Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παίδες, καλησπέρα! Να ρωτήσω αυτός στο Qassabah, εκτός απο το να έχει να κάνεις ναργιλέ, πουλάει και γεύσεις; Τους ναργιλεδες στο μαγαζί πόσο τούς έχει; τις γεύσεις; έχω ακούσει ότι φέρνει καμιά φορά και Starbuzz και Fumari, αυτές πόσο τις έχει; Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες, καλησπέρα! Να ρωτήσω αυτός στο Qassabah, εκτός απο το να έχει να κάνεις ναργιλέ, πουλάει και γεύσεις; Τους ναργιλεδες στο μαγαζί πόσο τούς έχει; τις γεύσεις; έχω ακούσει ότι φέρνει καμιά φορά και Starbuzz και Fumari, αυτές πόσο τις έχει; Ευχαριστώ

εεε λοιπον

1) δεν πουλαει γευσεις, απο οσο μου εχει πει

2) τους ναργιλεδες, απλος 3.50 ευρω( ο απλος του δεν ειναι ουτε με αλουμινοχαρτο αλλα με chimley), φυσικος ειναι λιγο περιεργη φαση ακριβα αναλογα το φρουτο δεν κανει μηλο φυσικο, τους oduman ξεκινανε απο 10 ευρω και ανεβαινουν(με καλουδ λοτους και μεγαλο πποτηρακι σε αυτη τη τιμη μεσα)  φερνει  και αυτες που και που ειχε φερει starbuzz τις προαλλες αν και εγω προλαβα μονο το αδειο κουτακι :/) με σταρμπαζζ και φουμαρι τους εχει 10 ευρω αν θυμαμαι καλα γιατι αν ξερεις ειναι και αρκετα ακριβες σαν γευσεις δηλαδη.. και καποιες ακομα premium γευσεις τις εχει 5 ευρω οπως angelina... νομιζω σε καλυψα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω πωωω. Καλησπέρα σάς. Διάβαζα τυχαία μηνύματα αυτού του θέματος και θυμήθηκα τα πρώτα χρόνια που έκανα ναργιλέ(2009). Τότε θυμάμαι αγόραζα καπνό nakhla τα τενεκεδακια των 500γρ. με 16€ και πολλές φορές άμα παίρναμε καμία γεύση και δε μας άρεσε τον πετούσαμε. Το σκέφτομαι και κλαίω άκου εκεί, πετούσα ολόκληρο τενεκεδάκι καπνό :shock: !!!. Τώρα άμα βρω κανένα καπνό των 250γραμμαρίων στα 14€ τον αρπάζω κι ας είναι γεύση ποδαριλα.... εκτός αν δω κανένα Dubai shatra :eek: οι οποίοι είναι ότι ποιό απαίσιο υπάρχει σε καπνό, πήρα πέρυσι τρεις διαφορετικές γεύσεις πάνω στην απόγνωσή μου που δεν εύρισκα πουθενά καπνό και τις πέταξα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μιας και βρήκα κι άλλους ναργιλεδόφιλους εδώ να σας ρωτήσω έχει κανένας σας εμπειρία με ναργιλέ kaya; και συγκεκριμένα τον PNX660.

Επεξ/σία από Tselios

Γτ δεν τον παιρνεις τηλ??εχω μιλησει να λεμε οτι ειμαστε απο το φορουμ κ ολο κατι θα κοβει..χρονια πολλα κιολας...

χρονια πολλα, δεν εχω τηλεφωνο και καθε φορα μου βγαινει η πιστη να τον βρω φμπ που τον εβρισκα... αν εχεις ενα τηλεφωνο, στειλε κ πριβε. χρονια πολλα σε ολους τους συμφωρουμιτες....

• Like 1

Πω πωωω. Καλησπέρα σάς. Διάβαζα τυχαία μηνύματα αυτού του θέματος και θυμήθηκα τα πρώτα χρόνια που έκανα ναργιλέ(2009). Τότε θυμάμαι αγόραζα καπνό nakhla τα τενεκεδακια των 500γρ. με 16€ και πολλές φορές άμα παίρναμε καμία γεύση και δε μας άρεσε τον πετούσαμε. Το σκέφτομαι και κλαίω άκου εκεί, πετούσα ολόκληρο τενεκεδάκι καπνό :shock: !!!. Τώρα άμα βρω κανένα καπνό των 250γραμμαρίων στα 14€ τον αρπάζω κι ας είναι γεύση ποδαριλα.... εκτός αν δω κανένα Dubai shatra :eek: οι οποίοι είναι ότι ποιό απαίσιο υπάρχει σε καπνό, πήρα πέρυσι τρεις διαφορετικές γεύσεις πάνω στην απόγνωσή μου που δεν εύρισκα πουθενά καπνό και τις πέταξα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μιας και βρήκα κι άλλους ναργιλεδόφιλους εδώ να σας ρωτήσω έχει κανένας σας εμπειρία με ναργιλέ kaya; και συγκεκριμένα τον PNX660.

φιλε σε ποσοτητα κιλου εχωφιλο που βρισκω παντα αλ φαχερ ,οτι θες σε πμ.καλη χρονια να χουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...