Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Καλα δεν θυμαμαι βασικα ποσο εδωσα αλλα απ οτι φαινεται τσαμπα θα τα χαρισω, αλλιως πεταμα.Φαινεται κατι σαν υβριδιο steam stones - κανονικη γευση ναργιλε.Δεν εχω σκοπο να το δοκιμασω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης

Tο ξερω, αυτος μου ειπες πως ειναι αρκετα καλο το προιον που πουλαει αλλα και παλι δεν προκειται να το δοκιμασω προσωπικα.Οποιος θελει ας μου στειλει πμ, τσαμπα το δινω αρκει να το παραλαβει απο αλιμο που μενω.

Επισκέπτης

j9xdnaQ.jpg

Ετσι ειναι, μικρα κομματακια.Υγρα εχει ελαχιστα

Απο γευσεις υπαρχουν: διπλο μηλο (που ειναι και ανοιγμενο), choco bannana, καρπουζι, διπλο μηλο-μεντα, μεντα-τσιχλα.

100γ το καθενα

Παιδιά, η αλφαχερ το κιλο απο Αθήνα, buzz κανει; Και τι γευσεις προτείνετε; 
Επίσης, gaurorakomela, μπορεις ειπες να το κανονισεις 40 αντι για 50€ ? Ευχαριστω παιδια

εγώ δεν έχω δει πουθενά , αν υπάρχει όμως ΜΑΚΡΙΑ το σίδερο οξειδώνεται ( σκουριάζει) για πλάκα.  αν σου αρέσουν οι μεταλλικοί ή πας για ανωτέρας ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι  ( οι φτηνοί ναργιλέδες σκουριάζουν ποιο εύκολα) ή μπρούτζο/χαλκό.   εγώ προσωπικά έχω μεγάλο πάθος και χάλκινους και μπρούτζινους ναργιλέδες.   το αρνητικό είναι ότι πιάνει εύκολα πατίνα. και γιαυτό θέλει καθημερινό καθάρισμα. το θετικό είναι ότι δεν σκουριάζει ΠΟΤΕ. η πατίνα βγαίνει σε 5 λεπτά με βούρτσα και νερό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...