Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τεταρτη με ερχεται το tangier small phunnel

μολις ερθει θα βαλω φοτο

πεμπτη θα ερθει απο γερμανια η πεθερα τελικα :-(

πεμπτη θα ερθει απο γερμανια η πεθερα τελικα :-(

δυστιχως λιγο ακριβω με βγεικε 30 ευρως

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια ενας καλουτσικος ναργιλες στα ποσα λεφτα παιζει; και εχεται κατι να προτεινεται; αυτη την στιγμη εχω εναν με 15 ευρω ;p ουτε 20 εκατοστα και για να κανεις πρεπει να εισαι ακριβως διπλα..αν και βγαζει πολυ καπνο :) 

Δημοσ.

Εχω εναν αργιλε των 20 ευρω, με 2 στομια, μια χαρα ειναι. Το θεμα ειναι οτι απαγορευσανε τον καπνο αργιλε και εδω στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει. Εγω ξερω ακομα καποια στεκια που τα πουλανε κρυφα, αλλα κανει και 5 ευρω, οποτε ειναι παρα πολυ ακριβος. Εχω ομως ατομο στο εξωτερικο που μου στελνει καπνους, παρελαβα 3 πριν λιγες μερες. Ανανα, λεμονι, τριανταφυλλο. Μια χαρα!

Ακου εκει να απαγορευσουν τον καπνο αργιλε, ρε ειμαστε καλα? Τωρα αναρωτιεμαι που βρισκουν καπνο τα καφε με αργιλε οπως το χουκα μπαρ στη Θεσσαλονικη, μαλλον και αυτοι θα εχουν τους τροπους τους!

Δημοσ.

και γιατι απαγορευσαν τον καπνο; γιατι και εγω καπνο πηγα να αγορασω και μου ειπαν οτι δν εχουν διοτη απαγορευτηκε..και μου εδωσαν κατι πετρουλες ice rockz κατι τετοιο..εχει μεγαλη διαφορα με τον καπνο; οσες φορες εκανα με καπνο απλα με μπουκωνε πολυ στον λαιμο..

Δημοσ.

νόμιμος είναι ο καπνός. απλά απλησίαστος μαζί με το φόρο. η τιμή πώλησης πάει 14€/50γρ 

α ρε ελλαδαρα, εξωτερικο 10 λεπτα παιρνω τον Al fakher 50g

παντως εδω σαλονικα δεν κανει 15ευρω, 5 κανει (χωρις το φορο) και ειναι παρανομος, οι περισσοτεροι δεν πουλανε.

Δημοσ.

Trilobyter μπορείς φίλε μου να μου πεις οδούς γιατί ψάχνω καπνό με γεύση τριαντάφυλλο και δεν μπορώ να βρω πουθενά.Επισης στην Θεσσαλονίκη βρήκα μαγαζί με αλ φαχερ,σερμπετλι και σταρμπαζ που πουλάει

Δημοσ.

που εχει starbuzz στην σαλονικα ?

επισης ξεκινισε να πουλαι η tangiers καπνο στην ευρωπη

facebook tangiers europe δηνανε ενα phunnel tangiers με την αγορα ενος κιλου καπνου

Δημοσ.

που εχει starbuzz στην σαλονικα ?

επισης ξεκινισε να πουλαι η tangiers καπνο στην ευρωπη

facebook tangiers europe δηνανε ενα phunnel tangiers με την αγορα ενος κιλου καπνου

Από τιμές ξέρεις τι παίζουν μήπως? Στο tangiers europe εννοώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...