Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα πηρα εναν (ν)αργιλε για το σπιτι μου. Τον πηρα απο εξωτερικο και στο μαγαζι εκεινο ειχε μονο dubai shatra και κατι καρβουνακια στο μεγεθος καπακιου μπουκαλιου νερου περιπου. 3 φορες δοκιμασα να τον αναψω αλλα και τις 3 ο καπνος που εβγαζε δεν ειχε καμια σχεση με αυτον που βγαζουν αυτοι που κανω στα ναργιλαδικα στην θεσ/νικη και επισης δεν μπορουσα να το παρω μεσα ηταν πολυ βαρυ και αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειχε και γευση καρβουνου. Θα με βοηθουσατε αν μου λεγατε τι κανω λαθος και τι υλικα να προτιμησω σε προσιτες τιμες. Εχω ακουσει καλα λογια για darkside και καρβουνα καρυδας.

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αδερφε mazaya που βρηκες αν επιτρεπεται?

Kαλη χρονια πρωτα απολα σε ολους με υγεια και ευτυχια!! 

Μου την εδωσε ενας φιλος μου δεν την εκανε. Πρωτη φορα κανω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.!

Dubai Shatra που βρισκεται εσεις γενικα? δεν εχω κανει ποτε επισης....

Δημοσ.

Kαλη χρονια πρωτα απολα σε ολους με υγεια και ευτυχια!! 

Μου την εδωσε ενας φιλος μου δεν την εκανε. Πρωτη φορα κανω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.!

Dubai Shatra που βρισκεται εσεις γενικα? δεν εχω κανει ποτε επισης....

Καλή Χρονιά χρόνια πολλα σε ολους με υγεια ευτυχια και τυχη...

Σε κανα πανηγυρι, και δεν κανω πλακα, δεν αξιζει γενικα... ειναι μουφα γευση...

Δημοσ.

ρε παιδια προτειενετε ενα καλο μερος στην αθηνα για να κανουμε ναργιλέ...εχουμε πηξει στο καρβοθνο

Διαβασε την προγουμενη σελιδα? προπροηγουμενη καπου εκει, προτεινουμε μερικα καλα και εγω και αλλα παιδια..

Δημοσ.

Διαβασε την προγουμενη σελιδα? προπροηγουμενη καπου εκει, προτεινουμε μερικα καλα και εγω και αλλα παιδια..

δε βρηκα κατι..θα μπορουσες να μου πεις ?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά! Που λέτε σκέφτομαι να κάνω αγορά καινούριου ναργιλέ, 80-90 cm θα παίξω και μ' άρεσε πολύ ο SS05 της AMY! Τον έχει στο site της 159 αλλά αποστολή Ελλάδα δεν έχει... Που μπορώ να τον τσιμπήσω και βασικά έχετε να προτείνετε κάτι ποιοτικότερο σ' αυτά τα λεφτά και μέγεθος;

Δημοσ.

Δεν ξέρω απο ποια περιοχή εισαι φίλε μου, σημερα όμως πηγα και δοκίμασα ενα στου ζωγράφου, τοπ, παρα πολυ καλο λες και κανεις σπιτικο... με ποικιλια στις γεύσεις στα πάντα...Qassabah λέγεται, βέβαια τον εχει 3.5 τον ναργιλέ αλλα αξίζει και θα το κατάλαβεις αναφέρωντας μονο και μόνο οτι βάζει κάρβουνα καρύδας τα τετράγωνα και τα ανάβει με μεράκι όπως όλοι μας στο σπίτι...

Για ναργιλεδαδικα εκτος κεντρου ,κορυφη ειναι το cafe ne δτο καλαμακι,απο καλλλιθεα εχει απειρα αλλα πλεον παω μονο στο δινα γτ ειναι απο τα λιγα που δεν εχει χαλασει την γευση..

+ kairo απο μενα αν και εχει χαλασει λιγο

+hannah καλουτσικος ναργιλες, ωραιο μερος ομως(μικρολιμανο)...

+ shisha coffee νεα σμυρνη ΑΛΛΑ αργουν λιγο στα καρβουνα.... 

δεν μου ερχεται τωρα καποιο αλλο, γενικα καλλιθεα γινεται χαμος, εχει 7-8 ναργιλεδαδικα....

Δημοσ.

Έχετε αγοράσει ποτέ από εδώ  http://e-shisha.gr/shop/index.php?route=common/home ?

εγω δεν εχω αγοράσει ποτε αλλα μαγαζι που πουλαει dubai shatra ειναι σαν μαγαζι με  κινητα να πουλαει κινεζικα iphone....

edit: ωστοσο για κανα wind cover η κανα σωληνα( απο τους διαφανεις) ενταξει δεν εχεις να χασεις πολλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...