Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Έχουμε κάποιον με εμπειρία σε Regal? Και αν έχει βρει κάποιο site που να στέλνει Ελλάδα χωρίς υπερογκα μεταφορικά?

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Έχουμε κάποιον με εμπειρία σε Regal? Και αν έχει βρει κάποιο site που να στέλνει Ελλάδα χωρίς υπερογκα μεταφορικά?

εγώ πήρα απο hookah-shisha. βγήκε $237.56 μαζί με μεταφορικά.  τελωνείο δεν έκατσε αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίζει να κάτσει ποτέ.  για εναλακτική τιμή κοίτα και 5starhookah  και στείλε email στο site της regal 

Δημοσ.

Καλησπερα ξερει κανεις να μου πει που εχει ναργηλαδικα εκτος κεντρου?

Δεν ξέρω απο ποια περιοχή εισαι φίλε μου, σημερα όμως πηγα και δοκίμασα ενα στου ζωγράφου, τοπ, παρα πολυ καλο λες και κανεις σπιτικο... με ποικιλια στις γεύσεις στα πάντα...Qassabah λέγεται, βέβαια τον εχει 3.5 τον ναργιλέ αλλα αξίζει και θα το κατάλαβεις αναφέρωντας μονο και μόνο οτι βάζει κάρβουνα καρύδας τα τετράγωνα και τα ανάβει με μεράκι όπως όλοι μας στο σπίτι...

Δημοσ.

Για ναργιλεδαδικα εκτος κεντρου ,κορυφη ειναι το cafe ne δτο καλαμακι,απο καλλλιθεα εχει απειρα αλλα πλεον παω μονο στο δινα γτ ειναι απο τα λιγα που δεν εχει χαλασει την γευση..

Δημοσ.

3.5 τον ναργιλε; Εδώ στην Κρήτη κάτω από 10 δεν βρίσκεις.

Εδω αθήνα 3 τον έχουν ολά εκτός απο αυτα που ειναι  τα μουφα με τα εκκλησιαστικα καρβουνα που δεν αλλαζουν καρβουνα κτλπ....

Για ναργιλεδαδικα εκτος κεντρου ,κορυφη ειναι το cafe ne δτο καλαμακι,απο καλλλιθεα εχει απειρα αλλα πλεον παω μονο στο δινα γτ ειναι απο τα λιγα που δεν εχει χαλασει την γευση..

+1 για cafe ne... πολυ ωραιος ναργιλες, λιγο η βαβουρα με πειράζει... φιλε γαυρορακομελας να το δοκιμασεις ζωγραφου... βαζει amygold καρβουνα και κατα καιρούς φέρνει και starbuzz γευση... kai fumari... και εχει και kaloud kai chimney... το δινα που ειναι στη καλλιθεα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...