Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα είμαι Τουρκία, αγωρασα 4 γεύσεις με 80tl 4 ευρώ το κουτί δηλαδή, Φαίνονται γνήσια αυτήν την φορά. Στο σακουλάκι είναι ένα μείγμα δικιάς τους κατασκευής. 

Θα δοκιμάσω αυτήν την εβδομάδα, mazaya θα δοκιμάσω αρχικά μιας και δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ αυτήν την εταιρία. 

20180512_235003.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 12/5/2018 στις 11:52 ΜΜ, BoullyBoy είπε

Τώρα είμαι Τουρκία, αγωρασα 4 γεύσεις με 80tl 4 ευρώ το κουτί δηλαδή, Φαίνονται γνήσια αυτήν την φορά. Στο σακουλάκι είναι ένα μείγμα δικιάς τους κατασκευής. 

Θα δοκιμάσω αυτήν την εβδομάδα, mazaya θα δοκιμάσω αρχικά μιας και δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ αυτήν την εταιρία. 

20180512_235003.jpg

Ειναι καλο το μπλουμπερι της μαζαγια το βρισκω και αθηνα ,πολυ πιο φρουτωδες απο της αλφαχερ...απο κει και περα βλεπω σταθερη αξια διπλο μηλο☺καλα  ντουμανια,υ.σ στηξ ελλαδα αυτα τα κουτακια πιο φτηνα θα τα εβρισκες😀

5 ώρες πριν, gaurorakomelas είπε

Ειναι καλο το μπλουμπερι της μαζαγια το βρισκω και αθηνα ,πολυ πιο φρουτωδες απο της αλφαχερ...απο κει και περα βλεπω σταθερη αξια διπλο μηλο☺καλα  ντουμανια,υ.σ στηξ ελλαδα αυτα τα κουτακια πιο φτηνα θα τα εβρισκες😀

Στην Ξάνθη παντός δεν θα μπορέσω να τα βρω. Και στο Internet που είχα ψάξει οι τιμές ήταν τρελές. 

Στις 12/5/2018 στις 11:52 ΜΜ, BoullyBoy είπε

20180512_235003.jpg

Αμα θες σου δπαω ενα 250αρι πηρα μπολικο ,στειλε μου πμ αν θες.

18 ώρες πριν, BoullyBoy είπε

Στην Ξάνθη παντός δεν θα μπορέσω να τα βρω. Και στο Internet που είχα ψάξει οι τιμές ήταν τρελές. 

Αμα θες σου σπαω ενα 250αρι πηρα μπολικο

Από εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης κατά πάσα πιθανότητα το πιάνουν στο τελωνείο. Είδη έχασα πάνω από κιλό. Εντός ευρωπαϊκής είναι ένα group στο Facebook.  Maxsells. Γερμανικό είναι αλλά εξυπηρετεί και έχει κάποιους καπνούς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτούς τους ελληνικούς ακόμα περιμένουμε?

Πάντως είναι κρίμα με τόσες μάρκες σε καπνούς και κανείς να μην ασχολείται να φέρει κανένα.

Έχουμε κολλήσει σε 2-3 μάρκες και ούτε καν σε αυτές φέρνουν όλες τις γεύσεις.

Και εξωτερικό  με τα μεταφορικά βγαίνουν στο θεό οι τιμές  😪

Επεξ/σία από morfin

Φέρνει ο ehab Al waha και θα τους κοστολόγησει με όλους τους απαραίτητους φόρους. Η τιμή είναι 52 ευρώ για 200 γραμμάρια . Μου φαίνεται εξωφρενικό το ποσό ανεβαίνει η τιμή με τη φορολογία

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μαγκες πολυ προσοχη στην αθηνα οσοι θελετε να αγορασετε amy ναργιλεδες..μονο το shisha house στην μπενακη εχει στανταρ original amy,σε αλλα καταστηματα κυκλοφορουν πολλοι μουφα..

Καλησπέρα σας!

Δεν ξέρω τι γίνεται στα μέρη σαςπαιδιά, πάντος εδώ στην Κρήτη έχουν στερέψει όλες οι πηγές εδώ και κανένα δεκαήμερο...

Μπορείς κάνεις να με βοηθήσει να βρω;

Όχι τίποτα άλλο, όπως πάει θα αρχίσω το τσιγάρο παλι😅

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Paides ithela na rwtisw sxetika me to amy house !!! Mazi me ton amy thelw na parw kai ena kilo geusi !!! Kai thelei ta lefta mprosta , einai safe ??? I kalutera oxi ?? Kai kati allo .. me antikatavoli exete odea an tha m ta steiloun ? Gt otan ton rwtisa dn m apantouse !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...