Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!!

Εχει δοκιμασει κανεις  Al Rayan? εχω ακουσει πολυ καλα λογια

Καλησπέρα εχω δοκιμάσει εγω, εχει ο φιλος στου ζωγραφου qassabah αν θες πηγαινε να δοκιμασεις οτι εχει γιατι δν εχει ολες τισ γευσεις παντα... τωρα αποψη μου παλι αναλογα την γευση...

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω δοκιμάσει εγω, εχει ο φιλος στου ζωγραφου qassabah αν θες πηγαινε να δοκιμασεις οτι εχει γιατι δν εχει ολες τισ γευσεις παντα... τωρα αποψη μου παλι αναλογα την γευση...

Ψηνομουν για peach creamm.. Γενικα ποια σε ενθουσιασε?

Δημοσ.

Ψηνομουν για peach creamm.. Γενικα ποια σε ενθουσιασε?

τωρα αν σου πω δεν θυμαμαι γιατι καθε φορα που παω δοκιμαζω αλλη μαρκα γευση κτλπ... αυριο που θα παω θα ρωτησω αν εχει peach creamm και θα ποσταρω γνωμη, γενικα θα παρω σιγουρα απο αυτη τη μαρκα και θα ποσταρω γνωμη....

Δημοσ.

τωρα αν σου πω δεν θυμαμαι γιατι καθε φορα που παω δοκιμαζω αλλη μαρκα γευση κτλπ... αυριο που θα παω θα ρωτησω αν εχει peach creamm και θα ποσταρω γνωμη, γενικα θα παρω σιγουρα απο αυτη τη μαρκα και θα ποσταρω γνωμη....

Ωραια ευχαριστουμε αγορινα!!

Δημοσ.

Ωραια ευχαριστουμε αγορινα!!

Λοιπον πηγα σημερα, εχει φεριε κρεμα-ροδακινο κρεμα πορτοκαλι και βανιλια αλ ραγιαν... δοκιμασα κρεμα ροδακινο, δεν τραλαθηκα μπορω να πω... αλλα ενταξει προσωπικη αποψη οχι οτι ηταν κατι κακο απλα δεν μου αρεσε εμενα, η βανιλια μ αρεσε παρα πολυ.... κρεμα πορτοκαλι θα δοκιμασω αυριο...

Δημοσ.

Νασε καλα φιλε , εγω σε κατι μερες θα παρω ναργιλε και για γευση αν δεν εχει al fakher να παρω Mazaya ?

Nakhla γνωμη παιδες αν μπορει κανεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...