Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

α όσες φορες είχα παραγγείλει από αυτόν δεν μου είχε βγάλει κάτι τέτοιο. τέλος πάντων πρόβλημα δεν έχεις μιας και σου κάνει μετατροπή το paypal τα ευρώ σου, εσύ απλά βλέπεις στο www.xe.com τις αντιστοιχίες και είσαι κομπλέ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@santana99 Γεια χαρα! santana μπορεις να προτεινεις καλες γευσεις της al fakher? Εχω δοκιμασει λεμονι&μεντα και καρυδα. Η πρωτη με απογοητευσε λιγο, η καρυδα αρκετα καλη. Εχω δοκιμασει πολλες γευσεις και κυριως στη nakhla. Θα ελεγα οτι το ροδακινο και η καρυδα αξιζουν στη nakhla.Το Μηλο δεν ειναι μηλο, ειναι σκετο ουζο..Επισης σχετικα καλη μαρκα (ισως καλυτερη απο τις υπολοιπες που βρισκει κανεις ελλαδα) ειναι η El Hennawy. trade mark και την πουλαει μονο ενας τυπας στο Ιλιον. Σου ζηταει 10 ευρω για τα 200 γραμμαρια αλλα μπορεις να κανεις και παζαρια. Εγω δοκιμασα μηλο και ηταν μακραν καλυτερο της nakhla. Αγορασα ομως και σταφυλι αλλα ηταν απιστευτα απογοητευτικη. Σκετη σαπιλα. Απο οτι καταλαβα ομως γενικα το σταφιλι ειναι σαπια γευση. Καρβουνα μονο Cocobrico τα οποια τα σπαω στη μεση (γινονται σαν τα coconaras) αλλα καλα ειναι και της Al Fakher, που τα πουλαει ενας τυπας εξω απο το σταθμο στο μοναστηρακι. Al Waha που μπορω να βρω? θελω να βρω αυτην http://www.hookah-shisha.com/store/pc/catalog/Shisha-AlWaha-LemonMint-50g-L.jpg ,μιας και απο οτι διαβασα ειναι πιο εντονη η γευση της. Η ιδια παντως γευση οπως ανεφερα με απογοητευσε στην AL fakher. Τελος να σου πω οτι εχω Τουρκικο ναργιλε που δεν εχει τη βαλβιδα. Οταν φυσαω για να βγει ο καπνος, βγαινει απο κει που ενωνει γυαλα και σωληνα. Ειναι σωστο αυτο? Παντως κλεινει καλα, εχω βαλει γαζα για να ειναι οσο πιο αερωστεγως γινεται. Αυτα!

• Like 1

Hey παιδες :)

ασχολουμε αρκετο καιρο με τους ναργιλεδες κ εχω μαθει αρκετα γυρω απο αυτο..εχω δοκιμασει τουλαχιστον 30+ γευσεις,εχω φτιαξει δικο μου ναργιλε και γενικως ειναι σκαλωμα!

Παρακατω καποιες φωτογραφιες!

54618634878990518740610.jpg

46651331882771818362510.jpg

40924325904397749533310.jpg

39107925913130081993410.jpg

Παιδια να ρωτησω, οταν φτιαχνω τον ναργιλε πρεπει να τεντονω το αλουμινοχαρτο ωστε να μην ακουμπαει με τον καπνο που βρισκεται εσωτερικα στο δοχειο η δε παιζει ρολο? ρωταω γιατι καμια φορα με καει σα να ρουφαω καπνο απο το τζακι ενα πραγμα. επισης τα καρβουνα που χρησιμοποιω ειναι αυτα που μου δωσαν με τον αργιλε απ το μοναστηρακι. Κρβουνα θυμιαματος ειναι. Κνω μεγαλο κακο στν εαυτο μου η ειναι και αυτα οκ??

Μηπως καιει επειδη θελει καθαρισμα?

Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν ξερουμε στην αθηνα καποιο μαγαζι να πουλαει καπνο χωρις νικοτινη (αν υπαρχει κτ τετοιο)

RacingCultureGR τους ναργιλέδες από που τους πήρες αν επιτρέπεις;

kalantas πρέπει να το τεντώνεις και ναι το ιδανικό είναι να μην ακουμπάει. ε κάνεις αρκετό κακό, πάρε καρβουνάκια ταχείας καύσεως ή φυσικά, όχι θυμιατού! με το καθάρισμα θα βγάλεις λίγο ghosting καπνού αλλά όχι την καμμένη γεύση που σου έρχεται. και δες μήπως βάζεις παραπάνω ζέστη (δλδ παραπάνω κάρβουνα) από όσα πρέπει γιαυτό σου καίγεται κιόλας...

Σχεδόν παντού πλέον μπορείς να βρεις afzal (soex) χωρίς νικοτίνη, από tobacco shop σε mall, σε carrefour κλπ...

Επίσης στο ebay είχα δει έχει τέτοιους καπνούς και τους στέλνουν χωρίς μεταφορικά.

Ευχαριστω για την απαντηση... 1 καρωουνακι βαζω... Ειναι ταχυας καυσεως... Μαλλον εχουν και μπαρουτι μεσα γιατι αν παρουν φωτια καιγεται ολοκληρο και κοκκινιζει αμεσως... Θα παω μια βολτουλα μεχρι το μαλλ και θα επανελθω

@santana99

καποιους απο σοφοκλεους στην ομονοια,κ αλλους απο αγιο νικολα στον πειραια..

τωρα εχω επεκτεινει κ αλλο τη συλλογη με πολλα εξαρτηματα κ καθαριστικα!

Δεν είναι κάποιος ΚΜ σωστά; Απλά ο 4ος μου φάνηκε και αναρωτήθηκα που τον βρήκες.

Εγώ δεν ασχολούμαι πλέον αλλά για την χρησιμότητα του topic και βοήθεια στα άλλα μέλη αν θέλετε γενικά μπορείτε να λέτε που είναι τα μαγαζιά που έχετε εντοπίζει εντός και εκτός αθήνας...

Καλησπερα.

Εχω μερικες αποριες κ θα ηθελα να μου απαντησει οποιος μπορει!

1)Για ποιον λογο βαζουμε το αλουμινοχαρτο παντα με την γυαλιστερη πλευρα προς τα κατω? Εγω παντα παιρνω ενα κομματι αλουμινοχαρτο, το διπλωνω στην μεση και ετσι και πανω και κατω εχω την αλλη πλευρα απο την γυαλιστερη, εχει διαφορα?

2)Μαλλον ειδατε το ποστ μου για τα καρβουνα πιο πανω. Σκεφτομαι να παρω και κανενα κιλακι Bamboocha που ειναι απο μπαμπου, εχει δοκιμασει κανεις ή να παω καρφωτος για καρυδα? (Περιμενω ηδη 1 κιλακι Cocobricos!)

3)Πιστευετε πως αξιζει να αλλαξω απο Αιγυπτιακο λουλα σε Tangiers Phunnel ή Vortex? Θα δω τεραστια διαφορα?

Αυτα για την ωρα, εαν μου ερθει κατι αλλο θα στειλω.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλησπερα.

Εχω μερικες αποριες κ θα ηθελα να μου απαντησει οποιος μπορει!

1)Για ποιον λογο βαζουμε το αλουμινοχαρτο παντα με την γυαλιστερη πλευρα προς τα κατω? Εγω παντα παιρνω ενα κομματι αλουμινοχαρτο, το διπλωνω στην μεση και ετσι και πανω και κατω εχω την αλλη πλευρα απο την γυαλιστερη, εχει διαφορα?

2)Μαλλον ειδατε το ποστ μου για τα καρβουνα πιο πανω. Σκεφτομαι να παρω και κανενα κιλακι Bamboocha που ειναι απο μπαμπου, εχει δοκιμασει κανεις ή να παω καρφωτος για καρυδα? (Περιμενω ηδη 1 κιλακι Cocobricos!)

3)Πιστευετε πως αξιζει να αλλαξω απο Αιγυπτιακο λουλα σε Tangiers Phunnel ή Vortex? Θα δω τεραστια διαφορα?

Αυτα για την ωρα, εαν μου ερθει κατι αλλο θα στειλω.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

1) η διαφορά γυαλιστέρης με ματ επιφάνειας είναι 5% ακτινοβολία παραπάνω, συνεπώς αν είναι η γυαλιστερή επιφάνεια προς τα πάνω "χάνεις" και κάποια ακτινοβολία. δεν γνωρίζω αν υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος. Πάρε αλουμινόχαρτο βαριάς χρήσης που είναι και πιο χοντρό και δεν σκίζεται τόσο εύκολα.

2) πάρε και μπαμπού να δοκιμάσεις. ανάβουν και τελειώνουν πιο γρήγορα από τα καρύδα και βγάζουν λίγο παραπάνω μονοξείδιο (από κάτι μετρήσεις που είχαν αναφερθεί σε ξένο φόρουμ) αλλά σαν πιο γρήγορη λύση - όχι τόσο επιβλαβής όσο τα ταχείας καύσης αξίζουν.

3) αν βρεις tangiers phunnel (δλδ πήλινο και όχι κεραμικό πάρτο), κρατάει τα υγρά μέσα και ο καπνός έχει γεύση για παραπάνω ώρα. Επίσης όπως και το vortex (αν το πακετάρεις σωστά) έχει καλύτερο ρούφηγμα. Αν ο αιγυπτιακός σου είναι πήλινος για στεγνές γεύσεις όπως νακχλα είναι ότι πρέπει. Εγώ δεν είχα πάρει κάποιον άλλο πήλινο και πάντα μου άρεσε ένας κλασσικός αιγυπτιακός που είχα για οποιαδήποτε γεύση.

3) αν βρεις tangiers phunnel (δλδ πήλινο και όχι κεραμικό πάρτο), κρατάει τα υγρά μέσα και ο καπνός έχει γεύση για παραπάνω ώρα. Επίσης όπως και το vortex (αν το πακετάρεις σωστά) έχει καλύτερο ρούφηγμα. Αν ο αιγυπτιακός σου είναι πήλινος για στεγνές γεύσεις όπως νακχλα είναι ότι πρέπει. Εγώ δεν είχα πάρει κάποιον άλλο πήλινο και πάντα μου άρεσε ένας κλασσικός αιγυπτιακός που είχα για οποιαδήποτε γεύση.

Ο Αιγυπτιακος που εχω ειναι πηλινος (νομιζω..) και δεν εχω καποιο προβλημα μαζι του, απλα εχω παρατηρησει οτι μερικες γευσεις της νακχλα που ειναι στεγνες ειναι επιρρεπης στο καψιμο, αλλες πιο ζουμερες ειναι καλυτερες.

Σε ενα e-shop που ρωτησα για τα Tangiers, μου ειπε ο τυπος οτι ειναι κατασκευασμενα απο πορσελανη. Εψαξα λιγο στο ιντερνετ και βρηκα οτι η πορσελανη φτιαχνεται απο πηλο και καποια προσθετα υλικα. Λες να κανει δουλεια για ομαλη αυξηση της θερμοκρασιας?

Θα ηθελα να δοκιμασω εναν εναλλακτικο λουλα αλλα δεν ξερω τι αναμεσα σε Tanigers και Vortex.

@santana99

Εχεις ιδεα αν πουλανε σε καποιο μαγαζι στην Αθηνα tangiers phunnel bowl? Επισης αν εχεις την καλοσυνη απαντησε μου στα προηγουμενα ερωτηματα μου..

@santana99 Γεια χαρα! santana μπορεις να προτεινεις καλες γευσεις της al fakher? Εχω δοκιμασει λεμονι&μεντα και καρυδα. Η πρωτη με απογοητευσε λιγο, η καρυδα αρκετα καλη. Εχω δοκιμασει πολλες γευσεις και κυριως στη nakhla. Θα ελεγα οτι το ροδακινο και η καρυδα αξιζουν στη nakhla.Το Μηλο δεν ειναι μηλο, ειναι σκετο ουζο..Επισης σχετικα καλη μαρκα (ισως καλυτερη απο τις υπολοιπες που βρισκει κανεις ελλαδα) ειναι η El Hennawy. trade mark και την πουλαει μονο ενας τυπας στο Ιλιον. Σου ζηταει 10 ευρω για τα 200 γραμμαρια αλλα μπορεις να κανεις και παζαρια. Εγω δοκιμασα μηλο και ηταν μακραν καλυτερο της nakhla. Αγορασα ομως και σταφυλι αλλα ηταν απιστευτα απογοητευτικη. Σκετη σαπιλα. Απο οτι καταλαβα ομως γενικα το σταφιλι ειναι σαπια γευση. Καρβουνα μονο Cocobrico τα οποια τα σπαω στη μεση (γινονται σαν τα coconaras) αλλα καλα ειναι και της Al Fakher, που τα πουλαει ενας τυπας εξω απο το σταθμο στο μοναστηρακι. Al Waha που μπορω να βρω? θελω να βρω αυτην http://www.hookah-shisha.com/store/pc/catalog/Shisha-AlWaha-LemonMint-50g-L.jpg ,μιας και απο οτι διαβασα ειναι πιο εντονη η γευση της. Η ιδια παντως γευση οπως ανεφερα με απογοητευσε στην AL fakher. Τελος να σου πω οτι εχω Τουρκικο ναργιλε που δεν εχει τη βαλβιδα. Οταν φυσαω για να βγει ο καπνος, βγαινει απο κει που ενωνει γυαλα και σωληνα. Ειναι σωστο αυτο? Παντως κλεινει καλα, εχω βαλει γαζα για να ειναι οσο πιο αερωστεγως γινεται. Αυτα!

φιλαρακι εχεις δικιο για το μηλο της νακχλα σαν ουζο με αντιβιωση ειναι.παντως τα 200 γρ 10 ευρω μια χαρα ειναι.ειμαι απο θεσσαλια και εχω απογοητευτει στο θεμα καπνου.βοηθεια σας παρακαλω μαγκες

φιλαρακι εχεις δικιο για το μηλο της νακχλα σαν ουζο με αντιβιωση ειναι.παντως τα 200 γρ 10 ευρω μια χαρα ειναι.ειμαι απο θεσσαλια και εχω απογοητευτει στο θεμα καπνου.βοηθεια σας παρακαλω μαγκες

Και με το δικιο σου απογοητευτηκες. Ειναι πανακριβοι και μαπα οι περισσοτεροι. Τουρκια (Σμυρνη) με 4 ευρω αγοραζεις 250 γραμ, κανπου ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ποιοτητας. Εβαλα μπρος original ναργιλε ξυλινο απο Περσια ( 10 χρονων και βαλε)! Πολλη καλη εμπειρια, θα ανεβασω photos καποια στιγμη!

Δυστυχως δεν ξερω τι παιζει στη Θεσσαλια.. αλλα εγω εδω (αθηνα), αγοραζω 120-130γραμμ nakhla στα 3 ευρω, αλλιως 10 ευρω για 250 γραμμ Al Fakher..

sklipsaro ο λουλάς phunnel είναι το σχέδιο που ξέρεις....ο tangiers phunnel είναι αυστηρά πήλινος. Πάρε να δοκιμάσεις δεν χάνεις τίποτα. και εγώ πορσελάνινο-κεραμικό είχα.

αλλά θα προτιμούσα vortex...

για τις γεύσεις που καίγονται ευκολότερα οι νάκχλα θέλει λίγο προσοχή με το κάρβουνο αυτό είναι όλο...

nokta τώρα είδα τις ερωτήσεις σου. αθήνα phunnel πουλάει και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος ναχκλα με την κίτρινη ταμπέλα όπως βγαίνεις από το μετρό μοναστηράκι απέναντι.

καλές γεύσεις ε; χμμμ αυτό είναι καθαρά γούστο δεν μπορώ να σου προτείνω τι άρεσε σε εμένα.

al waha μπορείς να βρεις στο μοναστηράκι πάλι στον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και στο al-sultan στην αττική (σεπόλια) (αν δεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις που είναι το μαγαζί ακριβώς) αν του έχει μείνει καμία. γενικά στα μαγαζιά εντός αθήνας που έχουν αναφερθεί ίσως πρέπει να τα γυρίσεις μια βόλτα για να είσαι σίγουρος. μετά τη νεα φορολογία εξαφανίστηκαν από παντού...

κανονικά αν φύσαγες θα έπρεπε να ανέβαινε το νερό και να σου έσβηνε τα κάρβουνα... έτσι μου έκανε εμένα ο δικός μου τούρκικος που είχα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...