Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λιγο μικρα δεν ειναι τα μπουκαλια ?

700ml ειναι μια χαρα απο αποψη chamber.εγω χρησιμοποιω λιτρου αλλα τα 700μελα τραβανε πιο καλα   με πιο πολυ καπνο.Το νερο εχει μικροτερη αποσταση απο την κορυφη για να μην τραβας νερα και ειναι κομπλε.

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς γεύση grapefruit από al fakher; Μ αρέσουν γενικά η στυφές γευσεις, λεμόνι, πορτοκάλι, μέντα

Δημοσ.

700ml ειναι μια χαρα απο αποψη chamber.εγω χρησιμοποιω λιτρου αλλα τα 700μελα τραβανε πιο καλα   με πιο πολυ καπνο.Το νερο εχει μικροτερη αποσταση απο την κορυφη για να μην τραβας νερα και ειναι κομπλε.

μαλιστα

η πιο πολυ φτιαχνουν 1λιτρο και 3 λιτρα μπουκαλια στην γερμανια γι αυτο ρωταο.

grey goose μπουκαλι η κατι με πιο φαρδη πατω να βρουμε για να μην πεφτει ευκολα ?

και tangiers phunnel θα ηθελα να βαλω !

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς γεύση grapefruit από al fakher; Μ αρέσουν γενικά η στυφές γευσεις, λεμόνι, πορτοκάλι, μέντα

είναι πολύ καλή. πικρίζει και γενικά είναι πολύ κοντά στην πραγματική γευση του grapefruit. μπορείς να το κάνεις και μιξ που τερείαζει και με μεντα και με λεμόνι και με πορτοκάλι 

Δημοσ.

μαλιστα

η πιο πολυ φτιαχνουν 1λιτρο και 3 λιτρα μπουκαλια στην γερμανια γι αυτο ρωταο.

grey goose μπουκαλι η κατι με πιο φαρδη πατω να βρουμε για να μην πεφτει ευκολα ?

και tangiers phunnel θα ηθελα να βαλω !

τι να σου πω θεωρω και απο εμπειριας οσο πιο μεγαλο chamber τοσο πιο αερατο τραβηγμα και λιτοτερο ντουμανι ,για παραδειγμα αν εχεις κανει dischinni θα καταλαβεις τι εννοω.phunnel αν δεν εχεις εγω βρισκω στην αθηνα στα 6 ευρω των 15γραμμαριων και στα 7 των 25.κοιτα αμα δεν εισαι σιγουρος φτιαχνω εναν που θα μου πεις, τον αναβουμε και αν δεν σου κανει τον παιρνω δεν τρεχει τιποτα!

Δημοσ.

Δυνατη, στιβαρη γευση. Θυμιζει λιγο πορτοκαλι αλλα στο πιο ξινο, ενω νιωθω οτι ειναι και στυφη.

Δημοσ.

τι να σου πω θεωρω και απο εμπειριας οσο πιο μεγαλο chamber τοσο πιο αερατο τραβηγμα και λιτοτερο ντουμανι ,για παραδειγμα αν εχεις κανει dischinni θα καταλαβεις τι εννοω.phunnel αν δεν εχεις εγω βρισκω στην αθηνα στα 6 ευρω των 15γραμμαριων και στα 7 των 25.κοιτα αμα δεν εισαι σιγουρος φτιαχνω εναν που θα μου πεις, τον αναβουμε και αν δεν σου κανει τον παιρνω δεν τρεχει τιποτα!

δηλαδι λες οτι ο μικρος κανει πιο πολυ ντουμανι ?

Τangiers phunel εχω !

Δημοσ.

Δυνατη, στιβαρη γευση. Θυμιζει λιγο πορτοκαλι αλλα στο πιο ξινο, ενω νιωθω οτι ειναι και στυφη.

είναι πολύ καλή. πικρίζει και γενικά είναι πολύ κοντά στην πραγματική γευση του grapefruit. μπορείς να το κάνεις και μιξ που τερείαζει και με μεντα και με λεμόνι και με πορτοκάλι

Ωραία! Με φτιάξατε! Παρήγγειλα ένα μονοκιλο. Για να δούμε

Δημοσ.

εμένα μου άρεσε πολύ. οι τοπ γευσεις al fakher μέχρι τώρα είναι: μεντα, πορτοκαλι, grapefruit , blueberry. και η κανέλα μου άρεσε πολύ αλλά κιλό πέφτει πολύ. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Τι γνώμη έχετε για τους ναργιλέδες amy;Μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο στην τιμή τους;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Τι γνώμη έχετε για τους ναργιλέδες amy;Μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο στην τιμή τους;

Ευχαριστώ!

ΜΟΥ εφεραν τον αμυ 4σταρς 450 την περασμενη εβδομαδα δωρο.τραβαει καλα και εχει και πωμα για τον ελεγχο της πιεσης που τραβας.Στα αρνητικα το χρωμα της γυαλλας εχει αρχισει και ξεφλουδιζει και ο πανω σωληνας φαινεται εσωτερικα τραχυς σαν να εχει πετρα μεσα,το τελευταιο θα το λυσω ελπιζω.

Δημοσ.

ο σωλήνας λογικά έχει νερό μέσα γιαυτό στο κάνει. αν τον αφήνεις συνδεδεμένο στο ναργιλέ με νερό μέσα εκεί μαζεύεται υγρασία. ή αν βάλεις πολύ νερό στη μπουκάλα 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...