Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παράγουν πολύ μονοξείδιο του άνθρακα που είναι μια άγευστη/άοσμη ουσία... Το ότι μπορεί να δουλέψει ο ναργιλές και με αυτά χαίρω πολύ, το πόσο υγιεινά είναι όμως είναι άλλο θέμα.

Ε ναι. Το ξερω κι εγω αυτο καλα. Αυτο που συμπερανα παντως ειναι οτι σε σπιτι καλυτερα ειναι τα καρυδας (cocobrico/coconara) γιατι αργουν να παρουν αλλα κρατανε πολυ. Αν εχεις σπιτι με τζακι η εξοχικο με ψησταρια, τοτε απλα ξυλοκαρβουνα!

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παράγουν πολύ μονοξείδιο του άνθρακα που είναι μια άγευστη/άοσμη ουσία... Το ότι μπορεί να δουλέψει ο ναργιλές και με αυτά χαίρω πολύ, το πόσο υγιεινά είναι όμως είναι άλλο θέμα.

Να σε ρωτησω santana, υπαρχει πουθενα να μπορω να αγορασω σχαρα για γκαζακι? ωστε να βαζω μαζι 2-3 καρβουνα τη φορα και οχι ενα ενα..

Δημοσ.

Να σε ρωτησω santana, υπαρχει πουθενα να μπορω να αγορασω σχαρα για γκαζακι? ωστε να βαζω μαζι 2-3 καρβουνα τη φορα και οχι ενα ενα..

έχει απαντηθεί αυτό μερικές φορές μέσα στο τοπικ. βάζεις σύρμα (κουνελόσυρμα κάπως έτσι) από petshop, ή ψάχνεις από μαγαζιά που πουλάνε είδη κουζίνας να βρεις κάτι σχετικό. ή αυτό

FAN-grill.jpg

για κάποιον που δεν γνωρίζει τι είναι, μπαίνει μπροστά από ανεμιστήρα σε κουτί υπολογιστή, και λέγεται fan grill

επίσης μιας και το θυμήθηκα δεν χρειάζονται πολλά λεφτά, για να κάνετε κάτι, πχ είχα δει στα jumbo μεταλλική θήκη (σαν ποτήρι μεγάλο με τρυπούλες για πιρούνια; ούτε που θυμάμαι) με 2 ευρώ και είναι τεράστιο windcover

Επίσης να προσθέσω μερικά "βασικά" του τοπικ εδώ για να μην ψάχνει κανείς όλο το θέμα αν θέλει να βρει κάτι από τα ακόλουθα.

ποστ #48,49,50,59,64,67,193 -> παραγγελία καπνών από εξωτερικό

ποστ #89,97,137,173, --> καταστήματα με είδη ναργιλέ ελλάδα και εξωτερικό

Δημοσ.

Καλησπερα.

Με αφορμη την παραθεση του σαντανα για τα αλλα θεματα περι Αργιλε, σκεφτομαι λιγο τα περι γευσης.

Εχοντας ακουσει για τις περιφιμες αμερικανικες (νομιζω) μαρκες καπνου του τυπου Starbuzz,Socialsmoke,Tangiers κλπ, εχω αρχισει αν σκεφτομαι εαν αξιζει μια παραγγελια απο εξωτερικο για να τις δοκιμασω. Αυτες νομιζω δεν τις βρισκουμε πουθενα στην Ελλαδα.

Ειμαι τελευταια και στο ψαξιμο για Al Fakher αλλα δεν βρισκω, κανω μονο Nakhla που βρισκω διαθεσιμη.

Ακουω γνωμες και απο οσους εχουν ενδεχομενως δοκιμασει, τις εντυπωσεις τους!

Δημοσ.

Καλησπερα.

Με αφορμη την παραθεση του σαντανα για τα αλλα θεματα περι Αργιλε, σκεφτομαι λιγο τα περι γευσης.

Εχοντας ακουσει για τις περιφιμες αμερικανικες (νομιζω) μαρκες καπνου του τυπου Starbuzz,Socialsmoke,Tangiers κλπ, εχω αρχισει αν σκεφτομαι εαν αξιζει μια παραγγελια απο εξωτερικο για να τις δοκιμασω. Αυτες νομιζω δεν τις βρισκουμε πουθενα στην Ελλαδα.

Ειμαι τελευταια και στο ψαξιμο για Al Fakher αλλα δεν βρισκω, κανω μονο Nakhla που βρισκω διαθεσιμη.

φιλε ο starbuzz ειναι σιγοθρα καλος κ απ οτι βλεπω σε βιντεακια στο ιντερνετ ολοι αυτον χρησιμοποιουν

παντως η κατασταση περι καπνου πιστευω οτι ειναι τραγικη στην ελλαδα

εσυ τουλαχιστον βρισκεις νακχλα εγω δεν μπορς να βρω τιποτα

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγω κάτι σχετικό με ... service !!

Πήρα απο εναν Τουρκο δεξια-αριστερα που καθόταν στον δρόμο σαν πλανώδιος , όταν πήγα πρόπερσι στην Πόλη , εναν ναργιλέ με περίπου 10 ευρώ ... Ποιο πολυ τον πήρα για ντεκόρ βέβαια , παρά για φούμα , αν και μ είπε οτι κανονικά δουλεύει ..

Κατασκευαστικά δεν λέει και πολλά ... το γυαλινο κατω ..κανονικό , το κουπάκι για τον καπνο κανονικό , το σιδερο π μπαίνει μεσα στο νερό χάλκινο και εκεινο για την στάχτη τσίγγινο .

Τεσπα , δελεάστηκα και πήγα να τον χρησιμοποιήσω ..

Τον άναψα μια φορά με φίλο , βάλαμε γλυκάνισσο και ήταν κομπλέ , πολύ τέλεια φάση , σαν να κανω σε μαγαζί φάση ...

Αλλα απο την επόμενη φορά που πήγα να ξανακάνω , παρότι απο μέσα στις σωληνώσεις ( λολ ) είδα οτι είναι καθαρός , οτι δεν ειναι στουμπωμένος σε κάποιο σημείο ( δεν ξερω αν εκανα καλα , αλλα το δοκιμασα με νερο - ετρεχε κανονικά - και έβαλα μεσα ενα συρμα και έτριβα για παν ενδεχόμενο ) , δεν βγαζει καπνό με την καμία !!! :/

Ρουφας , ρουφάς , ρουφάς ... και παρότι απο επανω φαίνεται κανονικά οτι καιγεται ο καπνός , απο μέσα ( μεσα στο γυαλινο ) δεν γίνεται ασπρη η επιφανεια , παρα μονο λες " α , μπηκε λιγος καπνος " , και απο ρουφηγμα σιγουρα λες οτι καπου εχει βουλωσει το μηχάνημα ...

Τι μπορώ να κάνω για αυτό ? Πιστευω οτι εφοσον την πρωτη φορα δουλεψε κανονικά και τελεια , ε του πουστη , και αλλη θα μπορώ ...

Τωρα το εχω εδω και κανα χρονο στην ντουλαπα στο μπαλκονι , οπότε πρέπει αν δω τι μπορω να κανω για να τον καθαρισω απο μεσα απο σκονες κλπ ..

any ideas ??? :cry:

Δημοσ.

Πολλοί φτιάχνουν και κάνουν για 1η φορά τον ναργιλέ τους και καπνίζει πολύ καλά, αλλά μετά δεν τα πάνε τόσο καλά και λένε κάτι τρέχει... Υποθέτω λοιπόν πως η τύχη του πρωτάρη ισχύει!

Μήπως την 2η φορά είχες στουμπώσει πιο πολύ τον καπνό στον λουλά ή δεν είχες κάνει πολλές τρυπούλες στο αλουμινόχαρτο ή δεν είχες βάλει αρκετά κάρβουνα ή είχες βάλει πολύ νερό στην γυάλα ή δεν είχες συνδέσει καλά τον λουλά-σωλήνα, σωλήνα-γυάλα, σωλήνα-λάστιχο και με αυτό εννοώ να δέσουν-σφίξουν καλά μεταξύ τους ή απλά ο καπνός δεν πρόλαβε να ζεσταθεί και να αποδώσει;

Επίσης αν χρησιμοποιούσες χαρτοπετσέτες - πετσέτες - αλουμινόχαρτα για να τον σφραγίζεις στα διάφορα κενά του στις 3 ενώσεις που αναφέρω πιο πάνω, μήπως δεν το έκανες καλά ή το παράκανες και έφραξες τρυπούλες;

Γενικά έχω αναφέρει πολλές φορές για χαρτοπετσέτες και λοιπά σε τούρκικο ναργιλέ, τι εννοώ λοιπόν;

Εγώ είχα έναν τούρκικο αλλά δεν είχε φλάτζες και έτσι αναγκαζόμουν εγώ να τον σφραγίσω κάπως, με βρεγμένο χαρτί κουζίνας λοιπόν (αφού το δίπλωνα προσεκτικά) το έβαζα γύρω γύρω από το κάτω μέρος του σωλήνα και το κάρφωνα στην γυάλα. Και στις ενώσεις σωλήνας-λουλάς και σωλήνας-λάστιχο έβαζα αλουμινόχαρτο γύρο από το κάτω μέρος του λουλά και το τελείωμα του λάστιχου και τα κάρφωνα στο σωλήνα για να πιάσουν-δέσουν καλά, ώστε να μην έχω απώλειες.

Αν λοιπόν τα κάνεις όλα καλά και δεν έχεις κάπου διαρροή, ίσως φταίει το λάστιχο.

Καταρχήν όταν έχετε τόσο παλιό λάστιχο και τόσο διακοσμητικό να το φυσάτε 3-4 φορές δυνατά μόνο του πριν το κουμπώσετε στο ναργιλέ και ξεκινήσετε να ρουφάτε. Μου έχει τύχει σε τέτοιο λάστιχο να μαζεύει τόση βρώμα μέσα που να μην μπορούσα να ρουφήξω.

Κάνε το εξής τεστ, φτιάξε το ναργιλέ και μην βάλεις το λάστιχο, βάλε το χείλια σου στο σωλήνα (στην έξοδο για το λάστιχο) και ρούφα και δεν αν εκτός του να ρουφάει εύκολα αν σου έρχεται καπνός μετά από "τουλάχιστον" 15λεπτά αφού καίει ο λουλάς και "ενεργείται". Αν όλα πάνε καλά κούμπωσε και το λάστιχο, αν χαλάσει άλλαξε λάστιχο.

Άλλη αιτία δεν βρίσκω εκτός αν τρύπησε κάπου μέσα ο σωλήνας σε κάποιο ύψος και κάνει αυτό το πράγμα. Δοκιμάζεις και εδώ είμαστε...

Δημοσ.

οκ ! Νασαι καλά !

Θα δοκιμασω και θα πω !

Παντως τον εχω καιρο στην ντουλαπα στο μαλκονι και στανταρ εχει αμζεψει σκονη κλπ μεσα .. τον εχω αποσυναρμολογημενο , γιαυτο ..

Πως καθαριζει ? Απλα με νερό ?

Δημοσ.

φύσα τον πρώτα καλά μέσα από όλες τις σωληνώσεις και μετά πλένεις με νερό και λίγο χυμό λεμόνι για να φύγει το ghosting από προηγούμενη γεύση και αν θες ρίχνεις και λίγο baking soda και τρίβεις ήπια με μια βούρτσα το εσωτερικό του σωλήνα. αυτό το υγρό σαν σόδα που θα δημιουργείται καθαρίζει καλύτερα ακόμα και το εσωτερικό της γυάλας.

Δημοσ.

έχει απαντηθεί αυτό μερικές φορές μέσα στο τοπικ. βάζεις σύρμα (κουνελόσυρμα κάπως έτσι) από petshop, ή ψάχνεις από μαγαζιά που πουλάνε είδη κουζίνας να βρεις κάτι σχετικό. ή αυτό

FAN-grill.jpg

για κάποιον που δεν γνωρίζει τι είναι, μπαίνει μπροστά από ανεμιστήρα σε κουτί υπολογιστή, και λέγεται fan grill

επίσης μιας και το θυμήθηκα δεν χρειάζονται πολλά λεφτά, για να κάνετε κάτι, πχ είχα δει στα jumbo μεταλλική θήκη (σαν ποτήρι μεγάλο με τρυπούλες για πιρούνια; ούτε που θυμάμαι) με 2 ευρώ και είναι τεράστιο windcover

Αυτο ακριβως που βλεπω στην pic, σε ειδη κουζινας μπορω να το βρω? και αν ναι, τι θα ρωτησω?

Καλησπερα.

Σημερα αγορασα μεντα Al Fakher.. αρκετα καλη, σιγουρα κανει καλο μιγμα και καπνιζεται και μονη της αρκετα ευχαριστα.. Αν εισαι αθηνα, ευκολα θα βρεις Al Fakher. Αν οχι..

Δημοσ.

Καλησπερα.

Το θεμα μου Νοκτα ειναι οτι ειμαι εκτος Αθηνας, για αυτο και δυσκολευομαι.

Να υπενθυμισω οποιος εχει εμπειρια καπνισματος και αγορας Social,Starbuzz και λοιπες, ας μου πει!

Δημοσ.

ρε παιδιά διαβάζεται λίγο πιο προσεκτικά τι γράφουμε εδώ μέσα γιατί ένα σωρό τσάμπα σελίδες λέμε τα ίδια και τα ίδια

FAN-grill.jpg

Δημοσ.

ρε παιδιά διαβάζεται λίγο πιο προσεκτικά τι γράφουμε εδώ μέσα γιατί ένα σωρό τσάμπα σελίδες λέμε τα ίδια και τα ίδια

Ναι ρε φιλαρακι αλλα μου ανακατευεις pet shop, κουζινα και υπολογιστη :fear:

To Fan grill συγκεκριμενα που εχεις σε pic απο που το αγοραζω??

Καλησπερα.

Το θεμα μου Νοκτα ειναι οτι ειμαι εκτος Αθηνας, για αυτο και δυσκολευομαι.

Να υπενθυμισω οποιος εχει εμπειρια καπνισματος και αγορας Social,Starbuzz και λοιπες, ας μου πει!

Social,Starbuzz και τα λοιπα δεν εχω δοκιμασει αλλα αμα δοκιμασεις καπνους απο Τουρκια (Σμυρνη) θα τα δεις ολα!!

Δημοσ.

μα ο άνθρωπος λέω ή θα βρεις σύρμα σε πετ σοπ ή θα βρεις κάτι σαν σχάρα σε είδη κουζίνας ή θα πάρεις αυτό το πράγμα που λέγετε φαν γκριλ. Υπάρχουν πολλές λύσεις...

αυτό το βρίσκεις σε καταστήματα υπολογιστών όπως πλαισιο, eshop, multirama κλπ...

Δημοσ.

μα ο άνθρωπος λέω ή θα βρεις σύρμα σε πετ σοπ ή θα βρεις κάτι σαν σχάρα σε είδη κουζίνας ή θα πάρεις αυτό το πράγμα που λέγετε φαν γκριλ. Υπάρχουν πολλές λύσεις...

αυτό το βρίσκεις σε καταστήματα υπολογιστών όπως πλαισιο, eshop, multirama κλπ...

Τωρα μιλας σωστα.. Παω να checkαρω multirama..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...