Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, asemnos είπε

Μιας και αυριο παω ταξιδακι Istanbul, γνωριζει καποιος με σιγουρια να μου πει ποσο καπνο μπορω να κουβαλησω στη χειραποσκευη μου;

Για χειραποσκευη δεν ξέρω αλλά από Αμερική μου φέρανε μέσω Κωνσταντινούπολης σε βαλίτσα βέβαια, 2 κιλά και δεν ασχολήθηκε κανεις... Νομίζω στον έλεγχο στο Βενιζέλος είναι στην ευχέρεια σου αν θα σταματήσεις για έλεγχο. Πριν ένα χρόνο πάλι από Αμερική μέσω Κωνσταντινούπολης ο κολλητός μου πέρασε χωρίς έλεγχο γτ απλά υπήρχε ένας τελωνειακός ο οποίος ρωτούσε ποιος είναι από τρίτη χώρα. Ε δεν ήθελε να σταματήσει και δε σταμάτησε. Αυστηρός έλεγχος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Περί καθαρισμού ο λόγος: εχω ένα Μπολ της amydeluxe (πηλινο), ένα της oduman (πορσελανη νομιζω) και το ignis της oduman (αλουμινιο λογικα). Εχουν το κακο τους το χαλι και λεω να τα καθαρισω αλλα δε ξερω τι να κανω που να γινει δουλεια και να μη μου φαει 3 μερες. Θα μου δωσει κανεις τα φωτα του?

επισης να αναφερω οτι εκανα τριανταφυλλο al fahker και αφηνει φοβερη επιγευση!

18 λεπτά πριν, marikbane είπε

Περί καθαρισμού ο λόγος: εχω ένα Μπολ της amydeluxe (πηλινο), ένα της oduman (πορσελανη νομιζω) και το ignis της oduman (αλουμινιο λογικα). Εχουν το κακο τους το χαλι και λεω να τα καθαρισω αλλα δε ξερω τι να κανω που να γινει δουλεια και να μη μου φαει 3 μερες. Θα μου δωσει κανεις τα φωτα του?

επισης να αναφερω οτι εκανα τριανταφυλλο al fahker και αφηνει φοβερη επιγευση!

Βάλτα σε ένα λεκανακι με άσπρο ξύδι και νερό και άφησέ τα μια μέρα... Πιστεύω θα καθαρίσουν...

• Like 1

Γεια σας παιδιά..διάβασα αρκετές σελίδες και ήθελα να ρωτήσω κατι..εγω κάνω το κλασικό γέμισμα κ άναμμα με πήλινο μπολ και αλουμινόχαρτο..με τα εξαρτήματα που γράφεται θα είναι καλυτερα?τα προτείνεται δλδ περισσότερο από αλουμινόχαρτο??

11 hours ago, manos_21_ said:

Γεια σας παιδιά..διάβασα αρκετές σελίδες και ήθελα να ρωτήσω κατι..εγω κάνω το κλασικό γέμισμα κ άναμμα με πήλινο μπολ και αλουμινόχαρτο..με τα εξαρτήματα που γράφεται θα είναι καλυτερα?τα προτείνεται δλδ περισσότερο από αλουμινόχαρτο??

Εγώ από τότε που αγόρασα το bowl της oduman και το Ignis δεν ξαναχρησιμοποιησα αλλουμινοχαρτο λόγω του ότι είναι πιο εύκολο, πιο γρήγορο, λογικά πιο υγιεινό και δε λερώνεις τίποτα. Επίσης και της Amy που έχω πάρει το πήλινο με το αντίστοιχο από πάνω, πάλι ευχαριστημένος . Νομίζω θα δείς μεγάλη διαφορά, κυρίως στο ότι το κάρβουνο δύσκολα καίει τον καπνό και δε θα έχεις πλέον στάχτες πέρα δώθε! Προτείνω και τα 2 που έχω, της oduman καλύτερο πιστεύω, ας μας πουν και τα παιδιά εδώ που έχουν και όλα τα υπόλοιπα. (Quasar δοκίμασα και μου φάνηκε μπελαλιδικο αν θες να κάνεις 2 session συνεχόμενα!)

Σε ευχαριστω για την απάντηση..αν μπορεί κάποιος να μου γράψει ένα συνδυασμό μποουλ κ αυτό που βάζω τα καρβουνάκια από πάνω..από που να τα παραγγείλω κ ποσό είναι μια καλή τιμή..ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αντί για oduman ignis,δοκιμάστε ψεύτικο kaloud lotus από aliexpress που θα σας βγει πολύ φθηνά. Έχω κ τα δύο κ προτιμώ το lotus από aliexpress . Από πήλινα μην αγοράζετε Amy κ oduman, υπάρχουν καλύτερες επιλογές όπως πχ hispacachiba η gryn που είναι σχετικά φθηνά, σε ποιο ακριβά αξίζουν πολύ κ τα alpaca 

Επεξ/σία από KeepWalking7

Τελικα γυρισα απο Κων/πολη με 1 κιλο (8 πακετακια των 125 γρ.) με το φοβο μηπως τα κατασχουν αλλα δεν ασχοληθηκε κανεις. Αν το ηξερα και ειχα λιγο χωρο ακομα στη χειραποσκευη θα επαιρνα παραπανω. Ενδεικτικα πληρωσα απο 2€ μεχρι 3.20€ για το καθενα. Εφερα επισης τον Oduman Micrο με 22€. Την επομενη φορα θα οργιασω!

• Like 1

5 hours ago, asemnos said:

Τελικα γυρισα απο Κων/πολη με 1 κιλο (8 πακετακια των 125 γρ.) με το φοβο μηπως τα κατασχουν αλλα δεν ασχοληθηκε κανεις. Αν το ηξερα και ειχα λιγο χωρο ακομα στη χειραποσκευη θα επαιρνα παραπανω. Ενδεικτικα πληρωσα απο 2€ μεχρι 3.20€ για το καθενα. Εφερα επισης τον Oduman Micrο με 22€. Την επομενη φορα θα οργιασω!

Για πες από που ψώνισες γιατί θα πάνε 2 φίλοι πάνω, να τους κατευθύνω! Θενκς και καλά sessions!

1 ώρα πριν, marikbane είπε

Για πες από που ψώνισες γιατί θα πάνε 2 φίλοι πάνω, να τους κατευθύνω! Θενκς και καλά sessions!

Να 'σαι καλα φιλε μου! Καπνους και ναργιλεδες θα βρουν κυριολεκτικα παντου. Οπου και να πας στο κεντρο τα βλεπεις μπροστα σου. Να ΜΗΝ ψωνισουν απο το grand bazaar. Επισης παντου να κανουν παζαρι, ακομα και στα μαγαζια με barcodes θα κανουν καλυτερες τιμες.

7 ώρες πριν, asemnos είπε

Τι καπνούς πήρες; Είναι καμιά γνωστή μάρκα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 23/02/2017 at 13:09, virginkiller said:

απο Γερμανία μπορείς να βρεις καλά. δες στο shisha-nil

Επειδη μαλλον βρηκα κονε να μου στειλει απο Γερμανια διαφορα πραγματα, θα παραγγειλω μαλλον απο shishamax24. Διαβαζα ομως τα παλια μυνηματα στο forum και ειδα και το shisha-nil. Εχει καποιος εμπειρια με αγορα πραγματων (καπνο,καρβουνα,μπωλ,ναργιλε) απο Γερμανια? Επειδη η λιστα για τον Αη Βασιλη προβλεπεται μεγαλη.......

Επεξ/σία από marikbane

Θεσσαλονίκη ήδη σε γνωστά μαγαζιά με ναργιλέ άρχισαν τα πρόστιμα. Καλή η χούντα τους με τον αντικαπνιστικο αλλά δεν θα τους περάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...