Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)


santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσπασα αυτην την φορα 2 κυβους στην μεση, και τοποθετησα τα 4 κομματια επανω, αφου τα αφησα αρκετα να φουντωσουν οσο γινεται περισσοτερο.

 

Το αποτελεσμα ειναι αρκετα καλυτερο, μπορω επιτελους να καπνισω αλλα εχω πολυ λιγο αρωμα στο στομα. Ισως να φταιει οτι η γευση ειναι στα τελευταια της, χωρις πολλα ζουμια ισως.

 

Υπαρχει τροπος να καταφερω καλο αρωμα, ικανοποιητικη ποσοτητα καπνου με αυτα τα καρβουνα ή τζαμπα το πολεμαω εδω και δυο μερες? :unsure:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εννοείτε πως γίνεται...το κάρβουνο είτε είναι από σκατά είναι είναι από καρύδα το θέμα είναι ότι ζεσταίνει και ψήνει τον καπνό, αυτό θες και εσύ.

 

Κάνε μερικές δοκιμές, λίγο καλύτερο heat management και θα είσαι οκ.

 

Τα ελιάς που είχες βγάζουν πάρα πολύ ζέστη κατευθίαν γιαυτό είχες πολύ καπνό...με αυτά το μέγιστο της απόδοσής τους θα το πάρεις στα 15-20λεπτά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω πως βρισκω το κουμπι σιγα σιγα, να τα σπαω ωστε να αναβουν πιο ευκολα και ολοκληρωτικα.

 

Επισης, μετα απο ενα χρονικο σημειο, αρχισα να αισθανομαι λιγο περισσοτερο αρωμα σε σχεση με τις πρωτες τζουρες, οπως ακριβως το ειπες!

 

Τωρα μενει να βρω ποσα μισα κομματια πρεπει να βαζω για να εχω και καλη ποσοτητα και καλο αρωμα, τωρα με τα 4, ψιλο καιγεται η γευση.

Επιτελους γιατι ειχα φαει μεγαλη ξενερα μιλαμε..

 

Με τα ελιας, ειχα τελεια αλλα κοντα σεσσιον και με κουραζε το να αναβω καθε μιση ωρα καινουρια.. (Ειδικα σε καμια ταινια, μεγαλο σπασιμο.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@santana99

 

Εγω θα ηθελα 4 κιλα καρβουνα max, οχι παραπανω. Αμα γινεται να παραγκειλουμε και τα 2, 3 κιλα coconut, 1 μπαμπου.

 

@SkiLopSaRo

 

Ο πιο ευκολος τροπος να κοψεις στη μεση τα cocobrico ειναι να παρεις ενα μεγαλο (σχετικα) μαχαιρι με λαβη(ξυλινη ας πουμε) και να το βαλεις οριζοντια στη μεση του καρβουνου. Δηλαδη η μυτη του μαχαιριου να 'ναι στη μεση. Μετα κοπανας την λαβη του μαχαιριου απο πανω με ενα σφυρακι και εισαι ετοιμος! Παντως παιδες, τα ξυλοκαρβουνα απο το τζακι ειναι τα best καρβουνα ever. Ουτε στο ελαχιστο δεν αλλοιωνουν τη γευση και μπορεις να ρουφας για ωρες.. Απλα γινονται γρηγορα σταχτη και θελουν συνεχως αλλαγη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν είναι όμως υγιεινά τα ξυλοκάρβουνα...! και εγώ που είχα δοκιμάσει είχε τύχει να χαλάσουν την γεύση...

 

οπότε έχουμε

 

Nokta: 3 καρύδα, 1 μπαμπού

 

 

@skilopsaro ξέχασα να σου απαντήσω σε 2 πραγματάκια. ή με καρφίτσα ή με οδοντογλυφίδα, όπως θες, εγώ μια το έκανα με το ένα μια με το άλλο, απλά με την οδοντογλυφίδα έχεις ένα καλό και ένα κακό ταυτόχρονα! το καλό είναι ότι μπορείς να την βυθίσεις μέσα στον λουλά και έτσι να κάνεις και τα περάσματα αέρα πιο καλά ακόμα και πάνω στον καπνό και όχι μόνο στο αλουμινόχαρτο, το κακό όμως είναι ότι δεν σε παίρνει για πολλές τρύπες εκτός αν χρησιμοποιείς μόνο την μύτη της (εγώ μόνο την μύτη της χρησιμοποιούσα μιας και έβαζα αραιό τον καπνό μέσα και ήμουν σίγουρος πως πάει παντού η ζέστη).

κάτι για να βάλεις τώρα πάνω στο γκαζάκι είναι λίγο συρματόπλευγμα (σε σμίκρυνση), συνεπώς βάζεις κάτι που θα βρεις ή σε κανα pet shop (που το χρησιμοποιούν για κλουβιά κουνελιών ξερω εγώ) ή θα πας σε σουπερμάρκετ και θα πάρεις μια μικρή σχαρίτσα που είναι και ανοξείδωτη και δεν θα σου χαλάσει τόσο εύκολα όλο το σύρμα. πως λέγεται δεν ξέρω, ή σε μαγαζί με είδη κουζίνας κάτι σαν βάση για cake...το έχουμε ξανασυζητήσει στο θέμα κάπου δεν ξέρω που είναι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@santana99

 

Σκεφτομαι να αγορασω κανενα αιγυπτιακο ναργιλε απο το μαγαζακι στους αμπελοκηπους.. Βρηκα εναν καλο και ομορφο γυρω στα 30 ευρω, γιατι δεν ειμαι και ιδιαιτερα ευχαριστημενος με τον τουρκικο.. δεν εχει και νοτυμανοτρυπα.. Αξιζει λες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίταξε να δεις, είχε αγοράσει ένας φίλος έτσι αιγυπτιακό στα 30 και αυτός αλλά δεν έβγαλε πολύ, δλδ μετά από 1 χρόνο καθημερινής χρήσης ψιλοσκουριάζει, έχεις ένα μόνιμο ghosting και έτσι, δλδ δεν είναι πολύ καλής ποιότητας. Είναι μεν αιγυπτιακοί αλλά κυρίως μέτριοι.

 

Αν θες έναν αιγυπτιακό να σου κρατήσει παίρνεις από έξω MD ή KM.

 

Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν βιώσεις αυτή την διαφορά στην ποιότητα, για εμένα πάντως έχοντας εξαρχής ΚΜ μετά οι άλλοι κάτι άσχημο είχαν για εμένα. Και νομίζω είναι λογικό αφού αν οδηγήσεις ας πούμε porsche gt2 rs, μετά δεν λέω το fiat grande pundo abarth καλό είναι μεν αλλά δεν σ' αρέσει και τόσο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίταξε να δεις, είχε αγοράσει ένας φίλος έτσι αιγυπτιακό στα 30 και αυτός αλλά δεν έβγαλε πολύ, δλδ μετά από 1 χρόνο καθημερινής χρήσης ψιλοσκουριάζει, έχεις ένα μόνιμο ghosting και έτσι, δλδ δεν είναι πολύ καλής ποιότητας. Είναι μεν αιγυπτιακοί αλλά κυρίως μέτριοι.

 

Αν θες έναν αιγυπτιακό να σου κρατήσει παίρνεις από έξω MD ή KM.

 

Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν βιώσεις αυτή την διαφορά στην ποιότητα, για εμένα πάντως έχοντας εξαρχής ΚΜ μετά οι άλλοι κάτι άσχημο είχαν για εμένα. Και νομίζω είναι λογικό αφού αν οδηγήσεις ας πούμε porsche gt2 rs, μετά δεν λέω το fiat grande pundo abarth καλό είναι μεν αλλά δεν σ' αρέσει και τόσο.

Απο που αγοραζεις εσυ? Online? Και ποσα λεφτα μιλαμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε κάποια σελίδα στο θέμα λέει τα καταστήματα στην ευρώπη. ή από γερμανία ή από αγγλία. με μεταφορικά θα σου βγει 80-120...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε κάποια σελίδα στο θέμα λέει τα καταστήματα στην ευρώπη. ή από γερμανία ή από αγγλία. με μεταφορικά θα σου βγει 80-120...

τον εχεις ακομα τον ναργιλε σου? Μιας και ειπες οτι το παρατησες το αθλημα..

Τον καπνο τον διατηρεις/ουσες στο ψυγειο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι τον έχω πουλήσει...

 

δεν τα έβαζα στο ψυγείο. Βασικά η διαδικασία ήταν η εξής:

άπλωνα μια κόλλα αλουμινόχαρτο στο τραπέζι, άδειαζα όλο το σακουλάκι εκεί και πέταγα τους "κορμούς" αφού έκανα γρήγορο διαχωρισμό. στο τέλος (αφού είχα μαστουρώσει από την μυρωδιά) έβαζα τον καπνό σε ένα αεροστεγές πλαστικό μπολάκι. Κάθε φορά που ήθελα να καπνίσω άνοιγα το μπολάκι ανακάτευα με ένα πιρούνι τον καπνό για να πάνε παντού τα υγρά του και στην συνέχεια γέμιζα λουλά και το έκλεινα. Τα μπολάκια τα έβαζα όλα μέσα σε ένα μεγάλο ξύλινο μπαουλάκι που έχω, και για να μην πιάνουν πολύ χώρο έξω και για να μην ζεσταίνονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι τον έχω πουλήσει...

 

δεν τα έβαζα στο ψυγείο. Βασικά η διαδικασία ήταν η εξής:

άπλωνα μια κόλλα αλουμινόχαρτο στο τραπέζι, άδειαζα όλο το σακουλάκι εκεί και πέταγα τους "κορμούς" αφού έκανα γρήγορο διαχωρισμό. στο τέλος (αφού είχα μαστουρώσει από την μυρωδιά) έβαζα τον καπνό σε ένα αεροστεγές πλαστικό μπολάκι. Κάθε φορά που ήθελα να καπνίσω άνοιγα το μπολάκι ανακάτευα με ένα πιρούνι τον καπνό για να πάνε παντού τα υγρά του και στην συνέχεια γέμιζα λουλά και το έκλεινα. Τα μπολάκια τα έβαζα όλα μέσα σε ένα μεγάλο ξύλινο μπαουλάκι που έχω, και για να μην πιάνουν πολύ χώρο έξω και για να μην ζεσταίνονται.

Σωστος. Αυτο με τους κορμους , τι σπαστικο! Καμια φορα βρισκω κατι κουμουτσες ολοκληρες.. Μου φαινεται πρεπει να τον φουντωσουμε παρεα καμια μερα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχαχα πολλοί μου το χουν πει αυτό...

 

γενικά έκοψα όλα τα καπνίσματα όμως ;)

Εκατσα με φιλους εχτες στο Αρωμα Ανατολης στην Καλλιθεα. Κατ' εμε κανουν τον καλυτερο ναργιλε στην αθηνα. Al Fakher γευση πεπονι. Θεειλα! Νομιζω αξιζει να αγορασεις ναργιλε απο κει, αντι για το μαγαζακι στους αμπελοκηπους πχ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν είναι όμως υγιεινά τα ξυλοκάρβουνα...! και εγώ που είχα δοκιμάσει είχε τύχει να χαλάσουν την γεύση...

 

οπότε έχουμε

 

Nokta: 3 καρύδα, 1 μπαμπού

 

 

@skilopsaro ξέχασα να σου απαντήσω σε 2 πραγματάκια. ή με καρφίτσα ή με οδοντογλυφίδα, όπως θες, εγώ μια το έκανα με το ένα μια με το άλλο, απλά με την οδοντογλυφίδα έχεις ένα καλό και ένα κακό ταυτόχρονα! το καλό είναι ότι μπορείς να την βυθίσεις μέσα στον λουλά και έτσι να κάνεις και τα περάσματα αέρα πιο καλά ακόμα και πάνω στον καπνό και όχι μόνο στο αλουμινόχαρτο, το κακό όμως είναι ότι δεν σε παίρνει για πολλές τρύπες εκτός αν χρησιμοποιείς μόνο την μύτη της (εγώ μόνο την μύτη της χρησιμοποιούσα μιας και έβαζα αραιό τον καπνό μέσα και ήμουν σίγουρος πως πάει παντού η ζέστη).

κάτι για να βάλεις τώρα πάνω στο γκαζάκι είναι λίγο συρματόπλευγμα (σε σμίκρυνση), συνεπώς βάζεις κάτι που θα βρεις ή σε κανα pet shop (που το χρησιμοποιούν για κλουβιά κουνελιών ξερω εγώ) ή θα πας σε σουπερμάρκετ και θα πάρεις μια μικρή σχαρίτσα που είναι και ανοξείδωτη και δεν θα σου χαλάσει τόσο εύκολα όλο το σύρμα. πως λέγεται δεν ξέρω, ή σε μαγαζί με είδη κουζίνας κάτι σαν βάση για cake...το έχουμε ξανασυζητήσει στο θέμα κάπου δεν ξέρω που είναι...

σορυ αλανια εκανε λιγες μερες να μπω εδω

γραψτε και για μενα 2 κιλα καρυδα και 1 μπαμπου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...