Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλοκαίρι παίζεις με λιγότερα κάρβουνα από ότι το χειμώνα γενικά... Δεν νομίζω να βοηθάει αυτό στην συντήρηση, απλά να τις κλείσεις καλά μέσα σε σακουλάκι πολυμπαγκ και να τις έχεις κάπου μην τις βαράει ο ήλιος.

  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσπαθω να τις κλεινω οσο καλυτερα γινεται μεσα στο κουτι τους μετα το πρωτο ανοιγμα, βεβαια με την παροδο του χρονου παλι χανουν τα υγρα τους.

 

Αυτο που ειπες για τα καρβουνα ισχυει, παρατηρησα οτι οταν καουν και γινουν μικροτερα, εχω καλυτερη γευση και αποδοση γενικοτερα.

 

Ισως τα καλυτερα sessions να γινονται τελικα τον Χειμωνα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθω να τις κλεινω οσο καλυτερα γινεται μεσα στο κουτι τους μετα το πρωτο ανοιγμα, βεβαια με την παροδο του χρονου παλι χανουν τα υγρα τους.

 

Αυτο που ειπες για τα καρβουνα ισχυει, παρατηρησα οτι οταν καουν και γινουν μικροτερα, εχω καλυτερη γευση και αποδοση γενικοτερα.

 

Ισως τα καλυτερα sessions να γινονται τελικα τον Χειμωνα!

Γενικα γυρω στο εξαμηνο διατηρουνται οι γευσεις..

Επεξ/σία από Nokta
Δημοσ.

Γενικα γυρω στο εξαμηνο διατηρουνται οι γευσεις..

 

Ποιους εξι μηνες? Εγω μιλαμε οτι καταλαβαινω αυτο το στεγνωμα στις 2-3 εβδομαδες απο το ανοιγμα της γευσης..

Δημοσ.

Αν την γεύση μετά την κλείσεις στο σακουλάκι της και την βάλεις στο κουτί της λογικό είναι να στεγνώνει, πρέπει να της αλλάξεις σακουλάκι το οποίο να κλείνεις αεροστεγώς αλλά κατά την αλλαγή να μην αφήσεις όλα τα ζουμιά της στο προηγούμενο...

Δημοσ.

παντως παιδια πιστευω οτι το κολημα που εχουμε με τον ναργιλε δεν οφειλεται μονο στην απολαυση που μας προσφερει αλλα στο γεγονος οτι ειναι ενας γριφος που θελουμε να λυσουμε.δηλαδη θελεις να κανεις τον ναργιλε να ειναι τελειος.να εχει τελεια γευση,να βγαζει πυκνο καπνο,να μην σε ενοχλει στον λαιμο,τα καρβουνακια να καιγονται ομοιομορφα,να μην μας καει ο καπνος και ππολλα αλλα οπως και το χετ μανατζ....συμφωνειτε?

Δημοσ.

επειδή όμως κάτι τέλειο δεν υπάρχει καλό είναι να αράζουμε και να τον απολαμβάνουμε όπως τον φτιάχνουμε...

Δημοσ.

επειδή όμως κάτι τέλειο δεν υπάρχει καλό είναι να αράζουμε και να τον απολαμβάνουμε όπως τον φτιάχνουμε...

ε ναι σιγουρα απλα καθε φορα που ετοιμαζεις ναργιλε σιγουρα προσπαθεις να τον κανεις καλυτερο απο την προηγουμενη.θελω να ρωτησω ποση ωρα συνηθως σας κραταει ο ναργιλες με την προυποθεση οτι καπνιζει ενα ατομο και ρουφαει χαλαρα αφηνοντας το καρβουνακι να ξεκουραζεται αρκετα.λεω να ετοιμασω δυο λουλαδες για αυριο βραδυ για να απολαυσω το ματς της εθνικης.δηλαδη μολις τελειωσει το πρωτο ημιχρονο να βγαλω τον λουλα κ να τον αντικαταστησω με εναν αλλο ετοιμο.ειναι εφικτο αυτο σαντανα?

Δημοσ.
.θελω να ρωτησω ποση ωρα συνηθως σας κραταει ο ναργιλες με την προυποθεση οτι καπνιζει ενα ατομο και ρουφαει χαλαρα αφηνοντας το καρβουνακι να ξεκουραζεται αρκετα

 

Αν και δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό, θα πω για την περίπτωση μου,

εμένα μου φτάνει για 2 ώρες με γεμάτη γεύση μόνο ένας λουλάς αλλά χρησιμοποιώ

HJ Allien Mini Phunnel με δυο γύρους από 3 coconara καρβουνάκια καρύδας,

με καπνό Tangiers Noir.

 

 

λεω να ετοιμασω δυο λουλαδες για αυριο βραδυ για να απολαυσω το ματς της εθνικης.δηλαδη μολις τελειωσει το πρωτο ημιχρονο να βγαλω τον λουλα κ να τον αντικαταστησω με εναν αλλο ετοιμο.ειναι εφικτο αυτο

 

Ναι γίνεται και αυτό.

Δημοσ.

Θυμάμαι όταν έκανα μόνος μου, με μπαμπού μου κράταγε 40-45 λεπτά, ενώ με καρύδα 1ώρα και 10λεπτά με 1 ώρα και 20λεπτά.

 

Μετά από πολλά ανακάλυψα ότι το καλύτερο είναι να κάνεις σύντομα σεσιον, του τύπου μισάωρα (είναι κοστοβόρο βέβαια) αλλά είναι καλύτερο, οπότε αν πλεον ήθελα να καπνίσω μόνος μου θα έφτιαχνα δυο λουλάδες διαφορετικούς και όχι σε έναν να ξαναβάλω κάρβουνα...

Δημοσ.
Μετά από πολλά ανακάλυψα ότι το καλύτερο είναι να κάνεις σύντομα σεσιον, του τύπου μισάωρα (είναι κοστοβόρο βέβαια) αλλά είναι καλύτερο, οπότε αν πλεον ήθελα να καπνίσω μόνος μου θα έφτιαχνα δυο λουλάδες διαφορετικούς και όχι σε έναν να ξαναβάλω κάρβουνα...

 

Ισχύει, αλλά όχι στην περίπτωση με το Tangiers!

Δημοσ.

Αν και δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό, θα πω για την περίπτωση μου,

εμένα μου φτάνει για 2 ώρες με γεμάτη γεύση μόνο ένας λουλάς αλλά χρησιμοποιώ

HJ Allien Mini Phunnel με δυο γύρους από 3 coconara καρβουνάκια καρύδας,

με καπνό Tangiers Noir.

 

 

 

 

Ναι γίνεται και αυτό.

σου φτανει για 2 ωρες?και με 3 καρβουνακια?σαν πολλα δεν ειναι για καλοκαιρι?τωρα σιγουρα παιζει ρολο και ο καπνος.δεν τον εχω δοκιμασει αυτον.μονο κλασικα νακχλα και αλ φακερ

 

Θυμάμαι όταν έκανα μόνος μου, με μπαμπού μου κράταγε 40-45 λεπτά, ενώ με καρύδα 1ώρα και 10λεπτά με 1 ώρα και 20λεπτά.

 

Μετά από πολλά ανακάλυψα ότι το καλύτερο είναι να κάνεις σύντομα σεσιον, του τύπου μισάωρα (είναι κοστοβόρο βέβαια) αλλά είναι καλύτερο, οπότε αν πλεον ήθελα να καπνίσω μόνος μου θα έφτιαχνα δυο λουλάδες διαφορετικούς και όχι σε έναν να ξαναβάλω κάρβουνα...

δηλαδη πιστευεις οτι μετα απο μιση ωρα εχει χασει αρκετη γευση ε?εγω πιστευω οτι εχει χασει ενα 30% στο μισαωρο αλλα ενα τεταρτο αργοτερα εφτασε σιγουρα στο 70% οποτε δεν αξιζει να συνεχισεις.θελω την γνωμη σας για το παρακατω λουλα ο οποιος εχει την δυνατοτητα να ανακατευεις τον καπνο ενω καπνιζεις ωστε να πηγαινουν τα ζουμια παντου.

http://www.shisha-net.de/product_info.php?info=p1342_twissst-clayhead.html

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και όλες!!

Αγόρασα πρίν μερικές μερες ένα ναργιλέ από το μαγαζί που λετε παραπάνω στο Μοναστηρακι. Τον έχω ανάψει 2 φορες αλλα και τις 2 φορές δεν είχε καθολου γεύση ενώ κάποιες φορες μου ερχοταν γεύση σαν πλαστικό.

 

Εκανα ότι λετε παραπανω στο θρεντ (αραιός καπνός, δεν παραγέμισα το λουλα, έκανα αρκετες τρυπες στο αλουμινόχαρτο, έβαλα και 2 καρβουνάκια από καρύδα προς τις ακρες του λουλά για να μη καει ο καπνος, και παγωμενο νερο) αλλα τιπτ :(

Επίσης δοκιμασα να ρουφήξω από το μαρκούτσι χωρίς να το εχω συνδεδεμένο να δω μήπως αυτό ήταν που χαλαγε τη γεύση αλλα ήταν οκ.. επίσης τσέκαρα και το ναργιλε και δεν χάνει από πουθενα..

 

Έχω κανει αρκετες φορές ναργιλέ σε καφενείο και στο σπίτι ενός φίλου μου, ξέρω δηλαδη πως πρεπει να είναι η γεύση, αλλα με το δικό μου δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται..

Ο καπνός που βάζω είναι nakhla διπλο μήλο που τον έχω ξανακανει και ήταν μια χαρα

και τα καρβουνακια al fakher καρύδας.

Δημοσ.

σου φτανει για 2 ωρες?και με 3 καρβουνακια?σαν πολλα δεν ειναι για καλοκαιρι?τωρα σιγουρα παιζει ρολο και ο καπνος.δεν τον εχω δοκιμασει αυτον.μονο κλασικα νακχλα και αλ φακερ

 

 

δηλαδη πιστευεις οτι μετα απο μιση ωρα εχει χασει αρκετη γευση ε?εγω πιστευω οτι εχει χασει ενα 30% στο μισαωρο αλλα ενα τεταρτο αργοτερα εφτασε σιγουρα στο 70% οποτε δεν αξιζει να συνεχισεις.θελω την γνωμη σας για το παρακατω λουλα ο οποιος εχει την δυνατοτητα να ανακατευεις τον καπνο ενω καπνιζεις ωστε να πηγαινουν τα ζουμια παντου.

http://www.shisha-net.de/product_info.php?info=p1342_twissst-clayhead.html

 

σου λέει με 2 3άδες, όχι με μία... και μπορεί καλοκαίρι να παίζει με 2 2άδες...

 

Πλάκα έχει αλλά δεν θα κάνει τόσο καλό ανακάτεμα, καλύτερα με ένα γάντι να ανοίξεις το αλουμινόχαρτο να ανακατέψεις με μια οδοντογλυφίδα και να το ξανακλείσεις. Όταν λέω στο μισάωρο εννοώ από την στιγμή που τα κάρβουνα αποδίδουν το μέγιστο και πάλι για γεύση al-waha που έκανα κυρίως...

 

 

Βαγγέλη η "πλαστικίλα" που λες δεν είναι μόνο από το λάστιχο (που σίγουρα θα βγάζει κάτι περίεργο) αλλά από τον ναργιλέ τον ίδιο... Δοκίμασε να τον πλύνεις καλά με νερό και baking soda και λίγο χυμό λεμόνι ή ξύδι, (όχι το λάστιχο) και ξανακάνε. Επίσης έβγαζε καλό καπνό; Μήπως ήθελε παραπάνω ζέστη για να αποδώσει σωστά; Και τέλος μήπως έβαλες πολύ λίγο καπνό στον λουλά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...