Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και με το δικιο σου απογοητευτηκες. Ειναι πανακριβοι και μαπα οι περισσοτεροι. Τουρκια (Σμυρνη) με 4 ευρω αγοραζεις 250 γραμ, κανπου ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ποιοτητας. Εβαλα μπρος original ναργιλε ξυλινο απο Περσια ( 10 χρονων και βαλε)! Πολλη καλη εμπειρια, θα ανεβασω photos καποια στιγμη!

Δυστυχως δεν ξερω τι παιζει στη Θεσσαλια.. αλλα εγω εδω (αθηνα), αγοραζω 120-130γραμμ nakhla στα 3 ευρω, αλλιως 10 ευρω για 250 γραμμ Al Fakher..

που βρισκεις νακχλα 3 ευρω και αλ φακερ στα 10?

απεναντι απο μοναστηρακι μετρο αν στειλω ατομο θα μπορεσει να βρει?

εδω πουλανε ληγμενους καπνους εδω και ενα χρονο 50 γρ 6 ευρω

του λεω ρε μαστορα αυτοι εχουν ληξει πεταξε τους

και μου απανταει καπνος ειναι δεν παθαινει τιποτα

αντε καλα του λεω

δυστηχως αυτην ειναι η νοοτροπια μας σαν ελληνες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

το μονο κακό με τον αργκίλε σε σχέση με το τσιγάρο είναι ότι δεν είναι πραχτικός δεν μπορείς πχ να περπατάς στον δρόμο και να πίνεις, κατά τα αλλα είναι πολύ ανώτερος από το τσιγάρο και στη γεύση και στην ποσότητα του καπνού

που βρισκεις νακχλα 3 ευρω και αλ φακερ στα 10?

απεναντι απο μοναστηρακι μετρο αν στειλω ατομο θα μπορεσει να βρει?

εδω πουλανε ληγμενους καπνους εδω και ενα χρονο 50 γρ 6 ευρω

του λεω ρε μαστορα αυτοι εχουν ληξει πεταξε τους

και μου απανταει καπνος ειναι δεν παθαινει τιποτα

αντε καλα του λεω

δυστηχως αυτην ειναι η νοοτροπια μας σαν ελληνες

Nakhla βρισκω σε συνοικιακα αιγυπτιακα mini markets. Στο μοναστηρακι φιλε μην ψαχνεις για τιποτα. Δηλαδη στο σοκακι με τα μαγαζια. Μονο κινεζικα προιοντα. Εκτος απο κεινο το μαγαζι απεναντι απο το σταθμο που ειναι αιγυπτιακο μαγαζι καθαρα με ειδη ναργιλε, οπου κι εκει θα βρεις nakhla 250 γραμμ αλλα με 10 ευρω..

sklipsaro ο λουλάς phunnel είναι το σχέδιο που ξέρεις....ο tangiers phunnel είναι αυστηρά πήλινος. Πάρε να δοκιμάσεις δεν χάνεις τίποτα. και εγώ πορσελάνινο-κεραμικό είχα.

αλλά θα προτιμούσα vortex...

για τις γεύσεις που καίγονται ευκολότερα οι νάκχλα θέλει λίγο προσοχή με το κάρβουνο αυτό είναι όλο...

nokta τώρα είδα τις ερωτήσεις σου. αθήνα phunnel πουλάει και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος ναχκλα με την κίτρινη ταμπέλα όπως βγαίνεις από το μετρό μοναστηράκι απέναντι.

καλές γεύσεις ε; χμμμ αυτό είναι καθαρά γούστο δεν μπορώ να σου προτείνω τι άρεσε σε εμένα.

al waha μπορείς να βρεις στο μοναστηράκι πάλι στον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και στο al-sultan στην αττική (σεπόλια) (αν δεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις που είναι το μαγαζί ακριβώς) αν του έχει μείνει καμία. γενικά στα μαγαζιά εντός αθήνας που έχουν αναφερθεί ίσως πρέπει να τα γυρίσεις μια βόλτα για να είσαι σίγουρος. μετά τη νεα φορολογία εξαφανίστηκαν από παντού...

κανονικά αν φύσαγες θα έπρεπε να ανέβαινε το νερό και να σου έσβηνε τα κάρβουνα... έτσι μου έκανε εμένα ο δικός μου τούρκικος που είχα...

Εχω και εναν περσικο φτιαγμενο στο ξυλο. Κανει καλη δουλεια! Η μαλακια με τον τουρκικο ειναι οτι δεν μπορω να βρω ανταλλακτικα γιατι ελλαδα πουλανε μονο αιγυπτιακου τυπου.. Στο Salinaz στους αμπελοκηπους ψωνιζω συνηθως καπνους και ισως αγορασω απο κει κανενα ναργιλε. Εχω σταμπαρει 1-2 ωραιους.. Btw thx για το phunnel.. θα τσεκαρω.. Επισης, καθως εψαχνα για "φορητο ματι", σε ειδα παλι σε ενα topic :P Τελικα βρηκες τιποτα? Βρηκες κατι τετοιο:http://image.made-in-china.com/2f0j00LBiaZCohkwbe/Single-Burner-Coil-Stove.jpg ? Εγω που 'χα ρωτησει κατι μηνες πριν, δεν εχουν κατι τετοιο ελλαδα.. Και το απλο ματι κουζινας κανει ομως μια χαρα δουλεια. Καμια προταση?

Nakhla βρισκω σε συνοικιακα αιγυπτιακα mini markets. Στο μοναστηρακι φιλε μην ψαχνεις για τιποτα. Δηλαδη στο σοκακι με τα μαγαζια. Μονο κινεζικα προιοντα. Εκτος απο κεινο το μαγαζι απεναντι απο το σταθμο που ειναι αιγυπτιακο μαγαζι καθαρα με ειδη ναργιλε, οπου κι εκει θα βρεις nakhla 250 γραμμ αλλα με 10 ευρω..

που ειναι αυτα τα αιγυπτιακα μαρκετ?

συμφωνω οτι ο ναργιλες νοκτα δεν ειναι πρακτικος οπως το τσιγαρο ωστε να πεπρατας και να καπνιζεις ομως αυτο ισως να ειναι καλο γιατι δεν το βαριεσαι ποτε και καπνιζεις με μεγαλυτερη ορεξη.ειδικα αν εχεις χαμηλο φωτισμο στον χωρο που φουμαρεις απολαμβανεις τα ντουμανια που γινονται συνεφο και μετα σιγα σιγα αραιωνουν

σορι ο δημητρης ειπε οτι δεν ειναι πρακτικος οπως το τσιγαρο ο ναργιλες κ οχι ο νοκτα

Εμένα με βόλευε το γκαζάκι γιατί ήταν μόνιμα στο τζάκι και πήγαινα και τα άναβα εκεί... είναι και πιο γρήγορο. Τώρα πλέον έχω παρατήσει το χόμπι.

Εμένα με βόλευε το γκαζάκι γιατί ήταν μόνιμα στο τζάκι και πήγαινα και τα άναβα εκεί... είναι και πιο γρήγορο. Τώρα πλέον έχω παρατήσει το χόμπι.

Το χομπυ του ναργιλε γενικοτερα εννοεις?

ναι... δεν ασχολούμαι πια γιαυτό και το μπλογκ έχει μείνει στάσιμο, μπορεί στο μέλλον να σχολιάσω κάποια πράγματα, αλλά δεν κοιτάω πλέον τα νέα, τι προϊόντα βγαίνουν, τεχνικές κλπ...

ναι... δεν ασχολούμαι πια γιαυτό και το μπλογκ έχει μείνει στάσιμο, μπορεί στο μέλλον να σχολιάσω κάποια πράγματα, αλλά δεν κοιτάω πλέον τα νέα, τι προϊόντα βγαίνουν, τεχνικές κλπ...

Σωπρα ρε μαγκα.. δεν κανεις πια ναργιλε δηλαδη?

καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω πόσο παίζει η τιμή του NAKHLA 250 γρ. αν γνωρίζει κανείς; και βρήκα μια ακρη για al fakher 250 γρ. στα 8,50€ είναι καλά;

Που το βρηκες φιλε μου 8.50 ευρω?

Καλησπερα λατρεις του Αργιλε!

Χθες παρελαβα ενα κιλο Shanti Cocobrico (Ιδια με Tom Cocobrico λογικα, απλα αλλαξε η μαρκα νομιζω(?)).

Εχοντας διαβασει πολλα reviews για αυτα στα περισσοτερα απο τα οποια λεγοταν οτι ειναι εκπληκτικα κλπ, ερχομαι να σας πω οτι η πρωτη (τουλαχιστον) εντυπωση μου ειναι αρνητικη.

Δεν μου προσφερουν το απαλο καπνισμα που ειχα με τα προηγουμενα φυσικα καρβουνα (Abo Alammed για την ακριβεια), εχω χασει και το αρωμα της γευσης. Και εδω ειναι που θελω την βοηθεια σας. Εφοσον τα session μου ηταν πολυ καλα με τα προηγουμενα, δεν ξερω τι παει λαθος εδω.

Αναφορικα, να σας πω, πως τα αναβω στο ματι της κουζινας, εχω διαβασει πως τα καρυδας αναβουν πολυ δυσκολα σε σχεση με τα υπολοιπα, τα αφηνω μπολικη ωρα τα γυρναω απο δω απο κει, στο τελος παλι μαυριζουν και δεν προσφερουν το μεγιστο.

Εχω απογοητευτει λιγακι, περιμενω ιδεες-προτασεις σας.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Κοίταξε να δεις, δεν υπάρχει συγκριτικό για το ποιο είναι το καλύτερο κάρβουνο για εσένα...

Πχ εμένα τα μπαμπού μου κράταγαν 45 λεπτά, ενώ τα καρύδα μου κράταγαν 1 ώρα και 10 λεπτά.

Αν εσύ θες να έχεις κοντά σεσσιον τότε ίσως θες ένα φυσικό κάρβουνο που κρατάει πχ 30λεπτά (όπως είναι τα ελιάς (τα μούφα σαν πυραμίδες που είναι). Αν θες μακρύ σεσσιον τότε πας καρύδα.

Αρκεί να έχεις ένα ποιοτικό φυσικό κάρβουνο.

Αν το κάρβουνο τώρα δεν καεί πλήρως, τότε το σεσσιον δεν θα σε ικανοποιήσει στο 100% που θα μπορούσε.

Το ιδανικό είναι να βάλεις τα κάρβουνα από την μια πλευρά στο μάτι μέχρι να γκριζάρει η πάνω τους πλευρά, τότε θα έχει καεί πλήρως, όμως θα έχεις κάψει και πόσες κιλοβατώρες (λέγοντας) ρεύμα... Γιαυτό εγώ λέω με γκαζάκι. Και πάλι έχω αφήσει 3άδα κάρβουνα καρύδας στο γκαζάκι και από πάνω μια σιδερένια επιφάνεια για να μαζεύετε η θερμότητα και 25 λεπτά... (συνήθως ήθελαν 15-20 λεπτά) αλλά μετά όταν τα έβαζα στο λουλά έβαζα και το wind cover μέχρι να φουντώσουν πλήρως και στην ιδανική στιγμή το έβγαζα ώστε να μην καεί η γεύση...

Απο την διαρκεια τους ειμαι ευχαριστημενος, ναι κρατανε γυρω στην 1 ωρα. Τα προηγουμενα κρατουσαν 30 λεπτα.

Αυτο που προσπαθω να επιτυχω εγω ειναι ενα μακρυ σεσσιον, πανομοιοτυπο με το κοντο που ειχα πριν, δηλαδη θελω να ειναι τα παντα οπως πριν(με τα ελιας) και απλα να επιμηκυνω τον χρονο καπνισματος, τιποτα αλλο. Απλα τωρα με την αλλαγη σε καρυδα, εχει χαλασει το συστημα και ψαχνομαι.

Αρα λοιπον, θεωρω πως τα κυρια προβληματα μου ειναι:

1)Δεν αναβουν πληρως τα καρβουνα(?), αν και το ψιλιαστικα αυτο, τα αφησα αρκετη ωρα να πυρωσουν, τα στριφογυρνουσα, τα φυσουσα, και τα εβαλα κοκκινισμενα στο αλουμινοχαρτο. Εν τω μεταξυ, αν τα αφησεις παραπανω στο ματι-φωτια θα αρχιζουν να σταχτιζουν συνεχως. Ξεκινω τελος παντων το ρουφηγμα και μετα απο λιγο βλεπω το μερος απο το καρβουβο το οποιο εφαρμοζει καταμαυρο.

2)Πρεπει να αλλαξω τις τρυπες που φτιαχνω στο αλουμινοχαρτο ωστε να ταιριαζουν με το σχημα του καρβουνου. Συνηθως κανω ενα κυκλικο φιδακι, ετσι ομως μενουν αρκετες τρυπουλες ακαλυπτες, θεωρω πως μπαινει πολυ αερας=δεν εχω ικανοποιητικη θερμοτητα-ντουμανι-αρωμα κλπ κλπ.

Ειμαι ψιλοξενερωμενως και καπως ετσι αυτην την στιγμη! :wacko: :wacko: :wacko:

Υ.Γ: 1)Το Wind Cover πως συμβαλλει στο πυρωμα?

2)Που θα βρω μια περιβοητη επιφανεια να εφαρμοζει σε γκαζακι να τελειωνουμε?

(Παλι επρηξα, σορρυ... B) )

Απο την διαρκεια τους ειμαι ευχαριστημενος, ναι κρατανε γυρω στην 1 ωρα. Τα προηγουμενα κρατουσαν 30 λεπτα.

Αυτο που προσπαθω να επιτυχω εγω ειναι ενα μακρυ σεσσιον, πανομοιοτυπο με το κοντο που ειχα πριν, δηλαδη θελω να ειναι τα παντα οπως πριν(με τα ελιας) και απλα να επιμηκυνω τον χρονο καπνισματος, τιποτα αλλο. Απλα τωρα με την αλλαγη σε καρυδα, εχει χαλασει το συστημα και ψαχνομαι.

Αρα λοιπον, θεωρω πως τα κυρια προβληματα μου ειναι:

1)Δεν αναβουν πληρως τα καρβουνα(?), αν και το ψιλιαστικα αυτο, τα αφησα αρκετη ωρα να πυρωσουν, τα στριφογυρνουσα, τα φυσουσα, και τα εβαλα κοκκινισμενα στο αλουμινοχαρτο. Εν τω μεταξυ, αν τα αφησεις παραπανω στο ματι-φωτια θα αρχιζουν να σταχτιζουν συνεχως. Ξεκινω τελος παντων το ρουφηγμα και μετα απο λιγο βλεπω το μερος απο το καρβουβο το οποιο εφαρμοζει καταμαυρο.

2)Πρεπει να αλλαξω τις τρυπες που φτιαχνω στο αλουμινοχαρτο ωστε να ταιριαζουν με το σχημα του καρβουνου. Συνηθως κανω ενα κυκλικο φιδακι, ετσι ομως μενουν αρκετες τρυπουλες ακαλυπτες, θεωρω πως μπαινει πολυ αερας=δεν εχω ικανοποιητικη θερμοτητα-ντουμανι-αρωμα κλπ κλπ.

Ειμαι ψιλοξενερωμενως και καπως ετσι αυτην την στιγμη! :wacko: :wacko: :wacko:

Υ.Γ: 1)Το Wind Cover πως συμβαλλει στο πυρωμα?

2)Που θα βρω μια περιβοητη επιφανεια να εφαρμοζει σε γκαζακι να τελειωνουμε?

(Παλι επρηξα, σορρυ... B) )

κοιταξε φιλος και να μαυρισει το καρβουνο απο κατω ειναι απολυτως φυσιολογικο επειδη ακουμπαει στο αλουμινοχαρτο και δεν οξυγονωνεται.την δουλεια του ομως την κανει.εγω στο μαγαζι που δουλευα μπαρμαν σαν φοιτητης και εφτιαχνα και τους ναργιλεδες για να καταπολεμησω αυτο με το καρβουνο απλα εκανα πολυ μεγαλες τρυπες στο αλουμινοχαρτο και αφηνα λιγο κενο μεταξυ καρβουνο και καπνου.δοκιμασε το.εγω αλλου εχω προβλημα.μενω θεσσαλια και δεν μπορω να βρω καπνους σε καλη τιμη.αν μπορει κανενας να βοηθησει τον ευχααριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...