Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω αλλα τι γινεται αν απλα βαλεις τον καπνο να ζεστενεται  τραβοντας αερα απο μια αλλη εσοχη;

Δεν δουλευει;Πρεπει αναγκαστικα να ρουφας ζεστο αερα απο τα καρβουνα;

Δημοσ.

Eχει καποιος να προτεινει καποιο ιντερνετικο μαγαζι ή ακομα καλυτερα καποιο μαγαζι γυρω στον Αλιμο-Μπραχαμι;

Θα ηθελα και καμια συμβουλη ως προς τι μαρκες να κοιταζω για ναργιλεδες, καπνο και καρβουνα.

Κοιταζω παντα προς το λιγοτερο ανθυγιεινο.

Δημοσ.

Εγω στο κεντρο πηγαινω για πραγματα στην μπενακη shisha house,στον αλιμο το μονο που ξερω ειναι ενα καλο ναργιλεδαδικο καφε...ισως το καλυτερο στην αθηνα

Δημοσ.

Δεν το ηξερα οτι ο καφενες θεωρειται απο τα καλυτερα.

Το ειχα δει πιο πανω καπου το μαγαζι που λες αλλα μου πεφτει πολυ μακρια.Διαβασα επισης μερικες σελιδες στο τοπικ αυτο και ισως να παραγγειλω απο το www.hookahshop.co.uk εκτος και αν καποιος εχει να προτεινει καποιο αλλο που πιστευει πως ειναι καλυτερο

Καρβουνα Coconara διαβαζω πως ειναι σωστα αλλα δεν βρισκω στο παραπανω σιτε, κατι διαβασα και για αιγυπτιακους καπνους που δεν ειναι σαν τους αμερικανικους που τους βαζουν εξτρα (?) αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα.

Ναργιλε για Khali Mamoon ειδα να προτεινουν εδω περισσοτερο και λογικα θα κολλησω μια Namoor Washable Hose και κανα flip bowl.

Δημοσ.

απο έξω εμπιστεύομαι τα darnashop.fr kai shisha-nil.de   και τα 2 έχουν 15 ευρώ μεταφορικά αλλά το darnashop στα στέλνει σε 2 εργάσιμες ενώ shisha-nil 10

Δημοσ.

οπωτε καπνους απο ελλαδα η για κατι αλλο

απο αμερικη

οπωτε καπνους απο ελλαδα η για κατι αλλο

απο αμερικη[/quot

απο γερμανια γλυτονο μεταφορικα γιατι εχω εκει δικους μου που με τα φερνουν οταν ερχονται

Δημοσ.

Που μπορω να βρω καπνους στην Αθηνα;

Ψαχνω και για tangiers phunnel bowl απο ευρωπη σε φυσιολογικη τιμη.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα ψαχνομουν για γεύσεις και μου ήρθε μια ιδέα αν μπορεί να υλοποιηθεί... Ήμουν στο www.alfakherflavours.ae και βλέπω οτι η alfakher είναι 'τσαμπα'. Απλα δε στέλνει εκτός των εμιράτων και καππιοων αραβικών χωρών... Ψαχνομαι λοιπον να βρω κάποια υπηρεσία forwarder εκεί που θα παραλάβει το δέμα για μένα και θα μου το προωθήσει στη συνέχεια αλλά δεν είναι και πολύ διαδεδομένο εκεί αυτο το πράγμα... Αν κάποιος έχει ασχοληθεί ας μας πει... Απο Ευρώπη και Αμέρικα είναι πολύ ευκολο...

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα ψαχνομουν για γεύσεις και μου ήρθε μια ιδέα αν μπορεί να υλοποιηθεί... Ήμουν στο www.alfakherflavours.ae και βλέπω οτι η alfakher είναι 'τσαμπα'. Απλα δε στέλνει εκτός των εμιράτων και καππιοων αραβικών χωρών... Ψαχνομαι λοιπον να βρω κάποια υπηρεσία forwarder εκεί που θα παραλάβει το δέμα για μένα και θα μου το προωθήσει στη συνέχεια αλλά δεν είναι και πολύ διαδεδομένο εκεί αυτο το πράγμα... Αν κάποιος έχει ασχοληθεί ας μας πει... Απο Ευρώπη και Αμέρικα είναι πολύ ευκολο...

το είχα ψάξει αυτό. οι περισσότερες forward εταιρίες δεν θα το κάνουν λόγο του ότι είναι καπνός και αν κάποια δεχτεί κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει τελωνείο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...