Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχήν τίποτα δεν είναι "πρήξιμο", λέτε ότι θέλετε εδώ για να βοηθάει ο ένας τον άλλον και να μαθαίνει...

Το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό με το να κάνω τρύπες μόνο κάτω από τα κάρβουνα ή να κάνω τρύπες μόνο στα σημεία που δεν ακουμπάει κάρβουνο αλλά τελικά δεν το δοκίμασα ποτέ. Τα καρύδα είναι κάτι σαν τα στριφτά τσιγάρα...αν τα αφήσεις πολύ ώρα "άπραγα" παίζει να σου σβήσουν... Είναι λογικό να μαυρίζει η κάτω επιφάνειά τους, όντως δοκίμασε (όπως είναι και το σωστό) να αφήνεις απόσταση 2-3 χιλιοστά το αλουμινόχαρτο από τον καπνό. Μεγάλες τρύπες δεν θα πρότεινα μιας και πάντα έκανα γύρω στις 100 μικρές τρυπούλες και ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα.

Εσύ λογικά κάνεις αυτό

hookah-bowl-puncture-holes-450x337.jpg

δοκίμασε αυτό όμως

Shisha-Bowl-Foil-Covered.jpg

στις καφετέριες με ναργιλέ κάνουν εκεί 7-10 μεγάλες τρύπες για συντομία αλλά καίγεται πιο γρήγορα ο καπνός έτσι...

με το wind cover τα κάρβουνα έρχονται καταρχήν λίγο πιο κοντά το ένα με το άλλο (απορία, πόσα κάρβουνα βάζεις; εγώ έβαζα 3...), αλλά και να μην έρθουν πιο κοντά αναπτύσσεται εκεί μέσα μεγάλη θερμότητα, περνάει και λίγος αέρας οπότε πυρώνουν εύκολα.

franklin μπορείς να ζητήσεις δημόσια (ή με πμ) από κάποιο μέλος να αγοράσει και να στους στείλει. θα πληρώσεις βέβαια κάτι παραπάνω για μεταφορικά και ίσως και ένα χαρτζιλίκι για την προσπάθεια του παιδιού αλλά θα έχεις αυτό που θες.

Μπορείτε επίσης αν θέλετε να παραγγείλετε μαζικά κάρβουνα από γερμανία για πχ να κάνετε μια ομαδική συζήτηση (πμ) με 5-6 άτομα και να συνεννοηθείτε για το πως θα γίνει η πληρωμή κλπ κλπ.

Παλιότερα πήγα να οργανώσω μια ομαδική για 20 κιλά κάρβουνα από γερμανία (με το αζημίωτο) αλλά τελικά στράβωσε. Τώρα πια δεν ασχολούμαι αλλά και πάλι μπορώ να κανονίσω και πως θα συναντηθούμε για τα χρήματα, και πως θα συναντηθούμε για τα κάρβουνα και πόσο θα κοστίσει στον καθένα, και πως θα γίνει η πληρωμή και όλα, αλλά όχι για την "ψυχή της μάνας μου". Ένα παράδειγμα είναι να κοστίζει 6ευρώ το κιλό αλλά να το πληρώσετε 7 ευρώ ώστε να βγάλω ένα 20άρικο για τον "κόπο" μου λέγοντας (επειδή συγκεκριμένα στον γερμανό πρέπει να κάνω κατάθεση μέσω εθνικής, οπότε πρέπει να πάω από εκεί κλπ κλπ). Αλλά και πάλι σαν τιμή από ελλάδα συμφέρει. Για εμπιστοσύνη δεν πιστεύω να τίθεται κάποιο θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

φιλε santana99 ειπες τα πιο σωστα πραγματα.

συμφωνω να το οργανωσεις και παρουμε ολοι αυτα που χρειαζομαστε

αλλωστε εσυ εισαι ι πρωτομαστορας εδω μεσα και οι συμβουλες σου μας εχουν χρησιμευσει παρα πολυ.

περιμενω πμ για παραγγελεια και εννοειτε οτι δεν εχω προβλημα να πληρωσω κατι παραπανω αφου θα κανω την δουλεια μου με ποιοτικους καπνους και καρβουνα.οποτε μαγκες ελα να μαζευτουμε για παραγγελεια για να ειμαστε ολοι κερδισμενοι.περιμενω πμ

Καλημερα.

Ναι, santana99, επεσες μεσα, τις τρυπουλες τις κανω πανω-κατω οπως εχεις δειξει στην πρωτη φωτογραφια. Το δευτερο δεν το εχω δοκιμασει ποτε, νομιζα οτι κανοντας περισσοτερες και θα περναει περισσοτερος αερας και θα εχω μεγαλυτερη θερμανση του καπνου (αρα και ασυμφορο τελικα), τωρα ομως θα το δοκιμασω. Τις τρυπουλες με καρφιτσα ή με οδοντογλυφιδα με την μυτουλα? Και κατι αλλο, παντα βαζω διπλο αλουμινοχαρτο, εχει μεγαλη σημασια?

Πιο παλια ο καπνος μου ακουμπουσε σχεδον το αλουμινοχαρτο, πλεον αφηνω αποσταση αναμεσα σε καπνο και αλουμινοχαρτο, απλα επειδη ο λουλας μου ειναι πλατυς και οχι πολυ βαθυς, η τελικη ποσοτητα καπνου ειναι λιγη, δεν ξερω ποση σημασια εχει αυτο. Οσο για τα καρβουνα, τις τρεις φορες που δοκιμασα μεχρι τωρα με καρυδα, εβαζα 2. Wind Cover εν τω μεταξυ δεν εχω..

Λοιπόν για καπνούς παιδιά αν θέλετε γίνεται μόνο από αμερική αλλά πρέπει να φέρουμε πολλά κιλά, συνεπώς πολλά λεφτά + κίνδυνος να γίνει τίποτα στο τελωνείο επειδή η αξία ξεπερνάει τα 150ευρώ... Αλλιώς όποιος θέλει από επαρχεία μπορεί να αναλάβει κάποιος από αθήνα να αγοράσει εντός αθήνας και να τους στείλει με ελτά. Αυτό μπορώ να το κάνω εγώ, όποιος θέλει μου στέλνει ένα πμ.

Για κάρβουνα τώρα είναι πιο απλά τα πράγματα. Τα καρύδας θεωρούνται τα καλύτερα φυσικά. Μπορούμε να φέρουμε από ευρώπη και έχουμε τις εξής επιλογές:

(πριν τις πω το βολικότερο είναι να γίνει μια μεγάλη παραγγελία (πχ 20κιλών) από ένα είδος κάρβουνου, γίνεται και 10κιλά μπαμπού και 10κιλά καρύδα αλλά πιο δύσκολο στο να βρούμε άτομα που θα θέλουν αυτά και επίσης διαμορφώνονται διαφορετικές τιμές/κιλό για 10καρύδα και 10μπαμπού με 12καρύδα και 8μπαμπού και ου το κάθε εξής)

ενδεικτικά λοιπόν για κάρβουνα καρύδας έχουν βγει αρκετές παραλλαγές αλλά όλα πάνω κάτω είναι τα ίδια. δλδ έχουμε cocobrico, cococha, cocojava, cocobrix κλπ. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι πχ στα cococha έχει 2 συσκευασίες, κόκκινη και κίτρινη, η κόκκινη έχει κάρβουνα μεγέθους 2χ3χ4 ενώ η κίτρινι έχει 2,5χ2,5χ2,5. Τα cocobricos είναι τα 2,5άρια.

1)από το shisha-net.de (γερμανικό)

περιμένω να πάρω απάντηση, αν όλα πάνε καλά ίσως σας βγει και 6ευρώ το κιλό!

2) από hookahshop.co.uk (αγγλικό) μπορούμε να φέρουμε και 40κιλά (το θέμα είναι σιγά μην βρούμε άτομα για 40κιλά). Για μια παραγγελία όμως 20κιλών βγαίνει 6ευρώ το κιλό +1 ευρώ για εμένα 7ευρώ το κιλό.

Ενδεικτικά για 10 κιλά το κιλό θα σας κοστίσει σύνολο 7ευρώ το κιλό +1 για μένα 8 το κιλό.

>> για 30 κιλά ..................................... 7,3 το κιλό.

>> για 40 κιλά ..................................... 7 το κιλό.

>> για 50 κιλά ..................................... 6,8 το κιλό.

>> για 60 κιλά ..................................... 6,6 το κιλό.

Βέβαια από την μία 50 κιλά για πχ μπορεί να έχουν δελεαστική τιμή, όμως:

α) πρέπει να μου δώσετε 290 ευρώ για να τα παραγγείλω

β) δεν ξέρουμε αν έχει στοκ 50κιλά (αν και λέει πως φέρνει από την εταιρία απευθείας)

γ) σιγά μην μαζευτούν άτομα για 50κιλά! χαχα

3) από shishabuzz.com (αγγλικό) (μπορούμε να φέρουμε μόνο 10κιλά την φορά, αλλά μπορούμε να κάνουμε και 2 παραγγελίες 10κιλες).

παραγγέλλοντας 2 5κιλες βγαίνει 6,7ευρώ το κιλό + 1 για εμένα πάει 7,7ευρώ το κιλό.

(αυτή η τιμή αφορά τις 2 5κιλες, έχει όμως στοκ μόνο 3, συνεπώς αν κάνουμε και 2η παραγγελία θα πρέπει να βάλουμε 1 5κιλή και 5 μονόκιλες και εκεί η τιμή είναι κάποιες δεκάδες λεπτά ακριβότερη)

4) από shisha-world.com (γερμανικό)

αν φέρουμε 30 κιλά βγαίνει 4,5ευρώ το κιλό +1για εμένα 5,5 ευρώ το κιλό!

Το πιο συμφέρον λοιπόν είναι η 4η επιλογή.

Όποιος ενδιαφέρεται για κάρβουνα μπορεί να το γράφει εδώ και αναλόγως το πόσα κιλά μαζευτούν θα δούμε πια είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή και αν είναι προχωράμε.

Αν προχωρήσουμε ή θα γίνει με μεταφορά χρημάτων στον τραπεζικό μου λογαριασμό και στην συνέχεια θα παραγγείλω και όταν έρθουν θα συναντηθούμε κάπου να τα μοιράσουμε ή θα συναντηθούμε κάπου να μου δώσετε τα λεφτά και στην συνέχεια θα ξανασυναντηθούμε να τα μοιράσουμε.

Το μόνο πρόβλημα στην όλη διαδικασία και αυτό μόνο σε μερικά μαγαζιά είναι το στοκ τους. Δλδ μπορεί πχ να θέλουμε 20 κιλά από την 2η ή 3η επιλογή (που τις έσβησα γιατί είναι οι ακριβότερες) όμως αν όταν παω να κάνω την παραγγελία δεν έχει σε στοκ τότε θα πρέπει να σας επιστρέψω τα χρήματα. Οπότε πάμε καλύτερα για πιο "μεγάλα" μαγαζιά όπως 1η και 4η επιλογή.

Παίζει να μην κάλυψα κάτι, οποιαδήποτε απορία με ρωτάτε.

Καλημερα.

Ναι, santana99, επεσες μεσα, τις τρυπουλες τις κανω πανω-κατω οπως εχεις δειξει στην πρωτη φωτογραφια. Το δευτερο δεν το εχω δοκιμασει ποτε, νομιζα οτι κανοντας περισσοτερες και θα περναει περισσοτερος αερας και θα εχω μεγαλυτερη θερμανση του καπνου (αρα και ασυμφορο τελικα), τωρα ομως θα το δοκιμασω. Τις τρυπουλες με καρφιτσα ή με οδοντογλυφιδα με την μυτουλα? Και κατι αλλο, παντα βαζω διπλο αλουμινοχαρτο, εχει μεγαλη σημασια?

Πιο παλια ο καπνος μου ακουμπουσε σχεδον το αλουμινοχαρτο, πλεον αφηνω αποσταση αναμεσα σε καπνο και αλουμινοχαρτο, απλα επειδη ο λουλας μου ειναι πλατυς και οχι πολυ βαθυς, η τελικη ποσοτητα καπνου ειναι λιγη, δεν ξερω ποση σημασια εχει αυτο. Οσο για τα καρβουνα, τις τρεις φορες που δοκιμασα μεχρι τωρα με καρυδα, εβαζα 2. Wind Cover εν τω μεταξυ δεν εχω..

Βάζε πάντα αλουμινόχαρτο βαριάς χρήσης (HD - heavy duty).

Βάζε πιο πολύ καπνό και απλά πίεσε τον απαλά να κάτσει λίγο πιο κάτω.

Καλησπερα λατρεις του Αργιλε!

Χθες παρελαβα ενα κιλο Shanti Cocobrico (Ιδια με Tom Cocobrico λογικα, απλα αλλαξε η μαρκα νομιζω(?)).

Εχοντας διαβασει πολλα reviews για αυτα στα περισσοτερα απο τα οποια λεγοταν οτι ειναι εκπληκτικα κλπ, ερχομαι να σας πω οτι η πρωτη (τουλαχιστον) εντυπωση μου ειναι αρνητικη.

Δεν μου προσφερουν το απαλο καπνισμα που ειχα με τα προηγουμενα φυσικα καρβουνα (Abo Alammed για την ακριβεια), εχω χασει και το αρωμα της γευσης. Και εδω ειναι που θελω την βοηθεια σας. Εφοσον τα session μου ηταν πολυ καλα με τα προηγουμενα, δεν ξερω τι παει λαθος εδω.

Αναφορικα, να σας πω, πως τα αναβω στο ματι της κουζινας, εχω διαβασει πως τα καρυδας αναβουν πολυ δυσκολα σε σχεση με τα υπολοιπα, τα αφηνω μπολικη ωρα τα γυρναω απο δω απο κει, στο τελος παλι μαυριζουν και δεν προσφερουν το μεγιστο.

Εχω απογοητευτει λιγακι, περιμενω ιδεες-προτασεις σας.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Abo Allamed.. :eek: οτι χειρτερο (φυσικο) καρβουνο εχω δοκιμασει... Cocobrico και μονο Cocobrico.. αντε και Al Fakher!

Ρε συ Santana, o Αιγυπτιος εξω απο το μοναστηρακι στην ερμου (Oriental Home) δεν εχει Phunnel Bowl..

Abo Allamed.. :eek: οτι χειρτερο (φυσικο) καρβουνο εχω δοκιμασει... Cocobrico και μονο Cocobrico.. αντε και Al Fakher!

Ρε συ Santana, o Αιγυπτιος εξω απο το μοναστηρακι στην ερμου (Oriental Home) δεν εχει Phunnel Bowl..

Το μονο μεινονεκτημα τους ηταν πως κρατουσαν λιγη ωρα (γυρω στο 30λεπτο) και επρεπε να αναβω συνεχως καινουρια και το σχημα τους-στρογγυλο, με καθε κουνημα του αργιλε κινδυνευαν να πεσουν κατω. Απο κει και περα, ημουν απολυτα ικανοποιημενος απο το καπνισμα που μου προσφεραν.

Μεχρι να βρω την ακρη μου με τα Cocobricos, τα θεωρω καλυτερα(!)..

@santana99

Με βαριας χρησης αλουμινοχαρτο θα χρειαζομαι μια στρωση, ενω με απλο περισσοτερες?

Την τελευταία φορά που είχα πάει στον αιγύπτιο τα είχε όπως μπαίνεις στο μαγαζί αριστερά πριν τους καπνούς... δεν ξέρω τι έχει κάνει τώρα.

Ναι αλλιώς θες 2 στρώσεις, το βαριάς χρήσης είναι πιο ευκολόχρηστο όμως, δεν χρειάζεται υπερανάλυση το θέμα αλουμινόχαρτου, απλά παίρνεις το βαριάς χρήσης και καθαρίζεις...

Την τελευταία φορά που είχα πάει στον αιγύπτιο τα είχε όπως μπαίνεις στο μαγαζί αριστερά πριν τους καπνούς... δεν ξέρω τι έχει κάνει τώρα.

Ναι αλλιώς θες 2 στρώσεις, το βαριάς χρήσης είναι πιο ευκολόχρηστο όμως, δεν χρειάζεται υπερανάλυση το θέμα αλουμινόχαρτου, απλά παίρνεις το βαριάς χρήσης και καθαρίζεις...

Μου ειπε οτι δεν ειχε ιδεα για τι μιλουσα.. Δεν ειχε ποτε τετοιου ειδους λουλα.. Μηπως δεν λεμε τον ιδιο? :unsure:

Το μονο μεινονεκτημα τους ηταν πως κρατουσαν λιγη ωρα (γυρω στο 30λεπτο) και επρεπε να αναβω συνεχως καινουρια και το σχημα τους-στρογγυλο, με καθε κουνημα του αργιλε κινδυνευαν να πεσουν κατω. Απο κει και περα, ημουν απολυτα ικανοποιημενος απο το καπνισμα που μου προσφεραν.

Μεχρι να βρω την ακρη μου με τα Cocobricos, τα θεωρω καλυτερα(!)..

@santana99

Με βαριας χρησης αλουμινοχαρτο θα χρειαζομαι μια στρωση, ενω με απλο περισσοτερες?

Εμενα μου γαμουσαν ολη τη γευση αυτα καρβουνα.. Δεν ειναι τυχαιο που τα cocobrico κανουν 10 ευρω το πακετο ενω τα αλλα 3 ευρω..

Λοιπον...

Εκανα εναν λουλα πριν λιγη ωρα, εκανα πολλες μικρες τρυπουλες αυτην την φορα και αναψα 3 Cocobricos..

Δεν ξερω για τους υπολοιπους κατοχους, αλλα λογικα μυριζουν καπως οταν αναβουν.

Τα βαζω τελος παντων επανω, μετα απο μερικες ρουφηξιες, η μονη γευση που επερνα ηταν αυτη η εμετικη μυρωδια που ειχαν στο αναμμα, τα πεταξα οπως ηταν. :mad:

Εχω απογοητευτει τελειως, δεν ξερω αν κανω κατι λαθος ή οτιδηποτε, αλλα αμα δε βρω ακρη που δεν το κοβω, δεν θα τα ξαναεπιλεξω, 1000 φορες τα Abo.

Λοιπον...

Εκανα εναν λουλα πριν λιγη ωρα, εκανα πολλες μικρες τρυπουλες αυτην την φορα και αναψα 3 Cocobricos..

Δεν ξερω για τους υπολοιπους κατοχους, αλλα λογικα μυριζουν καπως οταν αναβουν.

Τα βαζω τελος παντων επανω, μετα απο μερικες ρουφηξιες, η μονη γευση που επερνα ηταν αυτη η εμετικη μυρωδια που ειχαν στο αναμμα, τα πεταξα οπως ηταν. :mad:

Εχω απογοητευτει τελειως, δεν ξερω αν κανω κατι λαθος ή οτιδηποτε, αλλα αμα δε βρω ακρη που δεν το κοβω, δεν θα τα ξαναεπιλεξω, 1000 φορες τα Abo.

Τι λουλα εχεις (Γενικα οι μικροι και πυλινοι ειναι καλυτεροι)? Εγω βαζω 1 Cocobrico κομμενο στη μεση, δηλαδη 2 κομματια. ( παντα τα κοβω στη μεση γιατι οι κυβοι δεν κανουν δουλεια..). Αμα πιστευεις οτι σε ικανοποιουν καλυτερα τα Abo, μεινε σε αυτα, που ειναι και παμφθηνα!

Υ.Γ αμα θες σου ανταλλασω τα cocobrico σου με Abo :mrgreen:

Όσο αφορά τον αιγύπτιο του είπες λουλά που να έχει τρύπα στην μέση; Αφού δεν καταλαβαίνει και πολλά τώρα μην περιμένεις να βγάλεις και άκρη.

Τα άναψες καλά τα κάρβουνα; Πιστεύω με λίγη επιμονή ακόμα θα βγάλεις κάποια άκρη. Καλύτεροι λουλάδες ναι είναι οι πήλινοι...τώρα το μέγεθος δεν παίζει πολύ ρόλο.

Επίσης πήρα απάντηση από shisha-net.de (την 1η επιλογή) αλλά και πάλι μας συμφέρει η 3η. Τέλος πάντων όποιος ενδιαφέρεται για κάρβουνα ας πει, και πόσα κιλά θέλει.

Όσο αφορά τον αιγύπτιο του είπες λουλά που να έχει τρύπα στην μέση; Αφού δεν καταλαβαίνει και πολλά τώρα μην περιμένεις να βγάλεις και άκρη.

Τα άναψες καλά τα κάρβουνα; Πιστεύω με λίγη επιμονή ακόμα θα βγάλεις κάποια άκρη. Καλύτεροι λουλάδες ναι είναι οι πήλινοι...τώρα το μέγεθος δεν παίζει πολύ ρόλο.

Επίσης πήρα απάντηση από shisha-net.de (την 1η επιλογή) αλλά και πάλι μας συμφέρει η 3η. Τέλος πάντων όποιος ενδιαφέρεται για κάρβουνα ας πει, και πόσα κιλά θέλει.

Ναι του το εξηγησα.. και απο οτι κοιταξαμε εκει αριστερα που εχει τους λουλαδες, δεν ειδα ουτε πηλινο, ουτε phunnel..

Για τι καρβουνα μιλαμε? Αμα προκεται για Coconara ή Cocobrico σε χαμηλη τιμη ενδιαφερομαι κι εγω. Επισης ενδιαφερομαι για coil stove. Παιζει κατι τετοιο?

στο ποστ #244 λέω αναλυτικά τι παίζει με κάθε μαγαζί.

τα κάρβουνα είναι αυτά

1326702751-11652.jpg

είναι ίδια με τα cocobrico. η 3κιλη μέσα είναι χωρισμένη σε 3 σακουλάκια συνεπώς κάποιος αν θέλει 2 κιλά παίρνει 2 σακουλάκια δεν υπάρχει πρόβλημα.

αυτό που ζητάς (coil stove) έχει 40-45 ευρώ και δεν είναι διαθέσιμο στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Η τιμή αν πάρουμε 30κιλά είναι 5,5ευρώ το κιλό, πολύ καλή τιμή! Τώρα αν πάρουμε 20 κιλά (21 βασικά γιατί πάμε σε 7 3κιλες) τότε βγαίνει 6ευρώ το κιλό, και πάλι καλή τιμή είναι.

ΟΠΟΙΟΣ ενδιαφέρεται να γράφει πόσα κιλά θέλει για να κάνουμε μια λίστα. nokta και franklin που ενδιαφέρεστε γράψτε πόσα κιλά θέλετε για να ξεκινήσουμε να μαζευόμαστε. Και 10 κιλά ο καθένας να πάρετε μην φοβάστε δεν παθαίνουν τίποτα τα κάρβουνα, εγώ μόνος μου είχα πάρει 20κιλά, και μου έμειναν 5-6 και τα πούλησα σε μέλη στο ινσομνια...δεν χάνονται τέτοια κάρβουνα.

Μπορει να μου προτεινει καποιος κανεναν τροπο να κοψω στη μεση τα Brico? Ισως ετσι αναψουν πιο ευκολα και βρω επιτελους γαληνη.. Πηρα μαχαιρι τιποτα, αρχισα να τα κοπαναω μπας και σπασουν τιποτα..

Εν τω μεταξυ θα ηθελα και εγω να μπω στο κολπο με την παραγγελια, αλλα μετα απο τετοια ξενερα, χλωμο το βλεπω.

Δεν θα το βαλω ομως κατω ακομη, την επομενη φορα θα τα εχω στο ματι 16 εβδομαδες μπας και αναψουν, γιατι τωρα που σκεφτομαι πιο καθαρα, η μυρωδια αυτη υπαρχει επειδη δεν αναψαν πληρως.

Μαμω τον χυμο της καρυδας μου μεσα μαμω!... :devil:

Μπορούμε εκτός από καρύδα να βάλουμε στην παραγγελία και μπαμπού

1332773138-31127.jpg

μην με ρωτήσετε τιμή, αν δεν ξέρω ακριβώς πόσα κιλά καρύδα και πόσα μπαμπού θα πάρουμε δεν μπορώ να σας πω. λίγο πιο φτηνά από τα καρύδα όμως (ίσως κανα ευρώ).

Εγώ που είχα κάνει μαλακία και πήρα cococha κίτρινα αντί για κόκκινα (δλδ διαστάσεις 2χ3χ4) τα έκοβα στην μέση με σιδεροπρίονο ή έβαζα ένα μαχαίρι και τα χάραζα και στην συνέχεια το χτύπαγα από πάνω με σφυρί. Αλλά δεν κόβονται πάντα τέλεια στην μέση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...