Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απο τοτε που καπνιζω Tangiers, παντα οταν μου μενει το 1/4 του καπνου, ξαφνικα σταματαει να λειτουργει σωστα, δεν βγαζει ουτε καπνο, ουτε γευση, ενω κανω τα παντα, απο πλευρας προετοιμασιας, ακριβως ιδια καθε φορα. Μιλαμε π.χ το προηγουμενο βραδυ ολα καλα και το επομενο τζιφος.

Εχει καμια ιδεα κανεις που καπνιζει Tangiers γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τον ανακατεύεις πριν τον βάλεις στο μπολ; 

Παντα κανω 4ωρο acclimation με τον καπνο κομματιασμενο οσο καλυτερα γινεται ενω ανακατευω τακτικα, μετα σφραγιζω.

αν μυρίζει σωστά δεν χρειάζεται να το κανεις acclimation και όταν χρειάζεται το κάνεις μόνο μιά φορά. μετά απλά τον υπεροξυγώνεις και λογικά σου στεγνώνει 

αν μυρίζει σωστά δεν χρειάζεται να το κανεις acclimation και όταν χρειάζεται το κάνεις μόνο μιά φορά. μετά απλά τον υπεροξυγώνεις και λογικά σου στεγνώνει 

Μα αν τον υπεροξυγωνονα κατα το acclimation, δεν θα λειτοργουσε καθολου απο την αρχη. Εχω την εντυπωση οτι οσο τελειωνει και στερευουν τα υγρα λογο λιγοτερης ποσοτητας, δημιουργειται προβλημα και σταματα να καπνιζεται σχεδον τελειως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι τα 100€ θα προτεινατε khallil mamoon ή ami ναργιλέ; Αγορά από darnashop.fr

επίσης κάποιον καπνό ζουμερό για γυαλινο vortex bowl? ευχαριστώ

Επεξ/σία από gsisr

Μακάρι να ήμουν Αθηνα φίλε. Θα φύγει παραγγελία σήμερα από το συγκεκριμένο site για τον dschinni skyline και τον amy ή τον khallil mamoon για φίλο.αν πάλι έχεις κάνα κονε για καπνό της προκοπής στείλε μου σε πμ αν δεν επιτρέπεται δημόσια.

Ρε παίδες διαβάζω το νήμα και ψαχνομαι για κάνα καπνό και για πορτοκάλι που μ αρέσει σε άλ φαχερ βλέπω αντικρουόμενες απόψεις. Τι παίζει τελικά;

Ρε παίδες διαβάζω το νήμα και ψαχνομαι για κάνα καπνό και για πορτοκάλι που μ αρέσει σε άλ φαχερ βλέπω αντικρουόμενες απόψεις. Τι παίζει τελικά;

Κι εμένα προσωπικά μ' αρέσει ο συγκεκριμένος καπνός. Αλλά λογικό να βλέπεις διαφορετικές απόψεις, είναι καθαρά υποκειμενικό τι αρέσει στον καθένα!

Να αναφερω μια προσφορουλα με αγορρες απο 30 ευρω και πανω δωρο απο το shisha house εμμανουηλ μπενακη 22 ,ενα amy power energy drink

Προσφορα

Να αναφερω μια προσφορουλα με αγορρες απο 30 ευρω και πανω δωρο απο το shisha house εμμανουηλ μπενακη 22 ,ενα amy power energy drinkΠροσφορα

post-278404-0-31774600-1476106626_thumb.jpeg

Καλησπέρα παιδια, δεν το ειχα δει το θεμα, το βρηκα ολως τυχαια, να ξερετε γευση πουλαει και το καιρο(καλλιθεα) στην εκκλησια της αγιας ελεουσης, εμεις απο εκει παιρνουμε πολυ καιρο τωρα γιατι ειναι αυθεντικη αλ φακχερ, αλλα πρεπει να πας μερικες φορες να σε μαθουν.... Αλλα εχει μονο αλ φακχερ και πανοραμα( ειναι μια που την εχουν καιρο και πυραμιδες μονο) τελικα με τα καρβουνα τι εχετε κανει εσεις, γκαζακι και αγιος ο θεος? μην διαβασω 125 σελιδες. :P

panorama είναι χάλια. αλ φακερ θέλει προσοχή κυκλοφορεί πολύ μούφα.  τα κάρβουνα τα ανάβω σε αντίσταση που πήρα γιαυτό το σκοπό. εγώ το πήρα απο εξωτερικό μαζί με κάρβουνα αλλα έχει και ο shisha house αν θες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...