Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα.

Ψάχνω τον τελευταίο καιρό για ένα ναργιλέ (μεγάλο).

Έχω βρει κάποιες μάρκες και θα ήθελα μια γνώμη, αν και έχω διαβάσει αρκετά στο θέμα.

Οι μάρκες είναι οι : kaya, amy, mata leon , starbuzz.

Το ποσό που έλεγα αρχικά να διαθέσω ήταν γύρω στα 100 ευρώ αλλά ίσως πάω και 150.

(Ξέρω ότι ο starbuzz πάει παραπάνω αλλά έχω διαβάσει καλά λόγια)

Καμιά άποψη ή πρόταση?

ΥΓ 

Αλουμινένιο ή ατσάλινο?

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω βρει κάποιες μάρκες και θα ήθελα μια γνώμη, αν και έχω διαβάσει αρκετά στο θέμα.

Το ποσό που έλεγα αρχικά να διαθέσω ήταν γύρω στα 100 ευρώ αλλά ίσως πάω και 150.

Καμιά άποψη ή πρόταση?

ΥΓ 

Αλουμινένιο ή ατσάλινο?

Καλησπερα

Γενικα θα προτιμουσα αλουμινενιο.. γιατι ειναι ελαφριοι εχουν καλο διαχηρηση θερμοτητας και δεν κρατανε καθολου μυρωδιες κλπ. 

Απο εκει και περα για εναν καλο ναργιλε θες 130-150 ευρω. απο kaya μετρανε οι Elox που ειναι αλουμινενιοι. οι σταρμπαζ ειναι τοπ γενικα. Απο εκει και περα πολυ καλοι ειναι και οι Oduman n2 ,Dschinni κ.α.

Οσο για το Amy Viper τον οποιο εχω ειναι μπρουτζινος και μου χαλασε ο σωληνας στην μεση... εχει διαβρωθη ή εχει μαζεψει πετρα η οποια δεν βγαινει με τπτ. Οποτε προσεχε τι θα παρεις :)

Δημοσ.

Οσο για το Amy Viper τον οποιο εχω ειναι μπρουτζινος και μου χαλασε ο σωληνας στην μεση... εχει διαβρωθη ή εχει μαζεψει πετρα η οποια δεν βγαινει με τπτ. Οποτε προσεχε τι θα παρεις :)

Καλή πληροφορία αυτή. Νόμιζα ότι ήταν αλουμίνιο.

εγώ θα έλεγα ατσάλινο  αλλά καλής ποιότητας 

Όταν λες καλής ποιότητας? Έχεις κάποιες μάρκες στο μυαλό σου?

Εγω πηρα khalil mamoon απο αθηνα στα 50 ευρω.και ειναι απο τους πιο αξιοπιστους

Τους είδα και άκουσα καλά λόγια αλλά δε μου αρέσουν σε εμφάνιση.

Θα ήθελα κάτι πιο μοντέρνο και απλό.

Δημοσ.

Καλή πληροφορία αυτή. Νόμιζα ότι ήταν αλουμίνιο.

Oχι δεν ειναι.. Και εγω πριν κανα χρονο που πηρα λεω νταξει 100 ευρω μια χαρα θα ειμαι.. Παρτα ομως που ειναι μπρουντζινος... Οποτε ααν εχεις τα χρηματα πηγαινε σε σταρμπαζ κατα την γνωμη μου. αλλιως Oduman Κλπ που ειπα και kaya elox , inox . απο amy den γνωριζω καλα ειναι η αληθεια αλλα βγαζει και εκεινη επισης καλα κομματια.

Δημοσ.

Ξερει κανενας που μπορω να παραγγειλω καλο καπνο(al fakher,starbuzz) απο Ελλαδα? Δεν βρηκα πουθενα εδω καποιον καπνο ποιοτητας. 

Αναλογως, απο που πηρες και δεν εμεινες ευχαριστημενος? starbuzz πουθενα Ελλαδα...  al fakher, mazaya, panorama, al waha, al rayan αυτα νομιζω αν δεν ξεχασα κατι για ελλαδα..

Καλησπέρα και από εμένα.

Καμιά άποψη ή πρόταση?

ΥΓ 

Αλουμινένιο ή ατσάλινο?

Οτι εχει υποθει απο πανω + khallil mamoon απο προσωπικη εμπειρια αξιοπιστοι και σωστοι, ΑΛΛΑ για μενα πηγαινε σε γυαλινο, oduman dschini κτλπ... oduman βρισκεις και ελλαδα ευκολα για να μην μπλεκεις με εξωτερικο.. και με 130-150 εχει ωραιους ναργιλεδες, και εχουν διαφορα στην ροη... αν θες περνα απο qassabah( ναργιλεδαδικο στου ζωγραφου) και δοκιμασε oduman και khalil mamoon να δεις την διαφορα, υποψιν οτι ο khalil δεν εχει ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ με amy... με τις αλλες εχει, με kaya ισως εχει δεν ξερω... σκεψου παντως εγω με khalil σκεφτομαι να αναβαθμισω σε oduman οπου να ναι το ιδιο και ενας αλλος φιλος με khalil και ενας με amy...

Δημοσ.

Oduman έχω τον travel και η αλήθεια είναι ότι για μικρός είναι φανταστικός.

Απλά μου έχει κάτσει να πάρω ένα μεγάλο σε ύψος για κάποιο λόγο και γι'αυτό 

δε κοιτάζω πάλι oduman.

Εκτός από khalil mamoon (που εξήγησα γιατί δε θέλω) από τις άλλες μάρκες δε

βρίσκω στην Ελλάδα. Κοίταξα Γερμανία που έχει normal μεταφορικά για kaya και starbuzz

αλλά σε όσα βρήκα καλή τιμή δεν έχουν διαθεσιμότητα εδώ και βδομάδες.  :-(

Γυάλινο δε θα προτιμούσα γιατί φοβάμαι τα ατυχήματα.  :-D

Καμιά γνώμη για Vendetta?

Δημοσ.

Oduman έχω τον travel και η αλήθεια είναι ότι για μικρός είναι φανταστικός.

Απλά μου έχει κάτσει να πάρω ένα μεγάλο σε ύψος για κάποιο λόγο και γι'αυτό 

δε κοιτάζω πάλι oduman.

Εκτός από khalil mamoon (που εξήγησα γιατί δε θέλω) από τις άλλες μάρκες δε

βρίσκω στην Ελλάδα. Κοίταξα Γερμανία που έχει normal μεταφορικά για kaya και starbuzz

αλλά σε όσα βρήκα καλή τιμή δεν έχουν διαθεσιμότητα εδώ και βδομάδες.  :-(

Γυάλινο δε θα προτιμούσα γιατί φοβάμαι τα ατυχήματα.  :-D

Καμιά γνώμη για Vendetta?

Ααααα σορρυ δεν ηξερα τι φαση... νομιζα οτι τωρα αποφασισες να ασχοληθεις...εεε λοιπον δεν τους εχω δει ...  δεν βρηκες διαθεσιμο κατι να σου αρεσει απο το επισημο σαιτ της kaya? δεν νομιζω να βρεις καπου λιγοτερο απο 15 ευρω μεταφορικα...

Δημοσ.

Εδω ενα πυλινο σπαμε και παθαινουμε εγκεφαλικο...σκεψου να σπασει ολοκληρος ναργιλες...οντως οι khalil δεν ειναι μοντερνοι αλλα για τα λεφτα τους ειναι οτι καλυτερο..θα περασω και εγω απο qassabah να τεσταρω τους πιο designατους..

Δημοσ.

Ααααα σορρυ δεν ηξερα τι φαση... νομιζα οτι τωρα αποφασισες να ασχοληθεις...εεε λοιπον δεν τους εχω δει ...  δεν βρηκες διαθεσιμο κατι να σου αρεσει απο το επισημο σαιτ της kaya? δεν νομιζω να βρεις καπου λιγοτερο απο 15 ευρω μεταφορικα...

Στο site της kaya βρήκα αλλά δε στέλνει Ελλάδα. Λέει να πάρεις από ένα μαγαζί στη Κύπρο που δεν

έχει όλα τα μοντέλα και είναι και πολύ πιο ακριβό.

Τα 15 ευρώ είναι μια χαρά.

Εδω ενα πυλινο σπαμε και παθαινουμε εγκεφαλικο...σκεψου να σπασει ολοκληρος ναργιλες...οντως οι khalil δεν ειναι μοντερνοι αλλα για τα λεφτα τους ειναι οτι καλυτερο..θα περασω και εγω απο qassabah να τεσταρω τους πιο designατους..

Χαχα.Όντως!!!

Ευχαριστώ για τον κόπο.

Δημοσ.

Στο site της kaya βρήκα αλλά δε στέλνει Ελλάδα. Λέει να πάρεις από ένα μαγαζί στη Κύπρο που δεν

έχει όλα τα μοντέλα και είναι και πολύ πιο ακριβό.

Τα 15 ευρώ είναι μια χαρά.

Χαχα.Όντως!!!

Ευχαριστώ για τον κόπο.

Εγω απο κυπρο θα παρω kaya.. γιολο . Οσο για τον τραβελ σκεφτομαι να τον παρω σαν δευτερο παλι . Εχω δοκιμασει κανει οντως πολυ καλη δουλεια και τον πας οπου θες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...