Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το μαγαζι απεναντι απο τον ησαπ στο μοναστηρακι με τους νακχλα που ειναι ακριβως?

και πως λεγεται?

πρεπε ινα εξηγησω σε ενα κολλητο που θα ανεβει τρικαλα για να μου φερει κανα δυο καπνους.

εχει και καρβουνακια?

τι γευσεις προτεινεται απο νακχλα?

εγω παντως δοκιμασα μηλο και ηταν σαν αντιβιωση με ουζο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ο μόνος στο μοναστηράκι είναι αυτός στην Ερμού που λέει αποκλειστικός αντιπρόσωπος nakhla σε κίτρινη ταμπέλα (όπως βγαίνεις από το μετρό τον βλέπεις φάτσα κάρτα).

απέφυγε κανέλα γιατί καίει πολύ. Λεμόνι είναι ωραίο. τσάι earl grey μπορεί να σου φανεί σαν σαπούνι αλλά είναι ωραία γευσούλα.

Παιδιά εμένα μου αρέσει πολύ συνδιασμός Red bull με Καρπούζι. Παίζει πολύ ρόλο πως το κάνει και ο μάστορας βέβαια αλλά εκεί που πήγαινα και το έκανε ωραία ο μάστορας την έκανε. Πάντως είναι δροσιστικό είναι σαν red bull με καρπούζι δεν μπορώ να σας το περιγράψω!

Social,Starbuzz και τα λοιπα δεν εχω δοκιμασει αλλα αμα δοκιμασεις καπνους απο Τουρκια (Σμυρνη) θα τα δεις ολα!!

Για Τουρκικους καπνους δεν εχω καμια απολυτως ιδεα τι παιζει, αμα σου πω οτι δεν ξερω ουτε μια μαρκα!

απέφυγε κανέλα γιατί καίει πολύ. Λεμόνι είναι ωραίο. τσάι earl grey μπορεί να σου φανεί σαν σαπούνι αλλά είναι ωραία γευσούλα.

ευχαριστω φιλος σιγουρα θα δοκιμασω γιατι γενικα το τσαι ειναι γαματο

με τα καρβουνα τι θα γινει?

εγινε η παραγγελεια?

Για Τουρκικους καπνους δεν εχω καμια απολυτως ιδεα τι παιζει, αμα σου πω οτι δεν ξερω ουτε μια μαρκα!

πως θα βρουμε τουρκικους καπνους?

ρε σαντανα ακουσα οτι θα βγουν επιδοτησεις για επιχειρησεις

ψησου να ανοιξουμε κανα καφε με ναργιλεδες να γινει της πουτανας

Πρέπει να μαζευτούν 20-30κιλά για να κάνουμε παραγγελία...

Στο ποστ #244 εξηγώ αναλυτικά, όποιος ακόμα ενδιαφέρεται ας πει για πόσα θέλει, βγαίνει 5,5-6ευρώ το κιλό.

Για τα κάρβουνα:

Nokta: 1 καρύδα, 1 μπαμπού

franklin1908: 2 καρύδα, 1 μπαμπού

SkiLopSaRo: 1 καρύδα, 1 μπαμπού

σύνολο μέχρι στιγμής 7 κιλά.

Στους καπνούς οι πιο δημοφιλείς μάρκες είναι αυτές:

Al Fakher, Nakhla, Starbuzz, Hookah Hookah, Hookah Freak, Social Smoke Tobacco, Tangiers, Fantazia, Fumari, Romman, Al Waha

το μαγαζι απεναντι απο τον ησαπ στο μοναστηρακι με τους νακχλα που ειναι ακριβως?

και πως λεγεται?

πρεπε ινα εξηγησω σε ενα κολλητο που θα ανεβει τρικαλα για να μου φερει κανα δυο καπνους.

εχει και καρβουνακια?

τι γευσεις προτεινεται απο νακχλα?

εγω παντως δοκιμασα μηλο και ηταν σαν αντιβιωση με ουζο

Οπως βγαινεις μοναστηρακι (πλατεια) κοιτας αριστερα και απεναντι. Ερμου λεγεται ο δρομος. Το μαγαζει εχει πορτοκαλι ταμπελα και γραφει Oriental Home (αν δεν κανω λαθος). Εχει Nakhla στα 8 ευρω (250γραμμ). Η αγαπημενη μου προσωπικα ειναι η καρυδα ( απο Nakhla). Αλλιως καλυτερα ψαξε για Al Fakher -με 2 ευρω παραπανω (10) παιρνεις καλυτερο (ποιητικα) καπνο και σιγουρα περισσοτερο ντουμανι. Οι Τουρκικες γευσεις που ειχα αγορασει εγω δεν ηταν μαρκα. Ηταν κομμενη και φτιαγμενη εκει στο μαγαζι. Χυμα την ειχαν, μιλαμε για απιστευτο πραμα.. Μονο στη Σμυρνη φιλε!

Το μηλο (το διπλο μηλο) ειναι οντως σαν ουζο γιατι εχει γλυκανισο μεσα.. Αμα το συνηθισεις ομως ισως και να σου αρεσει.. Αμα δοκιμασεις ομως Τουρκικο Μηλο (Elma) θα τα δεις ολα!!! :P

Η μονη μαρκα που ξερω ειναι η Serbetli. Εγω παντως αγορασα χυμα καπνο!

Η μονη μαρκα που ξερω ειναι η Serbetli. Εγω παντως αγορασα χυμα καπνο!

Στην Σμυρνη μαλλον δυσκολο να πηγαινω τωρα στα κοντα, Αθηνα επισης δυσκολο να κατεβω.

Βεβαια, τωρα που το καλοσκεφτομαι, εγω ειμαι φοιτητης στην Ξανθη. Λετε να εχει η μειονοτητα εδω καμια γευση απο Τουρκια μερια?

Στην Σμυρνη μαλλον δυσκολο να πηγαινω τωρα στα κοντα, Αθηνα επισης δυσκολο να κατεβω.

Βεβαια, τωρα που το καλοσκεφτομαι, εγω ειμαι φοιτητης στην Ξανθη. Λετε να εχει η μειονοτητα εδω καμια γευση απο Τουρκια μερια?

Ιδεα δεν εχω.. μονο αθηνα ξερω τι γινεται..

Καλησπέρα,

το μαγαζί απέναντι από τον ησαπ στο Μοναστηράκι με τους νακχλα που είναι ακριβώς?

και πως λέγεται?

πρεπε να εξηγήσω σε ένα κολλητό που θα ανέβει Τρίκαλα για να μου φέρει κάνα δυο καπνούς.

έχει και καρβουνάκια?

τι γεύσεις προτεινεται από νακχλα?

εγώ πάντως δοκίμασα μήλο και ηταν σαν αντιβίωση με ουζο

Έχει και καρβουνάκια καρύδας AL-Fakher 50pcs είναι 7 ευρώ.

Από Nakhla προτείνω Earl grey, Orange, Mizo grape, Mizo gum.

To DA (διπλό μήλο) είναι θέμα γούστου.

Η μόνη μάρκα που ξέρω είναι η Serbetli. Εγώ πάντως αγόρασα χύμα καπνό!

Μερικές γεύσεις Serbetli είναι πολύ καλές!

Προσωπικά καπνίζω μόνο Tangiers και Nakhla, στην χειρότερη Al-Fakher.

Εχει κανεις ιδεα αν μπορουμε να βρουμε Nakhla Mizo?

Μόνο στο Μοναστηράκι, απέναντι από το σταθμό. Ρώτα αν έχει ή πότε να φέρουν.

Πάντως Mizo βρίσκεις με δυσκολία!

Ποιες γευσεις γουσταρεις πιο πολυ ?

alwaha μέντα, λεμόνι, γκουάβα, nakhla διπλό μήλο, earl grey, mizo λεμόνι...σίγουρα ξεχνάω πολλές... και αυτές που έγραψα εναλλασσόντουσαν σαν "αγαπημένες".

Καλησπερα.

Εχω παρατηρησει οτι τα τελευταια Sessions απο τους καπνους μου ειναι σχετικα ασχημα.

Νομιζω πως φταιει πως στεγνωνει ο καπνος με την παροδο του χρονου και ετσι ειναι περισσοτερο επιρρεπης στο καψιμο, ειδικα τωρα που ανεβαινει η θερμοκρασια.

Μπορουμε να βαζουμε την γευση στο ψυγειο για να συντηρειται ή υπαρχει περιπτωση να χαλασει? Πρεπει επισης να παρω και ενα αεροστεγες βαζακι καποια στιγμη.. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...