Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια , θελω μια συμβουλη για καπνο για θεσσαλονικη.

Απο οτι εψαξα οι πετρες ατμου μιας αξιοποιστεις μαρκας (ICe rockz) , κυμενονται στα 7 μεχρι 10 ευρω .

Επιδει εγω ομως θελω καπνο για δικους μου λογους που μπορω να βρω στην θεσσαλονικη γνησιο all fakher ? Βρηκα ενα μαγαζι αλλα το κιλο παει στα 70 γιουρα . Αρκετα ακριβο πιστευω .

Και μια τελευταια ερωτηση οι πετρες ατμου δεν εχουν νικοτινη ?  ο καπνος εχει ?

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

22 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε

Καλησπερα παιδια , θελω μια συμβουλη για καπνο για θεσσαλονικη.

Απο οτι εψαξα οι πετρες ατμου μιας αξιοποιστεις μαρκας (ICe rockz) , κυμενονται στα 7 μεχρι 10 ευρω .

Επιδει εγω ομως θελω καπνο για δικους μου λογους που μπορω να βρω στην θεσσαλονικη γνησιο all fakher ? Βρηκα ενα μαγαζι αλλα το κιλο παει στα 70 γιουρα . Αρκετα ακριβο πιστευω .

Και μια τελευταια ερωτηση οι πετρες ατμου δεν εχουν νικοτινη ?  ο καπνος εχει ?

Ευχαριστω

Τιμη 70 το κιλο ειναι λιγο ακριβα οχι παρα πολυ.... γενικα αυτο σημαινει 17.5 τα 250 που ειναι τιμη κανονικη προς το ακριβη αν σκεφτεις οτι θα ειναι λιγο παραπανω γιατι δεν θα βγαινει 70/4.... Οι πετρες ΔΕΝ εχουν νικοτινη, καπνος υπαρχει και με νικοτινη αυτος που κανουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα και χωρις νικοτινη herbal διαφορων μαρκων. Αν σου αρεσει ο χωρις νικοτινη εισαι τυχερος μπορεις να φερεις και απο εξωτερικο μιας και φορολογουνται οι καπνοι με νικοτινη οχι οι χωρις...

17 ώρες πριν, snakegaminggr είπε

Μυριζουν καθολου? γιατι αυτα που εχω τωρα ειναι αοσμα

και μηπως  ξερεις καθολου τιμη απο shisha house?

Κανονικα μυριζουν και λιγοτερο απο αυτα που εχεις μιας και  δεν εχουν  μεσα καθολου χημικα.
Τιμη τωρα δεν θυμαμαι... παρε ενα τηλεφωνο αν θελεις και ρωτα και για τα 2.

1 λεπτό πριν, snakegaminggr είπε

Σκεφτομαι να παρω καπνο της SOEX εχει δοκιμασει κανεις ?

Επισης θα εχω προβλημα αμα συνδυάσω καρβουνα ταχειας καυσης με καπνο ?

Δεν εχω δοκιμάσει καπνό Soex αλλα δεν εχω ακούσει τα καλύτερα.

Πρόβλημα δεν θα έχεις με τα ταχειας καυσης αλλα οπως σου ειπαν και τα παιδιά πιο πάνω καλό είναι να τα αποφύγεις εντελως και να πας σε φυσικού τύπου καρύδας. Τα καρυδας μυρίζουν μόνο κατά το αναμμα, τα αφηνεις να πυρωσουν -αναψοκοκκινησουν καλα καλα και απο τις δύο πλευρές τους και είναι ετοιμα.

1 ώρα πριν, snakegaminggr είπε

Σκεφτομαι να παρω καπνο της SOEX εχει δοκιμασει κανεις ?

Επισης θα εχω προβλημα αμα συνδυάσω καρβουνα ταχειας καυσης με καπνο ?

Soex εκανε ενας φιλος πριν το γυρισει σε Καπνο με νικοτινη, Οκ πρεπει να ειναι δεν εχω ακουσει ουτε καλα ουτε κακα για να ειμαι ειλικρινης μονο απο αυτον εχω ακουσει οτι ειναι Οκ... Για τα καρβουνα οτι ειπε και ο απο πανω... Δηλαδη το να κανεις καπνο herbal με καρβουνα ταχειας χανει ολο το νοημα του herbal δηλαδη πας να κανεις κατι πιο υγιεινα αλλα το κανεις 10 φορες πιο επιβλαβες απο οτι με κανονικο καπνο.... ΤΑ ταχειας εχουν μεσα χημικα για να αναβουν πιο γρηγορα... χημικα που δεν πρεπει να εισπνεεις.....

Αλήθεια herbal καπνούς στέλνουν κανονικά Ελλάδα? Δοκιμασμένο? Ξέρουμε κανένα μαγαζί Ευρώπη να κάνουμε καμιά δοκιμή?

Όσο για τα κάρβουνα μόλις δοκιμάσεις καρύδας δεν υπάρχει γυρισμός.Απλά εξοπλισου με ένα καλό αναφτηρι και άφηνε τα να ανάψουν καλά...

3 ώρες πριν, akisPERGR είπε

Τιμη 70 το κιλο ειναι λιγο ακριβα οχι παρα πολυ.... γενικα αυτο σημαινει 17.5 τα 250 που ειναι τιμη κανονικη προς το ακριβη αν σκεφτεις οτι θα ειναι λιγο παραπανω γιατι δεν θα βγαινει 70/4.... Οι πετρες ΔΕΝ εχουν νικοτινη, καπνος υπαρχει και με νικοτινη αυτος που κανουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα και χωρις νικοτινη herbal διαφορων μαρκων. Αν σου αρεσει ο χωρις νικοτινη εισαι τυχερος μπορεις να φερεις και απο εξωτερικο μιας και φορολογουνται οι καπνοι με νικοτινη οχι οι χωρις...

Κανονικα μυριζουν και λιγοτερο απο αυτα που εχεις μιας και  δεν εχουν  μεσα καθολου χημικα.
Τιμη τωρα δεν θυμαμαι... παρε ενα τηλεφωνο αν θελεις και ρωτα και για τα 2.

Δηλαδη τα 250 g του al fakher ειναι γυρω στα 17.5 ευρω?Γιατι ρε παιδια ενα τοπικο καταστημα εδω στο Ηρακλειο Κρητης πουλαει τα 50g al fakher  13 ευρω και τα 250 60 ευρω.Μου φαινονται υπερβολικα πολλα.

1 λεπτό πριν, Parriiss είπε

Δηλαδη τα 250 g του al fakher ειναι γυρω στα 17.5 ευρω?Γιατι ρε παιδια ενα τοπικο καταστημα εδω στο Ηρακλειο Κρητης πουλαει τα 50g al fakher  13 ευρω και τα 250 60 ευρω.Μου φαινονται υπερβολικα πολλα.

Το NaraNara λες ε?

απο καπνους ειναι πανακριβο

4 λεπτά πριν, snakegaminggr είπε

Το NaraNara λες ε?

απο καπνους ειναι πανακριβο

Ναι ρε φιλε.Πανακριβο και δεν εχει και ποτε διαθεσιμοτητα σε καπνους.εχει μερικες γευσεις και οποτε φυγουν.Ξερεις μηπως κατι καλυτερο στο Ηρακλειο?

1 λεπτό πριν, Parriiss είπε

Ναι ρε φιλε.Πανακριβο και δεν εχει και ποτε διαθεσιμοτητα σε καπνους.εχει μερικες γευσεις και οποτε φυγουν.Ξερεις μηπως κατι καλυτερο στο Ηρακλειο?

Δεν ξερω καποιο αλλο γιατι δεν μενω και κρητη  απλως το γνωριζω απο την σελιδα τους

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, morfin είπε

Αλήθεια herbal καπνούς στέλνουν κανονικά Ελλάδα? Δοκιμασμένο? Ξέρουμε κανένα μαγαζί Ευρώπη να κάνουμε καμιά δοκιμή?

Όσο για τα κάρβουνα μόλις δοκιμάσεις καρύδας δεν υπάρχει γυρισμός.Απλά εξοπλισου με ένα καλό αναφτηρι και άφηνε τα να ανάψουν καλά...

Aπο ευρωπη σιγουρα στελνουν, δεν ξερω αν στελνουν και εκτος ευρωπης, σε πακετο με γευσεις απο αμερικη που μου το εχουν σταματησει μου εχουν πει οτι πρπει να περασει ελεγχο για νικοτινη. αρα  εν προκειμενω και ελεγχο να περασουν περνανε.

1 ώρα πριν, Parriiss είπε

Αυτα ειναι με φορο καθως οι τιμες με φορο διαμορφωνονται εκει κοντα + ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ του καταστηματος.

Οι τιμές παραπανω που αναφεραμε ειναι χωρις να εχει φορολογηθει ο καπνος, οπως βρισκεις στην Ελλαδα κατα κυριω λογο μεχρι να διαμορφωθουν οι φορολογιες τουλαχιστον ως πρεπει.

Επεξ/σία από akisPERGR

Σκεφτομαι να παραγγειλω απο το https://www.thehookah.com/ καπνο Al Fakher 500 γρ. (μισο κιλο)  μαζι με τα μεταφορικα βγαινει 47$ (40 Ευρω) Αξιζει?

και αν ναι αμα κατσει τελωνειο τι γινεται ? ποσα πληρωνω?

1 ώρα πριν, snakegaminggr είπε

Σκεφτομαι να παραγγειλω απο το https://www.thehookah.com/ καπνο Al Fakher 500 γρ. (μισο κιλο)  μαζι με τα μεταφορικα βγαινει 47$ (40 Ευρω) Αξιζει?

και αν ναι αμα κατσει τελωνειο τι γινεται ? ποσα πληρωνω?

Μην το κανεις, παει τελωνειο δεν εχει αν κατσει, εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τα χριστουγεννα του 17 ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ:P.... πια ελεγχονται ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ.... δεν υπαρχει πια chance... κατασχεται και χανεις τα λεφτα σου... επισης μην παρεις αλ φακχερ απεξω, βρισκουμε ελλαδα σε φτηνοτερη τιμη απο αυτην....  Απεξω μονο μαρκες οπως Social smoke, starbuzz, fumari, tangiers, fantasia, ugly, trifecta,  azure, pure fml( για αυτες εχουμε και κονε) και αλλες οπως chaos dark side κτλπ κτλπ...

30 λεπτά πριν, akisPERGR είπε

Μην το κανεις, παει τελωνειο δεν εχει αν κατσει, εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τα χριστουγεννα του 17 ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ:P.... πια ελεγχονται ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ.... δεν υπαρχει πια chance... κατασχεται και χανεις τα λεφτα σου... επισης μην παρεις αλ φακχερ απεξω, βρισκουμε ελλαδα σε φτηνοτερη τιμη απο αυτην....  Απεξω μονο μαρκες οπως Social smoke, starbuzz, fumari, tangiers, fantasia, ugly, trifecta,  azure, pure fml( για αυτες εχουμε και κονε) και αλλες οπως chaos dark side κτλπ κτλπ... 

Απο που μπορω να παραγγειλω χωρις να εχω προβληματα με τελωνεια κτλ ?

και που υπαρχει καλυτερη τιμη απο αυτην στην ελλαδα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...