Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα να κάνω και εγω την ερώτηση μου. Μου χάρισαν έναν ναργιλέ τούρκικο και μου έδωσαν μαζί και κάτι καρβουνάκια.

Τα στήνω τα βάζω΄ολα κομπλέ δεν έκανε και πολυ ντουμανι θα παρω αλλα καρβουνα λεω. Και πήρα μια κούτα coco κάτι καρύδας.

Το πρόβλημα μου είναι πως δεν αναβουν με τίποτα και όταν ανάψει και βγαλει πολύ ντουμάτι μετα απο 10 δευτερα σβήνει. Κυριολεκτικά δευτερα.

Τι παίζει με αυτό ξερει κανένας Παρατηρώ πως το καρβουνο δεν ανάβει απο κάτω αλλα στις άκρες προς το κέντρο μόνο.

Τα αναβω με γκαζάκι αλλα θα καταντήσω να μου τρώει πιο πολλα σε γκαζακι παρα καρβουνα και καπνο.

Υπαρχει κανα μηχανιμα σε λογικη τιμη να τα αναβει ομοιομορφα ή σωστά έστω;

Στην αρχη νόμιζα ότι έφταιγε ο ναργιλες αλλα το παλικαρι στο μαγαζί που το έδειξα με ειπε όλα κομπλε τα καρβουνα που εβαζες ειναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το γκαζακι εμενα μου τα αναβει τελεια.παιζει να φταινε τα καρβουνα....να τα βαζεις πανω μεχρι να κοκκινησουν ...και αν βολευει το γκαζακι διπλα διπλα..για καλο καρβουνο προτιμησε amy και alwaha...

Καλησπέρα να κάνω και εγω την ερώτηση μου. Μου χάρισαν έναν ναργιλέ τούρκικο και μου έδωσαν μαζί και κάτι καρβουνάκια.

Τα στήνω τα βάζω΄ολα κομπλέ δεν έκανε και πολυ ντουμανι θα παρω αλλα καρβουνα λεω. Και πήρα μια κούτα coco κάτι καρύδας.

Το πρόβλημα μου είναι πως δεν αναβουν με τίποτα και όταν ανάψει και βγαλει πολύ ντουμάτι μετα απο 10 δευτερα σβήνει. Κυριολεκτικά δευτερα.

Τι παίζει με αυτό ξερει κανένας Παρατηρώ πως το καρβουνο δεν ανάβει απο κάτω αλλα στις άκρες προς το κέντρο μόνο.

Τα αναβω με γκαζάκι αλλα θα καταντήσω να μου τρώει πιο πολλα σε γκαζακι παρα καρβουνα και καπνο.

Υπαρχει κανα μηχανιμα σε λογικη τιμη να τα αναβει ομοιομορφα ή σωστά έστω;

Στην αρχη νόμιζα ότι έφταιγε ο ναργιλες αλλα το παλικαρι στο μαγαζί που το έδειξα με ειπε όλα κομπλε τα καρβουνα που εβαζες ειναι.

ναι φταίει που δεν τα είχες ανάψει τελείως πρέπει να είναι κόκκινα παντού γύρω γυρω

. 10 λεπτα σε γκαζακι με τέταρτο... Υπάρχει ηλεκτρικό μηχανηματάκι... Πολλα βασικά Ελλάδα έχουμε ένα με αντιστάσεις σε ρεύμα δηλαδή 15 ευρώ... Τώρα είμαι απο κινητό και δεν μπορω να στείλω εικόνα

και εχτες τα ιδια με εβγαλε τη μπαναγια να το αναψω και εσβησε κατευτειαν δεν ειμαι να αλλαζω καθε 2 μερες γκαζακι μαγκες.

οποτε κανα καρβουνακι καλο να παρω μεχρι να παρω το μηχανιμα με τις αντιστασεις;

Αν έχεις φούρνο με κλασικα ματια μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα μεταλλικο σπιράλ απο ανεμιστηρα υπολογιστή και να τα αναβεις εκει επανω, ετσι τα αναβω εγω. Στα κεραμικα δεν γνωρίζω εαν προκαλεί ζημια, στα κλασικα παντως είναι μια χαρά.

post-193969-0-50131500-1507909204_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...