Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)


santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, ÀΠμÀοÃÂÃŽ να δÉ αν λειÄοÃ…ÃÂγεί ο ναÃÂγιλεÂ; ÃŽâ€ÃŽÂµÃŽÂ½ έÇÉ καÃÂβοÃ…νακια.

 

Edit: Για κάποιον άγνωστο λόγο τα εμφανίζει έτσι τώρα; Τέλος πάντων. Ρώτησα απλά πώς να δω αν λειτουργεί ο ναργιλές. Αυτό.

Επεξ/σία από giorgos147
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά, πώς μπορώ να δω αν λειτουργεί ο ναργιλες; Δεν έχω καρβουνακια.

 

συνδέεις σωλήνα - γυάλα - λάστιχο

ανοίγεις την παλάμη σου και πατάς με δύναμη (ευγενικά μην το σπάσεις) στο πάνω μέρος του σωλήνα (αφού δεν έχει βάλει λουλά) και φυσάς με κάποια ένταση μέτρια-δυνατή από το λάστιχο. Αν ακούσεις "φσσσσσσσστ" (διαρροές αέρα δλδ) τότε κάπου χάνει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν δουλεύει.

 

Αν ακούσεις διαρροές για να δεις από που προέρχονται βγάζεις το λάστιχο και φυγάς στην έξοδο του σωλήνα για το λάστιχο. Αν ακούσεις διαρροές σημαίνει πως έχει ο σωλήνας με την γυάλα κενό. Οπότε βρέχεις μια χαρτοπετρέτσα και την διπλώνεις με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργήσει σαν φλάντζα, ξαναδοκιμάζεις.

Βάζεις και το λάστιχο και φυσάς και βλέπεις αν έχει και αυτό πρόβλημα, αν ναι τότε φτιάχνεις μια φλάντζα με αλουμινόχαρτο και είσαι κομπλέ*.

Αν δεν ακούσεις σημαίνει πως μόνο το λάστιχο - σωλήνας έχει πρόβλημα.

 

* φλάντζα με αλουμινόχαρτο φτιάχνεις και για σύνδεση λουλά-σωλήνα σε περίπτωση που δεν κάθετε καλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σου λέει με 2 3άδες, όχι με μία... και μπορεί καλοκαίρι να παίζει με 2 2άδες...

 

Πλάκα έχει αλλά δεν θα κάνει τόσο καλό ανακάτεμα, καλύτερα με ένα γάντι να ανοίξεις το αλουμινόχαρτο να ανακατέψεις με μια οδοντογλυφίδα και να το ξανακλείσεις. Όταν λέω στο μισάωρο εννοώ από την στιγμή που τα κάρβουνα αποδίδουν το μέγιστο και πάλι για γεύση al-waha που έκανα κυρίως...

 

 

Βαγγέλη η "πλαστικίλα" που λες δεν είναι μόνο από το λάστιχο (που σίγουρα θα βγάζει κάτι περίεργο) αλλά από τον ναργιλέ τον ίδιο... Δοκίμασε να τον πλύνεις καλά με νερό και baking soda και λίγο χυμό λεμόνι ή ξύδι, (όχι το λάστιχο) και ξανακάνε. Επίσης έβγαζε καλό καπνό; Μήπως ήθελε παραπάνω ζέστη για να αποδώσει σωστά; Και τέλος μήπως έβαλες πολύ λίγο καπνό στον λουλά;

σιγουρα ειναι καλυτερο με το γαντι δεν διαφωνω.απλα οταν καπνιζεις και χαλαρωνεις ειναι καπως διαδικασια να παρεις γαντι κ ολα αυτα.επεισης το αλουμινοχαρτο δυσκολα το επαναφερεις αν το ανοιξεις.πιστευω μια δοκιμη με αυτον τον λουλα θα μας εδειχνε αν αξιζει η οχι.τα καρβουνακια ποτε θα τα παρουμε ρε παιδια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχαχα πολύ σωστό αυτό που λες...ίσως το βασικότερο συστατικό του τι θα κάνεις, αφού αράξεις...

 

Γιαυτό και ο 2πλος λουλάς, 3πλος, 4πλος...γιατί ποιος σηκώνεται να φτιάξει καινούργιο λουλά; Και αν έχεις φτιάξει ποιος βάζει γάντι να τους αλλάξει; Συνεπώς τι κάνει; Γεμίζει όσους λουλάδες θέλει, τους καλύπτει όλους με αλουμινόχαρτο και κάνει τρυπούλες μόνο σε αυτόν που θέλει να καπνίσει, όταν τελείωσει τον έναν λουλά, σκεπάζει με αλουμινόχαρτο (καλά όμως γενικά για να μην τραβάει αέρα και μας χαλάει...) και κάνει τρύπες στο καινούργιο και φουμάρει...

 

Μπορείς να το πάρεις να δοκιμάσεις, δεν μου λέει κάτι, έτσι όπως το βλέπω πιστεύω ότι θα αναστατώνει με "άκυρο" τρόπο τον καπνό και ίσως σου κάνει βουναλάκι και πετάει το αλουμινόχαρτο...

 

 

Για τα κάρβουνα εξαρτάται από εσάς παιδιά. Σας είπα τον τρόπο που γίνεται κλπ... Ξαναβάζω εδώ το πόσοι έχουμε μαζευτεί

Για τα κάρβουνα:

Nokta: 1 καρύδα, 1 μπαμπού

franklin1908: 2 καρύδα, 1 μπαμπού

SkiLopSaRo: 1 καρύδα, 1 μπαμπού

 

σύνολο μέχρι στιγμής 7 κιλά.

 

*** Και επειδή κάποιος ίσως δεν έχει δει γράφω αναλυτικά την διαδικασία στο ποστ #244.

Το ζουμί είναι ότι συναντιόμαστε 2 φορές, μια για τα λεφτά, μια για τα κάρβουνα. Για να γίνει παραγγελία πρέπει να έχουμε μαζευτεί 20-30κιλά και να έχει γίνει η 1η συνάντηση. Τιμή το κιλό μας βγαίνει 5,5-6 ευρώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σου φτανει για 2 ωρες?και με 3 καρβουνακια?σαν πολλα δεν ειναι για καλοκαιρι?τωρα σιγουρα παιζει ρολο και ο καπνος.δεν τον εχω δοκιμασει αυτον.μονο κλασικα νακχλα και αλ φακερ

Ναι 2 ώρες και παραπάνω μερικές φορές, με 2 τριάδας καρβουνάκια καρύδας.

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι πρώτον ο λουλάς που χρησιμοποιώ Allien mini Phunnel, και δεύτερον ο καπνός - Tangiers, ο οποίος καπνός παίζει μεγάλο ρόλο, είναι διαφορετικός από NAK, AF, είναι από μαύρο 'άπλυτο' φύλο καπνού (είδος / Virginia) με ειδική επεξεργασία, πολύ υγρός με μαύρο σιρόπι, ευαίσθητος στην υγρασία και θέλει προετοιμασία την πρώτη φορά που το ανοίγεις το λεγόμενο acclimating, παράγεται στο San Diego, CA. Αυτός ο καπνός λοιπόν για τους παραπάνω λόγους έχει μεγάλη αντοχή στην διάρκεια και μπορεί να φτάσει ανάλογα με το λουλά και ποσότητα κάρβουνου μέχρι και για 4 ώρες session.

 

HJ Allien Mini Phunnel bowl

 

IMG_6005r.jpg

 

 

Tangiers Medium Phunnels + Tangiers Tobacco

 

IMG_6182.jpg

 

Tangiers Tobacco

 

0293c76a.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι 2 ώρες και παραπάνω μερικές φορές, με 2 τριάδας καρβουνάκια καρύδας.

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι πρώτον ο λουλάς που χρησιμοποιώ Allien mini Phunnel, και δεύτερον ο καπνός - Tangiers, ο οποίος καπνός παίζει μεγάλο ρόλο, είναι διαφορετικός από NAK, AF, είναι από μαύρο 'άπλυτο' φύλο καπνού (είδος / Virginia) με ειδική επεξεργασία, πολύ υγρός με μαύρο σιρόπι, ευαίσθητος στην υγρασία και θέλει προετοιμασία την πρώτη φορά που το ανοίγεις το λεγόμενο acclimating, παράγεται στο San Diego, CA. Αυτός ο καπνός λοιπόν για τους παραπάνω λόγους έχει μεγάλη αντοχή στην διάρκεια και μπορεί να φτάσει ανάλογα με το λουλά και ποσότητα κάρβουνου μέχρι και για 4 ώρες session.

 

HJ Allien Mini Phunnel bowl

 

IMG_6005r.jpg

 

 

Tangiers Medium Phunnels + Tangiers Tobacco

 

IMG_6182.jpg

 

Tangiers Tobacco

 

0293c76a.jpg

4 ωρες τοσο πολυ?

που τον βρισκεις αυτον τον κπανο?

απο ιντερνετ κ ποσο κοστιζει ?

παλια στο καφε που δουλευα με τους ναργιλεδες θυμαμαι αλλαζα 3 καρβουνακια και η γευση ηταν πολυ καλη και παλι.εχω την εντυπωση οτι το αφεντικο εφερνε τους καπνους απο τουρκια.εχει δοκιμασει κανενας τουρκικο καπνο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συνδέεις σωλήνα - γυάλα - λάστιχο

ανοίγεις την παλάμη σου και πατάς με δύναμη (ευγενικά μην το σπάσεις) στο πάνω μέρος του σωλήνα (αφού δεν έχει βάλει λουλά) και φυσάς με κάποια ένταση μέτρια-δυνατή από το λάστιχο. Αν ακούσεις "φσσσσσσσστ" (διαρροές αέρα δλδ) τότε κάπου χάνει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν δουλεύει.

 

Αν ακούσεις διαρροές για να δεις από που προέρχονται βγάζεις το λάστιχο και φυγάς στην έξοδο του σωλήνα για το λάστιχο. Αν ακούσεις διαρροές σημαίνει πως έχει ο σωλήνας με την γυάλα κενό. Οπότε βρέχεις μια χαρτοπετρέτσα και την διπλώνεις με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργήσει σαν φλάντζα, ξαναδοκιμάζεις.

Βάζεις και το λάστιχο και φυσάς και βλέπεις αν έχει και αυτό πρόβλημα, αν ναι τότε φτιάχνεις μια φλάντζα με αλουμινόχαρτο και είσαι κομπλέ*.

Αν δεν ακούσεις σημαίνει πως μόνο το λάστιχο - σωλήνας έχει πρόβλημα.

 

* φλάντζα με αλουμινόχαρτο φτιάχνεις και για σύνδεση λουλά-σωλήνα σε περίπτωση που δεν κάθετε καλά...

ευχαριστω σαντανα με αυτο το τελευταιο που ειπες καερδισα ενα λουλα ακομα που τον ειχα ξεγραμενο επειδδη δεν καθοταν καλα πανω στον σωληνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βαγγέλη η "πλαστικίλα" που λες δεν είναι μόνο από το λάστιχο (που σίγουρα θα βγάζει κάτι περίεργο) αλλά από τον ναργιλέ τον ίδιο... Δοκίμασε να τον πλύνεις καλά με νερό και baking soda και λίγο χυμό λεμόνι ή ξύδι, (όχι το λάστιχο) και ξανακάνε. Επίσης έβγαζε καλό καπνό; Μήπως ήθελε παραπάνω ζέστη για να αποδώσει σωστά; Και τέλος μήπως έβαλες πολύ λίγο καπνό στον λουλά;

 

 

Τελικά έβαζα πολύ καπνό και καιγότανε η γεύση. Δοκίμασα με λιγότερο καπνό και έβαλα διπλό αλουμινόχαρτο για να μην κανει κοιλιά και ακουμπάει τον καπνό.

Κάπνισα με τον κολλητό για 1,5 ώρα περίπου και καποια στιγμη τελείωσε ο καπνός αλλά ουδέποτε είχε καμμένη ή αλλοιωμένη γεύση B)

Έχω την εντύπωση πάντως ότι ο nakhla δεν είναι τόσο υγρός, βγάζει λιγότερο ντουμάνι και θέλει προσοχή στο heat management γιατί καίγεται εύκολα σε σύγκριση πχ με τον afzal που βάλαμε τα κάρβουνα όπως να 'ναι και δεν υπήρχε πρόβλημα... παρολα αυτά ο nakhla είχε πιό βαριά και πιό μεστή γεύση ;)

Επίσης τα κάρβουνα απο καρύδα μπορεί να είναι λίγο φασαρία για να ανάψουν αλλά κράτανε παααααααρα πολύ! :D

 

Θέλω να με διαφωτίσετε σε 2 πραγματάκια όμως:

1)Έβγαλα τον καπνό απο τη συσκευασία του και τον έβαλα σε ένα γυαλινο βαζάκι που κλεινει αεροστεγώς και το έβαλα στο ψυγείο για να μην ξεραθεί. Αν βαλω και μια φλούδα μήλο στην επιφάνεια του καπνού για να πάρει έξτρα άρωμα θα κάνω καλά?

 

2)Στο καφενείο που κάνω ναργιλέ αντί για λουλά βάζουν ένα μήλο ή ανανά και τοποθετούν εκεί τον καπνό με αποτέλεσμα το κάπνισμα να παίρνει μιά απίθανη γεύση :-D

Ένα βραδι που είχα παέι "χειρούργησα" ενα ναργιλέ αλλα δεν πολυκαταλαβα πως το κάνουν.

Βασικά υποψιάζομαι ότι πρεπει να έχουν κάνα εργαλείο για να κάνουν την τρύπα στο φρούτο ώστε να εφαρμόζει ακριβώς πάνω στο stem...

Αν βάλω μεσα στον καπνό μικρά κομματάκια μήλο θα έχει το ιδιο αποτέλεσμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο νακχλα μπορεί να είναι πιο ξερός καπνός αλλά είναι πιο ποιοτικός και δεν καίγεται τόσο εύκολα... Υπάρχουν κάποιοι τρόπου που φτιάχνουν λουλά αφού πιέσουν πάρα πολύ και με δύναμη τον καπνό μέσα αλλά δεν γίνεται με όλες τις μάρκες...υποτίθεται ότι νακχλα και αλ-φακχερ είναι πιο ποιοτικά φύλα και δεν νιώθουν τόσο όσο αλ-γαχα, αφζαλ κλπ...

 

1) δεν χρειάζεται να τον βάλεις στο ψυγείο, δεν θα σου ξεραθεί έτσι και αλλιώς. Το μήλο δεν νομίζω να δώσει άρωμα με αυτό τον τρόπο.

2) καλή η ιδέα σου με μικρά κομματάκια μήλο (αλλά βάλτα στον πάτο του λουλά), ίσως δώσει κάτι παραπάνω. Δες στο youtube βίντεο πως φτιάχνουν τέτοιους λουλάδες

http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+make+an+apple+bowl+for+hookah+&oq=apple+bowl&aq=2m&aqi=g2g-m1&aql=&gs_l=youtube.1.2.0l2j0i5.172.3168.0.7669.11.11.0.0.0.0.192.1057.5j6.11.0...0.0.SzQ_hFfzdOs

http://www.youtube.com/results?search_query=pineapple+bowl+hookah&oq=pineapple+bowl+hookah&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_l=youtube.3..0.8847.14216.0.14392.23.12.1.10.11.0.156.1190.4j8.12.0...0.0.E4z75_tQF2E

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια πιστευω οτι αν ολοι οι ναργιλεδες ειχαν μεγαλο λουλα δεν θα υπηρχαν ολα αυτα τα προβληματα που αναφερουμε εδω.τουλαχιστον οχι τοσα πολλα.με μεγαλο λουλα

1 δεν καιγεται η γευση γρηγορα με αποτελεσμα να κραταει αρκετη ωρα

2 δεν ακουμπαει το αλουμινοχαρτο πανω στον καπνο κ αυτο ειναι μεγαλο υπερ

3 μπορει να βαζουμε παραπαω καπνο αλλα ετσι ειναι η διαδικασια κ ετσι εχουμε ποιοτητα.το να ξοδευεις λιγο καπνο σε μικρο λουλα πιστευω οτι παιρνεις μονο 30% απ οτι θα επρεπε να παρεις.

δεν μπορω να καταλαβω οι εταιριες κανουν οικονομια στον πηλο και στο κεραμιδι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ωρες τοσο πολυ?

που τον βρισκεις αυτον τον κπανο?

απο ιντερνετ κ ποσο κοστιζει ?

παλια στο καφε που δουλευα με τους ναργιλεδες θυμαμαι αλλαζα 3 καρβουνακια και η γευση ηταν πολυ καλη και παλι.εχω την εντυπωση οτι το αφεντικο εφερνε τους καπνους απο τουρκια.εχει δοκιμασει κανενας τουρκικο καπνο?

 

Ναι αυτόν τον παίρνω μέσω internet από USA

250g έχει περίπου 12 ευρώ + μεταφορικά

αρα το κάθε ένα βγαίνει κάπου 18+ ευρώ

ακριβά αλλά αξίζει! + δεν υπάρχει στην Ελλάδα)

Τούρκικο καπνό έχω κάνει μια φορά Serbetli - πολύ καλός καπνός!

και οι ναργιλέδες που έχουν εκεί είναι πολύ καλοί, ειδικά Elmas Nargile (Ismir)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να βρεις και μεγαλύτερους λουλάδες στην αγορά, όμως δεν σημαίνει ότι οι μικροί είναι μούφα... Ο αιγυπτιακός λουλάς έχει μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, συνήθως εδώ όταν αγοράζεις ναργιλέ σου δίνουν μικρό ή μεσαίο το πολύ μέγεθος.

Επίσης όσο πιο μικρός είναι ο λουλάς τόσο πιο πολύ εμπειρία και "τέχνη" πρέπει να έχεις για να πετύχεις ισοδύναμο κάπνισμα με έναν μεγάλο λουλά, καλά δεν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να συμμετέχεις σε 8μηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης για μάχη σώμα με σώμα σε σχολή στο ιράν για να τα καταφέρεις βέβαια, σε 1-2 βδομάδες το μαθαίνεις...

 

Ένας μικρός λουλάς επίσης μπορεί να κρατήσει ένα σύντομο 20λεπτο σεσσιον αν θέλει κάποιος για πχ.

Ένας μεγάλος από την άλλη μπορεί να κρατήσει και 2ψήφιο αριθμό ωρών όμως αν δεν τον χειριστείς σωστά μπορεί να σου καεί και πάλι η γεύση, γιατί φαντάσου, μεγαλύτερος λουλάς, περισσότερος καπνός, περισσότερα κάρβουνα, οπότε πρέπει να τα χειριστείς σωστά να να μην σου καεί μόνο το πάνω μέρος του καπνού και το κάτω μείνει ζουμερό...(αν και συνήθως έτσι γίνεται..)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ωρες τοσο πολυ?

που τον βρισκεις αυτον τον κπανο?

απο ιντερνετ κ ποσο κοστιζει ?

παλια στο καφε που δουλευα με τους ναργιλεδες θυμαμαι αλλαζα 3 καρβουνακια και η γευση ηταν πολυ καλη και παλι.εχω την εντυπωση οτι το αφεντικο εφερνε τους καπνους απο τουρκια.εχει δοκιμασει κανενας τουρκικο καπνο?

 

Ο Τουρκικος καπνος κατ' εμε ειναι ασυγκριτα καλυτερος απο καθε αλλο (αιγυπτιακο) καπνο ναργιλε που εχω δοκιμασει. Και ο ναργιλες μου τουρκικος ειναι. (Ege Nargile)

 

Τελικά έβαζα πολύ καπνό και καιγότανε η γεύση. Δοκίμασα με λιγότερο καπνό και έβαλα διπλό αλουμινόχαρτο για να μην κανει κοιλιά και ακουμπάει τον καπνό.

Κάπνισα με τον κολλητό για 1,5 ώρα περίπου και καποια στιγμη τελείωσε ο καπνός αλλά ουδέποτε είχε καμμένη ή αλλοιωμένη γεύση B)

Έχω την εντύπωση πάντως ότι ο nakhla δεν είναι τόσο υγρός, βγάζει λιγότερο ντουμάνι και θέλει προσοχή στο heat management γιατί καίγεται εύκολα σε σύγκριση πχ με τον afzal που βάλαμε τα κάρβουνα όπως να 'ναι και δεν υπήρχε πρόβλημα... παρολα αυτά ο nakhla είχε πιό βαριά και πιό μεστή γεύση ;)

Επίσης τα κάρβουνα απο καρύδα μπορεί να είναι λίγο φασαρία για να ανάψουν αλλά κράτανε παααααααρα πολύ! :D

 

Θέλω να με διαφωτίσετε σε 2 πραγματάκια όμως:

1)Έβγαλα τον καπνό απο τη συσκευασία του και τον έβαλα σε ένα γυαλινο βαζάκι που κλεινει αεροστεγώς και το έβαλα στο ψυγείο για να μην ξεραθεί. Αν βαλω και μια φλούδα μήλο στην επιφάνεια του καπνού για να πάρει έξτρα άρωμα θα κάνω καλά?

 

2)Στο καφενείο που κάνω ναργιλέ αντί για λουλά βάζουν ένα μήλο ή ανανά και τοποθετούν εκεί τον καπνό με αποτέλεσμα το κάπνισμα να παίρνει μιά απίθανη γεύση :-D

Ένα βραδι που είχα παέι "χειρούργησα" ενα ναργιλέ αλλα δεν πολυκαταλαβα πως το κάνουν.

Βασικά υποψιάζομαι ότι πρεπει να έχουν κάνα εργαλείο για να κάνουν την τρύπα στο φρούτο ώστε να εφαρμόζει ακριβώς πάνω στο stem...

Αν βάλω μεσα στον καπνό μικρά κομματάκια μήλο θα έχει το ιδιο αποτέλεσμα?

 

Το να φτιαξεις μηλο για λουλα η' γενικα καποιο αλλο φρουτο ειναι πιο ευκολο απο οτι νομιζεις. Αρκει να εχεις αυτο το εργαλειο : http://y.pstatic.gr/bp/4611686018432575384.jpg , χαρη στο οποιο κανεις τρυπα ετσι ωστε να κανει τελεια επαφη με τον ναργιλε σου ( αν ειναι αιγυπτιακου τυπου- female)

Επισης χρειαζεσαι ενα μαχαιρι και ενα κουταλι για να καθαρισεις το πανω μερος που θα βαλεις τον καπνο. Προσωπικα εχω φτιαξει λουλα απο : μηλο,πορτοκαλι,καρπουζι,πεπονι,ανανα. Ο ανανας ειναι το κατι αλλο!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sanatana πολύ διαφωτιστικά τα βιντεάκια!

 

Nokta κάτι τέτοια μαχαιράκια χρησιμοποιούν οι σεφ για να κανουν τα μαγικά τους με τα φρούτα.. τα χει παρει το μάτι μου στο σουπερ μαρκετ..

 

Ευχαριστώ! :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...