Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)


santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδες!

 

Καταρχην εχω μια ερωτηση, μπορει να φανει λιγο χαζη, αλλα πρεπει να την πω.

 

Σε ενα session που ειχα, ο καπνος δεν εβγαζε αρωμα στο στομα μου, αλλα οταν τον μυριζα μετα την εκπνοη απο την μυτη, μπορουσα να διακρινω αρωμα. Σε ενα αλλο παλι, συνέβαινε το αντιθετο, ενιωθα αρωμα στο στομα, αλλα με την οσφρηση, δεν μυριζα αρωμα. Τι συμβανει?? :wacko:

 

 

Οσον αφορα την παραγγελια, θα ενδιαφερομουν για 1 κιλο μπαμπου και καρυδα, αλλα ειμαι εκτος Αθηνας, εαν μαθω ποσο κοστιζει η μεταφορα των 2 κιλων με ταχυδρομειο στο μερος μου, θα μπορουσατε να με εξυπηρετησετε?

 

Y.Γ: Αρχιζω σιγα σιγα και αποθεωνω καρυδα, το κολπακι για μενα, τα κοβεις στην μεση, τα αφηνεις να ΚΑΡΑΦΟΥΝΤΩΣΟΥΝ και απολαμβανεις Nakhla λεμονακι για τρελα αρωματα, ντουμανια και ζαλαδες!!!! :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα παιδες!

 

Καταρχην εχω μια ερωτηση, μπορει να φανει λιγο χαζη, αλλα πρεπει να την πω.

 

Σε ενα session που ειχα, ο καπνος δεν εβγαζε αρωμα στο στομα μου, αλλα οταν τον μυριζα μετα την εκπνοη απο την μυτη, μπορουσα να διακρινω αρωμα. Σε ενα αλλο παλι, συνέβαινε το αντιθετο, ενιωθα αρωμα στο στομα, αλλα με την οσφρηση, δεν μυριζα αρωμα. Τι συμβανει?? :wacko:

 

 

Οσον αφορα την παραγγελια, θα ενδιαφερομουν για 1 κιλο μπαμπου και καρυδα, αλλα ειμαι εκτος Αθηνας, εαν μαθω ποσο κοστιζει η μεταφορα των 2 κιλων με ταχυδρομειο στο μερος μου, θα μπορουσατε να με εξυπηρετησετε?

 

Y.Γ: Αρχιζω σιγα σιγα και αποθεωνω καρυδα, το κολπακι για μενα, τα κοβεις στην μεση, τα αφηνεις να ΚΑΡΑΦΟΥΝΤΩΣΟΥΝ και απολαμβανεις Nakhla λεμονακι για τρελα αρωματα, ντουμανια και ζαλαδες!!!! :rolleyes:

φιλος κ εγω εκτος αθηνας ειμαι

αν τγυχον εισαι κοντα σε θεσσαλια πες ωστς να μας τα στειλει μαζι ο σαντανα99

υ.γ. απο που παιρνεις νακχλα κ σε ποια τιμη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλος κ εγω εκτος αθηνας ειμαι

αν τγυχον εισαι κοντα σε θεσσαλια πες ωστς να μας τα στειλει μαζι ο σαντανα99

υ.γ. απο που παιρνεις νακχλα κ σε ποια τιμη?

 

Οχι φιλε, στην Ξανθη σπουδαζω.

Απο ενα ψιλικαντζιδικο παιρνω στα 8€, αλλα ειναι γυρω στα 200γρ ισως και λιγοτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nokta είχα πάει στην Καλλιθέα στις πυραμίδες και έκανα, δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, όπως φαντάζομαι δεν θα είναι πουθενά αν κάνεις καλό ναργιλέ δικό σου. Αλλά ναι οι ναργιλέδες ήταν καλοί εκεί δεν ξέρω αν μπορείς να αγοράσεις κλπ...

 

Για τα κάρβουνα:

Nokta: 3 καρύδα, 1 μπαμπού

franklin1908: 2 καρύδα, 1 μπαμπού

SkiLopSaRo: 1 καρύδα, 1 μπαμπού

 

σύνολο μέχρι στιγμής 9 κιλά.

 

Skilopsaro μου έχει τύχει και εμένα αυτό που λες με την γεύση, στο να την καταλαβαίνεις σε πολύ μικρές τζούρες ή όταν βγαίνει ο καπνός, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Τα ταχυδρομικά θα φροντίσω να βγουν 2 ευρώ για 2 κιλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nokta είχα πάει στην Καλλιθέα στις πυραμίδες και έκανα, δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, όπως φαντάζομαι δεν θα είναι πουθενά αν κάνεις καλό ναργιλέ δικό σου. Αλλά ναι οι ναργιλέδες ήταν καλοί εκεί δεν ξέρω αν μπορείς να αγοράσεις κλπ...

 

 

 

Skilopsaro μου έχει τύχει και εμένα αυτό που λες με την γεύση, στο να την καταλαβαίνεις σε πολύ μικρές τζούρες ή όταν βγαίνει ο καπνός, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Τα ταχυδρομικά θα φροντίσω να βγουν 2 ευρώ για 2 κιλά.

ρε σαντανα99 διαβασα το σαιτ σου αναλυτικα και καταλαβα οτι γνωριζεις τα παντα περι ναργιλε

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ανοιγεις ενα καφε με ναργιλεδες?

σιγουρα θα κανεις παταγο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχαχα το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια... αλλά εκτός του ότι είναι δύσκολοι καιροί για ανοίγματα, έχω άλλα στα σχέδια μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nokta είχα πάει στην Καλλιθέα στις πυραμίδες και έκανα, δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, όπως φαντάζομαι δεν θα είναι πουθενά αν κάνεις καλό ναργιλέ δικό σου. Αλλά ναι οι ναργιλέδες ήταν καλοί εκεί δεν ξέρω αν μπορείς να αγοράσεις κλπ...

 

 

 

Skilopsaro μου έχει τύχει και εμένα αυτό που λες με την γεύση, στο να την καταλαβαίνεις σε πολύ μικρές τζούρες ή όταν βγαίνει ο καπνός, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Τα ταχυδρομικά θα φροντίσω να βγουν 2 ευρώ για 2 κιλά.

Οι πυραμιδες ειναι η μεγαλυτερη μουφα ever! Οχι μονο δεν νιωθεις γευση αλλα σε 3 τζουρες εισαι νοκ αουτ. Δοκιμασε το αρωμα ανατολης , ακριβως απεναντι απο ΗΣΑΠ Καλλιθεας. Και ναι μπορεις να αγορασεις τετοιους μεγαλους αιγυπτιακους ναργιλεδες με 30 ευρω.. Πουλανε και καπνους (AL Fakher) και καρβουνα πορτοκαλιας τα οποια ειναι χυμα και τα προτιμω απο τα καρυδας και ολα τα υπολοιπα. Πολλη σταχτη μεν και σβηνουν πολυ γρηγορα αλλα αναβουν επισης γρηγορα και νιωθεις γευση 100%. Οποτε αναθεωρω κι εγω στα καρβουνα.. θα προτιμησω 1 κιλο καρυδα και 1 μπαμπου!

Να πω επισης οτι τα καρβουνα πορτοκαλιας εκει τα πουλανε 2 ευρω το κιλο!!

 

Οσο για το ναργιλεδαδικο που λεγατε.. πολλη καλη φαση! θα γουσταρα ασχημα να δουλεψω σε ναργιλεδαδικο! Ας ενωθουμε και να ανοιξουμε ενα μαγαζι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι πυραμιδες ειναι η μεγαλυτερη μουφα ever! Οχι μονο δεν νιωθεις γευση αλλα σε 3 τζουρες εισαι νοκ αουτ. Δοκιμασε το αρωμα ανατολης , ακριβως απεναντι απο ΗΣΑΠ Καλλιθεας. Και ναι μπορεις να αγορασεις τετοιους μεγαλους αιγυπτιακους ναργιλεδες με 30 ευρω.. Πουλανε και καπνους (AL Fakher) και καρβουνα πορτοκαλιας τα οποια ειναι χυμα και τα προτιμω απο τα καρυδας και ολα τα υπολοιπα. Πολλη σταχτη μεν και σβηνουν πολυ γρηγορα αλλα αναβουν επισης γρηγορα και νιωθεις γευση 100%. Οποτε αναθεωρω κι εγω στα καρβουνα.. θα προτιμησω 1 κιλο καρυδα και 1 μπαμπου!

Να πω επισης οτι τα καρβουνα πορτοκαλιας εκει τα πουλανε 2 ευρω το κιλο!!

 

Οσο για το ναργιλεδαδικο που λεγατε.. πολλη καλη φαση! θα γουσταρα ασχημα να δουλεψω σε ναργιλεδαδικο! Ας ενωθουμε και να ανοιξουμε ενα μαγαζι!

λοιπον νοκτα εχεις δικιο και αυτο ελεγα στον σαντανα

μηπως να μαζευτουμε να ανοιξουμε καφετερια με ναργιλεδες σε φοιτητικο στυλ παντα

επισης ειμαι οικονομολογος οποτε τα λογιστικα τα αναλαμβανω εγω

ο σαντανα θα αναλαβει μεγαλη παραγγελεια με ναργιλεδες και αξεσουαρ

ποσο πουλαει το αρωμα ανατολης τους αλ φακερ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον νοκτα εχεις δικιο και αυτο ελεγα στον σαντανα

μηπως να μαζευτουμε να ανοιξουμε καφετερια με ναργιλεδες σε φοιτητικο στυλ παντα

επισης ειμαι οικονομολογος οποτε τα λογιστικα τα αναλαμβανω εγω

ο σαντανα θα αναλαβει μεγαλη παραγγελεια με ναργιλεδες και αξεσουαρ

ποσο πουλαει το αρωμα ανατολης τους αλ φακερ?

 

5 ευρω τα 130 γραμμαρια.. Ασχημα δεν ειναι αλλα δεν θα χαλασει κανεναν να βαλω nakhla που αγοραζω 3 ευρω το σακουλακι! Ναργιλεδες θα μπορουσαμε παραγγελεια απο ενα τουρκικο μαγαζι στη σμρυνη, καλους ναριγλεδες μεσαιου μεγεθους 15 ευρω ο ενας.. Ελλαδα με 15 ευρω ουτε κινεζικο δεν βρισκεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχαχα μην πορώνεστε τόσο πολύ ρε παιδιά :)

 

τους ναργιλέδες αυτούς δεν τους έχω δει, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν. Τα κάρβουνα μήπως είναι απλά ξυλοκάρβουνα; Αν το κάρβουνο δεν λέει πάνω ότι ενδείκνυται για χρήση ναργιλέ τότε δεν είναι υγιεινό ούτε έχεις καλή γεύση. Το ότι σου έρχεται γεύση 100% είναι placebo περισσότερο παρά αλήθεια... Είναι αναλόγως την μουσική, τον χώρο, το τι πιστεύεις και τι σου "πουλάνε". Αν δηλαδή το δεις το θέμα καθαρά αντικειμενικά και δοκίμαζες ένα ναργιλέ από εμένα και ένα ναργιλέ από το μαγαζί τότε εμένα θα το έβγαζες πάνω από το 100% οπότε κάτι λάθος παίζει με την εκτίμηση του προηγούμενου.

 

Ένας ναργιλές με παρέα ή σε έναν ωραίο χώρο είναι πάντα πιο ευχάριστος από το να καπνίσεις μόνος σου.

 

Για τα κάρβουνα:

Nokta: 1 καρύδα, 1 μπαμπού

franklin1908: 2 καρύδα, 1 μπαμπού

SkiLopSaRo: 1 καρύδα, 1 μπαμπού

 

σύνολο μέχρι στιγμής 7 κιλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχαχα μην πορώνεστε τόσο πολύ ρε παιδιά :)

 

τους ναργιλέδες αυτούς δεν τους έχω δει, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν. Τα κάρβουνα μήπως είναι απλά ξυλοκάρβουνα; Αν το κάρβουνο δεν λέει πάνω ότι ενδείκνυται για χρήση ναργιλέ τότε δεν είναι υγιεινό ούτε έχεις καλή γεύση. Το ότι σου έρχεται γεύση 100% είναι placebo περισσότερο παρά αλήθεια... Είναι αναλόγως την μουσική, τον χώρο, το τι πιστεύεις και τι σου "πουλάνε". Αν δηλαδή το δεις το θέμα καθαρά αντικειμενικά και δοκίμαζες ένα ναργιλέ από εμένα και ένα ναργιλέ από το μαγαζί τότε εμένα θα το έβγαζες πάνω από το 100% οπότε κάτι λάθος παίζει με την εκτίμηση του προηγούμενου.

 

Ένας ναργιλές με παρέα ή σε έναν ωραίο χώρο είναι πάντα πιο ευχάριστος από το να καπνίσεις μόνος σου.

Δυστυχως εσυ τα εδωσες ολα και δεν εχουμε την τιμη να δοκιμασουμε απο σενα..! Κι εγω προσωπικα τον φτιαχνω παντα πολυ καλο οταν κανω σπιτι μου.. ( σε λιγο θα κανω με ενα φιλο ).. Οσο για τα καρβουνα ειναι εγγυηση γιατι ο ιδιος τα δοκιμασα..(δεν νομιζω σε ολοκληρο ναργιλεδαδικο να βαζουν καρβουνα που να μην ενδεικνυται για ναργιλε!) Ενας Αραβας που δουλευει εκει, μου εδωσε μια σακουλιτσα με τετοια καρβουνα, ωστε αμα μου κανουν , να αγορασω..Και συμφωνω. Εχει να κανει με ολα οσα ειπες!

Ο Τουρκικος ναργιλες δεν ειναι και ασχημος. Ποιοτικα καλος, απλα δεν εχει ντουμανοτρυπα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά δεν κάνω (μάλλον έκανα) τίποτα το υπερ-ψαγμένο. Από βίντεο στο youtube έμαθα πολλά πράγματα και από το φορουμ hookahpro.com

 

Ακούς πολλά πράγματα, δοκιμάζεις αυτά που θες - μπορείς και βλέπεις.

Και γιατί λέω μπορείς; Έχω δει βίντεο στο οποίο ο τύπος βάζει τον λουλά σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 για 10-15λεπτά και μετά τον στήνει στον ναργιλέ και αν το αναλύσεις το θέμα είναι καλύτερο για κάποιους λόγους και έχει αποδώσει με την μία κλπ κλπ κλπ, αλλά σιγά μην προθερμαίνεις ολόκληρο φούρνο τώρα για να κάνεις ναργιλέ!

 

Επειδή είναι μαγαζί για ναργιλέ δεν σημαίνει πως τα κάρβουνα είναι για ναργιλέ. Μπορεί σε όλη την ανατολή να κάνουν τέτοια κάρβουνα (και όχι μπορεί αυτά κάνουν) αλλά δεν σημαίνει πως είναι το σωστό - ιδανικό.

 

Υπάρχει μια ισορροπία που θα κρατήσεις ανάμεσα στην ποιότητα - χρήματα που θα διαθέσεις για να καπνίζεις και μια ισορροπία στο βλαβερό - καλό κάπνισμα που θα κάνεις. Δεν μπορείς να έχεις το "τέλειο" γιατί δεν υπάρχει κιόλας τέλειο. Απλά ενημερώνεσαι σωστά με το τι υπάρχει γενικά και τι γίνεται δεξιά αριστερά και βλέπεις τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα, τι σου αρέσει και τι θες στην τελική και το εφαρμόζεις.

 

Το blog το έκανα περισσότερο για να δείξω στον έλληνα κάποια πράγματα για να ενημερωθεί σωστά, για να ξέρει τι γίνεται, όχι για να τα κάνει. Έχει περισσότερο επιμορφωτικό χαρακτήρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα.

 

Ρε συ Σαντανα, κανε μια παλικαρια και τελειοποιησε το blog σου, γιατι ειναι παρα πολυ χρησιμο και κατατοπιστικοτατο, σε οτι αφορα την επιστημη(!) του Αργιλε!

 

Βλεπω προσθεσες τελευταια και αυτο "Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά μερικά πράγματα Vol. 1", περιμενουμε τα υπολοιπα Vol!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά δεν κάνω (μάλλον έκανα) τίποτα το υπερ-ψαγμένο. Από βίντεο στο youtube έμαθα πολλά πράγματα και από το φορουμ hookahpro.com

 

Ακούς πολλά πράγματα, δοκιμάζεις αυτά που θες - μπορείς και βλέπεις.

Και γιατί λέω μπορείς; Έχω δει βίντεο στο οποίο ο τύπος βάζει τον λουλά σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 για 10-15λεπτά και μετά τον στήνει στον ναργιλέ και αν το αναλύσεις το θέμα είναι καλύτερο για κάποιους λόγους και έχει αποδώσει με την μία κλπ κλπ κλπ, αλλά σιγά μην προθερμαίνεις ολόκληρο φούρνο τώρα για να κάνεις ναργιλέ!

 

Επειδή είναι μαγαζί για ναργιλέ δεν σημαίνει πως τα κάρβουνα είναι για ναργιλέ. Μπορεί σε όλη την ανατολή να κάνουν τέτοια κάρβουνα (και όχι μπορεί αυτά κάνουν) αλλά δεν σημαίνει πως είναι το σωστό - ιδανικό.

 

Υπάρχει μια ισορροπία που θα κρατήσεις ανάμεσα στην ποιότητα - χρήματα που θα διαθέσεις για να καπνίζεις και μια ισορροπία στο βλαβερό - καλό κάπνισμα που θα κάνεις. Δεν μπορείς να έχεις το "τέλειο" γιατί δεν υπάρχει κιόλας τέλειο. Απλά ενημερώνεσαι σωστά με το τι υπάρχει γενικά και τι γίνεται δεξιά αριστερά και βλέπεις τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα, τι σου αρέσει και τι θες στην τελική και το εφαρμόζεις.

 

Το blog το έκανα περισσότερο για να δείξω στον έλληνα κάποια πράγματα για να ενημερωθεί σωστά, για να ξέρει τι γίνεται, όχι για να τα κάνει. Έχει περισσότερο επιμορφωτικό χαρακτήρα.

Γιατι να μην κανουν για ναργιλε? Ολα τα καρβουνα κανουν, απλα αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο. Σιγουρα τα χειροτερα ειναι τα three kings, ιδιως αυτα που 'ναι για τα θυμιατα. Αλλά απλα ξυλοκαρβουνα οπως τα αυτα απο πορτοκαλια,λεμονια,ελιας τα θεωρω ιδανικα. Ουτε ζαλη με πιανει ,ουτε τη γευση γαμανε και μυριζουν και ωραια στο ψησιμο. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι καθε 5-10 λεπτα πρεπει να βαζεις αλλα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παράγουν πολύ μονοξείδιο του άνθρακα που είναι μια άγευστη/άοσμη ουσία... Το ότι μπορεί να δουλέψει ο ναργιλές και με αυτά χαίρω πολύ, το πόσο υγιεινά είναι όμως είναι άλλο θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...