δεν αυξάνονται οι πιθανότητες για διαρροές μιας και είναι συμπαγές, εκτός αν μιλάς για συριακά που έχουν 2-5 μέρη αποσπώμενα (βιδωτά) οπότε εκεί παίζει...

Επίσης αν ένας ναργιλές είχε 10εκατοστά σωλήνα θα ερχόταν πιο καυτός ο καπνός στην γυάλα και στη συνέχεια στο στόμα μας, ενώ ένας "ασφαλής" πχ 30 εκατοστά είναι κομπλέ...

Αυτό με την γυάλα που λες, λογικό είναι αν έχεις μεγαλύτερη γυάλα να έχεις και περισσότερο νερό/πάγο συνεπώς το νερό αυτό ανέχεται την ίδια ποσότητα καπνού, ποιο νερό θα ζεσταθεί γρηγορότερα; Το λιγότερο... Αλλά εκτός αν μιλάς για ναργιλέ συνολικού ύψους 20 εκατοστών τότε δεν θα παρατηρήσεις διαφορές... Πχ στους δικούς σου μόνο στον μικρό θα ζεσταίνεται πιο γρήγορα το νερό αλλά δεν το καταλαβαίνεις και τόσο εύκολα...

φαινεται τουμπανο

απο που τον παρηγγειλες κ ποσο?

το λαι το ειχε η το πηρες ξεχωριστα?

όπως το βλέπεις το πήρα, μέσω nargile-cyprus.com

και μου το στείλανε απ' ευθείας από Αίγυπτο.

όπως το βλέπεις το πήρα, μέσω nargile-cyprus.com

και μου το στείλανε απ' ευθείας από Αίγυπτο.

οκ ευχαριστω

αυτου του ιδους τα λαι υπαρχει καποιος λογος που ειναι ισια στο τελος?

Όχι, μόνο για σχέδιο είναι....(ίσα ίσα που δεν βολεύει τόσο αν είστε πολλά άτομα γτ μπορεί να πέσει ο ναργιλές σε σχέση με ένα λάστιχο ίδιου μήκους χωρίς το ίσιο στο τέλος του)

Όχι, μόνο για σχέδιο είναι....(ίσα ίσα που δεν βολεύει τόσο αν είστε πολλά άτομα γτ μπορεί να πέσει ο ναργιλές σε σχέση με ένα λάστιχο ίδιου μήκους χωρίς το ίσιο στο τέλος του)

κ εγω ετσι φανταστηκα...αλλα ειχα απορια γιατι σε ολα τα βιντεο στο ιντερνετ ολοι εχουν τετοια λαι

μηπως ο λογος που καποιες γευσεις μας μυριζουν σαπουνι ειναι επειδη οι καπνοι περιεχουν γλυκερινη?το εχετε παρατηρησει ποτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...