Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα ψαχνομουν για γεύσεις και μου ήρθε μια ιδέα αν μπορεί να υλοποιηθεί... Ήμουν στο www.alfakherflavours.ae και βλέπω οτι η alfakher είναι 'τσαμπα'. Απλα δε στέλνει εκτός των εμιράτων και καππιοων αραβικών χωρών... Ψαχνομαι λοιπον να βρω κάποια υπηρεσία forwarder εκεί που θα παραλάβει το δέμα για μένα και θα μου το προωθήσει στη συνέχεια αλλά δεν είναι και πολύ διαδεδομένο εκεί αυτο το πράγμα... Αν κάποιος έχει ασχοληθεί ας μας πει... Απο Ευρώπη και Αμέρικα είναι πολύ ευκολο...

ποσο βρηκες το κιλο
  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν το δεις σαν τιμή χωρίς μεταφορικά έχει 16$....δηλ τπτ... Τώρα αν δεις με μεταφορικά δεν έχω εικόνα... Όσο για τις package forwarding υπηρεσίες συνήθως μετράνε γτ ακριβως βοηθάνε στο να αποφυγεις τυχών 'αναγουλες'! Προς το παρών δε βρήκα απο εμιράτα... Παντως gaurorakomelas μάλλον θα σε τιμησω σε λίγο καιρό!

Δημοσ.

gaurorakomelas μπορείς να μου πεις από γεύσεις τι παίζει και αν υπάρχουν σε συσκευασίες των 250γρ για να πάρω π.χ 4 διαφορετικές γεύσεις συνολικά του 1ος κιλού;;;

Δημοσ.

Ναι κανένα πρόβλημα απλα απο γεύσεις να δουμε τι παιζει.... Έχω al fakher εγώ απο Αμερική που χα πάρει μηλο-μεντα κ καρπουζι-μεντα.... Δραμηνε εσύ τι θέλεις να παρουμε?

Δημοσ.

εγω θα ηθελα σκετο μεντα αν γινεται η κατι που ειναι must να το δοκιμασει κανεις.

για πειτε πιος αλλος θα ηθελε η αν εχει καπιος να δοσει κατι να το μοιραστουμε

παντος το mint παιζει πολυ ψηλα

Δημοσ.

Παιδια , Εχετε δοκιμασει καπνους SOEX ??

αν ναι πειτε μου την γνωμη  σας ....

Ευχαριστω

Δημοσ.

είναι η herbal έκδοση των afzal. αν κάνεις κανονικό καπνό οι herbal είναι χάλι. αν πάλι σου αρέσουν ίσως και να τους προτιμήσεις σε σχέση με άλλους 

Δημοσ.

Al waha και Dubai Shatra εχω κανει δικα μ , σε μαγαζι εχω κανει και αλ φακχερ και τετοια δηλαδη καλες γευσης , αλλα δν βρισκω χωρις νικοτεινη καλη γευση ... Λοιπον Dubai Shatra η soex?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...